Homepagina
Lessen geven
Amsterdam 
Amsterdam 
 • (4 beoordelingen)
Jo
« Perfect! Esther has given lessons to all four of our children (4 HAVO en 2&3... Lees meer »
Jo
« Perfect! Esther has given lessons to all four of our children (4 HAVO en 2&3 VWO). The kids really like her and find the way she explains things really helpful. Esther is always extremely well prepared and sends an overview of what she did with each child / what might need more attention to us afterwards. I would not hesitate to recommend Esther to anyone else looking for help. »
17€/u
1e les gratis!
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 1u
Lessen aangeboden door Esther
 • Individueel
 • In een groep
De lessen vinden plaats
 • Online (via webcam)
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
 • Wiskunde B
 • Wiskunde A
 • Natuurkunde
 • Scheikunde (Chemie)
 • Wiskunde C
Niveaus
 • Alle niveaus

WO student Bewegingswetenschappen, geeft les in Wiskunde A/B/C, Natuurkunde en Biologie. Tijdelijk alleen via webcam.

Methodologie

Over het algemeen volg ik de structuur die op de school aangehouden wordt om een duidelijke en overzichtelijke lijn aan te houden. Mocht blijken dat daar juist het knelpunt zit, dan probeer ik vooral met de leerling zelf te achterhalen wat daarvoor het beste werkt.
Als een moeilijk onderwerp aan bod is, dan neem ik eerst de tijd om dit samen door te nemen. Daarna stel ik vragen om te kijken of het goed is overgekomen en laat ik de leerling zelfstandig met de opgaven aan de slag gaan. Ik spring alleen bij als de leerling vastloopt en wat meer sturing nodig heeft. Uiteindelijk leer je namelijk het meeste door het zelf te doen en gaat het de leerling niet helpen als ik bij iedere stap betrokken ben. Over tijd zal er dus als het goed is een verschuiving plaats vinden van samenwerken onder begeleiding naar zelfstandig werken. Ik wil namelijk niet leerlingen onnodig vasthouden, maar ben blij als ze na een periode geen bijles meer nodig hebben omdat ze alle benodigde vaardigheden hebben verzameld.

Ervaring

Direct na mijn Middelbare School ben ik als bijlesdocent aan de slag gegaan bij Studiekring voor 1.5 jaar. Ik gaf hier les in alle exacte vakken en diverse talen en heb dit met enorm veel plezier mogen doen. Vooral de groei in zelfvertrouwen vond ik enorm gaaf om mee te maken! Daarna heb ik voor meerdere jaren een leerling prive begeleid in Amsterdam. Lesgeven, of gewoon studiegenoten helpen, is altijd mijn passie geweest.
Tijdens mijn huidige master, hoop ik een uitbreiding tot lesbevoegdheid te volgen, waar dit een goede aansluiting bij vormt.

Tarieven

Reiskosten : 3€
Tarief voor lessen via de webcam : 17€/u
Tarief voor 5 lesuren : 83€
Tarief voor 10 lesuren : 160€

Specificaties

Tarieven zijn gelijk voor ieder niveau en elke leerling. Wellicht kan het mogelijk zijn dat er voor VWO 5 of 6 soms wat voorbereiding nodig is voor de lessen om optimaal te kunnen lesgeven. In dat geval zal ik daar eerst toestemming voor vragen en een tarief van 15 euro per uur in rekening brengen.

Reiskosten variëren per afstand. Ik reken een uurtarief van 12 euro per uur tijdens het reizen, dus afhankelijk daarvan kan ik berekenen wat het zal zijn.

Annuleringsbeleid:
- De eerste 3 lessen zijn gratis te annuleren en tot 48 uur vooraf. Dit bied ik zo aan, omdat ik vind dat er de mogelijkheid moet kunnen zijn vanuit de leerling om gratis te annuleren als er geen klik is.
- Na de 3de les wordt de helft van de leskosten in rekening gebracht bij annuleren korter dan een week van tevoren.
- In geval van ziekte kan de les altijd gratis worden geannuleerd, maar uitsluitend met een briefje of toestemming van de ouder/voogd.

Lessen aangeboden door Esther
Individueel
In een groep
De lessen vinden plaats
webcam
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
 • Wiskunde B
 • Wiskunde A
 • Natuurkunde
 • Scheikunde (Chemie)
 • Wiskunde C
Niveaus
 • Alle niveaus

Esther's achtergrond

Qua opleiding ben ik na mijn VWO begonnen met de bachelor Psychobiologie, wat eigenlijk ook wel bekend staat als Neurowetenschappen. Vrij snel kwam ik erachter dat ik dat vakgebied graag wil combineren met beweging, waardoor ik op dit moment bezig ben met de master Bewegingswetenschappen. Bij beide studies vormden de exacte vakken een groot onderdeel, wat maakt dat ik hier goed bij kan helpen. Zowel de bachelor Neurowetenschappen als de premaster bewegingswetenschappen heb ik cum laude afgesloten.

Daarnaast heb ik allerlei banen gehad, van bijles geven tot schoonmaken, tot serveerster en floor manager in een cafe en zelfs werk als online programmeur. Tijdens mijn studie heb ik een tijd in de Verenigde Staten gewoond en heb ik afgelopen jaar 8 maanden in Australië gewoond en gewerkt. Hierdoor is mijn Engels vloeiend en maakt het voor mij niet meer uit of de bijles in het Engels of het Nederlands gegeven moet worden. Beide zijn mogelijk, dus handig voor tweetalig onderwijs!

