Homepagina
Lessen geven
Bergen op Zoom 
Bergen op Zoom 
 • (5 beoordelingen)
I
Ill
« Jeroen die legt de stof uit, wacht totdat dat je echt duidelijk is en... Lees meer »
I
Ill
« Jeroen die legt de stof uit, wacht totdat dat je echt duidelijk is en gaat daarna pas verder met het volgende onderwerp, wat ik zelf erg fijn vind. Zeker een aanrader voor scheikunde bijles »
1€/u
Helaas is deze leraar onbeschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 7u
Lessen aangeboden door Jeroen
 • Individueel
De lessen vinden plaats
 • Online (via webcam)
Onderwezen onderwerpen
 • Bijles
 • Huiswerkbegeleiding
Niveaus
 • Alle niveaus

Wiskunde, Scheikunde, Natuurkunde en Biologie vragen snel en gemakkelijk beantwoord en uitgelegd via Whatsapp door Chemie student

Methodologie

Ik geef de huiswerkondersteuning via whatsapp. Dat betekent dat je mij een foto van je boek en uitwerkingen kan sturen of gewoon je vraag uit kan typen. Ik zal dan zo snel mogelijk reageren met een antwoord en hierbij ook een verklaring geven hoe ik tot dit antwoord gekomen ben.

Ervaring

Hi!

Ik ben een derde jaars Chemie student en studeer aan het Avans. Ik heb de HAVO afgerond en weet maar al te goed hoe frustrerend het is om geen antwoord te vinden op je huiswerkvragen.

Daarom kun je vanaf nu je vraag aan een chemicus (in opleiding) stellen! Ik zal mijn antwoord perfect op jou afstemmen. Hierdoor heb je niet alleen je huiswerk af, maar zul je ook sneller begrijpen hoe je zo'n lastige vraag kan aanpakken.

Wanneer kan dit voor jou van pas komen?

- Als je niet uit een bepaalde vraag komt en het antwoord ook niet kan vinden in (eventueel beschikbare) uitwerkingen

- Als de uitwerkingen alleen het antwoord geven en je nog geen idee hebt hoe je nu aan het antwoord moet komen

- Als je al 10 minuten gegoogled hebt, maar nog niemand hebt kunnen vinden met hetzelfde probleem

- Als je doelgericht en goed je huiswerkvragen wilt maken en begrijpen

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 1€/u

Specificaties

De eerste 5 vragen zijn helemaal gratis!

Losse vragen: €1,- per vraag

50 % kortings pakket: €10,- per 20 vragen

2 weken abonnement: €25,-

Maand abonnement: €45,-

(Bij een abonnement kunt je onbeperkt vragen stellen voor gekozen periode)

Lessen aangeboden door Jeroen
Individueel
De lessen vinden plaats
webcam
Onderwezen onderwerpen
 • Bijles
 • Huiswerkbegeleiding
Niveaus
 • Alle niveaus

Jeroen's achtergrond

Ervaring:

U.D.I / Trainer
September 2013 - heden, Bergen op Zoom

Ik geef al sinds 2013 training in springturen en freerunnen aan kinderen t/m 12 jaar. Het is leuk vrijwilligerswerk waarbij ik al veel heb geleerd over de omgang met een groep en het coördineren van een groep. Ik heb dit altijd met plezier gedaan. Sinds 2017 begeleid ik twee groepen van 12 kinderen als hoofdtrainer.
---
Nespresso-PSfm/ Coffee advisor
Mei 2017 - heden, Amstelveen

Flexibele commerciële bijbaan naast mijn studie. Bij deze baan heb ik manieren geleerd om snel en efficiënt klantenbehoefte te achterhalen door middel van open vragen. Dit gebruik ik ook in mijn lesmethode.
---
Zwembad de Melanen / Lifeguard
Mei 2015 - September 2015, Mei 2016 - September 2016, Halsteren

Een belangrijke ervaring die ik hier heb opgepikt is mijn aandacht vasthouden, soms voor 8 uur achter elkaar. Deze baan heeft mijn communicatievaardigheden een enorme boost gegeven.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Onderwijs:

Avans / Chemie, Biobased TeCh (propedeuse behaald)
September 2016 - Heden, Breda

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in chemie en wetenschap. Binnen één jaar heb ik hier mijn propedeuse behaald. Op deze academie heb ik veel geleerd over verschillende labvaardigheden. Ook heb ik hier leren rapporteren op wetenschappelijke wijze. Op het lab verkregen we vaak verschillende resultaten. Ik heb daardoor ook geleerd relevante resultaten te onderscheiden en te verklaren. Veel trainingen en cursussen die hier worden gegeven betrekken natuur- en scheikunde. Met de major Biobased TeCh studeer ik een erg breed pakket. Van redoxreacties tot thermodynamica.

