Homepagina
Lessen geven
Enschede 
Enschede 
 • (3 beoordelingen)
Sylvia
« Ken Jessica al jaren als liefdevol, behulpzaam, deskundig en bovenal... Lees meer »
Sylvia
« Ken Jessica al jaren als liefdevol, behulpzaam, deskundig en bovenal een goede vriendin. Tijdens mijn hbo studie Vastgoed & Makelaardij heeft zij mij geregeld geholpen met verslagen. Ik heb dyslexie en ben daardoor vrij snel onzeker over mijn schrijfstijl. De feedback die Jessica mij gaf zorgde ervoor dat ik minder onzeker werd over het desbetreffende verslag waar ze feedback over had gegeven. Haar feedback zorgde ervoor dat mijn verslag tekstueel beter liep, maar ook dat ik me verder ging verdiepen in het onderwerp. Ik weet nog steeds niet hoe ze het doet, maar ze weet me altijd enthousiast te maken voor het onderwerp van het verslag. Ook al vond ik het verslag op een gegeven moment verschrikkelijk. Kortom: Jessica is een Superprof! »
15€/u
1e les gratis!
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 1u
Lessen aangeboden door Jessica
 • Individueel
 • In een groep
De lessen vinden plaats
 • Bij de leraar thuis
 • Bij jou thuis
 • Online (via webcam)
Onderwezen onderwerpen
 • Engels
 • Schrijfvaardigheid - Engels
 • Examentraining Engels
 • Cambridge Engels Advanced
 • Cambridge Engels Proficiency
 • Cambridge First Certificate
Niveaus
 • Alle niveaus

Online Engels les door bevoegd docent Engels, in Enschede (vanuit huis). Nu voor een gereduceerd tarief van 15 euro per uur!

Methodologie

Door middel van op maat gemaakte lessen geef ik bijles aan de leerling. Dit doe ik met veel persoonlijke aandacht, geduld en een beetje humor. Het belangrijkste tijdens de bijles vind ik om veel te oefenen met de stof en de leerling het zelfvertrouwen te geven in eigen kunnen. Tijdens de bijles varieer ik in opdrachten die ik meeneem of zelf maak. De leerling heeft veel inspraak in de soort opdrachten en wat er behandelt wordt tijdens elke les.

Tijdens bijlessen behandelen we moeilijke grammatica en woordenschat, maar is het ook mogelijk te oefenen met de vaardigheden (spreken, gesprekken voeren, schrijven, lezen en luisteren).

*Huiswerkbegeleiding is ook een optie als bijles. Hulp bij plannen, leren leren en eventueel toetsen bespreken.

Ervaring

Ik geef les sinds 2015 in het mbo en voortgezet onderwijs. Op dit moment geef ik les in Engels, maar ik heb ook ervaring in het lesgeven van digitale vaardigheden en onderzoekvaardigheden.

De klassen die ik heb lesgegeven zijn verschillend: van eerstejaars havo/vwo klassen tot derdejaars mbo niveau 4 of vierdejaars vmbo-kader klassen. Door interesse te tonen in de leerling/student en opdrachten te verzinnen die hen aanspreken kan ik mensen motiveren om zich in te zetten voor mijn vak.

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 15€/u
Lessen aangeboden door Jessica
Individueel
In een groep
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
webcam
Onderwezen onderwerpen
 • Engels
 • Schrijfvaardigheid - Engels
 • Examentraining Engels
 • Cambridge Engels Advanced
 • Cambridge Engels Proficiency
 • Cambridge First Certificate
Niveaus
 • Alle niveaus

Jessica's achtergrond

Sinds 2015 sta ik voor de klas. Ik heb in het voortgezet onderwijs en mbo gewerkt en hierdoor heb ik elke doelgroep meegemaakt. Ik heb aan kinderen, tieners en aan BBL-studenten (volwassenen) lesgegeven.

Naast lesgeven in het regulier onderwijs, surveilleer ik ook in het voortgezet speciaal onderwijs, construeer ik examens en geef ik bijlessen en huiswerkbegeleiding.

De 3 beoordelingen over Jessica
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.

