Volg Chinese les

Neem Chinese les en Leer Mandarijn Chinees!

Chinees voor beginners: de ultieme gids Chinees leren is een ambitieus proces. Hoewel sommige mensen misschien zullen schrikken van je beslissing, moet je er toch zeker voor gaan! Zorg dat je gemotiveerd blijft en doe er alles aan om je taalstudie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Het Mandarijn is immers geen eenvoudige taal om […]

25 november 20217 minuten om te lezen

De beste manieren om Chinees te leren

De beste manier om de Chinese taal meester te maken

Chinees voor beginners: enkele tips Wie Chinees wil leren spreken stuit vaak op een struikelblok: omdat de taal zo moeilijk is wordt er vaak verwacht dat je een Chinese leraar moet inschakelen die ofwel in een Chinees sprekend land gewoond heeft, ofwel het Mandarijn als moedertaal heeft. In dit artikel vertellen we je alles wat […]

23 november 20218 minuten om te lezen

Vlag van de Volksrepubliek China

Chinees Leren: Alles Dat Je Moet Weten

Chinees Leren: Alles Dat Je Moet Weten Dertien miljard inwoners en een zesde van de wereldbevolking. Acht stedelijke gebieden met meer dan tien miljoen inwoners en ongeveer dertig met meer dan twee miljoen inwoners. Tien miljoen vierkante kilometer ... China is het op twee na grootste land ter wereld, een van de grootste economische mogendheden […]

4 juni 20219 minuten om te lezen

Een Chinese muur

Zo Volg Je Chinese Les in Nederland

Volg De Beste Taalcursus Chinees in Nederland Nederland is een land dat hechte banden met China onderhoudt. Die banden zijn eeuwenoud, en er wonen tegenwoordig nog steeds veel Chinezen of Nederlanders van Chinese afkomst in ons land. In sommige steden hebben ze de typische Chinese winkels en restaurantjes geopend, terwijl op andere plekken grote Chinese […]

29 mei 20217 minuten om te lezen

Lees alles over Chinees op de Superprof blog!

De economische betrekkingen met China worden steeds belangrijker. Voordat je op zakenreis gaat naar China dien je je Guanxi te onderhouden. Hiervoor is het belangrijk om Chinees te leren. En ook als je Chinees al supergoed is, mag het misschien wel net wat professioneler. Wacht niet langer en ga aan de slag met Chinese lessen via Superprof.

Lees hier alles wat je moet weten over de prachtige Chinese taal. Of je nou een beginner bent, gemiddeld goed of (ver)gevorderd.

Superprof is hét platform waarop honderden leraren Chinees zich aanbieden. In onze hoofdstad is het aanbod gigantisch! Bekijk de verschillende Superprof-profielen als je op zoek bent naar online Chinese les of face-to-face lessen. Je kunt je leraar Chinees in heel Nederland vinden. Bijvoorbeeld in Rotterdam, Eindhoven, Den Haag en Utrecht. Hǎoyùn bij het vinden van je geschikte leraar!

 

Een straatbeeld in China

Alles Dat Je Moet Weten Over Schrijven In Het Chinees

Word een meester in het schrijven van Chinese tekens Voor wie dagelijks het Latijnse alfabet gebruikt, kan het erg ingewikkeld zijn om Chinese karakters te leren schrijven. Hoewel China veel inspanningen heeft geleverd om de taal toegankelijker te maken voor mensen in het Westen, blijft het nog steeds een uitdaging voor iedereen die naar China […]

26 mei 20217 minuten om te lezen

China is het ontdekken waard

Waarom Chinees Leren? De Mogelijkheden Zijn Eindeloos!

De Voordelen van het Nemen van Chinese Les! Om hun openheid te tonen en een mysterieuze taal te ontdekken, kiezen steeds meer Nederlandse studenten de taal Chinees, een van de meest geoefende talen op scholen! Een rage die begrijpelijk is gezien de Chinese cultuur, maar ook vanwege het zeer specifieke taalsysteem. Door een Chinese privéleraar […]

7 maart 20207 minuten om te lezen

Hoe kun je het beste Chinees leren?

Chinees Leren: de Complete Handleiding

Alles wat je moet weten om Basis Chinees te Leren Het leren van Chinees neemt een steeds grotere vlucht in Nederland. Sinds 2018 is Chinees een officieel examenvak. Mandarijn Chinees was de eerste moedertaal ter wereld, geen wonder dat het zoveel interesse wekt! Ben jij de volgende die met Chinese lessen begint? Chinees voor beginners, […]

27 oktober 201911 minuten om te lezen

Twijfel niet om de Chinese taal te leren

Wellicht ben je terecht gekomen op dit blog bij het zoeken naar informatie over China, de Chinese taal en/of privélessen Chinees. Als je overweegt om Chinees te leren, wacht dan niet langer en maak je plannen concreet. Chinees leren spreken, lezen en schrijven is een van de beste beslissingen die je kunt nemen. Ten eerste is het een zeer belangrijke taal met een dominante rol in onze wereld. Chinees leren is geschikt voor mensen die van een uitdaging houden. Uiteindelijk zal Chinees leren je aanzienlijk belonen.

