Homepagina
Lessen geven
20€/u
Helaas is deze leraar onbeschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.
In afwachting van goedkeuring
Reactietijd 24u
Lessen aangeboden door Maik
 • Individueel
 • In een groep
De lessen vinden plaats
 • Bij de leraar thuis
 • Bij jou thuis
 • Online (via webcam)
Onderwezen onderwerpen
 • Lichamelijke opvoeding (Gym)
 • BSM (Beweging, Sport & Maatschappij)
 • Gym
Niveaus
 • Alle niveaus

Welzijnstherapeut voor Health-Guide in Helmond. Ik kan jou helpen bij het behalen van elke gezondheidsgerelateerde doelsteling!

Methodologie

Iedereen die van mij services gebruik maakt doorloopt eerst een intakeprocedure bij me. Dat doe ik omdat ik wil weten wie ik voor me heb en waar die betreffende persoon naartoe wil. Onderdeel van die intake is een annamnese (die lopen we samen door). Uit die annamnese en het daarbij horende vragengesprek komt er een beeld naar voren (nadat bij mij bekend is wie je bent en wat je wilt). Ga ik conclusies trekken, aan de hand van die conclusies maken we samen een stappenplan (interactie dus) dat stappenplan is persoonsgebonden en geld alleen maar voor jou.. in dat stappenplan kunnen trainingschemas of voedingsschema zitten... of mischien wel beide (of allebei niet). Kortom je krijgt de dienstverlening die jij nodig hebt en die bij jou past en die kan uitgebreid zijn of minimaal zijn! Dat hang helemaal af van jou behoeften, wensen en fitheid!

Nadat bekend is hoe jouw stappenplan er bij ons uit komt te zien gaan we daarmee op een intensieve manier mee aan de slag. Dat betekend dat je trainingen krijgt, begeleiding krijgt op alle denkbare manieren en ik jou stok achter de deur ben! Ik onderwijs en begeleid jou dus naar een gezonder en lichter leven toe!

Ervaring

Aangenaam kennis te maken, mijn naam is Maik Biemans en ik ben het gezicht achter Health-Guide!

Je kunt bij mij terecht wanneer je bijvoorbeeld gewicht wilt verliezen, sterker wilt worden, fitter door het leven wil gaan, je spiermassa wilt vergroten of advies wilt over een gezonde leefstijl. Tevens kan ik je ook helpen bij het opstellen van een voedingsplan, trainingsschema, behandelpan voor revalidatie van lichamelijke/mentale klachten en bij het voorkomen van dat soort klachten in de toekomst.

Ik heb onder andere gestudeerd aan de sportacedemie van Shertogen-Bosch waaraan ik afgestudeerd ben als zijnde sport en bewegings coordinator. Daarna heb ik door gestudeerd aan het Fontys in Eindhoven waar ik de titel wellnesstrainer heb weten te verdienen. In mijn carierre heb ik voor vele sportgerelateerde bedrijven, stichtingen en scholen gewerkt en sinds kort werk ik dus ook een eigen bedrijf je!

In verband met mijn buitenlandse vrouw ben ik ook op masterlevel Russisch gaan studeren en sinds kort verkoop ik ook verschillende soorten gezondheidsproducten die uitstekend passen in een gezonde leefstijl en waardoor je dus nog sneller aan je doelstelling kunt behalen.

Zie ik jou reactie tegenmoed? Tot dan, maar vast...

Tarieven

Reiskosten : 10€
Tarief voor lessen via de webcam : 20€/u
Tarief voor 5 lesuren : 100€
Tarief voor 10 lesuren : 197€
Lessen aangeboden door Maik
Individueel
In een groep
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
webcam
Onderwezen onderwerpen
 • Lichamelijke opvoeding (Gym)
 • BSM (Beweging, Sport & Maatschappij)
 • Gym
Niveaus
 • Alle niveaus

Vergelijkbare leraren

Lichamelijke opvoeding (Gym) in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in BSM (Beweging, Sport & Maatschappij). Leren is geen probleem meer, Gym toegankelijk voor iedereen!

Zwolle
HBO student Leraar Lichamelijke opvoeding 1e graads geeft les in gym, lichamelijke opvoeding op het basis- en middelbaar onderwijs.
25€
Alysa
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is gebaseerd op een veilige, relaxte sfeer waarin vrijheid gegeven wordt om jouw eigen leerproces...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Voetbal, fitness en bijles basisonderwijs in Amsterdam. Diploma: Sport en bewegingsleider, Onderwijsassistent, KNVB TC 3 jeugd, Fitness.
35€
Karim
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven in groepen is gedifferentieerd lesgeven. Door op verschillende niveaus tegelijk les te geven kan...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Zaandam
Gymleraar in opleiding, geeft les op voortgezet onderwijs, mbo en hbo niveau!
25€
Raymon
1e les gratis!

Persoonlijke aandacht vind ik erg belangrijk. Er moet plezier beleefd worden aan het leren, dan pas zal er echt geleerd...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Zutphen
VWO afgestudeerde geeft individueel theoretisch bijles voor BSM tot op alle eindexamenniveau's omstreeks Zutphen
15€
Luuk
1e les gratis!

Mijn lessen zijn opgebouwd in 2 delen. Een onderdeel waarin het nut van het leren van de stof behandeld wordt en een...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 20€ 30€ 20€
5 uur 100€ 150€ 100€
10 uur 197€ 297€ 200€
Helaas is deze leraar onbeschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.