Homepagina
Lessen geven
Amsterdam 
Amsterdam 
 • (19 beoordelingen)
M
Michel
« Coen IS muziek! En een goede leermeester: vriendelijk, geduldig en... Lees meer »
M
Michel
« Coen IS muziek! En een goede leermeester: vriendelijk, geduldig en bevlogen. Aanrader! »
33€/u
1e les gratis!
Geverifieerd lerarenprofiel
Reactietijd 2u
Lessen aangeboden door Coen
 • Individueel
 • In een groep
De lessen vinden plaats
 • Bij de leraar thuis
 • Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Muziekproductie
 • Computermuziek
 • Mixen
 • Music recording
 • Muziek technologie
 • Geluidstechniek
Niveaus
 • Alle niveaus

Topproducer geeft priveles in elektronische muziekproductie. Zowel software (Logic Pro X, Ableton) als hardware (Synthesizers en Modulaire synthese).

Methodologie

In mijn privélessen focus ik specifiek op wat jij zelf graag wil ontwikkelen. Je kunt bij mij terecht als je wilt leren hoe je met je computer, telefoon of tablet zelf muziek kunt gaan maken, maar ook meer ervaren producers DJ's en instrumentalisten die hun productieskills verder willen ontwikkelen kunnen bij mij terecht.

Een van mijn specialiteiten is synthese en sounddesign, oftewel je eigen unieke geluiden maken. Hiervoor staat mijn collectie vintage apparatuur tot onze beschikking, waaronder een groot Modulair systeem. Maar ook zonder hardware kun je natuurlijk alle kanten op dmv. virtual instruments of de nieuwe gratis virtuele modulaire synthesizer "VCV Rack".

Vragen die ik vaak in interviews met Mason kreeg zijn "Hoe begin ik een track", "hoe krijg je inspiratie" en natuurlijk: "Hoe maak ik een track af". Door mijn jarenlange ervaring zijn dit allemaal zaken waar ik je verder mee op weg kan helpen.

De lessen zijn ook geschikt voor instrumentalisten die willen leren over het opnemen of electronisch begeleiden van hun instrument, maar ook bijvoorbeeld voor DJ's die graag hun eigen producties willen gaan maken.

Ik kijk om te beginnen naar wat er mogelijk is met de apparatuur die je zelf al voorhanden hebt, en kan advies geven mocht je je setup (eventueel met hardware) willen uitbreiden.

Doordat ik zelf een achtergrond heb als zanger en songwriter en niet als DJ, kan ik je helpen om ook op het gebied van lyrics, arrangeren en songstructuur verder te helpen.

Ervaring

Ik ben vanaf mijn dertiende al bezig met het schrijven en produceren van muziek, en heb een HBO diploma muziektechnologie. Van 2005 tot 2014 maakte ik deel uit van het Dance-duo "Mason" en heb twee top-10 noteringen in Engeland op mijn naam staan. Ook heb ik collabs gedaan met oa. DMC (van Run DMC ja!), Kurtis Blow en Roisin Murphy van Moloko, en remixen voor Moby, Steve Aoki en vele anderen. Als freelance gastdocent heb ik onder andere lesgegeven op het conservatorium in Utrecht en op de muziekopleiding van het ROC in Amsterdam.

Tarieven

Reiskosten : 3€

Specificaties

32,50 bij afname van 10 lessen (wekelijks les)
35,00 bij afname strippenkaart 10 lessen (niet wekelijks les)

Prijzen zijn exclusief BTW.
Bij meerdere leerlingen per les geld: 2 leerling halve prijs, 3e leerling eenderde van de prijs, 4e leerling kwart van de prijs. (maximaal 4 leerlingen per les)

Lessen aangeboden door Coen
Individueel
In een groep
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Muziekproductie
 • Computermuziek
 • Mixen
 • Music recording
 • Muziek technologie
 • Geluidstechniek
Niveaus
 • Alle niveaus