Het belang van de Chinese taal

Wat maakt Chinees zo belangrijk? Om te beginnen is Chinees de taal met de meeste moedertaalsprekers ter wereld. Meer dan 1,3 miljard mensen spreken de Chinese taal (ongeveer 16% van de wereldbevolking). Er wordt niet alleen Chinees gesproken in China, maar ook in Singapore, Taiwan, Macau, Hong Kong en Maleisië. Vandaag de dag kun je Chinees sprekers vinden over de hele wereld door de sterke Chinese aanwezigheid. De meest gesproken variant van Chinees is Mandarijn met rond de 1,1 miljard sprekers, gevolgd door Kantonees, gesproken door ongeveer 80 miljoen mensen.

Het land China maakt momenteel een overweldigende groei door. De Chinese economie groeit en de populariteit van China neemt een hoge vlucht. China heeft niet alleen een van de belangrijkste economieën ter wereld, ook de belangstelling voor de taal en cultuur groeit aanzienlijk. Met de snelle groei van China komt de drang om de taal te kennen. Steeds meer bedrijven en particulieren hebben professionals nodig die Mandarijn Chinees begrijpen. De Chinese taal is de officiële taal in zes landen en het is een van de zes officiële talen van de Verenigde Naties.

Voordelen van Chinees spreken

Chinees leren heeft tientallen voordelen voor zowel persoonlijke als zakelijke redenen. Chinees is de meest gesproken taal ter wereld, als je de taal leert zul je al snel in staat kunnen zijn om te communiceren met 16% van de wereldbevolking. Het vermogen om met meer dan een miljard mensen te kunnen communiceren is van grote waarde op de arbeidsmarkt. Bedrijven over de hele wereld streven ernaar de Chinese markt aan te boren, en je zult je al snel onderscheiden als je Mandarijn Chinees spreekt.

Je kunt ook gemakkelijk een baan vinden bij bedrijven in China en andere Mandarijn sprekende landen die op zoek zijn naar tweetaligen. Chinees leren is niet alleen een stap vooruit in je carrière, het is ook gewoon slim voor het bedrijfsleven. Of je nu zelf ondernemer bent of wilt beginnen met zakendoen, de toekomst van zakendoen ligt in China. China is de eerste plaats waar grote bedrijven naar zullen kijken als ze internationaal willen gaan. Als je op vakantie wilt naar China of een ander Mandarijn sprekend land, dan is Mandarijn kunnen spreken een grote pré. Je zult het land en haar cultuur op een geheel nieuwe manier leren kennen.

Verblijven in China

Ben je van plan om te verblijven in China voor een langdurige vakantie, een studie of voor werk? Als je voor een periode naar China vertrekt, dan is het aan aanrader om de basis van de taal te leren. Maar weinig mensen in China spreken Engels. Als je naar China vertrekt, zorg dan dat je over genoeg essentiële basiswoorden en zinnen beschikt. Hoe meer je van de taal kent, hoe beter. Als je een grote passie hebt voor China en de Chinese cultuur en van plan bent om naar dit land te reizen, dan is het al helemaal aan te bevelen om de basis van de taal te leren. Je zult het land, haar cultuur, de bevolking, gastronomie, geschiedenis, etc. op een unieke manier ervaren. Je zult geen spijt krijgen. Als je van plan bent om de Chinese taal te leren, ga dan gerust aan de slag met privéles bij jou in de buurt. Op Superprof helpen wij je graag met het leren van Chinees!

Privéles via Superprof

Superprof is voor velen dé ideale oplossing. Op ons platform hebben wij het gemakkelijk gemaakt om snel en eenvoudig een geschikte privéleraar te vinden. Op Superprof kun je privéles vinden in honderden verschillende soorten vakken en onderwerpen. Je kunt bij ons les vinden in talen, wetenschappen, schoolvakken, sporten, kunst, dansen en veel meer. Je kunt bij ons privéleraren vinden verspreid over heel Nederland. Ongetwijfeld zijn er privéleraren niet al te ver bij jou vandaan.

Chinees leren door middel van les

Volg je Chinees lessen gegeven door een privéleraar via Superprof. Onze Chinees leraren op Superprof helpen jou graag met et leren van deze taal. Ben je een beginner en is dit de eerste keer dat je in aanraking komt met Chinees? Onze leraren helpen je graag met het geven van Chinese lessen aan beginners. Leer alles wat met de basis te maken heeft, denk aan woordenschat, het alfabet, schrift, uitspraak en grammatica. Ook kun je op Superprof gevorderde lessen vinden. Volg je les of cursus Chinees bij jou in de buurt. Geef via ons platform aan dat je zoekt naar Chinese lessen in jouw omgeving. Je zult al gauw alle leraren vinden die in staat zijn om jou te helpen met de les of cursus Chinees waar jij naar op zoek bent bij jou in de buurt. Boek je eerste les en start vandaag nog!