Homepagina
Lessen geven
Hengelo 
Elena - Prof russisch - Hengelo
Hengelo 
 • Super tutor
 • (9 beoordelingen)
L
Lotte
« Perfect! Ik zou Elena aan iedereen aanraden als lerares. Ze is erg gedreven en... Lees meer »
L
Lotte
« Perfect! Ik zou Elena aan iedereen aanraden als lerares. Ze is erg gedreven en flexibel en de lessen zijn zeer goed! »
25€/u
Helaas is deze leraar onbeschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 7u
Lessen aangeboden door Elena
 • Individueel
De lessen vinden plaats
Onderwezen onderwerpen
 • Russisch
Niveaus
 • Alle niveaus

WO afgestudeerde docent geeft les in Russische taal (diploma met eerbetoon aanwezig)

Methodologie

Mijn manier van lesgeven is gebaseerd op uw wensen. Na het intakegesprek leren wij elkaar kennen en stellen wij onze doelen vast. Voor het leren van de taal is het essentieel om motivatie te hebben. Mijn gedrevenheid, flexibele instelling en kennis zullen bijdragen om ons gezamenlijke doel te bereiken.

Super tutor

Elena is een van onze beste leraren. Een goed profiel, een indrukwekkend diploma en uitstekende beoordelingen.

Ervaring

Ik ben afkomstig uit Rusland en woon al bijna 20 jaar in Nederland. In die periode heb ik veel geleerd en opgemerkt dat er behoorlijk wat interesse is in het Russische taal en cultuur. Ik wil graag mijn kennis en ervaring delen met geïnteresseerden, of het om een zakelijke relatie gaat, privé of het geven van lessen en/of vertaalwerk.

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 25€/u
Lessen aangeboden door Elena
Individueel
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Russisch
Niveaus
 • Alle niveaus

Elena's achtergrond

Ik ben afkomstig uit Rusland, Kaliningrad, waar ik een Universitaire opleiding (met een eerbetoon afgerond) mocht genieten.

De 9 beoordelingen over Elena
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
L
Lotte

Perfect! Ik zou Elena aan iedereen aanraden als lerares. Ze is erg gedreven en flexibel en de lessen zijn zeer goed!

Reactie van Elena

Ik vind het erg prettig om aan Lotte Russische lessen te geven via de webcam. Zij is erg gemotiveerd en vriendelijk in omgaan. Ga zo door en je taalreis naar Rusland wordt een succes! Ik wens je alvast heel veel plezier!

J
Jonathan

Perfect! De lessen met Elena zijn heel erg nuttig geweest. Elena is heel positief, geduldig en moedigt me aan om beter Russisch te spreken. Onze lessen hebben Russisch-spreken als hoofddoel. Dit is zeer goed gelukt - Elena geeft me de ruimte om te proberen spreken (nog steeds heel moeilijk voor mij), en corrigeert foutjes op een manier dat niet als ontmoedigend overkomt. Ik zou lessen met Elena van harte aanbevelen.

Reactie van Elena

Jonathan is heel toegankelijk, hardwerkende en optimistische persoon. Door zijn enthousiasme over de Russische taal, cultuur en geschiedenis is het een cadeautje om aan hem de nuances van de Russische taal bij te brengen. Jonathan, alvast veel plezier in Moskou samen met de gezin!

I
Iyor

Perfect! Elena is een goede lerares! Zij geeft mij Russisch les en leert mij op een leuke manier om een taal te leren. Ook is zij altijd goed bereikbaar en stuurt zij naast de lessen extra lesmateriaal door via de mail. Ik raad Elena iedereen aan die Russisch probeert te leren, ook beginners!

Reactie van Elena

Iyor, wat ben jij een kanjer! Al zoveel opgepikt na 4 lessen Russisch! Ga vooral zo mee door! Ik genoot van je super motiverende houding en je interesse in Russische taal en cultuur. Daarnaast was het echt fijn en plezierig om lessen aan je te geven.
Groetjes, Elena

6 aanbevelingen

K
Karina

Ik heb sinds kort heel intensief les van Elena. Zij legt dingen ontzettend goed uit. Ze is erg geduldig, altijd behulpzaam en professioneel.  

Bij haar voel je haar passie om in haar leerlingen het beste boven te willen halen. Het lijkt  alsof nu in een keer alles vanzelf gaat. Ik ga elke dag vooruit. 


Ze heeft haar lessen altijd grondig voorbereid. 

Ook als mens is zij lief en aardig.