De 4 beoordelingen over Esther
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
Jo

Perfect! Esther has given lessons to all four of our children (4 HAVO en 2&3 VWO). The kids really like her and find the way she explains things really helpful. Esther is always extremely well prepared and sends an overview of what she did with each child / what might need more attention to us afterwards. I would not hesitate to recommend Esther to anyone else looking for help.

3 aanbevelingen

G
Gerard

Esther is heel professioneel en heeft mij heel goed geholpen met Wiskunde A. Zij is heel geduldig, aardig en behulpzaam. ik wil haar echt aanbevelen voor anderen. Sophie 16 jr.

M
Maaike

Esther kan erg goed dingen in detail uitleggen, zonder dat de informatie teveel wordt. Een gezellige en ontspannen sfeer vind Esther belangrijk, daardoor kan ik zonder teveel moeite kijken naar mijn hoeveelheid leerstof wat ik moet leren.
Esther spreekt uitstekend Engels, heeft er plezier in, wat zij goed over kan brengen op mij. :)

M
Myrthe

Esther is een goede bijlesdocent die alles snapt en kan. Ik heb al veel bijlessen van haar gehad en het fijne eraan is dat zij ervoor kan zorgen dat jij het ook echt begrijpt op een geduldige manier. Naast dit zijn de bijlessen ook altijd gezellig.

Vergelijkbare leraren

Wiskunde in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Wiskunde B. Leren is geen probleem meer, Wiskunde A toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Natuurkunde is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Amsterdam
Afgestudeerde Aviation student met jaren bijles/huiswerkbegeleiding ervaring geeft (Examentraining) Wiskunde A & B, Natuurkunde, Scheikunde (Alle beta vakken). Motivator and Inspirator
24€
Fettah
 • (11 beoordelingen)
1e les gratis!

Mijn bijlessen/privelessen zijn gebaseerd op de methode DMAIC (Define, Measure, Analyse, Improve & Control). DMAIC is een...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Master student Biomedical Engineering aan de TU Delft geeft bijles in wiskunde B, natuurkunde, scheikunde en Engels
25€
Ayoub
 • (11 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik zou mijn methode van lesgeven beschrijven met de volgende drie woorden: structuur, flexibiliteit en begrip. De eerste...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Helaas zit ik momenteel aan het maximum aantal leerlingen die ik bijles kan geven.
40€
Stéphanie
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

Leerlingen vinden dat ik helder en goed uitleg. Ik test, vraag, leg uit, laat zien, vul aan, en perfectioneer. Eerst laat...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amstelveen
Amsterdamse WO student geeft bijles Wiskunde B, Natuurkunde, Scheikunde, Aardrijkskunde en alle talen
30€
Igor
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Ik geloof dat je het meeste leert door zelf bezig te zijn. Mijn bijlessen zijn dan ook actieve lessen waarin de leerling...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Amstelveen
Wiskunde A-D bijlesdocent uit Amstelveen. Studie: econometrie & OR aan de VU + in het bezit van: Wiskunde B VWO certificaat en HBO propedeuse (Sustainable energy systems).
20€
Tom
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Het belangrijkste voor mij is om exact in te zien wat de student niet snapt. Vervolgens ga ik kijken welke kennis ontbreekt...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Amsterdam
Geneeskunde master student geeft les in biologie (VWO nivo) en rekenen (VWO)
13€
Dorothy
1e les gratis!

Slim bestuderen van de leerstof, begrijpelijke uitleg geven in simpele taal en op prettige tempo en aansprekende voorbeelden...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Ervaren Docent wiskunde geeft bijles voor klas 1 t/m 4 in Amsterdam
20€
Wouter
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik geef les aan leerlingen van klas 1 t/m 4. Aangezien ik de leerstof en de lesmethodes goed ken kan ik ook extra uitleg...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amstelveen
WO student aan de RUG die Industrial engineering and management studeert. Helpt graag studenten die problemen hebben met het vak WiskundeB.
14€
Damyan
1e les gratis!

Ik help graag per individu. Dit omdat het de concentratie van een student verhoogd. Geen afleidingen, dus betere prestatie!...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Amstelveen
WO student Scheikunde geeft Scheikunde bijles op middelbaar schoolniveau en eindexamen leerlingen
17€
Jens
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

De doelgroep voor mijn lessen is van onderbouw tot bovenbouw havo-vwo en liefhebbers die meer inzicht willen krijgen in...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Student pedagogiek, kan reken en wiskunde A bijles geven. Ook voor kinderen die wat extra begeleiding kunnen gebruiken.
20€
Malou
1e les gratis!

Ik ben hee rustig en ontspannen. Ik laat het kind in zijn of haar waarde en ga stap voor stap door de stof

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
WO student geeft wiskunde B les of reken les in Amsterdam. Wiskunde B afgerond met een 8,5 op VWO
16€
Adrian
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Ik kan met de leerling de stof doornemen, samen huiswerk maken & sommen maken waarmee hij moeilijkheden ondervindt. Ik kan...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
WO student econometrie (tweede jaar) geeft wiskunde en statistiek bijlessen in Amsterdam
20€
Aaf
1e les gratis!

Ik denk dat iedereen wiskunde kan maar dat het een kwestie is van gestructureerd te werk gaan. Door een stappenplan samen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Afgestudeerd MSc Econometrie / Geef bijles als hobby aan scholieren en studenten / Economie, Wiskunde, Natuurkunde, Scheikunde, Talen
17€
Sean
1e les gratis!

Bij de exacte vakken staat structuur voorop . Het is de bedoeling dat de leerling een analytisch vermogen leert te...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur Niet beschikbaar Niet beschikbaar 17€
5 uur Niet beschikbaar Niet beschikbaar 85€
10 uur Niet beschikbaar Niet beschikbaar 170€
Boek een les