Maak mijn profiel aan
Maak mijn profiel aan

Een cursus, privéles of bijles geven (voor leraren en studenten) in Breda

100% gratis privéleraar worden of bijles geven in .

Geef thuis of online privéles, bijles of een cursus in alle vrijheid! Geen commissie, gemotiveerde leerlingen en veel vrijheid (bepaal je eigen tarieven, geef les via internet of Skype, en kies je eigen tijden).

Word leraar in en deel je kennis!

Een cursus, privéles of bijles geven (voor leraren en studenten) in Breda

Ontdek hoeveel je kan verdienen

Vul het onderwerp in waarin je les wilt geven, om je maandelijkse inkomsten te berekenen.

0 Berekend op basis van 20 lesuren per week

(Mogelijke maandelijkse inkomsten)

Start mijn advertentie
100% gratis privéleraar worden of bijles geven in .

Geef thuis of online privéles, bijles of een cursus in alle vrijheid! Geen commissie, gemotiveerde leerlingen en veel vrijheid (bepaal je eigen tarieven, geef les via internet of Skype, en kies je eigen tijden).

Word leraar in en deel je kennis!

Sluit je aan bij de Superprof community

Hoeword ik een
Superprof?

01

Creëer gratis je lesadvertentie

Bij Superprof is het gratis om je lesadvertentie aan te maken en je passie te delen!

02

Specificeer de manier waarop je lesgeeft

Je hebt de volledige controle over je planning, je lestarieven en lesmethodiek. Het is aan jou om je lessen te organiseren zoals je zelf wilt!

03

Deel je passie!

Als je advertentie eenmaal online is, kunnen studenten je vinden en met je in contact treden. Als je nog vragen hebt, zijn we er voor je om ze te beantwoorden.

We zijn hier om je te helpen!

Wanneer je lessen geeft bij jou thuis of bij een student thuis, is vertrouwen essentieel. Superprof doet er alles aan om zijn Superprofs te beschermen en hen de volledige controle over de organisatie van hun lessen te geven. Hulp nodig? We zijn er voor je. Ons Support Team zal al je vragen beantwoorden en je adviseren en ondersteunen wanneer je ergens tegenaan loopt.

Je persoonlijke gegevens zijn beschermd
Profielen van serieuze en gemotiveerde leerlingen
Gepersonaliseerde ledensupport
Een community van leraren die hun ervaringen delen

Betalingen

Bepaal je eigen lestarieven

Jij bepaalt jouw eigen lestarieven. Het tarief dat wordt getoond in je lesadvertentie is het tarief dat je hebt gekozen.

Als leraar geen inschrijfkosten

Omdat leraren zo belangrijk zijn voor Superprof, vragen we aan leraren geen bijdrage voor het gebruik van ons platform. Voor jullie blijft Superprof altijd gratis!

Geen commissie, alles gaat naar jou

Superprof neemt geen commissie en treedt niet op als tussenpersoon in het betalingsverkeer. Betalingen voor de lessen gaan tussen jou en de leerling onderling. Dit betekent dat al het lesgeld dat je hebt verdiend voor jou is, en voor niemand anders.

Superprof is :

13 miljoen

leraren

8 miljoen

lessen

+1000

Onderwerpen

FAQ

Word een leraar

Vragen voor leraren

Honderden leerlingen elke dag in Breda!

