Maak mijn profiel aan
Maak mijn profiel aan

Een cursus, privéles of bijles geven (voor leraren en studenten) in Leiden

100% gratis privéleraar worden of bijles geven in .

Geef thuis of online privéles, bijles of een cursus in alle vrijheid! Geen commissie, gemotiveerde leerlingen en veel vrijheid (bepaal je eigen tarieven, geef les via internet of Skype, en kies je eigen tijden).

Word leraar in en deel je kennis!

Een cursus, privéles of bijles geven (voor leraren en studenten) in Leiden

Ontdek hoeveel je kan verdienen

Vul het onderwerp in waarin je les wilt geven, om je maandelijkse inkomsten te berekenen.

0 Berekend op basis van 20 lesuren per week

(Mogelijke maandelijkse inkomsten)

Start mijn advertentie
100% gratis privéleraar worden of bijles geven in .

Geef thuis of online privéles, bijles of een cursus in alle vrijheid! Geen commissie, gemotiveerde leerlingen en veel vrijheid (bepaal je eigen tarieven, geef les via internet of Skype, en kies je eigen tijden).

Word leraar in en deel je kennis!

Sluit je aan bij de Superprof community

Hoeword ik een
Superprof?

01

Creëer gratis je lesadvertentie

Bij Superprof is het gratis om je lesadvertentie aan te maken en je passie te delen!

02

Specificeer de manier waarop je lesgeeft

Je hebt de volledige controle over je planning, je lestarieven en lesmethodiek. Het is aan jou om je lessen te organiseren zoals je zelf wilt!

03

Deel je passie!

Als je advertentie eenmaal online is, kunnen studenten je vinden en met je in contact treden. Als je nog vragen hebt, zijn we er voor je om ze te beantwoorden.

We zijn hier om je te helpen!

Wanneer je lessen geeft bij jou thuis of bij een student thuis, is vertrouwen essentieel. Superprof doet er alles aan om zijn Superprofs te beschermen en hen de volledige controle over de organisatie van hun lessen te geven. Hulp nodig? We zijn er voor je. Ons Support Team zal al je vragen beantwoorden en je adviseren en ondersteunen wanneer je ergens tegenaan loopt.

Je persoonlijke gegevens zijn beschermd
Profielen van serieuze en gemotiveerde leerlingen
Gepersonaliseerde ledensupport
Een community van leraren die hun ervaringen delen

Betalingen

Bepaal je eigen lestarieven

Jij bepaalt jouw eigen lestarieven. Het tarief dat wordt getoond in je lesadvertentie is het tarief dat je hebt gekozen.

Als leraar geen inschrijfkosten

Omdat leraren zo belangrijk zijn voor Superprof, vragen we aan leraren geen bijdrage voor het gebruik van ons platform. Voor jullie blijft Superprof altijd gratis!

Geen commissie, alles gaat naar jou

Superprof neemt geen commissie en treedt niet op als tussenpersoon in het betalingsverkeer. Betalingen voor de lessen gaan tussen jou en de leerling onderling. Dit betekent dat al het lesgeld dat je hebt verdiend voor jou is, en voor niemand anders.

Superprof is :

13 miljoen

leraren

8 miljoen

lessen

+1000

Onderwerpen

FAQ

Word een leraar

Vragen voor leraren

Honderden leerlingen elke dag in Leiden!

