Homepagina
Lessen geven
Amsterdam 
Amsterdam 
 • Ambassadeur
 • (13 beoordelingen)
N
Nadia
« Perfect! Wij zijn ontzettend blij dat wij Ayoub gevonden hebben om wiskunde B... Lees meer »
N
Nadia
« Perfect! Wij zijn ontzettend blij dat wij Ayoub gevonden hebben om wiskunde B bijles aan onze zoon te geven. Ayoub is heel erg betrokken en zet zich voor de volle 100% in om het beste uit zijn leerling te halen en de beste begeleiding te geven. De resultaten van mijn zoon zijn met een paar lessen al vooruit gegaan en wij zijn daar uiteraard erg trots op. Ayoub is een uitstekende docent en ik kan hem van harte aanbevelen! »
25€/u
1e les gratis!
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 24u
Lessen aangeboden door Ayoub
 • Individueel
 • In een groep
De lessen vinden plaats
 • Bij de leraar thuis
 • Bij jou thuis
 • Online (via webcam)
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde B
 • Natuurkunde
 • Scheikunde (Chemie)
 • Examentraining Wiskunde B/D
 • Examentraining Scheikunde
Niveaus
 • Basisschool
 • VMBO
 • HAVO
 • VWO
 • MBO
 • Afgestudeerd MBO
 • Volwassenenonderwijs

Master student Biomedical Engineering aan de TU Delft geeft bijles in wiskunde B, natuurkunde, scheikunde en Engels

Methodologie

Ik zou mijn methode van lesgeven beschrijven met de volgende drie woorden: structuur, flexibiliteit en begrip. De eerste twee woorden lijken tegenstrijdig, maar zijn voor mij eerder complimentair. Structuur is in een uitleg enorm belangrijk, maar iedereen leert op een ander niveau en dus moet deze structuur flexibel genoeg zijn om weer onderverdeeld te worden in meerdere stappen wanneer dat nodig is. Tot slot vind ik het uiterst belangrijk dat de leerling niet alleen begrijpt welke stappen hij bij een bepaalde opdracht moet maken, maar ook waarom hij dat moet doen. Dit zorgt ervoor zorgt de leerling kennis in meerdere, verschillende situaties aan kan passen, wat essentieel is bij het beantwoorden van inzichts- en toepassingsvragen.

Ambassadeur

Dit is de perfecte leraar! Een profiel van goede kwaliteit, een excellent diploma, antwoordt binnen een dag. Ayoub plant de eerste les met zorg.

Ervaring

Ik geef sinds de middelbare school al bijles, aan zowel onderbouw als bovenbouwleerlingen op HAVO- en VWO-niveau. Ik heb deze lessen gegeven als dienst voor bedrijven (Lyceo, Bijlesmeester) en namens mijn eigen bedrijf. Sindsdien heb ik talloze leerlingen geholpen met het begrijpen en toepassen van de lesstof, wat zich vervolgens heeft vertaald naar betere cijfers en meer zelfvertrouwen.

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 25€/u

Specificaties

Ik bied twee soorten lessen aan: aan huis en online. De online lessen zijn niet zomaar 'webcam'-lessen. Omdat mensen vaak een verkeerd beeld hebben van de online lessen leg ik graag uit hoe het wél gaat: ik start met de leerling een video chat via Zoom (Online Meeting software), waarna ik mijn scherm deel met de leerling. De leerling ziet dan een groot digitaal whiteboard, waarop ik stof uit kan leggen en opgaves uit kan werken. Door de vele opties die dit whiteboard biedt (markeren, geometrische vormen, assenstelsels, importeren van afbeeldingen/documenten etc.), heb ik zelfs méér materiaal tot mijn beschikking dan in een 'normale' face-to-face les. Ik doe dit soort lessen al een tijdje en al mijn leerlingen zijn er enorm positief over! Omdat ik de lessen zelf ook vanuit huis kan geven, zijn de lestijden daarnaast ook veel flexibeler in te plannen. De online lessen zijn beschikbaar voor Wiskunde, Natuurkunde en Scheikunde. En als je nog twijfelt: je kan de online les de eerste keer gratis uitproberen!