S
Goedemorgen Wendy, Ik heb jaren terug een cursus bij Fuentes gevolgd en heb daarnaast nog priveles gehad van een Colombiaanse. Helaas vond ik de groepen te groot en had de privé lerares niet de kennis van de Spaanse taal in Spanje. Spreek jij het spaans uit Spanje of uit Zuid-Amerika? Kan jij voor langere tijd les geven en kennis overbrengen zodat ik na een langere tijd de Spaanse taal aardig beheers? Indien ja, welke methodes worden hiervoor gebruikt? Graag zou ik de taal onder de knie krijgen daar ik de wens heb om ooit te emigreren naar Andalusië. Ik hoor graag van je. Fijne dag gewenst. Sjoerd Alderliesten.
R
Hii. Ik heet Rosa en ik zit in de vijfde klas op vwo niveau. Ik merk dat ik heel veel moeite heb met scheikunde. Soms snap ik de theorie niet of ik maak vel fouten bij opgaven. Het zou heel fijn zijn als jij mij kan helpen :)
S
Hoi Daphne, Mijn naam is Sophie Inkelaar en ik ben werkzaam bij Safegroup in Breda. Hier begeleid in kinderen die niet meer thuis kunnen wonen en samen met hun moeder bij ons wonen. Voor een jongen die ik begeleid ben ik opzoek naar een leerkracht die hem tijdelijk thuisonderwijs kan bieden. Dit omdat hij al 3 maanden thuis zit en moeder graag wil dat zijn onderwijs niveau niet achteruit gaat. De leerplicht is bezig om hem op speciaal onderwijs te krijgen. Dit omdat hij autisme heeft. Ben jij in de mogelijkheid om hem scholing aan te bieden? Zo ja op voor termijn en wat voor frequentie? Je mag mij bellen via het algemene nummer van Safegroup en vragen naar Sophie Inkelaar. (Opgeslagen informatie)
L
Hoi, mijn is Lisa. Ik studeer Tourism Management aan BUas (NHTV). Ik volg daar o.a. Spaanse lessen, maar ik merk doordat ik nu thuis zit door corona en geen fysieke Spaanse les meer krijg, dat ik erg achterloop. De Spaanse taal vind ik best wel lastig, vooral de grammatica en werkwoorden. Ik ben echt nog een beginner op het gebied van Spaans. En ik hoop dat u mij kan helpen mijn Spaans te verbeteren. Ik kan op het moment al tellen, losse woorden en ik weet een beetje de basis grammatica met de werkwoord vervoegingen. Spreken vind ik ook lastig, mijn docent zegt dat ik een rare uitspraak heb, maar door corona heb ik dus ook niemand in mijn omgeving om Spaans mee te praten en kan ik dus eigenlijk ook niet oefenen. Ik hoop dat u mij kunt helpen en ik hoor graag van u! Groetjes, Lisa Vissers
I
Hi Isa , ik ben op zoek voor mijn zoon iemand voor bijles en straks examentraining engels Hij zit in 5 havo . Het zou fijn zijn als het op korte termijn lukt om hem te ondersteunen . Hij heeft moeite met de brieven schrijven , betoog schrijven , Boekpresentatie . Ziet erg op tegen zijn mondeling . Luistertoetsen De voorkeur gaat uit naar Maandag na 15:30, woensdagmiddag na 15.00 uur en donderdagmiddag na 14.30 uur en vrijdag na 13.00 uur Ik hoor graag of je tijd hebt om Xem te helpen met zijn Engels in het examenjaar . Groeten Ingeborg
R
Hello faisal! My name is alam, I am from Indonesia, I am a second year industrial engineering and management student at Avans university. I am currently struggling with calculus, statistics and physics. I have not pass this subjects, therefore I have not received my propedeuse. I believe you are the right person for me to help me out with this situation. But my main focus will be the calculus, cause the exam resit is coming in 10 days. I am looking forward for your reply.
E
Hoi Hannah, ik neem contact met je op voor onze dochter Anna. Zij zit momenteel in 6VWO. Wiskunde en rekenen is erg lastig voor haar. Het beeld heeft veel weg van dyscalculie. Wiskunde en rekenen geeft haar frustraties en stress. Tot nog toe heb ik Anna altijd begeleid maar het lijkt wijs externe hulp te zoeken voor de komende periode tot het examen, dus een wat langere periode. Ben jij bereid om aan huis begeleiding te geven (op dit moment met mondkapje)? Dat is naar mijn mening echt nodig. Wij wonen in het Sportpark in Breda. We horen graag van je!
C
Hoi Rob, ik zou graag wat extra ondersteuning willen voor wiskunde. Ik zoek iemand die mij kan helpen het hoofdstuk(ken) uit te leggen, wat opdrachten met me kan oefenen en dat ik dan (zelf) aan de slag kan. Ik ben Pleun uit HAVO 3 🙂
T
Ik wil beter Engels spreken, heb enige moeite met grammatica. Ik ben een gepensioneerd ondernemer en heb jarenlang zaken gedaan met een leverancier uit Italië en Engels gesproken en geschreven. Ik zou graag individueel of desnoods met nog een persoon graag les hebben, maar niet via de webcam. Wat zijn je mogelijkheden. Ik ben alle dagen zowel overdag als ‘s-avonds beschikbaar.
S
Goedemiddag Karolien Mijn naam is souad Elajjouri. Ik ben 31 jaar oud en ben geboren in Arnhem. Ik ben heel onzeker over mij Nederlandse grammatica. Wil je mij les geven om er achter te komen welke niveau ik heb. Vriendelijke groet Souad Elajjouri
H
Hoi Daravuth, Ik ben op zoek naar extra les voor mijn zoon. Hij zit in de vierde van VMBO tl. Hij heeft hulp nodig bij het inplannen en leren voor de toetsweken. Daarnaast voor het examen volgend jaar. Wij wonen in Roosendaal, ik weet niet of dit een probleem is. Graag hoor ik van je. Met vriendelijke groet, Hacer Alaca
M
Goedendag Annelieke, Ik heet Meryem en ik zoek een leraar voor Logistiek lessen, om mij meer te kunnen leren. De lessen kunnen online plaats vinden. Het liefst zou ik mijn lessen vanaf de eerst mogelijke datum beginnen. Zou dit uitkomen voor u? Zou u contact met me op kunnen nemen zodat we alle details kunnen doorspreken? Hartelijk bedankt en een fijne dag toegewenst, Met vriendelijke groet, Meryem