Kijk altijd weer uit naar de volgende les.


Een lerares die ik van harte kan aanbevelen als je Russisch wil leren.
Groetend

KarinaS
Steven

Ik heb sinds een maand les van Elena. Op een hele fijne en proactieve manier geeft zij les..Wat mij opvalt dat Elena vrij snel weet wat bij je past en in hoeverre de lesstof voor je leerbaar is Elena levert echt maatwerk en is daarnaast ook prettig in omgang. ik vind dan ook dat zij de titel van SuperProf verdient. Afz.Steven

P
Paula

Afgelopen 2 jaar heb ik Elena leren kennen als een uitstekend persoon. Elena is gemotiveerd, neemt verantwoordelijkheid en geeft veel commitment tijdens haar lessen en is daarbij rustig en prettig in de omgang. Heeft veel gevoel voor humor en weet mensen goed te motiveren. Ik volg bij Elena een curssus Engels en zie al na twee lessen goede vooruitgang.

A
Anatoliy

I'm 59 and studying language now is not the same as when I was young. Unfortunately, I didn’t study English at school, but in my work (IT) I dealt with the documentation in English for many years. I have some vocabulary (technical lexica) and some grammar understanding. But I have significant problems understanding spoken English and I don’t have speaking practice.
I've just finished the course of English and Elena was my teacher. I didn’t expect studying to bring a pleasure. The lessons were dynamic and interesting. We had a lot of practices and all that we learned, immediately tried to apply in conversations with other students. Elena was always ready to answer any questions and provided additional explanations if we didn’t understand something at the first go. Elena always tried to convey information in the most accessible form, for example, using printouts, pictures, etc.
Thus, the information is better remembered, the vocabulary expands and conversational skills are improving. As a result, two hours fly by unnoticed, but at the same time with benefit. A wonderful friendly atmosphere is in the classroom. It's very pleasant to notice your own progress in the language, there is an interest and a motivation to improve further.
I highly recommend this teacher!

G
Gerald

Elena is een echt warm mensen mens, en zeer gemotiveerd je bij te scholen in de Engelse taal. Ze heeft de eerste graads bevoegdheid en haalt enorm veel plezier uit het ophalen van je niveau en daarmee je resultaten. Ze geeft les aan zowel kinderen als volwassenen en op verschillende niveau’s. Ze heeft aan de dochter van een goede vriendin les gegeven en die heeft haar cijfers fantastisch opgehaald. En niet minder belangrijk: er erg van genoten!

L
Lotte

Hele fijne bij les van Elena gehad! Ik ben zelf niet echt een held in Engels, het hele jaar door heb ik geen enkele voldoende gehaald. Voor mijn laatste toets heb ik bij les gekregen. Tijdens de bijles hebben we veel aandacht gestoken in het lezen van verhaaltjes en daar de juiste antwoorden bij te vinden. Op de toets ging het super goed ik kwam met een 7,5 thuis. Met dank aan Elena!!

