Homepagina
Lessen geven
Beek 
Beek 
 • (9 beoordelingen)
R
Roos
« Perfect! Ik heb nu twee lessen van Rob gehad, in deze lessen merkte ik meteen... Lees meer »
R
Roos
« Perfect! Ik heb nu twee lessen van Rob gehad, in deze lessen merkte ik meteen dat Rob een manier van uitleggen heeft waardoor ik de stof beter snapte en na deze twee lessen was er al meteen resultaat te zien bij mijn laatste toets. Daarom vind ik Rob een echte aanrader! »
20€/u
1e les gratis!
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 1u
Lessen aangeboden door Rob
 • Individueel
 • In een groep
De lessen vinden plaats
 • Bij jou thuis
 • Online (via webcam)
Onderwezen onderwerpen
 • Natuurkunde
 • Examentraining Natuurkunde
Niveaus
 • HAVO
 • VWO
 • MBO
 • Volwassenenonderwijs
 • HBO
 • WO Master
 • WO Bachelor

Ir. natuurkunde geeft bijles natuurkunde op alle niveau's HAVO/VWO/HBO in heel Zuid-Limburg.

Methodologie

Leerlingen/studenten hebben vertrouwen in mij omdat ik mijn afspraken steeds consequent nakom, en ook (gratis) online hulp bied in de dagen voor een belangrijk proefwerk/tentamen. Bij mijn bijlessen ga ik steeds uit van het lesmateriaal van de kandidaat zelf maar vul dat zelf aan met eigen materiaal.

Ervaring

Ik ben Ingenieur Natuurkunde. Ik geef sinds ongeveer 10 jaar bijles in natuurkunde. Ik heb heel veel leerlingen/studenten bijles gegeven. Ook heb ik een aantal jaren natuurkunde eindexamentraining gegeven aan groepen leerlingen van VWO en HAVO. Afgelopen schooljaar heb ik weer een behoorlijk aantal examenkandidaten begeleid, allemaal zijn ze geslaagd! Sterke punten bij mijn bijlessen zijn het helder uitleggen, het leggen van verbanden tussen onderwerpen, het doelgericht oefenen.

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 20€/u

Specificaties

Mijn bijlessen duren standaard 1,5 uur. De all-in prijs is € 30, dus inclusief reiskosten en gratis on-line hulp.

Lessen aangeboden door Rob
Individueel
In een groep
De lessen vinden plaats
Bij jou thuis
webcam
Onderwezen onderwerpen
 • Natuurkunde
 • Examentraining Natuurkunde
Niveaus
 • HAVO
 • VWO
 • MBO
 • Volwassenenonderwijs
 • HBO
 • WO Master
 • WO Bachelor

Rob's achtergrond

werkzaam geweest bij Philips en in de automatisering.

De 9 beoordelingen over Rob
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
R
Roos

Perfect! Ik heb nu twee lessen van Rob gehad, in deze lessen merkte ik meteen dat Rob een manier van uitleggen heeft waardoor ik de stof beter snapte en na deze twee lessen was er al meteen resultaat te zien bij mijn laatste toets. Daarom vind ik Rob een echte aanrader!

Reactie van Rob

Roos is heel erg gemotiveerd en leergierig. Ze vraagt goed door bij zaken waar ze moeite mee heeft. Dat dwingt mij als leraar ook om alternatieve uitleg te geven. Ik ben er zeker van dat haar punt voor natuurkunde het volgend schooljaar zal gaan stijgen! Al met al een hele positieve leerling!

8 aanbevelingen

B
Bram

Ik heb afgelopen jaar bijles gehad van Rob voor een vak met veel wiskundige en natuurkundige raakvlakken. Ik vond het fijn dat hij extra moeite doet door het maken van extra opgaven om zo op nog een andere manier met de stof bezig te zijn. Omwille van deze reden beveel ik Rob aan.

T
Toine

Rob is een gedreven en sympathieke man. Hij komt zijn afspraken allemaal netjes op tijd na en waar mogelijk, doet hij zelfs extra dingen. Hij heeft voor mij extra kennis verschaft, zodat hij mij nog beter kon helpen en waardoor het voor mij mogelijk was om het vak te halen (Iets wat zonder Rob niet geluk zou zijn). We hebben ivm met corona online lessen gedaan. Maar Rob is handig met de computer, dus dit was verder geen belemmering. Zonder twijfels heb ik hem ook als superprof genomen bij mijn volgende vak.

