Homepagina
Lessen geven
Amsterdam 
Amsterdam 
 • Ambassadeur
 • (26 beoordelingen)
A
Annick
« Perfect! Goed georganiseerd, betrouwbaar, gemotiveerd, oog voor de behoeften... Lees meer »
A
Annick
« Perfect! Goed georganiseerd, betrouwbaar, gemotiveerd, oog voor de behoeften van de leerling. Ik zou Marvin zeer warm aanbevelen! »
28€/u
1e les gratis!
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 1u
Lessen aangeboden door Marvin
 • Individueel
De lessen vinden plaats
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
Niveaus
 • Alle niveaus

[Skype/Zoom/Online] WO master student Civiele techniek (TU Delft) geeft bijles in wiskunde en natuurkinde

Methodologie

Ik kijk waar de leerling vast komt zitten met een vraagstuk en samen maken we een stappenplan. Elke leerling is anders, dus het aanpak verschilt.
Ik leg alles op een rustige en verzorgde manier uit zodat de leerling op zich gemak voelt.

Tijdens mijn bijles (via Zoom) deel ik mijn beeldscherm, zodat de leerling live kan meekijken hoe ik de opgaven/theorie uitwerk. Na afloop stuur mijn aantekeningen door. De leerling kan dan op ieder moment de notities doornemen, wat zeer handig is vlak voor belangrijke toets!

Ambassadeur

Dit is de perfecte leraar! Een profiel van goede kwaliteit, een excellent diploma, antwoordt binnen een dag. Marvin plant de eerste les met zorg.

Ervaring

Ik ben een masterstudent aan de TU Delft en geef sinds oktober 2017 huiswerkbegeleiding en bijles (wiskunde A/B/C/D/natuurkunde) aan kinderen op het onder- en bovenbouw.

Sinds 2017 heb ik meer dan 20 leerlingen uit het voorgezet onderwijs geholpen hun diploma te behalen.

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 28€/u

Specificaties

•1e les gratis (van 30 minuten)

•Direct contact met mij, geen tussenpersoon, geen gedoe met contracten, veel voordeliger dan de grote 'bedrijven' die ook bijles geven.

•ivm corona geef ik alleen online bijles

Lessen aangeboden door Marvin
Individueel
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
Niveaus
 • Alle niveaus

Marvin 's achtergrond

VWO - 2005/2012
Oriëntatiejaar - 2012/2013
Bachelor Civiele Techniek - 2013/2017
Master Civiele Techniek - 2017-heden

De 26 beoordelingen over Marvin
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
A
Annick

Perfect! Goed georganiseerd, betrouwbaar, gemotiveerd, oog voor de behoeften van de leerling. Ik zou Marvin zeer warm aanbevelen!

Reactie van Marvin

Bedankt voor je aanbeveling! Het zijn hele fijn leerlingen om bijles te geven :)!

I
Ilse

Perfect! Marvin, reageerde direct. Onze zoon ervaart de bijlessen als heel prettig. Marvin beschikt over moderne tools om online les te geven. Wij zijn heel erg tevreden. Dank Marvin

Reactie van Marvin

Heel erg bedankt voor je aanbeveling Ilse! Fijne jongens om bijles geven :)!

W
Wanda

Perfect! Marvin heeft mijn kinderen goed op weg geholpen (VWO 2 & 3). Ze liepen behoorlijk achter ivm verblijf in het buitenland en toch voldoendes gehaald aan het eind vh schooljaar.
Hij is geduldig en duidelijk.

S
Sander

Perfect! Ik heb wiskundelessen gehad bij Marvin, met veel plezier! Marvin geeft duidelijk en rustig uitleg. Echt een topper!

R
Rick

Perfect! Hele fijne bijlesdocent! Naast het uitleggen, maakt hij ook altijd een praatje. Ook via de app reageert hij snel, duidelijk en aardig. Groetjes, Rick

S
Sindy

Perfect! Na enkele bijlessen sta ik weer op een voldoende door Marvin! Zeer vriendelijk en legt goed uit!

Reactie van Marvin

Sindy is erg leergierig en heeft veel potentie. Het was me een genoegen om je bijles te geven!

Y
Youssef

Perfect! Ik heb al eerder een beoordeling gegeven, maar dankzij Marvin sta ik sindskort na m'n toetsweek weer op een vokdoende met wiskunde!

