Homepagina
Lessen geven
Amersfoort 
Amersfoort 
 • (4 beoordelingen)
A
Anke
« Perfect! Pieter is een heel aardige en super goede vakdocent. Hij beheerst... Lees meer »
A
Anke
« Perfect! Pieter is een heel aardige en super goede vakdocent. Hij beheerst wiskunde tot op het hoogste niveau en weet uit ervaring waar de lastigheden zitten. Heeft goede tips. Hij is geduldig en rustig en voelt leerlingen goed aan. »
30€/u
1e les gratis!
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 2u
Lessen aangeboden door Pieter
 • Individueel
De lessen vinden plaats
 • Bij de leraar thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
 • Statistiek
Niveaus
 • Basisschool
 • VMBO
 • HAVO
 • VWO
 • MBO
 • Volwassenenonderwijs

Met bijles beter worden in wiskunde die gegeven wordt op verschillende nivo´s van het VO (tm VWO 3), MBO en VAVO in Amersfoort Vathorst.

Methodologie

Ik ben bekend met de meest gebruikte wiskunde boeken in het voortgezet onderwijs en het MBO. Ik werk doelgericht met je aan het huiswerk en het voorbereiden op toetsen. Ik heb al veel leerlingen als bijles docent mogen helpen met een positief resultaat zoals je in de reviews kan lezen!

Ervaring

Ik heb een master Bedrijfskunde en ik werk als economie docent op een lyceum. Ik vind het leuk om individueel les te geven en je te helpen beter te worden in de aanpak van wiskunde en de theorie beter te begrijpen.

Tarieven

Tarief voor 1 lesuur : 30€/u
Lessen aangeboden door Pieter
Individueel
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
 • Statistiek
Niveaus
 • Basisschool
 • VMBO
 • HAVO
 • VWO
 • MBO
 • Volwassenenonderwijs

Pieter's achtergrond

Ik geef wiskunde les van VMBO tm VWO onderbouw.

De 4 beoordelingen over Pieter
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
A
Anke

Perfect! Pieter is een heel aardige en super goede vakdocent. Hij beheerst wiskunde tot op het hoogste niveau en weet uit ervaring waar de lastigheden zitten. Heeft goede tips. Hij is geduldig en rustig en voelt leerlingen goed aan.

3 aanbevelingen

S
Shridhar

Ik ben fantastisch goed geholpen. Voordat hij mij hielp was mijn wiskunde ondermaats. Ik heel veel te danken aan hem en heb hierdoor het jaar gehaald.

R
Roxy

Ik heb pieter ook via superprof leren kennen, en Ik vind pieter een vertrouwenswaardige leraar, omdat hij je stap voor stap goed uitlegd hoe je het beste een som kan oplossen. Hij heeft altijd extra materiaal om nog mee te oefenen. Wij hebben denk ik ongeveer een 1 1/2 maand samen wiskunde gedaan en ik ben het veel beter gaan begrijpen en dat is ook te zien in mijn cijfers. Komend schooljaar ben ik ook weer van plan om langs Pieter te gaan zodat hij me kan helpen met wiskunde in de derde!

J
Jacqueline

Pieter heeft onze zoon bijles gegeven in wiskunde op VWO niveau. Pieter is vriendelijk, rustig en heeft alle geduld om de stof goed uit te leggen. Wij zijn zeer tevreden over zijn hulp!

Interview met Pieter

VRAAG 01 | 08
Wanneer is de interesse voor jouw onderwerp en voor het geven van privéles ontstaan?
Pieter — Interesse voor rekenen en wiskunde begon bij mij al op de basisschool. Ik blijf het nog altijd intrigerend vinden hoe al die diverse onderwerpen in elkaar passen en de wiskundige toepassingen in andere vakgebieden om een probleem te analyseren en op te lossen.

Het geven van priveles is er bij mij vanaf het begin dat ik als docent voor een klas kwam te staan. Het is ontzettend waardevol werk omdat er binnen een klas de tijd vaak beperkt is om op individueel niveau les te geven. Het is een interessante weg die je meeloopt in het leerproces van een leerling en bied je de mogelijkheid om maatwerk te leveren om de leerling te leren leren.
VRAAG 02 | 08
Vertel ons meer over het vak waarin je lesgeeft en over de onderwerpen die je leuk vindt om te bespreken met leerlingen (en eventueel ook de onderwerpen die je minder leuk vindt)!
Pieter — Ik vind het altijd interessant om op zoek te gaan naar de quick wins en hoe je strategisch een toets kan benaderen om het resultaat snel omhoog te krijgen. Wiskunde en rekenen zijn vakken die aardig zwart wit zijn. Ook als leraar is het huiswerk niet altijd even leuk (nakijken toetsen, etc.). Maar de compensatie van een mooi cijfer te noteren maakt weer veel goed.
VRAAG 03 | 08
Vertel ons over je grote voorbeeld of rolmodel, of het nou een leraar of lerares is waar je zelf les van hebt gehad of een genie in jouw veld!
Pieter — Rolmodellen qua docenten die ik zelf heb mogen meemaken zijn de docenten die in staat waren het onderwerp op een andere wijze dan de theorie in het boek ut te leggen, vaak met humor erin verwerkt.
VRAAG 04 | 08
Wat zijn, volgens jou, de vereiste kwaliteiten om een expert te zijn in jouw vak?
Pieter — Het is en combinatie van pedagoog en vakdidacticus wat je tot een expert maakt. Het is meer dan alleen de stof snappen. Het gaat erom hoe je aansluit bij hetgeen de leerling al weet en hoe je hem/ haar kan begeleiden in zijn persoonlijke situatie om nieuwe vaardigheden en kennis te leren, analyseren en evalueren.
VRAAG 05 | 08
Kun je ons een leuke anekdote vertellen die te maken heeft met jouw beroep of jouw eigen schooltijd?
Pieter — Ooit wilde ik vrijstelling voor het vak wiskunde tijdens een deeltijdopleiding. De docent wilde het mij eerst niet geven, maar zag na een paar lessen en de nodige interupties van mijn kant dat mijn wiskunde nivo toch aardig hoger lag dan de lesstof. Dus kreeg ik mijn vrijstelling alsnog.
VRAAG 06 | 08
Dan is nu de tijd gekomen om toe te geven dat jij misschien ook wel wat moeilijkheden hebt gehad op school... en hoe je die hebt overwonnen!
Pieter — Ik heb ooit aan het begin van een opleiding een zware onvoldoende gehaald. Omdat ik de bijbehorende baan heel graag wilde was dit voor mij een wake up call en heb een hoop vrije tijd en leuke activiteiten er voor aan de kant gezet. Wat ik toen geleerd heb is dat als je weet wat echt je motivatie is je het kan halen. Die opleiding heb ik uiteindelijk als een van de beste van de klas afgesloten.
VRAAG 07 | 08
Help ons je een beetje beter te leren kennen door ons te vertellen over jouw passies (die je misschien ook van plan bent te delen via Superprof).
Pieter — Ik blijf het ontzettend interessant vinden om iemands leerstrategie te begrijpen en te verbeteren. Wat maakt iemand succesvol, onafhankelijk van de context. Daarnaast blijf ik altijd kritisch over mijn eigen leerproces en ben ik op zoek naar hoe ik mezelf als docent kan verbeteren opdat mijn leerlingen nog betere resultaten weten te behalen.
VRAAG 08 | 08
Wat maakt jou een Superprof (behalve het beantwoorden van deze vragen
Pieter — Wees eerlijk naar jezelf en doe die dingen waar je passie ligt.