Lessen aangeboden door Ayoub
Individueel
In een groep
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
webcam
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde B
 • Natuurkunde
 • Scheikunde (Chemie)
 • Examentraining Wiskunde B/D
 • Examentraining Scheikunde
Niveaus
 • Basisschool
 • VMBO
 • HAVO
 • VWO
 • MBO
 • Afgestudeerd MBO
 • Volwassenenonderwijs

Ayoub's achtergrond

2016- VWO diploma, dubbel profiel NT&NG
2019- WO BSc diploma Bewegingswetenschappen
2020-heden Master Biomedical Engineering TU Delft

2014-2015 bijlesgever Pieternieuwland College
2017-2019 werkzaam bij Lyceo
2017-2018 werkzaam bij de Bijlesmeester

2019-heden eigenaar Winas Bijles (KvK (Opgeslagen informatie))

De 13 beoordelingen over Ayoub
 • 4.9/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
N
Nadia

Perfect! Wij zijn ontzettend blij dat wij Ayoub gevonden hebben om wiskunde B bijles aan onze zoon te geven. Ayoub is heel erg betrokken en zet zich voor de volle 100% in om het beste uit zijn leerling te halen en de beste begeleiding te geven. De resultaten van mijn zoon zijn met een paar lessen al vooruit gegaan en wij zijn daar uiteraard erg trots op. Ayoub is een uitstekende docent en ik kan hem van harte aanbevelen!

Y
Yassir

Perfect! Ayoub heeft alle kwaliteiten die een bijlesdocent zou moeten hebben. Hij is sociaal en uitermate intelligent. Het mooie is dat Ayoub de moeilijke theorieën kan simplificeren, door met geduld theorieën uit te leggen. Bij deze raad ik Ayoub zeker aan als bijlesdocent!

B
Boris

Perfect! Ik ben Ruud, vader van Boris. Boris zit in zijn laatste (examen) jaar van het VWO. Alles gaat goed, alleen is er 1 vak waar hij heel veel moeite mee heeft: scheikunde. Zodoende hebben wij samen besloten aan het begin van het laatste jaar om hulp te zoeken in de vorm van bijles. We zijn gaan kijken op internet en kwamen al snel terecht op de site superprof.com Hier stuitten we meteen op de presentatie van Ayoub die er met kop en schouders bovenuit stak. Zo zijn we met elkaar in contact gekomen en sindsdien krijgt Boris veelvuldig les van hem. Zijn resultaten schieten omhoog en Ayoub is een superdocent. Alle superlatieven kunnen van stal worden gehaald maar bij Ayoub zijn ze allemaal waar. Hij geeft fenomenaal goed les en is bovendien sympathiek, voorkomend en beschaafd.
We zijn superblij met Ayoub.

M
Mona

Perfect! Ayoub heeft mij geholpen met wiskunde B en ik moet zeggen dat hij dat erg goed gedaan heeft! Hij kan ontzettend goed uitleggen en weet theorieën die moeilijk lijken heel goed te versimpelen en begrijpbaar te maken. Ook heeft hij veel geduld en is hij al met al een topleraar! Ik zou hem zeker aanraden :)

M
Mylia

Perfect! Mijn zoon (leerling 3 Havo-Vwo) is zeer tevreden over Ayoub. Hij geeft goede uitleg, en is ook erg geduldig. Als moeder heb ik enkele momenten van de bijlessen kunnen observeren, en ben het volledig met mijn zoon eens. Ayoub geeft goede adviezen, en biedt hem structuur. De goede reviews die aanleiding gaven voor hem te kiezen zijn, wat ons betreft, bevestigd. Mijn zoon heeft voornamelijk wiskunde B bijles gehad, en eenmaal Natuurkunde.

G
Gina

Perfect! Ayoub helpt mij om mijn natuurkunde examen voor te bereiden en ik heb er door zijn hulp een heel goed gevoel voor! Hij werkt heel geduldig, de sfeer is erg relaxed en hij legt uit met veel voorbeelden. Het voelt een stuk gemakkelijker op deze manier. Als je veel moeite hebt met natuurkunde is Ayoub zeker aan te raden!

Y
Yassin

Excellent! Heeft mij in een korte tijd veel kunnen helpen en bijschieten met scheikunde. Legt goed uit, totdat je het goed begrijpt. Is ook na de bijles te bereiken voor vragen over de stof, goede bijlesgever!

T
Toka

Excellent! Ayoub is zeer competent. Hij doet zijn best tot je een bepaald opdracht of concept snapt. Daarnaast zorgt hij ervoor dat je de gedachtegang en logica erachter begrijpt, zodat je die later zelf kan toepassen.

