Frenck - Prof wiskunde - Weesp

Het profiel van Frenck en de bijbehorende contactgegevens zijn geverifieerd door onze experts

Frenck

 • Uurtarief 28€
 • Reactietijd 1h
 • Aantal studenten 21
Frenck - Prof wiskunde - Weesp
 • 5 (10 beoordelingen)

28€

Boek een les
 • Wiskunde
 • Natuurkunde
 • Scheikunde (Chemie)
 • NaSk (Natuur Scheikunde)
 • Examentraining Natuurkunde

Mechanical Engineering student aan de VU Amsterdam en UTwente die graag andere studenten helpt met exacte vakken! Ervaren examentrainer namens Eindsprint voor het examenvak Natuurkunde voor vwo en hav

Les locatie

Super tutor

Frenck is een van onze beste leraren Wiskunde. Een goed profiel, een indrukwekkend diploma en uitstekende beoordelingen.

Over Frenck

Ik heb de afgelopen 6 jaar bijles gegeven aan middelbare scholieren in de vakken: Natuurkunde, Wiskunde (A, B & C), Scheikunde, Economie, Biologie en Aardrijkskunde. Dit waren leerlingen van alle verschillende niveaus en jaarlagen. Ik kan ook examentraining geven om een leerling goed te helpen bij de voorbereiding op de eindexamens (gemiddelde beoordeling van 8,7 uit meer dan 50 evaluaties.). Mijn expertise hierbij ligt bij natuurkunde, hiervoor heb ik ook meerdere cursussen voltooid en extra oefenmateriaal beschikbaar voor MAVO, HAVO en VWO. Zie meer (contact)informatie op mijn website (copy paste de link als u het wilt bekijken): "https://sites.google.com/view/bijlesdocentfrenck/home"

Lees verder

Over deze les

 • VMBO
 • HAVO
 • VWO
 • +1
 • niveaus :

  VMBO

  HAVO

  VWO

  MBO

 • Nederlands

In deze talen zijn de lessen mogelijk :

Nederlands

Ik vind het prettigste om les te geven op een manier waarbij ik eerst kort de stof behandel met de leerling(en), vervolgens de leerling opgaves laat maken en op het punt dat de leerling vast loopt, of ik zie dat er iets niet helemaal lekker loopt de leerling de stof verder uit te leggen, of bepaalde SLIMMIGHEIDJES die niet in het boek staan uit te leggen.

Het is erg belangrijk voor leerlingen om VERTROUWEN te krijgen naar hun toetsen toe. Dat is de reden waaarom meer vertrouwen creëren bij de leerling een van de doelen tijdens de bijlessen is.

Voor mij is het belangrijk dat de leerling de stof echt GOED gaat BEGRIJPEN. Ik zal dus ook veel vragen waarom de leerling een bepaald antwoord geeft, zowel bij een goed of fout antwoord. Hierdoor leert een leerling zijn of haar antwoorden goed te berederen, en wordt er goed nagedacht over het gegeven antwoord. Ook corriceert de leerling zichzelf vaak al voordat ik iets heb gezegd, mocht het antwoord fout zijn geweest.

Ik vind het ook belangrijk dat de leerling niet tegen de bijlessen opziet, er moet ook ruimte zijn voor leuke opgaven, waarbij de materie op een leuke manier wordt toegepast. Ik probeer om dit te bereiken ook soms zelf opgaven te bedenken, of voorbeelden in de wereld om ons heen te vinden, die aansluiten op de materie, in een wat meer INTERESSANTE EN UITDAGENDE VORM dan in het boek staat. Het doel hiervan is dat de leerling de materie zelf ook leuker gaat vinden.

Lees verder

Tarieven

Uurtarief

 • 28€

Kortingstarieven

 • 5u: 140€
 • 10u: 280€

webcam

 • 28€/u

Specificaties

Reiskosten 25 cent per km (alleen reiskosten als de afstand minimaal 5 km is)

Leer meer over Frenck

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Leer meer over Frenck

 • 1) Wanneer is de interesse voor jouw onderwerp en voor het geven van privéles ontstaan?