Reactie van Marvin

Heeft altijd leuke verhalen en houdt van praatjes maken, maar naast dat is Youssef een harde werker. De bijlessen met hem waren altijd erg leuk!

19 aanbevelingen

T
Tom

Heel erg bedankt voor je hulp de afgelopen jaar. Marvin is zeer geduldig en legt duidelijk uit, veel beter dan mijn wiskunde docent :P

R
Rebecca

Mijn dochter Ruth doet 4HAVO en had nodig voor wiskunde. Nu was ik wat huiverig voor het online lesgeven maar het heeft zijn vruchten afgeworpen. Ruth ging van een 4,3 naar een 6,2 in een maand tijd!! Helemaal top! Marvin maakt handige aantekeningen en reageert snel via WhatsApp. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen!

S
Shawn

Marvin heeft mijn Bianca geholpen met Wiskunde B. Na een maand staat ze nu een voldoende! Ik kan Marvin aan iedereen aanraden.

Linda

T
Tico

Voor mijn studie Engineering (HvA) heb ik de hulp van Marvin ingeschakeld voor het vak
Algebra en Wiskunde. Hij heeft mij als een totale beginner in korte tijd klaargestoomd voor mijn
tentamen. Hij had snel door waar ik extra hulp nodig had en creëerde een sfeer waarin ik me vrij voelde om vragen te stellen. Uiteindelijk heb ik statistiek afgesloten met een mooie voldoende!

R
Ro

Marvin is een superfijne, gezellige en leuke bijlesdocent! Zelfs in de zomervakantie kon ik bij hem terecht. Hij heeft me geholpen om een 8.0 te halen voor een vak wat ik nooit dacht te kunnen halen. Heel erg bedankt Marvin voor de bijles!

F
Femke

Marvin is een zeer attente en aardige leraar. Momenteel helpt hij mijn dochter met haar natuurkunde en een beetje wiskunde, waardoor ze meer zelfvertrouwen krijgt in vakken die haar minst favoriete zijn! Zijn lessen zijn interactief, duidelijk en zeer informatief. Naast het behandelen van de stof geeft Marvin ook technieken voor het beantwoorden van examenvragen. De feedback die hij na elke les geeft, geeft aan wat er is behandeld, de positieve punten van de les en de gebieden waarop hij verder wil werken met mijn dochter. We zouden Marvin van harte aanbevelen als leraar.

J
Johan

Marvin is een uitstekende leraar. Hij legt alle wiskundige inhoud zeer gedetailleerd uit. Wat hem beter maakt, is dat hij naar uw vragen luistert en ze zo goed mogelijk beantwoordt.

M
Megan

Marvin heeft me geholpen met mijn wiskunde en hoe ik ales moet aanpakken. Hij heeft me geleerd hoe ik me mentaal en fysiek kan voorbereiden op SO's en proefwerken! Hierdoor heb ik met veel zelfvertrouwen mooie resultaten behaald! Marvin is zeker de meest georganiseerde persoon die in ken en is ook erg aardig! Aanrader!

R
Ruben

Ik ken Marvin via Superprof Eric en kan met veel overtuiging zeggen dat hij een uitstekende bijlesdocent is.
Hij reageert altijd supersnel op berichten wanneer ik een vraag heb en legt zeer zorgvuldig en gestructueerd uit. Aangezien ik niet in Hoofddorp woon, maar veel verder weg moet Marvin mij bijles geven online via Skype en dat heeft mij zeer veel geholpen! Voor mijn laatste proefwerk heb ik nog een 6.9 gehaald, mijn allereerst voldoende van het jaar! Handig is, is dat Marvin na elke Skype sessies de bestanden naar mij doorstuurt, zodat ik het altijd na kan lezen!

B
Buti

Marvin helped me a lot with mathematics, as I needed a tutor who can explain me the logic in English. Thanks very much!

Interview met Marvin

VRAAG 01 | 07
1) Wanneer is de interesse voor jouw onderwerp en voor het geven van privéles ontstaan?
Marvin — Toen ik huiswerkbegeleiding en bijles gaf, vond ik het heel erg leuk om de scholieren te helpen met hun vakken. Ongeacht hun (thuis)situatie ben ik zeker dat ieder scholier in staat is om binnen hun niveau een mooi resultaat leveren.
VRAAG 02 | 07
2) Vertel ons meer over het vak waarin je lesgeeft en over de onderwerpen die je leuk vindt om te bespreken met leerlingen (en eventueel ook de onderwerpen die je minder leuk vindt)!
Marvin — Ik was zelf als scholier op het vwo nooit een uitblinker in wiskunde, ik kan mij dus heel goed voorstellen wat ze meemaken. Ik vond het het meest verschrikkelijke vak. Ik durfde nooit hulp te vragen, omdat ik dat ongemakkelijk vond en alles zelf wilde gaan doen. Hierdoor miste ik de basis en had ik veel moeite tijdens mijn examen, wat zelfs ertoe leidde dat ik het jaar opnieuw moest doen.

