Homepagina
Lessen geven
Eindhoven 
Eindhoven 
 • (7 beoordelingen)
E
Erik
« Angela is een heel fijne coach. Ze is erg betrokken en heeft oog voor... Lees meer »
E
Erik
« Angela is een heel fijne coach. Ze is erg betrokken en heeft oog voor details. Ik ken Angela al langer en wist dat ze in zowel grote als kleine onderwerpen haar weg weet. Ze reageert altijd heel secuur en dat is erg fijn. Je wordt in alles serieus genomen, hoe groot of klein, makkelijk of moeilijk het ook is of lijkt. Ze heeft veel kennis waardoor ze heldere analyses kan maken van je situatie van waaruit je weer verder kunt. Angela weet je een enorm vertrouwen te geven waardoor je je verder open durft te stellen dan je zelf had durven denken. Dit maakt Angela voor mij heel bijzonder. Het on-line coachen is voor mij ideaal omdat het flexibeler is en ik mijn momenten kan nemen dat het mij uitkomt. Ook heb ik dan meer tijd om na te denken hoe ik dingen verwoord. Angela geeft je de tijd voor je eigen tempo en weet je te motiveren. Ik heb onderwerpen die ik moeilijk te benoemen vind maar bij haar lukt dat. Ze helpt je echt verder, een topper! »
35€/u
1e les gratis!
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 1u
Lessen aangeboden door Angela
 • Individueel
 • In een groep
De lessen vinden plaats
 • Online (via webcam)
Onderwezen onderwerpen
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Positief denken
 • Life coaching
 • Personal coach
 • Stress management
 • Omgaan met verdriet
Niveaus
 • Alle niveaus

Zelf coaching, professionele online life coach/sociaal agoog leert je hoe jij jezelf kunt coachen!

Methodologie

- Ben je onzeker, te perfectionistisch of wil je leren hoe je sterker in je schoenen kan staan?
- Wil je ontdekken wat jou passies en talenten zijn en hoe je ze kan gebruiken in het dagelijks leven?
- Wil je jou leven veranderen, maar weet je niet hoe?
- Ben jij (chronisch) ziek en wil je alles uit het leven halen?
- Ben je gevoelig, heb je een burn-out of wil je op een andere manier leren, hoe met je grenzen om te gaan?
- Wil jij gezonder leven, maar weet je niet hoe?
- Wil je relaties verbeteren, maar vind je dat moeilijk of denk je dat het onmogelijk is?
- Wil je graag reizen, maar heb je weinig geld?
- Wil je graag weten wat jou gelukkig maakt?
- Raak je geblokkeerd door angsten, emoties en wil je leven in vrijheid?
- Heb je het gevoel 'vast te zitten' op een moment in je leven?
- Wil jij leren hoe je in het vervolg jezelf kunt coachen?

Kortom, als je vol liefde, licht en geluk in het leven wilt staan, neem dan vrijblijvend contact met me op. Een eerste kennismaking, voor de officiële sessies is mogelijk. Tijdens het eerste gesprek zal ik mezelf voorstellen, daarna vertel jij me wie je bent en wat je wilt veranderen of leren. Ik zal vragen aan je stellen, waardoor het doel duidelijk wordt. Vervolgens zullen we de problemen tijdens de volgende sessies aanpakken en een plan maken. De vele (diepe) vragen die ik ga stellen, zullen er toe leiden dat er antwoorden komen. De meeste antwoorden waar je naar opzoek bent, liggen verscholen in jezelf. Ten slotte zal ik je leren hoe je jezelf in de toekomst kunt coachen om je hart te volgen, naar je lichaam te luisteren en je droomleven te vormen.

Ervaring

Angela is afgestudeerd als gespecialiseerd pedagogisch medewerker en sociaal agoog/hulpverlener. Als sociaal agoog beoefent zij de leer van het doen veranderen van mensen, welke behoort tot de sociale wetenschap. Zij heeft jarenlange werkervaring in het coachen en begeleiden van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling en het oplossen van problemen. Van jeugdzorg, maatschappelijk werk, lifecoaching, opvoedproblematiek, gezondheidsproblemen tot het waarmaken van dromen en ontdekken wie je echt bent.

Angela zet naast haar professionele kennis en ervaringen, haar eigen levenservaring in. Zo is zij een autodidact in gezondheid, gezonde voeding, het menselijk lichaam en reizen. Door chronische gezondheidsproblemen heeft zij haar leven drastisch moeten veranderen. Deze combinatie zorgt er voor dat zij weet waar ze over praat en hoe ze er voor kan zorgen dat ook jij je eigen leven kan veranderen, op een manier die bij jou past.

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 30€/u
Tarief voor 5 lesuren : 160€
Tarief voor 10 lesuren : 300€

Specificaties

Annulering binnen 24 uur is gratis. Er dient betaald te worden bij afwezigheid van annulering binnen 24 uur.

Lessen aangeboden door Angela
Individueel
In een groep
De lessen vinden plaats
webcam
Onderwezen onderwerpen
 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Positief denken
 • Life coaching
 • Personal coach
 • Stress management
 • Omgaan met verdriet
Niveaus
 • Alle niveaus

De 7 beoordelingen over Angela
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.