D
D

Rob Last is een uitstekende leraar, hij heeft mij afgelopen jaren geholpen met natuurkunde en wiskunde B.
Rob kan op veel verschillende manieren theorieën en opdrachten uitleggen, waardoor deze veel makkelijker te begrijpen en te onthouden zijn. Hij is ook altijd bereidt om buiten de bijlessen uitleg te geven en opdrachten na te kijken. Ik heb altijd een goede band gehad met Rob, omdat wij beide erg geïnteresseerd zijn in natuurkunde. Door Rob heb ik mijn kennis in beide vakken sterk verbreed.
Door deze redenen raad ik Rob zeker aan als leraar!

I
Inez

Rob heeft mij de afgelopen 2 jaren geholpen met fysica (natuurkunde) en soms tussendoor ook wiskunde. Voor mij heeft mijn zus les gehad, dus ik kende Rob al. Mijn zus heeft bijles van Rob gehad toen ze in Nederland op de middelbare zat, maar ik volgde mijn middelbare in België. Rob is dus bekend met beide systemen en hij kan ook heel goed schakelen tussen deze twee.
Wat maakt Rob Last een goede leerkracht? Wat ik heel erg waardeer aan hem, is dat hij blijft totdat je het begrijpt. En als er toch nog iets was wat te veel tijd in beslag neemt, dan steekt hij hier alsnog moeite in zodra hij thuis is. Bij Rob kun je altijd terecht.
Daarnaast maakt Rob het vak altijd interessanter en boeiender door bepaalde weetjes over de geschiedenis te vertellen. Zo ging ik het vak ook meer waarderen.
Ik raad Rob zeker aan! Bedankt Rob voor alle hulp.
~ Inez M.

B
B.

Super aardig en legt alles duidelijk en begrijpelijk uit totdat je het snapt. Staat ook altijd bereid om buiten de bijlesuren te helpen door iets uit te leggen, na te kijken of extra opgaven te vinden. Zou zeker voor iedereen aanraden!

I
Isabelle

Ik ken Rob al heel erg lang, ik heb het geluk gehad om samen met Rob vanaf dat ik 14 was wiskunde en natuurkunde te mogen aanpakken. Rob leert je dingen aan op de vaak op de oude manier, die zeker goed is en goed geteld wordt op toetsen en examens. Deze manier was voor mij vaak beter te begrijpen. Rob legt eerst uit, hierna ga je samen aan de slag en hij verbeterd en stopt je precies waar het misgaat. Meer richting de toets of je examen toe laat hij je ook piekeren over antwoorden. Hij is erg geduldig soms duurde het wel 10 minuten voordat ik iets op papier had. Rob stond altijd voor mij klaar en leeft mee. Ik heb mijn VWO met goede cijfers voor beide vakken kunnen afsluiten. Met dit aangeleerde automatisme van oefenen en een plan van aanpak voor het maken van verschillende sommen heb ik op de universiteit hier nog veel profijt van. Rob gebruikt geen trucjes je moet elke soms systematisch kunnen oplossen, ook was er ruimte voor discussie. Inmiddels ben ik 20 en zit ik nu in mijn derde jaar universiteit, hier heeft hij me geholpen met Advanced Statistics. Maar door zijn goede basis heb ik statistiek 1 en 2 en wiskunde 1 en 2 zelfstandig kunnen afronden.
Samen leren met Rob was voor mij heel waardevol, aangezien hij innovatief is en de stof steeds anders kan uitleggen. Hij bleef volhouden totdat hij begrip herkende.
Ook checkte hij met vaak nog een extra soortgelijke soms of het begrip systematisch was of dat je gewoon het antwoord onthouden hebt.
Als je wiskunde en natuurkunde voor altijd wil snappen, dan is Rob de superprof waar je mee aan de slag moet!

J
Josette

Rob Last heeft de passie, het geduld en de kennis om een tiener op verschillende manieren de exacte vakken natuurkunde en wiskunde bij te brengen. Onze dochter ging met plezier, heeft door Rob met prima punten het vwo afgerond. Maar wat belangrijker is door Rob een basis gekregen voor natuurkunde en wiskunde waardoor ze nu zonder problemen door haar technische universiteit loopt.

W
Ward

Ik volg nu al bijna 3 jaar bijles bij meneer last voor de vakken wiskunde B en natuurkunde. Ik ben erg tevreden met de manier van uitleggen. Hij spreekt duidelijk en kan bepaalde opdrachten of theorie op verschillende manieren duidelijk maken en geeft zo ook tips. Hij heeft veel kennis wat betreft wiskunde en natuurkunde. Om deze redenen ben ik erg tevreden over zijn bijles.

- Ward Hameleers

Vergelijkbare leraren

Natuurkunde in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Examentraining Natuurkunde.