Interview met Elena

VRAAG 01 | 08
Praat je deze taal vloeiend door je afkomst of omdat iemand jou deze taal heeft geleerd?
Elena — Ik ben geboren in Rusland en daar heb ik ook mijn universitaire opleiding in talen gevolgd. Inmiddels woon ik bijna 20 jaar in Nederland en dat heeft bijgedragen aan mijn vloeiend Nederlands 😊 wat het uiteraard makkelijk maakt om aan Nederlanders de Russische taal uit te leggen. Afgelopen jaar heb ik in Amsterdam een intensieve CELTA cursus met een hoog cijfer mogen afronden, waarin een communicatieve aanpak van het overbrengen van de taal centraal staat.
VRAAG 02 | 08
Citeer een levend, historisch of fictief persoon die, volgens jou, hét symbool is dat de desbetreffende cultuur vertegenwoordigt! - Nelson Mandela: “If you talk to a man in a language he understands, that goes to his head. If you talk to him in his language, that goes to his heart.” Volgens mij geldt het voor alle talen en dat is een van de talloze redenen om een taal te willen leren.
Elena — Nelson Mandela: “If you talk to a man in a language he understands, that goes to his head. If you talk to him in his language, that goes to his heart.” Volgens mij geldt het voor alle talen en dat is een van de talloze redenen om een taal te willen leren.
VRAAG 03 | 08
Is er in deze taal een woord, uitdrukking, traditie of typisch soort gedrag dat je bijzonder of leuk vindt?
Elena — Als men een vriendschappelijke band met iemand heeft opgebouwd, wordt zelden iemands officiële voornaam gebruikt. De Russische taal kent een grote rijkdom aan verkleinvormen van voornamen, wat voor een buitenlander verassend en bijzonder kan zijn. Zoals mijn naam – Jelena / Elena (Елена): Lena (Лена), Ljolja (Лёля); Lenatsjka (Леночка); Lenka (Ленка), Aleuna (Алёна), Aleunatsjka (Алёночка). En dat vind ik altijd zo bijzonder om de ogen van de leerlingen groter zien worden 😊 als ik het probeer uit te leggen.
VRAAG 04 | 08
Waarom is het belangrijk om deze taal te spreken, of het nou vanuit een academisch, professioneel of meer persoonlijk oogpunt is?
Elena — Russisch is een rijke taal! Het begrijpen van de Russische boeiende cultuur, controversiële geschiedenis en bijzondere mentaliteit gaat gepaard met het leren van de taal.
VRAAG 05 | 08
Wat is het lastigst aan deze taal waar het nemen van lessen bij kan helpen?
Elena — Als het om de grammaticale uitleg gaat en/of om de uitspraak aan te leren of te verbeteren, dan is het noodzakelijk om lessen met een docent te nemen. Daarnaast zijn er veel culturele aspecten die worden uitgelegd. De docent zorgt ervoor dat de leerlingen niet te hard van stapel lopen en zodoende niet ongemotiveerd raken. Wat ook erg belangrijk is om een voortgang te boeken en met plezier de lessen volgen.
VRAAG 06 | 08
Kun je ons een leuke anekdote vertellen die te maken heeft met jouw beroep of jouw eigen schooltijd?
Elena — Rusland is een uniek land waar mensen altijd onmogelijk gekke dingen doen. Daarom deel ik graag enkele anekdoten van Michael Zadornov, een van de bekendste Russische satirici. “Amerikanen denken onderweg, Duitsers wanneer ze recht staan, Engelsen als ze zitten en Russen achteraf: eerst doen zij en dan denken zij hoe ze alles wat ze gedaan hebben, kunnen oplossen.” “Wilt u in Rusland altijd in een goed bui zijn, leer dan van de kleine dingen te genieten, bijvoorbeeld van het salaris. Klein, maar keileuk!” “Hoe gewichtiger een persoon er uit ziet, hoe meer die heeft gestolen – had je de gezichten van de leden van onze regering moeten zien!”
VRAAG 07 | 08
Help ons je een beetje beter te leren kennen door ons te vertellen over enkele reizen die je gemaakt hebt.
Elena — Ik kom uit een heel bijzonder stukje Rusland, namelijk uit Kaliningrad. Kaliningrad was tot 1945 deel van Duitsland (Duitse naam Königsberg) in de historische regio Oost-Pruisen. Na 1945 kwam Kaliningrad in handen van de Sovjet-Unie. Sinds het uiteenvallen van de Sovjet-Unie in 1991 is dit gebied een exclave van Rusland, ingeklemd tussen Polen en Litouwen, en hoort bij een bijzondere regio van Rusland met een mix van culturen en tradities. Natuurlijk heb ik St Petersburg en Moscow meerdere malen bezocht. Maar elke keer weer blijft het een bijzondere belevenis en zeker omdat ik de native bent. In mijn jeugd jaren heb ik een reis naar Karpaten in Oekraïne meegemaakt wat ook een onvergetelijke indruk op mij heeft achtergelaten.
VRAAG 08 | 08
Wat maakt jou een Superprof, naast het feit dat je je kunt uitdrukken in verschillende talen?
Elena — Ik denk dat mijn manier van les geven heel persoonlijk is, interessant, met gebruik van diverse tools en afgestemd op de wensen van de leerlingen.

Vergelijkbare leraren

Russisch in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken.

Vianen
Russische les op alle niveau's bij mij thuis goed bereikbaar vanuit Nijmegen, Cuijk, Boxmeer, Venray
20€
Irina
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

De methode van lesgeven wordt aangepast aan de wensen en het niveau van de student. Ik geef graag lessen serieus maar ook...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Amsterdam
Native Russisch speaker en docente met ervaring van 20 jaar geeft privè les aan kinderen en volwassenen
25€
Marina
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Russisch is een van de moeilijkste maar ook mooiste talen. Ik vind altijd een makkelijk en simpel manier om grammatica en...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amersfoort
Russische lessen met een positieve leraar en een native spreker via Skype, Zoom en offline
20€
Ksenija
1e les gratis!

