acquarelverf in mengbakjes

Welke Schildertechnieken Zijn Er?

“Schilderijen hebben een eigen leven die voortkomt uit de ziel van de schilder.” – Vincent van Gogh Er zijn maar weinig mensen die niet van schilderijen houden. Degenen die zelf schilderen weten dat het een prachtige manier is om te ontspannen. Als je ermee begint vraag je je af welke schildertechniek je zou moeten gebruiken. […]

26 augustus 2020 ∙ 10 minuten om te lezen

meisje bekijkt schilderijen

Zo Leer je Schilderen!

“Wees niet bang voor perfectie - je zult het toch nooit bereiken. - Salvador Dali In 2012 waren er ongeveer 15,000 kunstenaars werkzaam in Nederland, een daling van 2,000 sinds 2006. Reden voor deze daling is dat daarmee in je levensonderhoud voorzien niet zo eenvoudig is. Veel mensen willen echter simpelweg als een hobby in […]

12 januari 2020 ∙ 7 minuten om te lezen

Leer Schilderen met Superprof

Heb jij altijd al je eigen kunst willen maken? Zet de stap en leer schilderen met Superprof. Er zijn honderden leraren en leraressen beschikbaar in Nederland, klaar om je alles te leren om de nieuwe Van Gogh, Gauguin of Picasso te worden!

Wacht niet langer en meld je nu aan. Je kunt leren schilderen in Amsterdam, Den Haag Rotterdam en Utrecht. Maar ook buiten de randstad kun je aan de slag, bijvoorbeeld in Eindhoven, of online: alles is mogelijk anno nu.

Als je je aangemeld hebt, en je hebt je eerste schilderles aangevraagd, dan kun je hier terugkomen om je alvast in te lezen op onze geweldige blog. Vergeet ons niet uit te nodigen zodra je je eerste expo organiseert!