Bunde
Wiskunde en informatica wo student geeft les in natuurkunde voor middelbare: onderbouw leerlingen t/m eindexamen leerlingen.
17€
Lisa
1e les gratis!

Ik probeer mijn lessen vaak zo te plannen dat we altijd net iets voor lopen op hetgeen dat op school wordt besproken zo kan...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Sittard
HBO natuurkunde leraar student geeft wiskunde en natuurkunde les aan leerlingen op het VO
15€
Pieter
1e les gratis!

Persoonlijk vind ik het fijn om met behulp van een powerpoint les te geven. Via mijn HBO opleiding word ik opgeleid tot...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Geleen
Leraar voor natuurkunde, wiskunde, statistiek, programmeren en scriptiebegeleiding in Sittard-Geleen en online
25€
Hung
1e les gratis!

We bespreken samen wat de doelen zijn en kijken hoeveel tijd we er voor hebben. Dan kijken we waar we het best kunnen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bunde
HBO student biometrie geeft bijles in natuurkunde, scheikunde en biologie op VWO en HAVO niveau
17€
Nina
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven is oefenopdrachten laten maken en helpen wanneer het nodig is. Door te doen en door fouten te maken...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Hoensbroek
Hallo ik ben Mirella, een leraar NaSk in opleiding. Zelf heb ik Havo gedaan. Ik zou jou heel graag willen helpen in één van de volgende drie vakken: Wiskunde (B en D), Natuurkunde en Scheikunde. Regio
10€
Mirella
1e les gratis!

Ik baseer mijn lessen op jouw niveau, methode en behoeften. Ik kan verschillende manieren les geven, ik kan het hoofdstuk...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Ervaren online bijles docent met persoonlijke aanpak geeft bijles en examentraining natuurkunde en scheikunde
25€
Adam
 • (21 beoordelingen)
1e les gratis!

Door een persoonlijke en betrokken aanpak, zorg ik vanaf de eerste les dat leerlingen zich vertrouwd voelen en alles durven...

Online les via webcam Goedgekeurd profiel
Hoofddorp
[Online/Skype] Master student Civiele techniek (TU Delft) geeft bijles in natuurkunde.
20€
Marvin
 • (14 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik kijk waar de leerling vast komt zitten met een vraagstuk en samen maken we een stappenplan. Elke leerling is anders, dus...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Natuurkunde Deskundige in het onderwijs Bijles Huiswerkbegeleiding TU Delft student Rotterdam en omliggende omgeving Ervaren en Flexibel
22€
Paul
 • (5 beoordelingen)
1e les gratis!

Filosofie Bij het geven van bijles is het belangrijk dat de docent zich houdt aan een stappenplan. Het is essentieel dat dit...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Groningen
Hallo, Scheikunde met 8 afgerond, Bewegingswetenschappen, Universiteit Groningen VWO HAVO en MAVO gedaan en BETA vakken zijn mijn specialiteit
20€
Zenthe
 • (13 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik baseer mijn les geven op wat de persoon moeilijk vind en van uit daar verder te werken. Altijd eerst de kennis goed...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Groningen
Bijles in natuurkunde van een ervaren student met een 9 op zijn VWO diploma! • met 4 jaar ervaring in bijles geven • Groningen
20€
Mick
 • (9 beoordelingen)

Mijn vier jaar werkervaring als bijlesdocent en studiebegeleider heeft mij veel geleerd over de beste aanpak om iemand te...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Apeldoorn
WO leraar uit TU Delft help je hoger cijfers halen in natuurkunde en examen natuurkunde voorbereiden
22€
Rong
 • (23 beoordelingen)
1e les gratis!

Tijdens les gaan wij samen stof doornemen en alle oefeningen en sommen maken zodat leerling alle begrippen kunnen toepassen...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bergen op Zoom
HBO Chemie student geeft VMBO, HAVO & VWO niveau natuurkunde les in de omgeving Noord-Brabant, Bergen op Zoom
12€
Jeroen
 • (6 beoordelingen)
1e les gratis!

Midden in het schooljaar ineens niet meer naar school mogen i.v.m. corona? Dat kan zorgen voor achterstand die je later...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Rotterdam
Natuurkunde les tot en met VWO door studente Liberal Arts & Sciences. Examentraining en losse onderwerpen naar keuze.
14€
Nuria
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

De lessen worden vooral door de leerling geleid. Jij kiest welke onderdelen wij doorlopen en waar wij de focus op leggen. Ik...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur Niet beschikbaar 20€ 20€
Boek een les