Coen's achtergrond

Coen Berrier (Baarn 17 april 1979) is al vanaf jonge leeftijd geinteresseerd in muziekapparatuur en elektronische instrumenten. Zijn vader is muziekleraar en neemt in de vakanties vaak synthesizers mee naar huis. Op 11 jarige leeftijd vormt hij zijn eerste band en met zijn 2e band band is hij 3 jaar later voor het eerst te zien op nationale televisie. Tijdens zijn eindexamenjaar tourde hij als zanger van de powefunk formatie Mothaship in het voorprogramma van rocklegendes Golden Earring. Maar zijn interesse voor elektronische muziek was ook gewekt en hij volgde de HBO opleiding muziektechnologie aan de HKU. In 2003 volgde het eerste internationale succes met de single "Husan". Dit nummer, oorspronkelijk geschreven voor een peugeot 206 reclame, belandde in Engeland op de 7e plaats in de top 40. Hiervoor was Berrier een aantal keer te zien op de Engelse TV waaronder in "Good Morning Brittain " en het legendarische "Top of the Pops". In 2006 begon zijn samenwerking met oud-studiegenoot Iason Chronis onder de naam "Mason". Zij scoorden in 2006 een nummer 3-hit in de UK Dance Chart met het nummer ''Exceeder''. Dit nummer was aanvankelijk instrumentaal en was eind 2006 alleen op vinyl uitgebracht. In een nieuwe versie van het nummer, ''Perfect (Exceeder)'', verschenen in januari 2007, waren echter ook de vocals van Princess Superstar te horen. Hiermee kwam Mason in verschillende Europese hitlijsten, waaronder de Engelse (#3 UK pop chart), Ierse en Spaanse. Ook in Nederland deed ''Perfect (Exceeder)'' het goed. Het nummer stond enkele weken in de Nederlandse Top 40. Daarnaast had Mason succes in de hitlijsten met Runaway, en Boadicea feat. Roisin Murphy. Ze werkten samen met oa. (Run) DMC, Roisin Murphy, Kurtis Blow, Jocelyn Brown en Willie Wartaal. Ze brachten muziek uit op labels zoals Spinning, Armada, Ministry of sound en Boys Noize.

De 19 beoordelingen over Coen
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.

19 aanbevelingen

M
Michel

Coen IS muziek! En een goede leermeester: vriendelijk, geduldig en bevlogen. Aanrader!

Hans

Coen heeft veel ervaring als producer en componist, en weer ook hoe het is om op grote en kleine podia te staan. Dit merk je als Coen iets uitlegt of praat over muziek. Bovendien weet Coen zijn kennis heel erg leuk over te brengen.

Kortom in Coen vind je een enthousiaste, ervaren en zeer muzikale docent!

Marc

Met een #1 hit in Engeland en Belgie in de pocket en vele vele overige prachtige releases heeft Coen een berg aan ervaring als producer, songwriter én als performing artist. Als zijn voormalige boekingsagent en publisher heb ik jarenlang heel fijn samengewerkt met Coen en enorm genoten van zijn creatieve ideeën én songs!

Joost

Coen weet veel, is geduldig, en kan z'n kennis bovendien op een leuke en soms knettergekke manier brengen. Aanrader!

N
Nienke

Coen heeft veel geduld en weet waar hij het over heeft. En uiteraard een groot gevoel voor muziek. Aanrader!

M
Mano

Coen is een goede erg Goede Leraar zonder hem zou Ik nooit hebben bereikt wat Ik Nu heb bereikt,een eigen plaat.Hij blijft geduldig en is een zeer wijs mens.
Ik raadt hem van harte aan Als je Muziek wilt leren maken,of bepaalde dingen wilt leren aftunen.

V
Vincent

Coen leert je in eerste instantie je creativiteit aan te spreken en deze te vertalen en vorm te geven dmv elektronische muziek en de daarbij passende hardware en software te gebruiken. Storytelling trough digital music .

Coen zijn stijl is intuïtief en auditief beeldend.

Ik raad Coen aan omdat hij niet bang is samen met jou op zoek te gaan naar wat voor jou de kern is van muziek maken, datgene aan te raken wat je intrinsiek beweegt en vanuit inspiratie te creëren.

Ik ken Coen niet alleen als docent, maar ook als zanger, muzikant, producent, ontdekker, artiest en bovenal als fijne vent.

Een superprof omdat je niet alleen van hem leert als docent Muziekproductie, maar ook van hem als mens.

Vincent (filmmaker & acteur)

M
MOira

Coen is een heel fijn persoon, creatief, en zeer gedreven als het gaat om muziek. Hij is echt een kenner in zijn vakgebied. Muzikant en producer in één. Ga zeker bij hem langs als je kwaliteit zoekt!

Gr.moira - singer-songwriter violist bassist

I
Iason

De beste!
Dikke vette aanrader

Sander

Niet verder zoeken, Coen heeft alles in huis. Vertstand van zaken en een hoop goeie verhalen! Just do it.

Vergelijkbare leraren

Muziekproductie in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Computermuziek. Leren is geen probleem meer, Mixen toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Music recording is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Amsterdam
Yoo goed dat je mijn profiel checkt! Opzoek naar een veelzijdige jonge energieke muziek producent? Look no further! Cause here i am! Hehe Let me teach you sum magic
50€
Djamaya
 • (5 beoordelingen)
1e les gratis!