Verder maakt hij zijn lessen zodanig gebruik van illustratie dat hij abstracte natuurkundige concepten verheldert en zo concreet mogelijk maakt. In het vak natuurkunde krijg je vaak te maken met lastige vraagstukken, waar je het bij voorbaat warm van krijgt. Hierbij leert Ayoub je een bepaald manier van denken aan, zodat je dergelijke vraagstukken in het vervolg stapsgewijs en structureel onder handen kan nemen.

Tenslotte is de interactie met Ayoub laagdrempelig en is hij geduldig. Als leerling is dat fijn, omdat je je dan comfortabel genoeg voelt om alle vragen te stellen.

Al met al raad ik Ayoub zonder twijfel aan als docent.

5 aanbevelingen

N
Natasja

Excellent! Sinds een jaar geeft Ayoub onze zoon wiskunde bijles. En daarnaast sinds kort ook natuurkunde. En wij kunnen niet anders zeggen dan dat Ayoub absoluut een geweldige docent is.
Allereerst legt hij de stof op een zeer heldere manier uit. Daarnaast schept hij de perfecte omstandigheid om goed te kunnen leren; hij is vriendelijk, geduldig, betrokken en enthousiast.
Dat is belangrijk, want daardoor voelt een leerling zich vrij om vragen te stellen en ontstaat er een goede sfeer om in te leren. Daar komt nog bij dat Ayoub flexibel is en betrouwbaar.
We zijn dus ontzettend blij met Ayoub.

Meryam

Ayoub is een goede bijlesdocent! Hij legt goed uit en is super geduldig en enthousiast, top!!

Asma

Ik vind dat Ayoub de titel Superprof verdient omdat hij altijd al talent heeft gehad in het doceren van verschillende vakken. Hij begrijpt de stof zelf uitstekend en is daardoor in staat om alles goed uit te leggen. Zijn manier van bijles geven is heel fijn en op een manier dat je je compleet op je gemak voelt om allerlei vragen te stellen. Ik zou zeker aanraden om bijles bij hem te gaan volgen en ik weet zeker dat jullie er geen spijt van zullen krijgen.

Sliem

Mijn naam is Sliem en ik geef zelf ook bijles. Ik heb Ayoub leren kennen op de middelbare school.

Ik geloof dat Ayoub de volgende drie uitgangspunten probeert te hanteren in zijn lessen: structuur, flexibiliteit en begrip. Iedereen heeft een duidelijke structuur nodig bij het lesgeven, maar ook moet er rekening gehouden worden met dat lang niet iedereen op hetzelfde niveau is of op dezelfde manier nadenkt. Iedereen heeft een unieke leerstijl en ik geloof dat Ayoub hierop toespitst met een algemene structuur en een flexibele & begripvolle houding.

Ik heb vaker gezien hoe Ayoub medestudenten bepaalde zaken uitlegde en hij paste zich altijd op de juiste manier aan aan de persoon en de situatie. Ik heb bijvoorbeeld zelf vaker met hem samengewerkt met projecten waarbij weleens voorkwam dat ik iets niet begreep. Op zulke momenten nam Ayoub niet al het werk op zich zelf (wat een neiging is die veel excellente studenten hebben), maar legde hij de stof op een efficiënte, begrijpelijke en vlotte manier uit waardoor wij als een groep sneller verder konden gaan.

Op onze school was Ayoub ook altijd een van de top leerlingen: hoge cijfers en nog eens een super sociaal. Ayoub heeft zeker de benodigde kennis, maar belangrijker: hij heeft de ervaring en het vermogen om deze kennis over te brengen! Op een gegeven moment benaderde zelfs onze school hem om bijles te geven op de school zelf.

In het bijzonder kan Wiskunde B heel abstract worden, maar Ayoub heeft het talent om deze abstractie te reduceren tot het niveau van de leerling. Hier nog bovenop weigert Ayoub het te laten op dat de leerling de stappen uit zijn of haar hoofd kent; de leerling moet het begrip kweken om de stappen zelf te bedenken en te begrijpen. Zo kunnen de leerlingen zich beter vinden in de abstractie en dus ook comfortabel voelen in verscheidene situaties die zij aanvankelijk niet durfden aan te gaan. Ik heb dit vaker zien gebeuren.

Ter conclusie, het is duidelijk dat Ayoub meer dan competent is en dus raad ik hem zeer aan aan de andere Superprof leden. Hij heeft de kennis, bekwaamheid, ervaring en weet zich altijd aan te passen aan de leerling.