  Mijn interesse voor bèta vakken begon al vroeg, op de basisschool zei ik al dat ik Lucht en Ruimtevaart Engineering wilden studeren (is uiteindelijk Mechanical Engineering geworden). Toen kwam de interesse vooral nog voort uit de vette vliegtuigen die ik zag op het nieuws of op mijn vader zijn werk, maar op de middelbare school herontdekte ik mijn interesse voor de bètavakken. Dit was vooral het geval bij Natuurkunde, maar ook voor de andere bèta vakken. Het verklaren van natuurlijke processen die we dagelijks om ons heen zien, in combinatie met het feit dat (in mijn ogen) alles in de Natuurkunde logisch is, maakt het voor mij erg boeiende materie. Deze interesse in combinatie met het plezier wat ik haalde uit klasgenoten helpen met deze logica inzien hebben ervoor gezorgd dat ik in de derde klas al ben begonnen met bijles geven. Inmiddels heb ik heel wat leerlingen gehad, maar het ontmoeten van nieuwe leerlingen in combinatie met het zien van progressie bij leerlingen zorgt er voor dat bijles geven heel leuk blijft om te doen!
 • 2) Vertel ons meer over het vak waarin je lesgeeft en over de onderwerpen die je leuk vindt om te bespreken met leerlingen (en eventueel ook de onderwerpen die je minder leuk vindt)!

  Natuurkunde, Wiskunde en Scheikunde liggen dichter bij elkaar dat je zou denken. Bij zowel Scheikunde als Natuurkunde moet je Wiskunde toepassen om de vraagstukken op te lossen. Het meest interessant vind ik zelf de vraagstukken bij Natuur- en Scheikunde waar je berekening moet maken op basis van logica, alles moet kloppen qua eenheden, en er is maar 1 goed antwoord mogelijk. Ik ben geen fan van dingen uit je hoofd leren, bepaalde regels die je moet kennen voor wiskunde of scheikunde zijn voor mij een stuk saaier dan opgaves die je kan oplossen met logica. Een goed voorbeeld hiervan is formules omschrijven bij Natuurkunde, het kan een enorme puzzel zijn, maar zodra je eruit komt geeft het een voldaan gevoel. Om leerlingen ook op een logische manier naar deze materie te laten kijken, en echt het kwartje te zien vallen, maakt voor mij bijles geven heel leuk.
 • 3) Vertel ons over je grote voorbeeld of rolmodel, of het nou een leraar of lerares is waar je zelf les van hebt gehad of een genie in jouw veld!

  Mijn voorbeeld op het gebied van Engineering is mijn vader. Mijn vader is een no-nonsense man, hij bekijkt alles op een logische manier en houdt van aanpakken. Van hem heb ik altijd meegekregen om oplossingsgericht naar de wereld te kijken. Dit probeer ik toe te passen voor mijn studie, maar ook tijdens de bijlessen.
 • 4) Wat zijn, volgens jou, de vereiste kwaliteiten om een expert te zijn in jouw vak?

  Om een goede beta-vak docent te zijn denk ik dat je niet alleen zelf excellent moet zijn in het vak dat je bijles geeft, maar je juist jezelf goed in de positie van een leerling moet kunnen zetten, die de materie misschien juist niet goed begrijpt. Elke leerling is anders, en heeft dus ook een andere aanpak nodig. Een goede dosis inlevings- en aanpassingsvermogen is dus wel vereist. Verder moet je wel houden van aanpakken, om vakken zoals Wiskunde goed te kunnen begrijpen zal je veel opgaven moeten maken.
 • 5) Kun je ons een leuke anecdote vertellen die te maken heeft met jouw beroep of jouw eigen schooltijd?

  Ik heb ook een eeneiige-tweelingbroer, Rick. Rick zat op de middelbare school bij mij in de klas, en we moest allebei een toets inhalen. Dit gebeurde buiten de les om, in een apart lokaal bij een docent die ons niet kende. Ik had goed geleerd voor de toets, maar Rick was vergeten te leren voor de toets. We hoefden de toets niet op hetzelfde moment te maken. Ik had netjes mijn toets gemaakt, ingeleverd, en ben uit het lokaal gelopen. Vervolgens heb ik een andere trui aangedaan, leerling pas van mijn broer gekregen, en heb ik dezelfde toets nog een keer gemaakt, maar dan namens mijn broer…
 • 6) Dan is nu de tijd gekomen om toe te geven dat jij misschien ook wel wat moeilijkheden hebt gehad op school... en hoe je die hebt overwonnen!