K
Ik heb moeite met natuurkunde en heb binnenkort een schoolexamen (6VWO) over elektromagnetisme en elektriciteit. Ook heb ik moeite met economie en scheikunde en zou ik daarbij examenvragen willen oefenen.
R
Ik ben een man van 46 jaar en ben werkzaam als loodgieter/installateur. Naast mijn werk wil ik artikelen schrijven om mijn kennis over te dragen en hiervoor zoek ik hulp. Met vriendelijke groet, Reinder van Diggele
A
Goedendag Didem, mijn naam is Anita Hazendonk. Ik heb een zoontje Boudewijn van 10 jaar. Hij zit nu op een NLse basisschool maar per 1 april gaan we verhuizen naar Spanje waar Boudewijn een Engelse Internationale school gaat volgen. We willen graag dat zijn Engels wordt ververst en dat zijn spreken, woordenschat, schrijven en met name Gramatica weer verbeterd wordt. Zodat hij klaar is om zo year 6 van de school in Spanje kan stromen. Boudewijn heeft van zijn derde tot 8ste jaar ook al op een Engelse school gezeten in Spanje. Dus hij heeft al een basis. Maar dat is op dit moment niet goed genoeg voor zijn volgende stap in april. Maar dat leg ik nog wel graag persoonlijk/telefonisch uit. We dachten er aan te beginnen met een persoonlijke les en daarna dit af te wisselen met webcam en privé lessen. We hopen graag dat een les mogelijk is en kijken uit naar een fijne samenwerking. Wij willen als het kan graag al deze week beginnen met de lessen. fijne groet, Anita (mark en Boudewijn)
J
Hoi Julia! Mijn naam is Jet, 25 jaar, en ik woon in Den Haag. Ik heb toen ik jonger was twee jaar saxofoonles gehad. Het lijkt mij leuk om dit weer op te pakken. Ik wil graag ontdekken of digitale les werkt. Ik hoor graag van je!
X
Beste L.E., ik zou graag vlot Spaans willen leren spreken. Mijn uitspraak is niet goed en ik kan niet snel genoeg werkwoorden verbuigen. Mijn niveau is A2. Dus ik wil graag 1 op 1 dit leren. Met groet, Antoinette
A
Halo Ik ben Alix en ben een 2de jaars studente bio-farmaceutische wetenschappen. Ik zou hulp nodig hebben met het practicum van biochemie/celbiologie, het gaat hier vooral om het schrijven van het verslag. Heeft u daar eventueel ervaring mee? MVG
M
Onze dochter Anouk van 9,5 jaar wil heel graag frans leren. Ze krijgt deze lessen niet op de basisschool en zoekt een andere weg. Ze vindt het een mooie taal en haar opa woont in Frankrijk. Zou jij haar kunnen helpen met franse les?
X
Hoi Milou, Wij zijn voor onze dochter op zoek naar bijles Wiskunde. Zij is 12 jaar en zit in de eerste brugklas HAVO/VWO tweetalig onderwijs. We zoeken iemand die met haar huiswerk kan maken en kan helpen met het voorbereiden van proefwerken. We denken zelf aan een uur per week, het liefst op de maandag of donderdagmiddag. We horen graag van je! Groetjes, Daphne & Sophie
A
Hallo Sven, graag wil ik vragen of je bijles/ondersteuning wiskunde (b) kan geven, ik lees op p de site dat je hier goed in bent? Kan je hier ook goed uitleg in geven om samen de stof door te nemen? Ik heb een dochter in 5 havo (eindexamen), die ze de komende week heeft. Kan je aub mijn nr opslaan en via WhatsApp reageren, Ik kan n.l maar eenmalig een bericht sturen via deze site, Ik zou het erg op prijs stellen. Mijn nr is (Opgeslagen informatie). Ik hoor graag van je. Vr grt avida.
A
Hallo Niels, Ik ben een leerling van 3VWO op ‘t leeuwenhorst college ik heb veel moeite met wiskunde met eigen inzicht en het echt toepassen van theorie in opdrachten op de toets, ik sta dr momenteel een 2,7 en dat zou wel omhoog moeten kunnen. Met vriendelijke groeten Artur
M
Hoi Christel, ik wil graag piano leren spelen! Heb ik altijd al willen doen en nu ga ik het gewoon doen. Ik huur voor de komende 6 maanden een electrische piano. Ik hoop dat de kinderen (6 en 8 jaar) er ook enthousiast van worden, dus wellicht heb je straks 3 leerlingen.
A
Beste Meneer/Mevrouw, Ik ben Antoinet van Berkel, 20 jaar en ik ben studente aan de Universiteit Utrecht. In de context van de corona pandemie, doe ik momenteel samen met enkele andere studenten onderzoek naar online leerplatformen in Nederland. Wij zijn opzoek naar leraren die aangesloten zijn bij verschillende online leerplatformen die ons zouden kunnen helpen bij het onderzoek door licht te werpen op de werking van het platform, en de ervaringen van de leraren met het platform. Wij denken dat u ons verder zou kunnen helpen in ons onderzoek. Is er de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een telefonisch interview, of interview via videobellen? Het zal gaan om een gesprek van ongeveer 30 minuten. U zou ons daar enorm mee helpen. Alvast bedankt voor uw tijd en aandacht. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet,