Homepagina
Lessen geven
Arnhem 
Arnhem 
 • (14 beoordelingen)
D
Daan
« Ik heb zelf van Jacolien les gehad op de middelbare school in... Lees meer »
D
Daan
« Ik heb zelf van Jacolien les gehad op de middelbare school in wiskunde B en D in de beginjaren van de vernieuwde tweede fase (vanaf 2008). Met veel enthousiasme heeft ze allerlei modules bij wiskunde D neergezet (en me geleerd hoe ik het woord cirkel schrijf, niet met twee keer een c). Nu ik zelf docent wiskunde ben aan de bovenbouw vind ik het bijzonder hoe veel dit alles buiten het boekje ging. »
50€/u
1e les gratis!
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 24u
Lessen aangeboden door Jacolien
 • Individueel
 • In een groep
De lessen vinden plaats
 • Bij de leraar thuis
 • Bij jou thuis
 • Online (via webcam)
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
 • Rekenen
 • Wiskunde B
 • Wiskunde A
 • Wiskunde C
 • Wiskunde D
Niveaus
 • Alle niveaus

Wiskundejuf uit Arnhem geeft wereldwijd professionele (afstands) lessen in rekenen en wiskunde

Methodologie

Mijn kracht is om vanuit de relatie met de leerling tot inzicht, motivatie en prestatie te komen. Betrokkenheid, heldere uitleg en aandacht voor de leerling staan in mijn lessen centraal. Mijn expertise ligt op het gebied van (hoog)begaafdheid, onderpresteren, wiskundeangst en dyscalculie.
Mijn manier van lesgeven pas ik aan op de ('problematiek' van de) leerling. Ik heb reeds vele leerlingen die tegen de grenzen van het onderwijssysteem zijn aangelopen, kunnen helpen aan een voldoende (eindexamen)resultaat voor wiskunde. Ook PABO-studenten en PO-docenten die zich onzeker voelen over hun rekenvaardigheden zijn van harte welkom!

Ervaring

Ruim 23 jaar ervaring als wiskundedocent en mentor op havo/vwo.
Sinds januari 2020 werkzaam als zelfstandig onderwijsprofessional en professional organizer. Wat mij een echte Superprof maakt is mijn professionaliteit, kennis en ervaring opgedaan in het reguliere onderwijs en mijn passie om leerlingen die vast dreigen te lopen in het onderwijssysteem toch te kunnen helpen aan een (staats)diploma voor wiskunde. Ik geef les op locatie in omgeving Arnhem en wereldwijd via afstandsonderwijs, zowel in groepen als individueel.

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 50€/u

Specificaties

Je mag voor mijn uurloon meer verwachten dan een 'gewone' bijles. Zo zal ik na een uitgebreide probleemanalyse een professioneel plan van aanpak maken en hierbij altijd de aansluiting en het contact zoeken met de eigen mentor en vakdocent. Vanzelfsprekend besteed ik tijd aan reflectie en terugkoppeling naar ouders en school. Voor- en nawerk zijn bij deze prijs inbegrepen.

Mijn inkomsten worden doorgegeven aan de belasting.

Neem contact op voor de mogelijkheden, dan plannen we samen een gratis eerste kennismakingsgesprek in (via Zoom) en maak ik op aanvraag een passende offerte voor je.

Lessen aangeboden door Jacolien
Individueel
In een groep
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
webcam
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
 • Rekenen
 • Wiskunde B
 • Wiskunde A
 • Wiskunde C
 • Wiskunde D
Niveaus
 • Alle niveaus

Jacolien 's achtergrond

2011-2013 — Evidence Based Innovation in Teaching (UM)
1997-1998 — Eerstegraads lerarenopleiding Wiskunde (RUG)
1993-1997 — Wiskunde (RUG)
1992-1993 — Bouwkunde (TUE)
1985-1992 — VWO

Ruim 23 jaar ervaring in het voortgezet onderwijs (havo/vwo). Sinds januari 2020 eigenaar van Jacolien van Dijk - onderwijs | professional | organizer

De 14 beoordelingen over Jacolien
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.

14 aanbevelingen

D
Daan

Ik heb zelf van Jacolien les gehad op de middelbare school in wiskunde B en D in de beginjaren van de vernieuwde tweede fase (vanaf 2008). Met veel enthousiasme heeft ze allerlei modules bij wiskunde D neergezet (en me geleerd hoe ik het woord cirkel schrijf, niet met twee keer een c). Nu ik zelf docent wiskunde ben aan de bovenbouw vind ik het bijzonder hoe veel dit alles buiten het boekje ging.

L
Lisse

Jacolien heeft mij jaren geleden wiskunde gegeven op de middelbare school. Ik vond wiskunde een ontoegankelijk en lastig vak, maar zij wist het zó uit te leggen dat het begrijpelijk én leuk werd. Uiteindelijk ben ik geslaagd met een 8,2 voor mijn wiskunde-examen, en dat is absoluut aan haar te danken. Ik raad haar absoluut aan!

L
Lisanne

Jacolien geeft hele fijne wiskunde B en D lessen. De lessen waren altijd goed voorbereid en alles werd duidelijk uitgelegd, daarnaast is ze ook erg betrokken bij de leerlingen en de sfeer in de klas.

G
Gianni

Betere wiskunde-lerares hadden wij ons niet kunnen wensen (vooral in 5-en 6VWO); gestructureerd, enorm vaardig, en met veel oog voor de leerling!