Nu ik bijles geef, probeer ik alle fouten die ik zelf in het verleden hebt gemaakt te voorkomen bij mijn bijleskinderen. Ik probeer ze te laten zien dat wiskunde toch wel leuk kan zijn en ik merk ook dat ze met meer zelfvertrouwen en plezier de sommen maken. Als je eenmaal iets snapt, dan wordt de rest veel makkelijker.
VRAAG 03 | 07
3) Vertel ons over je grote voorbeeld of rolmodel, of het nou een leraar of lerares is waar je zelf les van hebt gehad of een genie in jouw veld!
Marvin — Ik heb niet zoveel voorbeelden van docenten, ze gooiden allemaal snel de handdoek in de ring. Maar er was één docent (meneer D.) die potentie in mij zag en daar ben ik hem zeer dankbaar voor.
VRAAG 04 | 07
Wat zijn, volgens jou, de vereiste kwaliteiten om een expert te zijn in jouw vak?
Marvin — Je moet in staat zijn om in iemands schoenen te staan. Erachter komen wat de problemen zijn en hoe je dat moet verhelpen.
Daarnaast moet je geduld hebben en aardig blijven. Vaak moet je steeds dezelfde stof herhalen. Als de scholier het niet snapt, dan moet je wel in staat zijn om het op een ander manier uit te leggen.

Maar het allerbelangrijkste is om een band te creëren met de leerling. Hiermee kan je hem/haar het snelst helpen met het schoolvak.
VRAAG 05 | 07
Kun je ons een leuke anecdote vertellen die te maken heeft met jouw beroep of jouw eigen schooltijd?
Marvin — De meeste mensen die bijles geven zijn altijd al slim geweest, maar ik was dat niet. Door vaak te vallen en opstaan, viel het kwartje voor mij en wist ik wat ik nodig had om toch goed te zijn in de vakken waar ik vroeger moeite mee had. Ik kan mij zeer goed voorstellen wat de scholieren meemaken als ik bijles geef, wat dus zeker wel een voordeel is.
VRAAG 06 | 07
Help ons je een beetje beter te leren kennen door ons te vertellen over jouw passies (die je misschien ook van plan bent te delen via Superprof).
Marvin — Mijn passie is muziek maken en klimmen. Dat laatste wordt steeds populairder onder de mensen, voornamelijk studenten. Het is een hele sociale sport en je ontmoet continue nieuwe mensen die dezelfde passie in klimmen hebben als jezelf. Het meest leuke aan klimmen, vind ik de mentale uitdaging.
VRAAG 07 | 07
Wat maakt jou een Superprof (behalve het beantwoorden van deze vragen 😉) ?
Marvin — Ik kan mij goed in de schoenen van de scholier staan. Ikzelf heb het niet makkelijk gehad op de middelbare school. Hierdoor helpt het mij sneller om tot de kern van het probleem te komen van mijn bijleskind. Dat ernaast vind ik het altijd fijn wanneer hun ouders mij een appje sturen of een recensie te schrijven om mij te bedanken. Dat geeft toch een extra fijn gevoel :)

Vergelijkbare leraren

Wiskunde in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken.

Amsterdam
Afgestudeerde Aviation student met jaren bijles/huiswerkbegeleiding ervaring geeft (Examentraining) Wiskunde A & B, Natuurkunde, Scheikunde (Alle beta vakken). Motivator and Inspirator
24€
Fettah
 • (12 beoordelingen)
1e les gratis!

Mijn bijlessen/privelessen zijn gebaseerd op de methode DMAIC (Define, Measure, Analyse, Improve & Control). DMAIC is een...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Universitaire student geeft bijles of groepsles wiskunde aan middelbare scholieren van alle niveaus
20€
Finn
1e les gratis!

