Homepagina
Lessen geven
Amsterdam 
Amsterdam 
  • (1 beoordeling)
A
Amir
« Fries is een topper. Hij heeft heel veel geduld en is een prettig... Lees meer »
A
Amir
« Fries is een topper. Hij heeft heel veel geduld en is een prettig persoon om les van te hebben. Fries en mijn zoon hebben een topklik die nodig is om privé les te krijgen. Mijn zoon leert nu iedere les weer wat nieuws en gaat als een speer. Dat is bijzonder voor hem. DOOR FRIES. Echt een aanrader. »
30€/u
1e les gratis!
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 3u
Lessen aangeboden door Fries
  • Individueel
  • In een groep
De lessen vinden plaats
  • Bij de leraar thuis
  • Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
  • Skateboarden
Niveaus
  • Alle niveaus

Professioneel skateboarder met 15 jaar ervaring geeft skateboardles op locatie of in skatepark te Amsterdam!

Methodologie

Skateboarden is een authentieke sport en vraagt dan ook een authentieke aanpak. Ik hou niet van teveel regeltjes en 'trainingen'. Ik geef een algemene basis aan de leerling of groep - hierna werken we verder aan een individueel leertraject. Wij zullen vooral DOEN en OEFENEN - theorie beperken we tot een minimum!

Skateboarding is an authentic sport and asks for an authentic approach. I dislike rules and 'training'. We start with a general base and work towards individual goals. DOING and PRACTICE is key - we try to minimalize theory!

Ervaring

Ik ben op dit moment zelfstandig professioneel skateboarder die wordt gesponsord door 2 merken. Dit is dus mijn primaire hoofdactiviteit. Een tweetal jaar terug heb ik mijn diploma initiator skateboarden behaald aan de Vlaamse Trainersschool (VTS) te Belgie. Ik ben dus gecertificeerd en heb reeds een aantal lessenreeksen zowel in groep als individueel achter de rug.

I am a professional skateboarder with 2 main sponsors. A few years ago I passed for my degree 'initiator skateboarding' at the Vlaamse Trainersschool in Belgium. That lead me to giving lessons in both countries to groups, but mainly to individual students as a certified instructor.

Tarieven

Reiskosten : 5€
Lessen aangeboden door Fries
Individueel
In een groep
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
  • Skateboarden
Niveaus
  • Alle niveaus

Fries's achtergrond

Initiator rolschaatsen - discipline skateboarden (behaald in 2016)

Initiator rollerblading - discipline skateboarding (achieved in 2016)

De beoordeling over Fries
  • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.

1 aanbeveling

A
Amir

Fries is een topper. Hij heeft heel veel geduld en is een prettig persoon om les van te hebben. Fries en mijn zoon hebben een topklik die nodig is om privé les te krijgen.
Mijn zoon leert nu iedere les weer wat nieuws en gaat als een speer. Dat is bijzonder voor hem. DOOR FRIES. Echt een aanrader.

Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 30€ 35€ Niet beschikbaar
Boek een les