7 aanbevelingen

E
Erik

Angela is een heel fijne coach. Ze is erg betrokken en heeft oog voor details. Ik ken Angela al langer en wist dat ze in zowel grote als kleine onderwerpen haar weg weet. Ze reageert altijd heel secuur en dat is erg fijn. Je wordt in alles serieus genomen, hoe groot of klein, makkelijk of moeilijk het ook is of lijkt. Ze heeft veel kennis waardoor ze heldere analyses kan maken van je situatie van waaruit je weer verder kunt. Angela weet je een enorm vertrouwen te geven waardoor je je verder open durft te stellen dan je zelf had durven denken. Dit maakt Angela voor mij heel bijzonder. Het on-line coachen is voor mij ideaal omdat het flexibeler is en ik mijn momenten kan nemen dat het mij uitkomt. Ook heb ik dan meer tijd om na te denken hoe ik dingen verwoord. Angela geeft je de tijd voor je eigen tempo en weet je te motiveren. Ik heb onderwerpen die ik moeilijk te benoemen vind maar bij haar lukt dat. Ze helpt je echt verder, een topper!

Shirley

Angela en ik kennen elkaar al heel wat jaren. Ze is een super vriendin die mijn gedachtes om kan zetten in positiviteit. Naast alle adviezen en tips die ze mij geeft, is ze voor mij ook een vertrouwenspersoon. Ze zal nooit iemand beoordelen aan de hand van bijvoorbeeld een verleden of mening. Heb jij net zoals mij ook behoefte aan advies, feedback of alleen een luisterend oor? Dan is Angela de juiste persoon! You go girl!!

C
Cindy

Angela is een goede luisteraar, is integer en gericht op denken vanuit mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden. Met haar enthousiasme en spontaniteit kan ze mensen motiveren. Daarnaast is ze in staat om op een prettige manier te spiegelen waardoor meer inzicht in het eigen gedrag wordt verworven.

G
Gerben

Ik kwam in contact met Angela via een forum over gezondheid. Ze was sociaal en behulpzaam naar iedereen. Angela zet zich ook vrijwillig in voor een patiënten organisatie, waar ze in het bestuur een taak met veel verantwoordelijkheid invult. Ook weet ze veel van gezondheid en voeding af.
Inmiddels zijn we goede vrienden en stel ik haar warme persoonlijkheid met veel inlevingsvermogen erg op prijs, en niet te vergeten, haar Brabantse gezelligheid.

T
Tobias

Angela is een heel lieve vrouw met veel kennis over gezond eten en beter leven. Ze helpt mij continu met beide benen op de grond te blijven staan en geeft handige tips over mijn gecompliceerde dieet.

A
A

Angela en ik raakten online in gesprek, omdat wij dezelfde interesses delen. 

Angela heeft veel ervaring opgedaan mbt ziekte, gezondheid, voeding en weet je goed te adviseren. 

Ze is echt een luisterend oor, denkt  oplossingsgericht en geeft je de juiste handvaten. 

Angela is oprecht geïnteresseerd in je als mens. Bij haar ben je dan ook echt geen nummer. 

Absoluut een aanrader! 

J
Jack

Angela is for sure the most inspiring girl i've ever met.. With her amazing words she cheered me up in my bad moments and helped me everytime improving my mood.. I met her for the first time 3 years ago and she started teaching me dutch with such a passion that i can't think of a better person to help people reaching their goals... She is soo strong and with such a positive energy..

Vergelijkbare leraren

Persoonlijke ontwikkeling in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Positief denken. Leren is geen probleem meer, Life coaching toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Personal coach is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Eindhoven
Hbo student logopedie wilt les geven op scholen. Lijkt me een geweldige uitdaging!
20€
Narges
1e les gratis!

Door goede voorbereiding en vooral ook om van te voren veel kennis op te doen, en die vervolgens te dele.

Online les via webcam 1-op-1 lessen
Eindhoven
Ervaren coach geeft coaching in persoonlijke ontwikkeling. Zonder oordeel sta ik voor je klaar!
25€
Antheïa
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Ik luister naar mijn cliënt en probeer hem/haar te activeren om zijn/haar beoogde doel te halen. Ik denk mee, maar bied...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Veldhoven
Hbo student SPECO sportmarketing. Leest veel. Boeken en is heeft een passie voor persoonlijke ontwikkeling
20€
Mika
1e les gratis!

Ik geef les op een begrijpende manier. Hiermee bedoel ik dat ik een persoon het totaal plaatje wil uitleggen en de gevolgen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Schiedam
Lifecoach in Schiedam geeft les in omgaan met onzekerheid, faalangst, omgaan met verdriet en beter kunnen omgaan met jezelf.
65€
Sanne
1e les gratis!

Last van onzekerheid? Heb je faalangst? Ben je te weinig assertief? Weet je soms niet hoe je kunt omgaan met...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Ondernemer, Coach, Positive thinker en Begeleider tot een betere versie van jezelf!
25€
Ana
1e les gratis!

Mijn lessen zijn op basis van de behoeftes van de leerling en voorafgaand ondervonden verbeterpunten. Dit is dus voor...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
MSc Klinisch psycholoog geeft lessen in life coaching, positief denken, stressmanagement en omgaan met verdriet.
25€
Zahra
1e les gratis!

Mijn lessen zijn gestructureerd. Ik stel vragen en zorg ervoor dat de leerling centraal staat in zijn ontwikkeling. Ook neem...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur Niet beschikbaar Niet beschikbaar 30€
5 uur Niet beschikbaar Niet beschikbaar 150€
10 uur Niet beschikbaar Niet beschikbaar 300€
Boek een les