Alles Dat Je Moet Weten Over Japans Entertainment

Alles Dat Je Moet Weten Over Japans Entertainment

Japans amusement op zijn best Nippon is de thuis van één van de oudste beschavingen op aarde en is daardoor getuige geweest van ontelbare voorbeelden van kunstenaarschap in de vormen van beeldhouwen, schilderen, fotografie en filmmaken. Japan, dat sinds onheuglijke tijden de Oost-Aziatische populaire cultuur beïnvloed heeft, zag zelfs in de Heian en Meiji-periodes het […]

30 september 20217 minuten om te lezen

De Beste Manieren Om Japans Te Leren

De Beste Manieren Om Japans Te Leren

Waar vind je de beste Japanse les? Japans leren lijkt misschien een onmogelijke taak. De meeste mensen zien de ingewikkelde verbindingen van lijnen en vormen waaruit de Japanse karakters bestaan als onbegrijpelijk. Maar in een land waar bijna 75% van de volwassenen zegt dat ze geen Engels kunnen spreken, en het Ministerie van Onderwijs heeft […]

27 september 20217 minuten om te lezen

Zo Verrijk Je Je Japanse Woordenschat

Zo Verrijk Je Je Japanse Woordenschat

Leer nieuwe woordenschat met Japanse les Zoals we inmiddels allemaal weten, is de Japanse cultuur gegrondvest op beleefdheid en respect. De Japanse cultuur is ook rijk aan geschiedenis en traditie. Maar voor je aan een taalverblijf begint om je taalvaardigheid in het Japans te verbeteren, of gewoon aan een reis om via Tokio of Osaka […]

26 september 20218 minuten om te lezen

'Fushimi Inari Shrine', gelegen in zuid Kyoto,

De Voordelen van Japans Leren op een Rijtje

Met Japanse Les Opent Zich Een Interessante en Boeiende Wereld Voor Jou Er zijn 128 miljoen Japanssprekenden, waaronder 127 miljoen moedertaalsprekers. De taal staat op de dertiende plaats van de meest gesproken talen ter wereld. Er zijn ongeveer 1 miljoen Japanse diaspora met grote populaties in landen als Brazilië en de VS, maar ook landen […]

21 juli 202110 minuten om te lezen

Japans Leren Is Nuttig Én Interessant

De Japanse taal lijkt een ondoorgrondelijke manier van communiceren voor beginners zoals jij en ik. Maar zodra je er induikt zal je merken dat zelfs deze taal te leren is, te spreken en te lezen is. Voordat je het weet sta jij je mannetje op je vakantie in Kyoto, of op je zakenreis naar Tokyo!

Daarnaast is de Japanse cultuur alleen al genoeg reden om je wegwijs te maken in het Japans. Immer zijn er weinig culturen zo rijk, historisch en interessant als de Japanse. Van de Japanse keizers tot sushi en Bento tot Manga, Japan heeft een enorme stempel gedrukt op onze wereld.

Dus waar wacht je nog op? Je kunt Japans leren met Superprof met een van onze vele leraren in een van de vele Nederlandse steden die Nederland rijk is: van Amsterdam tot Utrecht en van Rotterdam tot Eindhoven, overal kun je terecht. Neem Japanse les in Den Haag, of zelf een cursus japans online! En mocht je nog even willen oriënteren, dan kan dat ook. Hier bijvoorbeeld, op de Superprof blog.

Bronzen beeld van de Amida Boeddha in Japan

Japans Leren Op Een Veelzijdige Manier

Alles Wat Je Moet Weten Over De Japanse Taal Je overweegt misschien Japanse lessen of een cursus te volgen om te communiceren in de 10e meest gesproken taal ter wereld. Het zou een verstandige keuze zijn. Niet alleen zijn de taal en cultuur rijk en divers, maar de Japanse economie staat wereldwijd op de derde […]

13 juli 202110 minuten om te lezen

De Japanse taal leren

Je bent hier waarschijnlijk terecht gekomen bij het zoeken naar Japans lessen of over informatie over de taal en het leerproces. Als je overweegt om de taal te leren, twijfel dan niet langer en start zo snel mogelijk met het leren van Japans. Steeds meer mensen kiezen ervoor om de Japanse taal te leren. Japans is een zeer unieke taal die voor velen een grote uitdaging is om te leren. Deze taal afkomstig uit Japan is volgens velen een van de mooiste Aziatische talen. Aangezien er maar weinig mensen zijn die in Nederland Japans spreken, zijn er tientallen dingen die in je voordeel werken als je ervoor kiest om de taal te leren.