Ervaring Acht jaar ervaring als docent Engels met verschillende leeftijdsgroepen en niveaus en vier als docent Russisch. Ik...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Native speaker Russisch, master in de Oost-Europese talen en culturen, studente educatieve masteropleiding geeft les Russisch
25€
Olesya
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Здравствуйте! Zo begint het. Vanaf de eerste les leer je Russisch spreken en horen. Je leert niet enkel over de...

Online les via webcam Goedgekeurd profiel
Eibergen
Voor bijles Russische en Oekraïense taal vanuit Nederlandse taal gegeven door moedertaalspreker
25€
Natasha
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Ik lever maatwerk voor elke student en mijn stijl van lesgeven varieert van traditioneel tot speels, modern. Mijn lessen...

Online les via webcam Goedgekeurd profiel
Arnhem
Online basis lessen Russische Taal voor kinderen en volwassenen via Skype en WhatsApp
35€
Armine
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is duidelijk, eenvoudig en goed te volgen. De toonzetting is vriendelijk, gericht op basis...

Online les via webcam Goedgekeurd profiel
Groningen
Professional language teacher, graduate of a leading Russian pedagogical university (St Petersburg)
20€
Liubov
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

My lessons are aimed mostly at acquiring communication skills, I am teaching real-life conversational language, everyday...

Online les via webcam Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Teaching Chinese as a foreign language graduate teaches Mandarin Chinese and Russian (native)
20€
Nogala
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

I am using different methods of teaching such as communicative language teaching, grammar translation. The most important is...

Online les via webcam Goedgekeurd profiel
Den Haag
Russian teacher from Russia! Currently studying in UvA, business administration, can help you to learn Russian and everything about Russia
23€
Ainura
1e les gratis!

I have a special course and book for study. To learn a new language you need to practice it a lot, therefore, I focus more...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Deventer
Geboren Russin geeft al ruim 10 jaar Russische taalles in Deventer op een leuke en leerzame manier. Spreekvaardigheid, grammatica, tradities en cultuur leer je van haar.
25€
Zarina
1e les gratis!

Als lesmethode gebruik ik "Ruslan Russisch" en "Passport voor Rusland". Daarnaast ook filmpjes, liedjes en veel andere...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Groningen
Bijles Russische taal voor iedereen. Het wordt echt makkelijker dan je denkt!
7€
Ekaterina
1e les gratis!

Ik ben native speaker Russisch, bovendien heb ik (een klein beetje) ervaring met het lesgeven van Russisch als vreemde taal....

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Zwartebroek
Talenknobbel met creatieve hart, afgeronde opleiding in Taalwetenschap en Vertaling, beeld-denker
28€
Khrystyna
1e les gratis!

Dankzij mijn studie heb ik kijkje gekregen in het proces hoe brein en talen samenwerken. Vandaar weer ik zeker, dat in talen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Haarlem
WO student Russische taal en cultuur geeft Russische taallessen (voor zowel beginners als gevorderden)
25€
Joerim
1e les gratis!

In de lessen gaan we op verschillende manieren met het Russisch aan de slag: spreken, schrijven, luisteren en lezen komt...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Utrecht
Prive lessen of Skype lessen . De locatie en tijd kan besproken worden
22€
Ganna
1e les gratis!

Gramatica, lezen, luisteren. Afhankelijk van het Niveau van de cursist l

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Emmeloord
Russisch voor beginners, vakanties en gevorderden. Verbeteren van de uitspraak. Snel leren lezen. P.S. Bij de lessen op locatie of bij u thuis reken ik eventueel een extra bedrag voor de benzine.
35€
Polina
1e les gratis!

Ik behandel het onderwerp op een vrije /gestructureerde manier.

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Wageningen
Tweetalig opgevoede en geschoolde WO Economie en Beleid studente geeft les in de Russische Taal
12€
Anna
1e les gratis!

In principe verwacht ik een les voor te bereiden naar wens van de persoon die de les krijgt. Op deze manier ben ik bekend...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Nieuwegein
Russische taal van native hoogopgeleid spreker ,met vleugje cultuur, geschiedenis en creativiteit
20€
Victoria
1e les gratis!

Ik mijn lessen combineer ik klassieke methode ( grammatica en lexica ) samen met lezen van interessante moderne teksten en...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 25€ 25€ 25€
Helaas is deze leraar onbeschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.