Homepagina
Lessen geven
Rotterdam 
Rotterdam 
 • (5 beoordelingen)
Paula
« Perfect! Ik kreeg les van Sam en ben heel blij met het resultaat. Wat een... Lees meer »
Paula
« Perfect! Ik kreeg les van Sam en ben heel blij met het resultaat. Wat een geweldige leraar. Zijn lessen zijn erg leuk en leerzaam. Hij laat mij op me gemak voelen en leert me nuttige tips. Sam is een spontane, geduldige en didactische persoon. Ik raad iedereen aan om lessen met hem te nemen! »
29€/u
Helaas is deze leraar onbeschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 7u
Lessen aangeboden door Sam
 • Individueel
 • In een groep
De lessen vinden plaats
 • Online (via webcam)
Onderwezen onderwerpen
 • Nederlands (NT2)
 • Schrijfvaardigheid - Nederlands
 • Leesvaardigheid - Nederlands
 • Spreekvaardigheid - Nederlands
 • Luistervaardigheid - Nederlands
 • Uitspraak (accent) - Nederlands
Niveaus
 • Alle niveaus

Online NT2 docent met ruime ervaring als Nederlands docent, Engels docent en huiswerkbegeleider

Methodologie

Mijn lesmethode is interactief en flexibel. Samen stellen we een lesplan samen dat voldoet aan jouw doelen. Ongeacht welke aanpak we besluiten te kiezen staat het hebben van plezier centraal. Bovendien kijken we gedurende de lessen altijd welke aanpak het beste werkt. De ene leerling heeft baat bij gestructureerde lessen, terwijl de ander juist meer profijt heeft van een losse methode. Mijn methode, aanpak en lesmateriaal zijn speciaal afgestemd op het geven van online les.

Ervaring

Ruime ervaring als bijlesdocent van verschillende vakken aan middelbare scholieren, daarnaast heb ik Nederlands les gegeven aan lokale medewerkers van de Nederlandse ambassade in Sri Lanka. Momenteel geef ik online Nederlands en Engels les.

Daarnaast heb ik jarenlang atletiektraining gegeven in mijn vrije tijd. Lesgeven is mijn passie!

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 29€/u
Tarief voor 5 lesuren : 135€
Tarief voor 10 lesuren : 250€

Specificaties

Lessen mogen kosteloos worden geannuleerd als dit uiterlijk 24-uur van te voren wordt gemeld.

Lessen aangeboden door Sam
Individueel
In een groep
De lessen vinden plaats
webcam
Onderwezen onderwerpen
 • Nederlands (NT2)
 • Schrijfvaardigheid - Nederlands
 • Leesvaardigheid - Nederlands
 • Spreekvaardigheid - Nederlands
 • Luistervaardigheid - Nederlands
 • Uitspraak (accent) - Nederlands
Niveaus
 • Alle niveaus

Sam's achtergrond

In het bezit van een bachelordiploma Criminologie en een masterdiploma International Public Policy and Management en ik ben tevens TEFL-gecertificeerd Engels docent.

Omdat ik heb veel gereisd, in het buitenland gewoond en een internationale studie afgerond, spreek ik vloeiend Engels en Nederlands.

De 5 beoordelingen over Sam
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
Paula

Perfect! Ik kreeg les van Sam en ben heel blij met het resultaat. Wat een geweldige leraar. Zijn lessen zijn erg leuk en leerzaam. Hij laat mij op me gemak voelen en leert me nuttige tips. Sam is een spontane, geduldige en didactische persoon. Ik raad iedereen aan om lessen met hem te nemen!

Reactie van Sam

Paula is gemotiveerd, vriendelijk, en punctueel. Paula spreekt al goed Nederlands. De lessen bestaan dus vooral uit kletsen over allerlei onderwerpen en zijn daarom erg gezellig. Ik kan hier aan iedereen aanraden!

Dominika

Perfect! Wil je zonder stress Nederlands leren, je woordenschat uitbreiden en na elke les resultaten zien? Dan moet je onmiddelijk contact opnemen met Sam! Ik ben er erg tevreden over en ik kan niet wachten op de volgende conversatie!

Reactie van Sam

Dominika is altijd vrolijk en erg gemotiveerd om een baan te vinden in Nederland en daarbij haar Nederlands te perfectioneren. Omdat ze al Nederlands heeft gestudeerd zijn onze lessen vooral gefocust op de aspecten van de Nederlands taal op de werkvloer. Dominika komt zelf vaak met suggesties voor onderwerpen die wij kunnen behandelen in de les. Elke les is daarom anders!