Vergelijkbare leraren

Wiskunde in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Statistiek.

Zeewolde
Master student Biosystems Engineering (Wageningen Universiteit) - wiskunde - natuurkunde - programmeren - scheikunde - economie - biologie - Engels - en veel meer
25€
Nick
1e les gratis!

Ik leg rustig het desbetreffende onderwerp uit, dit doe ik met een hoop voorbeelden en maak veel gebruik van illustraties....

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Amersfoort
HBO student Forensisch onderzoek, geeft Natuurkunde, scheikunde en wiskunde. Sociaal, open en eerlijk.
15€
Dilara
1e les gratis!

Ik probeer mijn lessen aan te passen aan wat de student/ leerling nodig heeft. Ik kan onderwerpen op verschillende manieren...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amersfoort
MBO Student geeft je bijles in Rekenen / Wiskunde | Omstreek Amersfoort (Tot HAVO)
12€
Martijn
1e les gratis!

Je legt je probleem / problemen uit, hierbij maken we een samenvatting en behandelen we alles opnieuw. Ik leg je uit wat je...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Nijkerk
Bijles wiskunde/natuurkunde/scheikunde/economie, omgeving Nijkerk. WO student econometrics en erg enthousiast!
15€
Linan
1e les gratis!

Tijdens de lessen ga je voornamelijk zelf aan de slag. Een typische les begint kort met het beantwoorden van vragen en...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amersfoort
Wiskunde bijles voor vmbo, havo tot klas 5 en vwo tot klas 4
14€
Argisjt
1e les gratis!

Ik behandel de onderwerpen op een gestructureerde manier. Ik begin met een uitleg en toets dan of de leerling de uitleg...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Nijkerk
Student juridisch wil bijles geven voor VMBO studenten voor bijna alle vakken
15€
Nienke
1e les gratis!

Ik wil kinderen zo veel mogelijk proberen te helpen door ze dingen op verschillende manieren uit te leggen zodat zij zelf de...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Leusden
WO student geeft bèta bijlessen (wiskunde, natuurkunde, scheikunde, biologie, aardrijkskunde) voor scholieren van alle leeftijden
20€
Michelle
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven is rustig en met veel geduld. Heel vaak iets uit moeten leggen is geen probleem. Ik zoek...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amersfoort
Ik ben goed in Wiskunde A en help jullie graag! Ik doe nu VAVO omdat ik niet ben geslaagd op biologie, maar dit motiveerde mij juist om jullie wel te laten slagen!
30€
Joost
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is dat ik de lesstof helemaal doorneem, en als je iets niet begrijpt leg ik dat zo duidelijk...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bunschoten-Spakenburg
WO Student Bedrijfskunde geeft wiskunde (bij)les op Havo niveau omgeving Spakenburg Amersfoort
18€
Sem
1e les gratis!

Mijn werkwijze verschilt in principe per persoon. Elke leerling is namelijk niet hetzelfde. Toch zien de lessen er in grote...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Soest
3e jaars Vwo student middelbare school Staat 9 voor wiskunde en wil graag andere mensen mee helpen
15€
Cennet
1e les gratis!

Het gezellig maken maar ook heel leerzaam Ik leg het graag uit op een niveau van degene

Online les via webcam 1-op-1 lessen
Doorn
Bevoegd docent wiskunde en economie wil graag leerlingen helpen die moeite hebben met wiskunde
25€
Esther
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik help leerlingen door ze eerst zelf te laten denken. Als ze er niet uitkomen vraag ik ook eerst hardop te denken. Daar...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Helaas zit ik momenteel aan het maximum aantal leerlingen die ik bijles kan geven.
40€
Stéphanie
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

Leerlingen vinden dat ik helder en goed uitleg. Ik test, vraag, leg uit, laat zien, vul aan, en perfectioneer. Eerst laat...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 30€ Niet beschikbaar Niet beschikbaar
Boek een les