3 aanbevelingen

Sylvia

Ken Jessica al jaren als liefdevol, behulpzaam, deskundig en bovenal een goede vriendin. Tijdens mijn hbo studie Vastgoed & Makelaardij heeft zij mij geregeld geholpen met verslagen. Ik heb dyslexie en ben daardoor vrij snel onzeker over mijn schrijfstijl. De feedback die Jessica mij gaf zorgde ervoor dat ik minder onzeker werd over het desbetreffende verslag waar ze feedback over had gegeven. Haar feedback zorgde ervoor dat mijn verslag tekstueel beter liep, maar ook dat ik me verder ging verdiepen in het onderwerp. Ik weet nog steeds niet hoe ze het doet, maar ze weet me altijd enthousiast te maken voor het onderwerp van het verslag. Ook al vond ik het verslag op een gegeven moment verschrikkelijk. Kortom: Jessica is een Superprof!

Hanneke

Jessica is absoluut een Superprof! Ze heeft me geholpen met het beter doorgronden van de lesstof voor mijn wo minor Academisch Engels. Dit heeft zij gedaan op afstand, maar de afstand deed zeker niet af aan de kwaliteit. Als ik tijdens het maken van opdrachten nog vragen had, stond ze altijd paraat. De leerstijl die Jessica hanteerde, was bij mij het nakijken van de opdrachten die ik maakte, waarbij ze nuttige feedback gaf op talig gebied. Hierbij gaf ze duidelijk aan wat ik fout deed en waarom ik het fout deed, zodat ik ervan kon leren. Zelden heb ik zulke grondige, heldere feedback gezien, waarbij ik nu ook haar feedbackmethode toepas als ik een keer feedback moet geven. Ik zou Jessica om deze reden absoluut aanraden aan andere Superprof leden!

Wouter

Als klasgenoot tijdens de opleiding (en als collega tijdens één van de stages) was Jessica altijd een erg enthousiaste docent; ze werkt hard maar beseft dat een goede dosis humor ook belangrijk is; ze neemt initiatief maar kan goed overleggen en ze is een echte doorzetter. In groepswerk was zij meestal degene die zorgde dat de doelen behaald werden (en voor leerdoelen zal dit ook gelden, neem ik aan). Ze werkt vooral vanuit een goede band met leerlingen en weet die ook zeer snel op te bouwen. Ik schrijf niet snel een aanbeveling maar voor mijn favoriete mede-docent maak ik graag een uitzondering.

Vergelijkbare leraren

Engels in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Schrijfvaardigheid - Engels. Leren is geen probleem meer, Examentraining Engels toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Cambridge Engels Advanced is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Enschede
WO, civiele techniek student heeft englese lessen aan studenten/leerlingen die hun engelse taal willen verbeteren
20€
Mostafa
1e les gratis!

My lessons are going to focus on your unconscious learning process, this will give you the ability to argue whatever u want...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Enschede
HBO Student IBL (International Business and Languages) ondersteunt je graag bij het leren van talen en/of marketing gerelateerde onderwerpen
15€
Gianluca
1e les gratis!

Ik ben erg gesteld op persoonlijke ontwikkeling en krijg er echt energie van als ik iemand wat kan bijbrengen. Ik wil graag...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Enschede
Engelse bijles door HBO student aangeboden. Beter worden in de Engelse taal.
30€
Leon
1e les gratis!

Afhankelijk van de cliënt maak ik een lesprogramma, waarbij ik interesses probeer te combineren met educatie

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Enschede
Tweedegraads Docent Engels met veel ervaring. Prive of groep lessen. General and Business English.
30€
Nadia
1e les gratis!

I am an enthusiastic English language trainer, with a good competence to tailor my lessons to the student's needs. During my...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Enschede
Afgestudeerde student en werkende barvrouw helpt graag in haar vrije tijd let’s go
20€
Kelsey
1e les gratis!

Ik geef op een rustige manier les, onderneem met veel herhalingen en toch weer met een speelse manier. Omdat ik vind dat...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Enschede
ESP/GE/Business/Aviation/Exam English, op maat gemaakte lessen in Enschede en omgeving, ervaren taalonderwijzer
25€
Nur
1e les gratis!

I follow the CELTA methodology with a personal approach to assure you get the best out of your lessons. Whether it's...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Enschede
BsC IBA student with C1-level English skills at University of Twente.
10€
Nguyet
1e les gratis!

I teach systematically but I am also chill. I emphasize students' self-discipline as I do not like to force others. I will...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Hengelo
WO student PSYCHOLOGY geeft bijles Engels! Middelbare school engels afgerond en Cambridge proficiency diploma
12€
Rebecca
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Bij mijn bijles wil ik mij vooral focussen op de doelen die een leerling voor ogen heeft en naar deze doelen toewerken. Ik...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 15€ 15€ 15€
Boek een les