China is het ontdekken waard

Waarom Chinees Leren? De Mogelijkheden Zijn Eindeloos!

Om hun openheid te tonen en een mysterieuze taal te ontdekken, kiezen steeds meer Nederlandse studenten de taal Chinees, een van de meest geoefende talen op scholen! Een rage die begrijpelijk is gezien de Chinese cultuur, maar ook vanwege het zeer specifieke taalsysteem. Door een Chinese privéleraar in te huren, is het mogelijk om de […]

7 maart 2020 ∙ 7 minuten om te lezen

Hoe kun je het beste Chinees leren?

Chinees Leren: de Complete Handleiding

Het leren van Chinees neemt een steeds grotere vlucht in Nederland. Sinds 2018 is Chinees een officieel examenvak. Mandarijn Chinees was de eerste moedertaal ter wereld, geen wonder dat het zoveel interesse wekt! Ben jij de volgende die met Chinese lessen begint? Superprof geeft advies aan alle beginners in het Chinees om te slagen in […]

27 oktober 2019 ∙ 11 minuten om te lezen

Lees alles over Chinees op de Superprof blog!

De economische betrekkingen met China worden steeds belangrijker. Voordat je op zakenreis gaat naar China dien je je Guanxi te onderhouden. Hiervoor is het belangrijk om Chinees te leren. En ook als je Chinees al supergoed is, mag het misschien wel net wat professioneler. Wacht niet langer en ga aan de slag met Chinese lessen via Superprof.

Lees hier alles wat je moet weten over de prachtige Chinese taal. Of je nou een beginner bent, gemiddeld goed of (ver)gevorderd.

Superprof is hét platform waarop honderden leraren Chinees zich aanbieden. In onze hoofdstad is het aanbod gigantisch, bekijk hun profielen als je op zoek bent naar online of face-to-face lessen. Je kunt je leraar Chinees onder andere in heel Nederland vinden. Bij voorbeeld in, Rotterdam, Eindhoven, Den Haag en Utrecht. Hǎoyùn bij het vinden van je geschikte leraar!