Ik probeer zo veel mogelijk praktijkles te geven en zo min mogelijk aan het woord te zijn. Ik doe dit door bijvoorbeeld...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Badhoevedorp
Student HBO docent wiskunde. Geeft wiskunde (A/B) aan onder- en bovenbouw.
17€
Dorien
1e les gratis!

Ik geef voornamelijk les door de leerlingen eerst zelf na te laten denken en daarna uitleg te geven. Ik geloof niet dat het...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
WO student International Business Administration geeft bijles wiskunde A in omgeving Amsterdam
20€
Houda
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven hangt af van de leerling die ik begeleid en de stof die de leerling moet leren of oefenen. Het kan...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Student Chemie in Amsterdam. Geeft al 2 jaar bijles aan verschillende leeftijden. Bijles in de vakken: Scheikunde, Wiskunde, Biologie, Engels, Spaans en Frans. (Voor het vak Spaans een oorkonde ontvan
20€
Denise
1e les gratis!

Het doel van mijn lessen is om iemand echt wat te leren en goed te kunnen helpen hiervoor maak ik gebruik van een...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
WO student econometrie, UvA Amsterdam. Afgerond gymnasium diploma met oa wiskunde B, natuurkunde en scheikunde
17€
Floor
 • (10 beoordelingen)
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is mijn pupil zoveel mogelijk zelf laten denken bij het oplossen van sommen en opdrachten. Ik...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Ik ben een tweedejaars master student van Industriële Ecologie. Als bachelor heb ik scheikunde gedaan aan de UvA en de VU. Daarnaast heb ik tweedegraads onderwijs bevoegdheid wat betekent dat ik veel
15€
Ivana
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Met het bijles geven vraag ik mijn studenten altijd van te voren om foto’s te sturen van de hoofdstukken en/of opdrachten...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Enthousiaste WO studente, wonend in Amsterdam, geeft bijles in Wiskunde B en Scheikunde
20€
Meike
1e les gratis!

Ik houd van een interactieve manier van lesgeven. Lesgeven bestaat niet alleen uit droog de stof uitleggen. Het bestaat...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Ervaren neurowetenschapper geeft wiskunde begeleiding: all-round aanpak door combinatie van bijles, huiswerkbegeleiding en studiecoaching
35€
Leonie
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

AANMELDINGEN OPEN voor SCHOOLJAAR 2020/2021 en ZOMERLES Leerlingen vinden dat ik hen goed begeleid, ze krijgen de kans om de...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Exacte vakken voor als je straks de Techniek of Wetenschap in wilt, of je het gewoon goed wil snappen.
25€
Floris
1e les gratis!

Jij mag mij vertellen waar ik je het best bij kan helpen. Wil je hulp bij de theorie, hoe je oefeningen/toetsen het best...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
19 jarige HBO studente, sport management en ondernemen, geeft wiskunde bijles aan vmbo en havo leerlingen
20€
Yasmijn
1e les gratis!

Ik wil jou leren hoe je op een leuke en slimme manier trucjes kan onthouden waardoor je nooit meer die frustraties hebt op...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Hbo student Toegepaste Wiskunde geeft les in amsterdam en heeft havo diploma
15€
Zouhir
1e les gratis!

Ik behandel het met oefenopdrachten en bekijk waar het fout gaat. Dat is de efficientste manier om wiskunde te leren.

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Msc Student Computer Science geeft bijles Wiskunde B niveau HAVO en VWO Amsterdam
16€
Leroy
1e les gratis!

Ik neem eerst de stof door met de leerling en geef dan wat kleine opdrachten om te kijken of de leerling de stof heeft...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Helaas zit ik momenteel aan het maximum aantal leerlingen die ik bijles kan geven.
40€
Stéphanie
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

Leerlingen vinden dat ik helder en goed uitleg. Ik test, vraag, leg uit, laat zien, vul aan, en perfectioneer. Eerst laat...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Rekenen & Wiskunde leren beheersen (Basis onderwijs en Onderbouw (tot 3de) Middelbaar school)
20€
Taoufik
1e les gratis!

Ik kan snel herkennen wat een leerling tekort komt, en daar concentreer ik op. Bijles begint bij, rekentechnieken beheersen,...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
WO master student Logica (met 6 jaar ervaring) geeft wiskunde bijles aan middelbare scholieren
22€
Nicolien
1e les gratis!

Bij een-op-een lessen pas ik mijn lessen aan op de wens van de leerling. Vaak houdt dat in dat we eerst de theorie samen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 28€ 28€ 28€
Boek een les