Homepagina
Lessen geven
Enschede 
20€/u
1e les gratis!
Geverifieerd lerarenprofiel
Reactietijd 24u
Lessen aangeboden door Isabella
  • Individueel
De lessen vinden plaats
  • Bij de leraar thuis
  • Bij jou thuis
  • Online (via webcam)
Onderwezen onderwerpen
  • Schaatsen
  • Skeeleren
Niveaus
  • Alle niveaus

Technische universiteit student geeft les in schaatsen en skeeleren, maar ook natuurkunde en scheikunde

Methodologie

Mijn methode van lesgeven is gestructureerd. Ik leg dingen voornamelijk uit aan de hand van voorbeelden (of samen een opdracht maken). Daarnaast houdt ik ervan structuur aan te brengen in sommen en lesstof en alles stap voor stap te bekijken en te behandelen net zolang tot je het begrijpt.

Ervaring

WO student Biomedische Technologie. Geeft bijlessen in de vakken Scheikunde, natuurkunde en biologie (en eventueel economie en wiskunde) voor leerlingen van de middelbare school of hogeschool. Ook bereid bijlessen te geven aan leerlingen van de basisschool. Geeft ook bijles in skeeleren en schaatsen (desgewenst als personal trainer).

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 15€/u
Tarief voor 5 lesuren : 90€
Tarief voor 10 lesuren : 175€

Specificaties

Voor schoolvakken: 15 euro per uur.
Voor schaats- en skeelerlessen (evt. personal trainer): 20 euro per uur
Annuleringsbeleid: 24 uur van te voren afmelden, anders wordt de helft van het bedrag in rekening gebracht.

Lessen aangeboden door Isabella
Individueel
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
webcam
Onderwezen onderwerpen
  • Schaatsen
  • Skeeleren
Niveaus
  • Alle niveaus

Isabella's achtergrond

Ik heb in mijn basisschool en middelbare school tijd voornamelijk les gegeven in diverse sporten; turnen, skeeleren en schaatsen. Sinds ik begonnen ben met mijn studie aan de Technische Universiteit geef ik iedere week schaatstraining. Verder heb ik bijlessen gegeven in de vakken scheikunde, biologie, wiskunde en economie aan vrienden en familie.