Tjardo

Ayoub begrijpt niet alleen de lesstof goed, maar hij weet ook hou hij deze op anderen moet overbrengen. Hij heeft oog voor structuur maar hij weet ook dat elke leerling hier een andere vorm van nodig heeft. Al met al vind ik dus dat hij een groot verschil zou kunnen maken.

Interview met Ayoub

VRAAG 01 | 08
Wanneer is de interesse voor jouw onderwerp en voor het geven van privéles ontstaan?
Ayoub — Mijn interesse voor lesgeven is aangewakkerd toen mijn middelbare school (Pieternieuwland College) een project startte waarbij bovenbouw leerlingen bijles konden geven aan onderbouw leerlingen. Ik pakte - als destijds vijftienjarige - gelijk de kans en kreeg twee leerlingen onder mijn hoede die ik moest gaan begeleiden met wiskunde, natuurkunde en scheikunde. Al gauw merkte ik dat ik het lesgeven erg leuk vond en dat ik er veel mensen mee kon helpen om betere cijfers te halen en zich beter te gaan voelen over hun schoolprestaties.
VRAAG 02 | 08
Vertel ons meer over het vak waarin je lesgeeft en over de onderwerpen die je leuk vindt om te bespreken met leerlingen (en eventueel ook de onderwerpen die je minder leuk vindt)!
Ayoub — Natuurkunde - lesgeven hierin vind ik leuk omdat veel onderwerpen direct vertaalbaar zijn naar de echte wereld
Scheikunde - lesgeven hierin vind ik leuk omdat je de wereld op kleine (micro) schaal leert kennen en daarbij veel dingen leert waar je eerder niks over wist
Wiskunde - lesgeven hierin vind ik leuk omdat het erg veel voldoening geeft wanneer je een lastige vraag of som eindelijk zelfstandig kunt doen
VRAAG 03 | 08
Vertel ons over je grote voorbeeld of rolmodel, of het nou een leraar of lerares is waar je zelf les van hebt gehad of een genie in jouw veld!
Ayoub — In de bovenbouw had ik een natuurkunde docent, Stephan Dinkgreve. Hij was uiterst gedreven in zijn vak en deed zijn stinkende best om alle leerlingen te helpen. Op een gegeven moment gaf hij zelfs de andere docenten van de school les, in hoe zij goed les moeten geven! Twee jaar nadat ik van de school af ging heeft hij zijn eigen lesmethode Natuurkunde uitgebracht die inmiddels door vele scholen gebruikt wordt.
VRAAG 04 | 08
Wat zijn, volgens jou, de vereiste kwaliteiten om een expert te zijn in jouw vak?
Ayoub — Om te beginnen moet je de stof zelf uitermate goed begrijpen. Vervolgens moet je de kwaliteit hebben om de stof op een duidelijke en gestructureerde manier uit te kunnen leggen aan iemand anders. Gedurende zo een uitleg moet je de tussenstappen in je uitleg aan kunnen passen op basis van hoe snel een leerling begrijpt. Ook moet je als bijlesdocent heel goed voorbeelden kunnen bedenken om te gebruiken binnen je uitleg.
VRAAG 05 | 08
Kun je ons een leuke anecdote vertellen die te maken heeft met jouw beroep of jouw eigen schooltijd?
Ayoub — Dezelfde docent - Stephan - waar ik het eerder over had, maakte in de zesde klas met de gehele klas een weddenschap. Als iedereen samen een gemiddelde voor het Centraal Examen had boven de 7.0, dan mochten wij bij de examenuitreiking een taart in zijn gezicht gooien! Ik durf te zeggen dat het uiteindelijk door zijn lesgevende kwaliteiten kwam dat we uiteindelijk een 7.1 als klasgemiddelde hadden. Helaas betekende dat voor hem dat ongeveer 300 mensen konden zien hoe een taart in zijn gezicht werd gegooid (:
VRAAG 06 | 08
Dan is nu de tijd gekomen om toe te geven dat jij misschien ook wel wat moeilijkheden hebt gehad op school... en hoe je die hebt overwonnen!
Ayoub — Op de basisschool was ik één van de slimsten van de klas. Toen ik naar de middelbare school ging veranderde dit echter. Ik kreeg een onvoldoende voor mijn eerste toets en was aardig geschrokken over het verschil in niveau tussen het basis- en voortgezet onderwijs. Naast dat kreeg ik net een nieuwe vriendengroep, voetbalde ik nog driemaal per week en was ik een fanatieke gamer. Ik had veel moeite om alles met elkaar te combineren. In de eerste klas deed ik net genoeg om voor alle vakken een voldoende te staan, maar ik merkte in de tweede al gauw dat ik het met diezelfde inzet niet zou redden. Ik moest meer tijd aan huiswerk besteden en moest die tijd weghalen van andere bezigheden. Beetje bij beetje lukte dit en bouwde ik een gezonde mentaliteit op waarbij ik m'n best deed voor school maar ook genoeg tijd kon besteden aan m'n hobby's.
VRAAG 07 | 08
Help ons je een beetje beter te leren kennen door ons te vertellen over jouw passies (die je misschien ook van plan bent te delen via Superprof).
Ayoub — Ik heb mijn hele leven al mijn passie gevonden in voetbal en tennis. Als ik die sporten beoefen ben ik even in mijn element en kan ik alles anders vergeten. Ik houd er ook van om naar beide sporten te kijken - en dan het liefst naar Ajax of Roger Federer. Sinds een aantal jaar doe ik ook aan fitness in de sportschool. Op die manier houd ik m'n lichaam vitaal en sterk, wat ook helpt bij de andere sporten!
VRAAG 08 | 08
Wat maakt jou een Superprof (behalve het beantwoorden van deze vragen 😉) ?
Ayoub — Ik ben professioneel maar ook relaxed in omgang, geduldig bij het geven van uitleg en geef altijd zoveel mogelijk tips om iemand te helpen.