Hoe ik les geef varieert per persoon. De een heeft natuurlijk wat meer ervaring dan de ander. Een dag met mij ziet er als...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Geeft les in Muziek productie | FRUITY LOOPS Muziek STUDENT van PACT+ |
30€
Noa
1e les gratis!

Kort en duidelijk, geen moeilijke dingen die toch niemand onthoud

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Modulaire Synthesizer, Abletonlive, Synthesizer lessen voor beginners en intermediäre in Amsterdam west
40€
Arthur
1e les gratis!

Het begint met lessen over geluid en hoe het opgebouwd is. Het audio spectrum en hoe je het kan gebruiken. Synthese valt...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Hh hh hh hhhhh hahah hahsh haha hh hh hh g h
15€
Homo
1e les gratis!

H h h h h 5 y u i o p a d f g h h j j j j

1-op-1 lessen
Purmerend
Fruity Loops 12/20 Masterclass of Mixing & Mastering in DAW Naar Keuze
25€
Kevin
1e les gratis!

Ik geef graag les via skype, discord of een ander platform waar jij je comfortabel bij voelt. Dit doe ik omdat ik dan...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Heemskerk
DJ & Producer les met 8 jaar ervaring uit Noord-Holland en veel ervaring!
30€
Viggo
1e les gratis!

Met DJ les beginnen we bij de basic. We leren de apertuur kennen en we leren wat elk knopje in houd. Lessen hier na leren we...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
Muziekproductie les van een professional - in één jaar klaar voor het werkveld!
40€
Rijnmar
1e les gratis!

Tegenwoordig is muziekproductie een van de basis skills die je als muziekprofessional moet begrijpen en in enige mate...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
Les in muziekproductie, songwriting & mixing in Ableton live en Pro tools, Utrecht
32€
Yeppe
1e les gratis!

Ik hou ervan om gericht en persoonlijk te werken. We beginnen met een gesprek waarin we bepalen wat je wilt leren en hoe we...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Groningen
Gepassioneerde producer helpt producers & songwriters met productie, sound design, mix & mastering. De programma's die ik gebruik zijn: FL Studio en Pro Tools
35€
Marco
1e les gratis!

Tijdelijk afwezig geweest.. Helaas niet gelukt om op berichten te reageren. Je kunt mij ook bereiken op (Opgeslagen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Wieringerwerf
Ervaren Producer/Engineer leert jou Produceren/Mixen en Masteren! Om zo beter te worden in je passie of eventueel aan de slag te gaan binnen het werkveld.
20€
Kevin
 • (8 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik baseer mijn lessen op masterclasses van enkele top componisten/producers en mix engineers en op de colleges die ik in...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Groningen
Beats leren maken met MBO student uit Groningen met 3 jaar ervaring
10€
Mike
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

ik baseer mijn lessen uit pure ervaring en kennis. Dus alles wat ik zelf tot zo ver dus ook hebt geleerd geef ik mee. ik...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Zwolle
Top 50 Pop artiest geeft persoonlijk- en groeps les in muziek productie
75€
Lars
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik pas mijn lessen aan op wat JIJ als producent nodig hebt. Ik neem de tijd, het geduld en de ruimte om jou alle methodes te...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Almelo
Student music production MBO4 leerjaar 3 piano mixen hiphop funk fl studio
20€
Jesse
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Op het gebied van muziek maken is de beste manier van leren om het gewoon te doen. Ik heb in korte tijd veel geleerd over...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Eindhoven
Abbey Road Institute docent Idan Altman geeft priveles in muziekproductie in Eindhoven
30€
Idan
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

Je neemt je laptop mee naar de studio en we werken in jouw DAW. We werken aan jouw projecten, zodat je na de les veel...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Haarlem
Henri Victory geeft een les over Muziek productie, mixing en mastering op middelbareschool, MBO & HBO niveau
27€
Henri
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is heel compact en direct. We gaan de stoffen behandelen die super essentieel zijn zowel in de...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Almere
Music Producer Cané getekend bij het label 'Van Klasse' geeft lessen muziekproductie.
50€
Calvin
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

In mijn lessen introduceer ik mezelf eerst en zal ik jou vragen wat jij zelf graag wilt ontwikkelen. Wat ik jou kan...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Breda
Dj Lessen en Muziek Produceren in de regio Breda en omstreken :)
25€
Kevin
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Ik heb op verschillende middelbare scholen zoals het New Man College en het Da Vinci College muziek les gegeven. Ik leg je...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 33€ 36€ Niet beschikbaar
Boek een les