3 aanbevelingen

F
Fatiha

Ik ben heel erg tevreden over Sam ,hij legt de leerstof op een simpele duidelijke manier uit ,hij sluit aan mijn behoefte.
in een een korte tijd hebben veel nieuwe worden geleerd en grammatica.
altijd op tijd,Sam zoekt zorgt dat de les doorgaat als er wat fout gaat als de verbinding bijvoorbeeld wegvalt.
Top ! Een aanrader!

O
Oliver

Sam is an excellent teacher. His methods are easily understandable and entertaining. He makes time fly by! Because of Sam I feel more and more confident about expressing myself in public

H
Hans

Sam is een uitstekende leraar wie zijn lessen aanpast aan de leerling. De lessen zijn leerzaam en ook plezierig. Ik raad hem aan iedereen aan wie snel zijn Nederlands wilt verbeteren en meer zelfvertrouwen wilt krijgen om te spreken.

Interview met Sam

VRAAG 01 | 08
Praat je deze taal vloeiend door je afkomst of omdat iemand jou deze taal heeft geleerd
Sam — Nederlands is mijn moedertaal. Daarnaast spreek ik vloeiend Engels omdat ik veel heb gereisd en in 4 verschillende landen heb gewoond. Ik spreek ook redelijk Spaans.
VRAAG 02 | 08
Citeer een levend, historisch of fictief persoon die, volgens jou, hét symbool is dat de desbetreffende cultuur vertegenwoordigt!
Sam — “Als je op balbezit speelt, hoef je niet te verdedigen, want er is maar één bal.” (Johan Cruijff, beste Nederlandse voetballer ooit, en misschien wel de beste van de wereld) Deze uitspraak is illustrerend voor de Nederlandse voetbalcultuur die gekenmerkt wordt door aanvallend voetbal.
VRAAG 03 | 08
Is er in deze taal een woord, uitdrukking, traditie of typisch soort gedrag dat je bijzonder of leuk vindt?
Sam — “Gezellig!” Een onvertaalbaar wordt die de Nederlandse taal uitstekend omvat. Het betekent: Knus, vriendelijk, huiselijk, vertrouwd of kneuterig. Het heeft meestal te maken met het samenzijn met anderen: “In goed gezelschap”
VRAAG 04 | 08
Waarom is het belangrijk om deze taal te spreken, of het nou vanuit een academisch, professioneel of meer persoonlijk oogpunt is?
Sam — Ondanks dat de meeste Nederlanders goed Engels spreken is het essentieel om de taal te spreken om volledig te integreren in de Nederlandse samenleving. Zeker in grotere groepen, zullen Nederlanders helaas zelden Engels spreken.
VRAAG 05 | 08
Wat is het lastigst aan deze taal waar het nemen van lessen bij kan helpen?
Sam — De uitspraak van het Nederlands is voor de meeste NT2-studenten lastig en valt niet te leren uit een boek. Daarnaast leg ik de (soms ingewikkelde) grammaticaregels op een simpele manier uit.
VRAAG 06 | 08
Kun je ons een leuke anekdote vertellen die te maken heeft met jouw beroep of jouw eigen schooltijd?
Sam — Ik heb 6 jaar Spaans gehad op de middelbare school maar sprak daarna nauwelijks Spaans. Groepslessen zijn in mijn ogen niet efficiënt en ik was als puber niet gemotiveerd om de taal écht te leren. Later had ik echter wel de intrinsieke motivatie om de taal te leren en heb ik met een intensieve privé cursus in 5 weken B1 niveau gehaald. Dit heeft mij doen inzien dat 1-op-1 lessen en intrinsieke motivatie de twee ingrediënten zijn voor succes bij het leren van een nieuwe taal.
VRAAG 07 | 08
Help ons je een beetje beter te leren kennen door ons te vertellen over enkele reizen die je gemaakt hebt.
Sam — Ik heb in 2014 een lange backpackreis gemaakt door Azië en heb daar mijn passie voor reizen en verschillende culturen ontdekt. Daarna heb ik een half jaar in Sri Lanka gewoond voor mijn masterstage. Na een tijdje op kantoor te hebben gewerkt kwam ik erachter dat een kantoorbaan niet voor mij is weggelegd. Ik heb toen besloten om weer te gaan reizen, deze keer in Latijns-Amerika. Momenteel woon ik in Colombia waar ik Engels lesgeef bij een taalschool, en online Nederlands lesgeef via Superprof.
VRAAG 08 | 08
Wat maakt jou een Superprof, naast het feit dat je je kunt uitdrukken in verschillende talen?
Sam — Ik ben opgeleid tot Engels docent en spreek dagelijks Spaans. Ik ben dus fulltime aan het werk als taaldocent. Naast mijn ervaring ben ik een extraverte persoonlijkheid die graag met mensen werkt. Ik ben geïnteresseerd in cultuur, reizen, geschiedenis en een hoop andere onderwerpen waar ik graag over klets tijdens mijn lessen.