Mollerlyceum / HAVO (afgerond)
September 2010 - Mei 2016, Bergen op Zoom

Ik heb mijn havo afgerond met een N&T profiel, wat inhoudt dat ik examen heb gedaan in beta-vakken zoals wiskunde B, Natuurkunde en Scheikunde naast de standaard vakken.

De 5 beoordelingen over Jeroen
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.

5 aanbevelingen

I
Ill

Jeroen die legt de stof uit, wacht totdat dat je echt duidelijk is en gaat daarna pas verder met het volgende onderwerp, wat ik zelf erg fijn vind. Zeker een aanrader voor scheikunde bijles

E
Esther

Alles wordt heel goed uitgelegd.

A
Amy

Goede jongen met veel kennis. Legt goed uit en is erg betrouwbaar!!

G
Gosse

Jeroen zat met mij op dezelfde studie. Hij is enorm gepassioneerd in scheikunde en geeft het met heel veel enthousiasme door aan anderen waardoor iedereen geïnteresseerd in het vak is en blijft. Met creatieve oplossingen en vergelijking weet hij alles duidelijk uit te leggen! Daarom is Jeroen een fantastische leraar!

M
Mike

Jeroen is super enthousiast. Geeft duidelijke uitleg en heeft goede voorbeelden. Aan te raden als je extra uitleg nodig hebt bij scheikunde!

Interview met Jeroen

VRAAG 01 | 08
Wanneer is de interesse voor jouw onderwerp en voor het geven van privéles ontstaan?
Jeroen — Mijn interesse is altijd scheikunde en biologie geweest. Doordat dit geen alledaagse onderwerpen zijn kon ik er zelden met iemand over praten, dat vond ik jammer. Hierdoor ben ik gaan zorgen dat ik al mijn interesses zo begrijpelijk mogelijk uit kon leggen, zodat ik er wel over kon vertellen. Daardoor kreeg ik vaak te horen van vrienden dat ik goed was in het uitleggen van: biologie, natuurkunde en scheikunde. Ik ben het lesgeven leuk gaan vinden, omdat ik sinds mijn 14e trainer in turnen en freerun ben geweest. Ik heb toen besloten om te kijken of bijles geven ook wat voor mij was en dit was zo!
VRAAG 02 | 08
Vertel ons meer over het vak waarin je lesgeeft en over de onderwerpen die je leuk vindt om te bespreken met leerlingen (en eventueel ook de onderwerpen die je minder leuk vindt)!
Jeroen — Ik heb altijd dingen willen verklaren voor mezelf, daardoor kijk ik met gericht oog naar alles om me heen en bewonder ik hoe complex het universum is. Biologie schei- en natuurkunde zijn geweldige vakken om de wereld om ons heen te begrijpen. Bij scheikunde ligt mijn passie, omdat bij dit vak biologie en natuurkunde samen kunnen komen.