Interview met Isabella

VRAAG 01 | 08
Wanneer is de interesse voor jouw onderwerp en voor het geven van privéles ontstaan?
Isabella — Ik heb met mijn eigen studie (Biomedische Technologie) veel scheikundige en natuurkundige vakken. Dit vind ik zelf altijd erg interessant. Daarnaast heb ik ook altijd een zeer enthousiaste docent gehad, wat het leren natuurlijk ook veel leuker maakt. Mijn interesse in het geven van privéles bestaat al heel lang, maar ik heb er nooit wat mee gedaan. Ik vond het altijd heel leuk om mijn zusje en andere familieleden of vrienden dingen te leren en bijles te geven, maar i.v.m. mijn drukke sportleven (ik trainde iedere dag) kwam het nooit in me op om privélessen te geven. Ik had hier ook simpelweg de tijd niet voor. Nu ik studeer en wat minder sport heb ik wat meer tijd gekregen en ik vind het nog steeds heel leuk om mensen dingen te leren. Vandaar dat ik me bij Superprof heb aangemeld om privébijlessen te gaan geven.
VRAAG 02 | 08
Vertel ons meer over het vak waarin je lesgeeft en over de onderwerpen die je leuk vindt om te bespreken met leerlingen (en eventueel ook de onderwerpen die je minder leuk vindt)!
Isabella — Ik vind het vooral leuk om te puzzelen met formules. Daarom vindt ik bijles geven in de vakken scheikunde, natuurkunde, wiskunde en rekenen erg leuk. Daarnaast vind ik het bij de vakken scheikunde en natuurkunde ook leuk om de theorie uit te leggen aan de hand van voorbeelden. Zo heb ik onlangs stralingsmechanismen (natuurkunde) uitgelegd met behulp van potloden, gummen en snoepjes!
Ik vind het minder leuk om dingen met de BiNaS uit te leggen bij scheikunde. Dit is namelijk vooral een kwestie van heel veel heen en weer bladeren in de BiNaS om allemaal losse “onderdelen” voor een vraag te vinden.
VRAAG 03 | 08
Vertel ons over je grote voorbeeld of rolmodel, of het nou een leraar of lerares is waar je zelf les van hebt gehad of een genie in jouw veld!
Isabella — Mijn grote voorbeeld/rolmodel is mijn vader. Hij kan namelijk zo enthousiast over zijn vak vertellen dat je het bijna zelf ook wilt gaan doen. Daarnaast wil hij altijd alles uitleggen en als hij even een antwoord niet weet, zoekt hij net zolang door totdat hij het gevonden heeft. Verder is hij heel geduldig. Als ik iets na één keer niet snap legt hij het net zo vaak uit totdat ik het wel snap. Mijn doel is om net zo’n goede “leraar” te worden als mijn vader, met veel geduld en vooral veel enthousiasme.
VRAAG 04 | 08
Wat zijn, volgens jou, de vereiste kwaliteiten om een expert te zijn in jouw vak?
Isabella — Ik denk dat de vereiste kwaliteiten om een expert in dit vak te zijn vooral geduld is. Als iemand het na één keer niet snapt en na twee keer ook niet, moet je geduldig kunnen blijven en het nog een keer rustig (op een andere manier) uit kunnen leggen. Daarnaast moet je het vak zelf ook leuk vinden. Als je een vak zelf al niet leuk vindt is het namelijk moeilijk om daar enthousiast aan andere mensen over te vertellen en dingen uit te kunnen leggen.
VRAAG 05 | 08
Kun je ons een leuke anekdote vertellen die te maken heeft met jouw beroep of jouw eigen schooltijd?
Isabella — Zoals ik al eerder had vermeld had ik een hele leuke docent voor scheikunde. Hij had voor iedereen een bijnaam en we hebben zelfs met de hele klas een afsluitingsfeestje gehad in zijn huis. Tijdens de diploma uitreiking hebben we hem verrast met een cadeau namens de hele klas, waar hij zelfs emotioneel van werd. We hebben nog steeds allemaal zijn nummer en als ik nu iets niet snap mag ik hem gewoon mijn vraag Whattsappen en probeert hij hem zo snel mogelijk te beantwoorden. Soms zelfs met een hele uitleg video!
VRAAG 06 | 08
Dan is nu de tijd gekomen om toe te geven dat jij misschien ook wel wat moeilijkheden hebt gehad op school... en hoe je die hebt overwonnen!
Isabella — Ik was altijd iemand die voor een tentamen de stof de avond van te voren allemaal een keer goed doornam en daarna prima cijfers haalde. Vanaf VWO 5 werd dit helaas anders. Om op tentamens (ruime) voldoendes te halen moest ik nu vooral veel oefenen, opdrachten maken en dingen toe kunnen passen. Met “een paar keer doorlezen” werd het nu een stuk lastiger om de tentamens te halen. Toen ik hier op een gegeven moment achter kwam, ben ik voor de tentamens veel opdrachten en oefentoetsen gaan maken. Het ging daarna meteen een stuk beter!
VRAAG 07 | 08
Help ons je een beetje beter te leren kennen door ons te vertellen over jouw passies (die je misschien ook van plan bent te delen via Superprof).
Isabella — Mijn passie is vooral sporten. Ik doe aan schaatsen, skeeleren, wielrennen en hardlopen. Ik vind dit een heerlijke uitlaatklep na een hele dag in de collegebanken te hebben gezeten.

Daarnaast heb ik ook een passie voor dikke boeken. En dan met name in het Engels. Ik kan hier zo in meeleven dat ik alles en iedereen om me heen vergeet en ik vind niets lekkerder dan in het zonnetje/aan het zwembad zitten met een goed dik boek.
Tenslotte heb ik ook een passie voor eten! Ik houdt van lekkere dingen bakken, toetjes maken en nieuwe gerechten uit te proberen.
VRAAG 08 | 08
Wat maakt jou een Superprof (behalve het beantwoorden van deze vragen)?
Isabella — Ik denk dat mijn vriendelijkheid, behulpzaamheid en mijn vele geduld mij een Superprof maakt. Ik ben namelijk eigenlijk altijd vrolijk en kan het met iedereen el goed vinden. Ik vind het leuk om mensen dingen te leren en heb hier ook veel geduld voor.

Vergelijkbare leraren

Schaatsen in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Skeeleren.

Alkmaar
Skeelerles van sam. Al meer dan tien jaar ervaring. Zowel techniek als snelheid en duur
10€
Sam
1e les gratis!

Ik heb mijn standaard oefeningen voor zo een beetje alles maar de invulling is geheel vrij en aanpassingen zijn altijd...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Hoofddorp
Wil je ook snel zijn leer van mij privé en samen op noren en ijshockey schaatsen
10€
Wombat
1e les gratis!

Ik geef les door te kijken wat je al kan doen waar heb je moeite mee en hoe kan je het verbeteren en wat wil je berijken als...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 20€ 20€ 15€
5 uur 90€ 90€ 75€
10 uur 175€ 175€ 150€
Boek een les