  Ik had op de middelbare school moeite met mijn motivatie om goed te leren, dit heb ik overwonnen door de bètavakken echt als puzzeltjes te beginnen te zien. Hierdoor begon ik de vakken een stuk leuker te vinden, dit probeer ik ook te doen in mijn bijlessen. Ik vind het belangrijk dat de leerling niet tegen de bijlessen opziet, er moet ook ruimte zijn voor leuke opgaven, waarbij de materie op een leuke manier wordt toegepast. Ik probeer om dit te bereiken ook soms zelf opgaven te bedenken die aansluiten op de materie, in een wat leukere en uitdagendere vorm dan in het boek staat.
 • 7) Help ons je een beetje beter te leren kennen door ons te vertellen over jouw passies (die je misschien ook van plan bent te delen via Superprof).

  Een van mijn passies is het overbrengen van kennis aan andere. Ik haal veel plezier en voldoening uit het delen van kennis en mijn interesses, en te zien dat ik hier (soms) mensen mee kan helpen. Een andere passie van mij is sporten, hier kan ik veel van mijn energie in kwijt, en haal ik nog meer energie uit.
 • 8) Wat maakt jou een Superprof (behalve het beantwoorden van deze vragen 😉) ?

  Ik denk dat wat mij een Superprof maakt is dat ik me goed in de positie van een leerling kan plaatsen. Omdat ik zelf ook nog een student ben, weet ik vaak hoe een student naar bepaalde materie kijkt, dit kan erg helpen tijdens de bijlessen. Doordat ik al bijna 6 jaar bijles geef aan inmiddels meer dan 50 leerlingen, heb ik kunnen leren om de manier van uitleggen te personaliseren voor de leerling. Zo probeer ik elke leerling op de voor hem of haar geschikte manier te helpen. Hierdoor herken ik ook sneller punten waar leerlingen vastlopen, en kan dit soms dus al in de kiem smoren voordat het gebeurd. Ook kan ik bepaalde tips over de vorm van examenvragen geven, en hoe deze aan te pakken. Ik raak niet snel paniek als ik zelf iets niet weet, het kan altijd gebeuren dat niet alleen de leerling, maar ook ik een opgaven even niet begrijp. Het is in deze situatie erg belangrijk om niet in paniek te raken, maar rustig met de leerling naar het juiste antwoord of aanpak te zoeken. Ik denk dat dit juist voor een goed leerproces voor de leerling (en voor mezelf) kan zorgen, zolang je dit maar rustig aanpakt. Dit in combinatie met het oplossingsgericht naar materie kijken, denk ik dat mij een Superprof maakt.
--
--

Andere leraren Wiskunde in Weesp

 • HBO student Engineering met ruime ervaring in bijlessen en het helpen en ondersteunen bij achterstanden geeft Wiskunde en Natuurkunde les op middelbare scholen

  Duco

  Weesp & Online (via webcam)

  Nieuw
  • 17 €/u
  • 1e les gratis
 • Ik heb tijdelijk ruimte om wat leerlingen op de goede weg te helpen.

  Stéphanie

  Diemen

  5 (3 beoordelingen)
  • 50 €/u
  • 1e les gratis
 • Enthousiaste wiskundeleraar zoekt leergierige VWO-leerlingen (jr 1,2,3) die geen trucjes willen leren, maar de stof willen begrijpen, zodat je geen trucjes nodig hebt. Want wat je snapt, onthoud je!