Ik was op de middelbare school nooit goed in talen, hierdoor vond ik ze ook niet zo leuk. Toch ben ik nu (met een andere methode) Spaans aan het leren en dat vind ik wel heel leuk om te doen!
VRAAG 03 | 08
Vertel ons over je grote voorbeeld of rolmodel, of het nou een leraar of lerares is waar je zelf les van hebt gehad of een genie in jouw veld!
Jeroen — Schrödinger is een natuurkundige die ik zeer veel waardeer om wat hij betekend heeft voor de schei- en natuurkunde. Wat ik voornamelijk knap vind zijn de modellen die hij heeft ontworpen voor de wereld van quantum mechanica.
VRAAG 04 | 08
Wat zijn, volgens jou, de vereiste kwaliteiten om een expert te zijn in jouw vak?
Jeroen — Je moet vergissingen kunnen toegeven en vooral geen last hebben van tunnelvisie. Voornamelijk open staan voor nieuwe theorieën op basis van feiten terwijl je wel kritisch blijft. Verder heb je altijd een doel nodig waarom je een bepaald onderzoek doet om het voor jezelf interessant te houden.
VRAAG 05 | 08
Kun je ons een leuke anekdote vertellen die te maken heeft met jouw beroep of jouw eigen schooltijd?
Jeroen — Ik heb altijd creatieve ideeen gehad als het om chemische processen ging. Toen ik begon met mijn studie probeerde ik altijd op eigen kracht een verklaring te vinden voor bepaalde processen. Ik moest aan mijn projectgroep verklaren waarom biodiesel sneller te maken was dan bioethanol. Mijn verklaring was dat biodiesel groter is dan ethanol en dat je daardoor minder vaak in een suikerketen hoefde te knippen. Ik presenteerde dit als: "wanneer je een komkommer hebt kun je die veel sneller in tweeën snijden dan in 100 kleine stukjes". Het lijkt me overbodig om te zeggen dat dit nergens op sloeg, maar de leraar waardeerde mijn creativiteit wel.
VRAAG 06 | 08
Dan is nu de tijd gekomen om toe te geven dat jij misschien ook wel wat moeilijkheden hebt gehad op school... en hoe je die hebt overwonnen!
Jeroen — In 2 havo ben ik blijven zitten, omdat ik het te druk had met mijn video games. Toen gaf ik er niet veel om, maar tegenwoordig denk ik daar aan terug en vraag ik me af waarom het zo gelopen is. Ik ben het jaar er op (omdat alles herhaling was) met prima cijfers geslaagd. Vanaf dat moment startte ik ieder nieuw jaar vol nieuwe motivatie om het in één keer te halen. Hierdoor stond ik rond kerst als een huis en kon ik zonder teveel stress te havo halen.
VRAAG 07 | 08
Help ons je een beetje beter te leren kennen door ons te vertellen over jouw passies (die je misschien ook van plan bent te delen via Superprof).
Jeroen — Mijn passie ligt in alles wat ik wil leren. Laatst dacht ik bijvoorbeeld: waarom zou ik geen spaans leren? Daar ben ik mee begonnen en ik vind het prachtig. Verder ben ik me gaan interesseren in filosofie ook al had ik vroeger een hekel aan levensbeschouwing. Mijn grootste passie ligt natuurlijk in de chemie met de nadruk op het vergroenen van reacties. Dat houdt in dat ik op zoek ga naar biobased alternatieven voor bestaande producten uit natuurlijke bronnen. Dit richt zich echt naar de toekomst waardoor je constant aan het werk bent met de laatste technologiën van deze tijd.
VRAAG 08 | 08
Wat maakt jou een Superprof? (behalve het beantwoorden van deze vragen)
Jeroen — Ik ben heel enthousiast over de vakken waar ik bijles in geef en beschik ook over een hoop praktische kennis om de basis concepten binnen de beta richting begrijpbaar te maken. Ik wil met mijn lessen graag bereiken dat ik mijn leerlingen het doel van een vak in laat zien, zodat hij zichzelf beter kan motiveren de stof tot zich te nemen.

Verder ben ik zelf student waardoor ik les geef alsof ik gewoon een goeie vriend ben waarmee te leerling samen huiswerk maakt en dat zorgt vaak voor hele gezellige en nuttige lessen.

Vergelijkbare leraren

Bijles in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Huiswerkbegeleiding.

Bergen op Zoom
Docent laat je op een unieke manier zien hoe het wél lukt.
18€
Kelly
1e les gratis!

Slim Jezelf Zijn

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Apeldoorn
WO leraar uit TU Delft met wiskunde cijfer 10! help kinderen hoger cijfers halen in rekenen en Cito-toets; Cito toets voorbereiden voor basis school groep 6-8
22€
Rong
 • (23 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik ben een trotse leeraar met blije leerlingen. Tijdens mijn les maak ik sommen samen met mijn leerlingen. Ik leg uit alles...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Sneek
Bijles of huiswerkbegeleiding voor u nu u thuis zit en niet naar school kan
10€
Mandy
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik vraag wat het kind zijn behoeftes zijn en speel hier op in. In de eerste weken kijken ik goed naar welke methodes het...

Online les via webcam Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Exclusief: Bijles op maat geschikt voor iedereen die verder wil komen en beter wil worden. Voor kinderen, jongeren en volwassenen. ALTIJD GERICHT OP LANGDURIG RESULTAAT! Zeer ervaren leerkracht biedt
37€
Fatima
 • (11 beoordelingen)
1e les gratis!

Leren leren is een kunst die je al in je hebt zitten. Als ervaren Dalton lerares en aandachttraingen trainer ben ik een...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Weesp
Economie M&O Bedrijfseconomie VO, MBO, en HBOBevlogen docent (UvA economie gestudeerd) met lesbevoegdheid en ervaring geeft (individueel) bijles aan huis. Goed op de hoogte van lesprogramma's.
25€
Michiel
 • (5 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik leer je structuur aan te brengen in je manier van werken. Oefen proefwerken en werk aan je zelfvertrouwen in een veilige...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Amsterdam
Afgestudeerde leerkracht (met veel ervaring) van de Universitaire Pabo van Amsterdam geeft bijles van basisschool tot middelbare school!
20€
Julia
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is om goed aan te sluiten bij de beginsituatie van de leerling. Ik hoor graag waar de leerling mee...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amersfoort
HBO student (architectuur) geeft huiswerk begeleiding, kunst vakken, portfolio voorbereiding in Amersfoort.
6€
Elyze
1e les gratis!

Mijn lessen gaan zoals jij het prettig vind. Wil je dat ik constant op je neus zit en check wat je doet? Of heb je liever...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Lerares basisonderwijs in opleiding geeft bijles zodat achterstanden worden voorkomen in de Corona
10€
Denise
1e les gratis!