Vergelijkbare leraren

Nederlands (NT2) in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Schrijfvaardigheid - Nederlands. Leren is geen probleem meer, Leesvaardigheid - Nederlands toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Spreekvaardigheid - Nederlands is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Rotterdam
Dutch for Expats - Learn Dutch in 5 or 10 weeks - experienced teacher - specialised in teaching Dutch to expats in a short time – focus on fluency on a solid grammatical basis
23€
Marcelo
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Qualified language coach with 20 years of experience (working for two of the best language institutes in the Netherlands)...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Ex-lector universiteit geeft lessen NT2 in de regio Brielle/Spijkenisse/Rotterdam
40€
Vincent
1e les gratis!

Tijdens de lessen staat de leerling centraal. Ik probeer te achterhalen wat zijn/haar leerstijl is en pas daar de lessen op...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Veelzijdige docent Nederlands wil graag bijlessen Nederlands en huiswerkbegeleiding aanbieden. Thuis of online geen probleem!
25€
Neviephtaly
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven is vanuit structuur theorie naar toepassen. Ik maak graag gebruik van YouTube filmpjes tijdens mijn...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Docente Nederlands wil jou graag helpen met al je vragen om jouw Nederlands beter te maken.
22€
Birgitte
1e les gratis!

Mijn lessen stem ik af wat op jij nodig hebt. Mijn manier van lesgeven stem ik af op jouw persoon.

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Ervaren docent geeft bijles waar jij het nodig hebt! In Rotterdam eo.
25€
Jamal
1e les gratis!

Zoekend naar de leerobstakels. Naar aanleiding daarvan doelen opstellen en vervolgens gestructureerd werken aan het...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Laat je onderdompelen in het nederlands als je de taal nog niet eigen bent. het kan op een leuke en waardevolle manier die persoonlijk bij je past.
35€
Anja
1e les gratis!

IK PROBEER EERST DE CURSIST OP ZIJN/HAAR GEMAK TE STELLEN DOOR MET EENVOUDIGE LEESTEKSTEN TE BEGINNEN ZODAT DE UITSPRAK ONDE...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Rotterdam
Goedenavond! Mijn naam is Jeanice Smaal. Ik studeerde Rechten, en ik heb Nederlands altijd een leuk vak gevonden, op zowel de basis als middelbare school. Ik ken veel tricks om zo goed mogelijk je Ned
8€
Jeanice
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik behandel de stof die zij moeten leren. Ik ga het doornemen met de student totdat hij/zij deze helemaal snapt. Ook vind ik...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
University student teaches Dutch for the NT2 exam, business correspondence and for fluency
20€
Akhi
1e les gratis!

My method of teaching is to make step-by-step plans for the student and to give a broad explanation of the most important...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Schiedam
Meer ervaring krijgen met de Nederlandse taal? Spreken, luisteren, lezen, schrijven, dat doen we samen! The course is 100% based on your wishes and knowledge.
20€
Carmen
1e les gratis!

The courses will be fully based on your needs. I'm happy to find you the best methods that are currently used for your...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Streefkerk
Professional linguist/Language coach (8 years of experience) offers Dutch lessons during daytime in region Rotterdam - Gorinchem
30€
Leontine
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

I teach you the things you would like to master. Speaking, listening, writing, formal, informal language, whatever your...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Dordrecht
Docent NT2, 14 jaar ervaring met alfabetisering, inburgering en staatsexamen 1 en 2.
23€
Gert-Jan
1e les gratis!

Ik geef voornamelijk gestructureerd les. Als de aandacht van mijn leerlingen tijdens mijn les achteruitgaat, dan ga ik met...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Voorburg
Tutor Dutch for Expats / Nederlands voor basisschool en HBO Taaltoets Regio Den Haag
27€
Karlien
1e les gratis!

(English below) Mijn lessen zijn erg divers qua opbouw: alle verschillende onderwerpen van de Nederlandse taal komen aan...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
Gecertificeerde NT2-docente uit Utrecht helpt jou thuis bij jouw huiswerk voor het vak Nederlands.
20€
Desirée
1e les gratis!

Jouw leerdoelen bepalen de wijze waarop ik lesgeef. Ik maak gebruik van audiovisuele middelen (o.a. filmpjes en muziek) om...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur Niet beschikbaar Niet beschikbaar 29€
5 uur Niet beschikbaar Niet beschikbaar 145€
10 uur Niet beschikbaar Niet beschikbaar 290€
Helaas is deze leraar onbeschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.