T
Timo

Jacolien gaf mij van 3vwo tot 6vwo wiskunde. Ik waardeerde altijd haar individuele support en uitleg. Na een 3,4 op mijn toets, heb ik met Jacolien samen gezeten en heeft ze het onderwerp uitgelegd op een manier die ik goed snapte. Haar persoonlijke leerstijl stimuleerde mij om door te zetten en niet te snel te denken 'dit snap ik niet'. De herkansing heb ik foutloos gemaakt. Zij wist mij te motiveren omdat zij potentie (en motivatie) zag die ik op dat moment zelf niet zag. Door heb ik moeiteloos (en met veel interesse) mijn statistiek op de uni gedaan. Absoluut een fijne lerares!

M
Mellisa

Jacolien was mijn mentor en wiskundelerares op het vwo. Wiskunde gaf ze altijd met veel enthousiasme en ook als mentor stond ze altijd voor mij klaar. Ik raad haar enorm aan, want naast wiskundelerares is ze ook een heel warm persoon en wens ik haar al het goeds in het leven!

D
D

Ondanks dat ik geen talent had voor wiskunde (of beter gezegd studeren in het algemeen), wist Jacolien mij te motiveren en te helpen op momenten dat het tegenzat.
Jacolien was mijn lerares en mentor op het Griftland College in Soest. Ik was een student dat vanuit de CITO een aanbeveling MAVO/HAVO ontving en mede dankzij Jacolien heb ik succesvol VWO weten af te ronden en daaropvolgend een studie (bachelor en master) werktuigbouwkunde aan de TU Delft. Zij wist haar passie voor wiskunde en studeren bij mij over te brengen. Dit ben ik haar nog altijd dankbaar!

Voor mij verdient Jacolien, met pluim, de titel Superprof!

A
Armin

Jacolien was mijn leraar/mentor. Ondanks vele onvoldoendes in de brugklas zag ze het in mij zitten en besloot ze mee te helpen om mij naar 2 Havo te laten gaan. Niet alleen heb ik daarna mijn Havo diploma gehaald zonder te blijven zitten maar ook mijn Bachelor Business Administration. Momenteel werk ik voor een multinational in het buitenland en ben ik blij dat mij leraar verder keek dan mijn onvoldoendes in de brugklas....

A
Aranka

Jacobien biedt veel structuur tijdens haar uitleg. Ze heeft veel geduld en legt het gerust meerdere keren uit. Erg fijn!

E
Esther

Ik ben een ex collega en ook moeder van een oud leerling van Jacolien. Zij is fantastisch goed in het duidelijk uitleggen van wiskunde, heeft veel geduld en rust en heeft duidelijk plezier in haar vak. Ze weet de leerling altijd weer te motiveren, is behulpzaam en vriendelijk. Heel prettig in de omgang, mensen voelen zich snel op hun gemak bij haar en ze schat goed in welke manier van uitleg bij de persoon past! Die combinatie van eigenschappen zie je maar bij weinig docenten. Echt aanrader, topper!

Vergelijkbare leraren

Wiskunde in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Rekenen. Leren is geen probleem meer, Wiskunde B toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Wiskunde A is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Arnhem
IB student met een havo diploma geeft economie, wiskunde, en plan bijlessen
15€
Liang
 • (6 beoordelingen)

Mijn methode is vooral opdrachten maken, van veel opdrachten maken leer je veel meer. Ook vind ik het belangrijk dat mijn...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Arnhem
Student Interaction Design (kunstacademie) met een VWO diploma met profiel N&T geeft bijles wiskunde (en meer) in omstreken Haarlem!
20€
Juliette
1e les gratis!

Ik ben goed in het snel inschatten van het niveau waar de leerling op zit. Hierdoor kan ik snel en goed inspelen met een...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Arnhem
English speaking professional software developer with a passion for mathematics. Living in Arnhem.
10€
Kuba
1e les gratis!

I do both, person to person meetings as well as online teaching. First we'll analyze your current skills/knowledge and set...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Arnhem
Bijles bètavakken (wiskunde/natuurkunde/scheikunde) voor middelbare scholieren eerste tot derde jaars (VMBO ook vierde jaars)
7€
Sara
1e les gratis!

Ik baseer mijn lessen op jouw schoolboeken, ik vind het belangrijk dat we ons zoveel mogelijk daaraan vasthouden. Natuurlijk...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Arnhem
WO afgestuurde in Biorfarmacie geeft les in Natuurkunde, Scheikunde, Biologie en Wiskunde
30€
Shoaib
1e les gratis!

Methode van lesgeven vind ik het beste klassikaal met veel individuele aandacht. Ik baseer mijn lessen op feiten en...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Arnhem
VWO Wiskunde B bijles van een wiskunde student in Arnhem en omstreken
12€
Wouter
1e les gratis!

De beste manier om wiskunde te leren is om eindeloos te oefenen. Dat zullen we dus ook doen in mijn lessen, veel oefenen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Arnhem
WO student Medical Biology, geeft les op middelbaar en HBO niveau.
15€
Alexia
1e les gratis!

Ik pas mijn manier van lesgeven graag aan op de perso(o)n(en) die ik lesgeef. Met makkelijke bruggetjes moeilijke...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Arnhem
Docent in opleiding geeft bijles voor scheikunde voor onderbouw havo/vwo en bovenbouw havo
25€
Hannah
1e les gratis!

Ik begin met te kijken wat de leerling makkelijk en moeilijk vind. Als dat eenmaal op een rijtje staat kijk ik naar welke...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 50€ 50€ 50€
Boek een les