Ik kan mij goed aanpassen aan de soort les die je nodig hebt. Door de verschillende manieren van lesgeven die ik leer op...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Eindhoven
MBO onderwijsassistente leerjaar 2 bied online huiswerkbegeleiding, planbegeleiding en bijles aan, voor verschillende vakken op basisschool en middelbare school
16€
Lisa
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik kijk samen met jou naar wat jij nodig hebt en wat ik jou kan bieden. We maken samen een planning en dit leer ik jou...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Hoofddorp
Ik weet dat jij slim genoeg bent om goede cijfers te kunnen behalen! Ik wil je heel graag helpen om ook dit uit je te halen en dat begint met plannen. Maar dat is niet alles, want je moet er ook nog a
18€
David
1e les gratis!

Ik begin eerst te vragen wat jouw verwachtingen van mij zijn. Zo kan ik een duidelijke doel stellen samen met jou. Ik...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Drachten
3de jaars PABO student, ervaring met dyslexie en basiskennis van bijna alle schoolvakken. Ik zou kunnen helpen met leren, extra bijles geven en het maken van verslagen. Algemene kennis over: Aardrijks
12€
Yolanda
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik pas mij aan naar jullie wens en wat het beste bij jou past en/of werkt. Het kan via zoom, teams of face to face. Stuur...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Culemborg
Hbo-student leraar omgangskunde en Engels geeft bijles en huiswerkbegeleiding aan zowel basisschool als middelbare school.
15€
Nina
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

In mijn manier van lesgeven probeer ik zoveel mogelijk rekening te houden met de leerling als individu en zet ik de leerling...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Groningen
Logopedie studente geeft huiswerkbegeleiding op basisschool niveau en voorgezet onderwijs (VMBO klas 1 t/m HAVO klas 5).
18€
Fabienne
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is duidelijk en gericht te werk gaan. Af en toe een pauze is erg belangrijk. Aanpassend aan het...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
De Bilt
Bijles en huiswerkbegeleiding Nederlands, Engels en Spaans. Online of in omgeving De Bilt.
20€
Nicole
 • (5 beoordelingen)
1e les gratis!

Veel ervaring met bijlessen aan middelbaar en hoger onderwijs, in taallessen aan backpackers, vijftigplus en expats, en ik...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Dordrecht
Student geeft ervaren bijles aan VMBO, HAVO en VWO in omgeving Dordrecht
15€
Gerrit
 • (5 beoordelingen)
1e les gratis!

Mijn lessen zijn gestructureerd, op het tempo van de leerling én duidelijk. Het geeft niks hoever je achter loopt, we maken...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Purmerend
Vierdejaars WO studente van de Universitaire Pabo Amsterdam. Voor de uPabo heb ik VWO afgesloten.
17€
Iris
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik start lessen meestal met het opfrissen van wat we al besproken hebben door een korte (en als het kan) actieve activiteit....

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Ruinerwold
Ervaren begeleider & eerstegraads docente Frans geeft huiswerkbegeleiding in omgeving Meppel en online
20€
Bonnie
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Mijn manier bestaat uit: - al het huiswerk verzamelen en per vak sorteren - een goede planning maken, waarbij we goed...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Waalre
Afgestuurd scheikunde docent en engineer geeft bijles en huiswerkbegeleiding in wiskunde/natuurkunde/scheikunde door bij jou thuis in omgeving Eindhoven.
23€
Annemarie
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Onderwijs op maat is iets wat veel leerlingen nog missen in het reguliere onderwijs, dit wil ik dan ook graag aanbieden. Ik...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amersfoort
Heb geduld en ken alle tips en tricks voor een mooi resultaat! Ik kan helpen met goed plannen, makkelijk maar efficiënt leren en nog veel meer! Stuur gerust een berichtje!
15€
Neda
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

We beginnen met de vragen die je hebt. Dat heeft vaak te maken met een opgave of een theorie onderdeel. Als we daar klaar...

Online les via webcam Goedgekeurd profiel
Zwolle
HBO student uit Zwolle bij bijles aan in aardrijkskunde en geeft huiswerkbegeleiding.
11€
Thijs
1e les gratis!

Voor de tijd moet je mij alle lesstof door sturen, Hiervoor zoek ik een passende manier om de lesstof over te brengen....

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Nieuw-Vennep
WO studente psychologie geeft bijles in verschillende vakken voor zowel basisschool- als middelbare school leerlingen
16€
Nandita
1e les gratis!

Ik heb een rustige aanpak en vind het nooit erg om te herhalen totdat de leerling het onderwerp helemaal snapt. Nadat we de...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur Niet beschikbaar Niet beschikbaar 1€
Helaas is deze leraar onbeschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.