  Yvonne

  Amsterdam & Online (via webcam)

  Nieuw
  • 25 €/u
  • 1e les gratis
 • An Engineer & MBA professional gives lessons in Science, Maths, and Hindi & English Languages

  VIMAL

  Amsterdam & Online (via webcam)

  Nieuw
  • 20 €/u
  • 1e les gratis
 • I have experience on teaching English and math, I was a school teacher before. I have done my Masters from Australia, also I am now studying in Netherlands. Interested teaching English any aged person

  Rahman

  Amsterdam & Online (via webcam)

  Nieuw
  • 20 €/u
  • 1e les gratis
 • Doctor in wiskunde geeft les aan middelbare scholieren: inhalen van achterstand en begeleiding

  Fouad

  Amsterdam & Online (via webcam)

  Nieuw
  • 35 €/u
  • 1e les gratis
 • WO Natuur- en Sterrenkunde student geeft les in natuurkunde, wiskunde (B), scheikunde, biologie en economie aan (v)mbo, havo, vwo en hbo.

  Amber

  Diemen & Online (via webcam)

  5 (4 beoordelingen)
  • 30 €/u
  • 1e les gratis
 • Geeft met plezier bijles in wiskunde, online via iPad en/of aan huis

  Suus

  Diemen & Online (via webcam)

  5 (1 beoordelingen)
  • 25 €/u
  • 1e les gratis
 • Student Econometrie, 3 jaar werkervaring studiebegeleiding en bijles in wiskunde B en natuurkunde.

  Simon

  Diemen & Online (via webcam)

  5 (4 beoordelingen)
  • 15 €/u
  • 1e les gratis
 • Vierdeklasser van het gymnasium geeft wiskunde A, B en C op Amsterdam - IJburg

  Milan

  Amsterdam & Online (via webcam)

  Nieuw
  • 15 €/u
  • 1e les gratis
 • HBO student bio-informatica geeft bijles in wiskunde, scheikunde, biologie, programmeren en meer

  Robin

  Amsterdam & Online (via webcam)

  Nieuw
  • 20 €/u
  • 1e les gratis
 • Universitaire student verzorgd bijles & examentraining op middelbaar- & HBO niveau in Noord-Holland.

  Christiaan

  Diemen & Online (via webcam)

  Nieuw
  • 50 €/u
  • 1e les gratis
 • Gediplomeerde en ervaren wiskunde natuurkunde docent geeft les aan huis of groep

  Thomas

  Amsterdam & Online (via webcam)

  Nieuw
  • 30 €/u
  • 1e les gratis
 • I have had experience in tutoring math, English and piano in Asian countries in the past.

  Caroline

  Diemen & Online (via webcam)

  Nieuw
  • 20 €/u
  • 1e les gratis
 • Studerend aan de VU. Geeft bijles in wiskunde aan mavo leerlingen en vindt het erg leuk om dit te doen.

  Zarah

  Diemen & Online (via webcam)

  Nieuw
  • 17 €/u
  • 1e les gratis
 • Gecertificeerd statistiek expert (MSc. Communicatiewetenschappen) biedt lessen aan in SPSS, Python, R en scriptiebegeleiding (online en op locatie) / Statistics and analysis expert offers lessons in S

  Mehdi

  & Online (via webcam)

  5 (5 beoordelingen)
  • 30 €/u
 • WO Natuur- en Sterrenkunde student geeft les in wiskunde (B), natuurkunde en scheikunde aan (v)mbo, havo en vwo.

  Elizabeth

  Amsterdam & Online (via webcam)

  Nieuw
  • 30 €/u
  • 1e les gratis
 • Student at UvA studying sciences. Over two years experience in tutoring highschool students in biology, chemistry, physics, and mathematics. Please note that I only teach in English.

  Ovindu

  Amsterdam & Online (via webcam)

  Nieuw
  • 18 €/u
  • 1e les gratis
 • Zeer ervaren docent exacte vakken en pedagoog, met ruimte voor nieuwe leerlingen

  Fiona

  Naarden

  Nieuw
  • 45 €/u
  • 1e les gratis
 • Econometrie student aan de VU. Meer dan een jaar ervaring met bijles geven. Specialiteiten: onderwerpen on een rustige en geduldige manier uitleggen op een manier dat de leerling het begrijpt.

  Abe

  Amsterdam & Online (via webcam)

  4.8 (6 beoordelingen)
  • 21 €/u
  • 1e les gratis
 • Bekijk de wiskunde leraren