Het belang van de Japanse taal

Japans is een belangrijke taal die meer mensen zouden moeten overwegen om te leren. Japans wordt gesproken door meer mensen dan de meeste mensen denken. Vandaag de dag spreken ruim 130 miljoen mensen Japans als hun moedertaal. De hoeveelheid mensen die Japans als een tweede of vreemde taal spreken is echter minuscuul. Daarnaast spreken de meeste inwoners in Japan geen Engels. Japans spreken is de enige manier om te kunnen communiceren met de meeste Japanners. Hetzelfde geldt voor internationale relaties en zakendoen met Japan. De basis kunnen spreken is een groot pluspunt als je zaken wilt doen met Japan. De Aziatische economie groeit in een razend tempo, leer Japans en stel jezelf in staat om te kunnen communiceren met een groot gedeelte van de Aziatische populatie.

Voordelen van Japans spreken

Als je ervoor kiest om Japans te leren zijn je kansen op het vinden van een unieke baan veel groter. Veel internationale bedrijven kunnen wel iemand gebruiken die een goed woordje Japans kan spreken. Velen zullen enorm veel respect voor je hebben, Japans is niet een taal die je zomaar onder de knie hebt. De mensen om je heen, zowel in je persoonlijke kring als in het werkveld, zullen enorme bewondering hebben voor je vaardigheden en de grote uitdagingen die je jezelf hebt gesteld. Verder maakt Japans spreken een vakantie in Japan honderd keer zo uniek. Je zal het land, de Japanse bevolking en haar geweldige cultuur op een geheel nieuwe manier ervaren. Wellicht helpt je Japanse taalkennis je wel om een unieke baan te vinden in Japan.

Wonen in Japan

Als je van plan bent om te wonen, werken en/of studeren in Japan is het essentieel dat je genoeg kennis opdoet van de Japanse taal. Zoals we al zeiden is Japan een land waar maar weinig Engels gesproken wordt. Het is algemeen bekend dat Japans leren een flinke uitdaging is, maar wel eentje die de moeite meer dan waard is. Leer de taal spreken maar ook lezen en schrijven. Japans heeft drie afzonderlijke schrijfsystemen, een heel andere zinsstructuur, unieke klanken en de woordenschat is niet te vergelijken met die van Europese talen. Het leren van deze taal is uitdagend maar het proces kan ook heel leuk en interessant zijn. Als je kennis op wilt doen, ga dan gerust aan de slag met een van onze privéleraren via Superprof!

Lessen via Superprof

Velen die op zoek zijn naar privéles komen terecht bij Superprof. Wij zijn een zeer populair platform met een enorme hoeveelheid experts in diverse vakken en onderwerpen. Onze leraren hebben veel kennis en ervaring in de vakken waarin zij lesgeven. Zij hebben veel leerlingen geholpen met het bereiken van hun doelen. Als je zoekt naar les gericht op een specifiek vak bij jou in de buurt, kun je al snel meerdere leraren vinden die jou kunnen helpen. Op Superprof beschikken we over leraren verspreid over heel Nederland. Onze leraren kunnen jou helpen op een fysieke locatie, bijvoorbeeld bij jou thuis maar ook online.

Japans leren door middel van privéles

Als je op zoek bent naar een effectieve manier om Japans te leren, raden wij het aan om privéles te nemen. Je hebt veel voordelen waar jij van kunt profiteren bij het volgen van lessen Japans met een privéleraar. Volg je lessen op een plek die voor jou het beste uitkomt, bijvoorbeeld bij jou thuis. De lessen zijn één-op-één. De leraar zal tijdens de Japanse les alle tijd en aandacht alleen aan jou besteden en jouw progressie. Op Superprof kun je lessen vinden op diverse niveaus.

Spreek je nog geen woord van de taal en wil jij graag Japans vanaf het begin leren? Onze leraren op Superprof helpen jou daar graag bij. Als je de basis al onder de knie hebt, kunnen onze leraren jou ook helpen om bijvoorbeeld meer kennis op te doen en je vaardigheden te verbeteren. Sommige leerlingen die zich aanmelden voor het volgen van les zijn leerlingen die Japans op school krijgen en/of een studie of cursus doen. De meeste van onze Japans leraren op Superprof bieden ook bijles. Kijk gauw of je een geschikte Japans leraar kunt vinden bij jou in de buurt of iemand die jou online kan helpen en boek je eerste les!