Vergelijkbare leraren

Wiskunde B in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Natuurkunde. Leren is geen probleem meer, Scheikunde (Chemie) toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Examentraining Wiskunde B/D is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Amsterdam
WO student water management geeft wiskunde en economie (bij)les aan middelbare scholieren!
20€
Marco
1e les gratis!

Ik vind het belangrijk dat de les interactief is en zorg ervoor dat we allebei goed weten waar jij naar op zoek bent. Zodat...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
WO student met propedeuse leraaropleiding wiskunde is bereid om bijscholing in alle facetten van wiskunde en aangrenzende vakken te geven.
15€
Sijmen
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

Praktijkgericht en doelbewust kijken naar wat de het niveau is en wat het doel is en dan voor de onderwerpen een stappen...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
WO masterstudent Health economics in Amsterdam geeft bijles in wiskunde A Havo en Vwo
18€
Aloys
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

In de afgelopen twee jaar heb ik veel leerlingen geholpen met het voorbereiden van hun eindexamen of de overgang naar de...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Wiskunde bijles aangeboden door student technische wiskunde aan de TU Delft.
15€
Duuk
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven is om de leerling zelf zo veel mogelijk te laten doen, wiskunde leer je maar op één manier en dat...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Amsterdam
WO student Natuur- en Sterrenkunde geeft les in Natuurkunde en Wiskunde B, Amsterdam
16€
Noa Yasmine
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven verschilt per leerling. Ik doe dit op een enthousiaste manier, ik probeer zo de leerling ook te...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Diemen
WO Natuur- en Sterrenkunde student geeft les in natuurkunde, wiskunde (B), scheikunde, biologie en economie aan (v)mbo, havo, vwo en hbo.
21€
Amber
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is het uitleggen van de basisbegrippen, evt. met behulp van voorbeelden. En aan de hand daarvan...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Online Bijles van een student die werkt bij een huiswerkinstituut in Amsterdam (Wiskunde, Natuurkunde, Scheikunde, Biologie, Aardrijkskunde, Geschiedenis, Nederlands en Engels)
15€
Megan
1e les gratis!

Ik bedenk een methode die aansluit op de persoonlijke behoeften van de leerling. In de eerste les probeer ik te analyseren...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Studente Beta-gamma aan de UvA geeft wiskunde B bijles aan middelbare scholieren
15€
Doris
1e les gratis!

Mijn methode van les geven bestaat uit: beginnen met kijken waar het probleem ligt. Ligt dit bijvoorbeeld bij de basis of...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Eerstejaars WO student Rechtsgeleerdheid geeft wiskunde B en maatschappijwetenschappen op middelbare schoolniveau
18€
Ouidad
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik behandel het onderwerp op een manier die past bij de leerling. Sommige leerlingen vinden het fijn als ik eerst de stof...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
VWO 6 student die bijles geeft in onderbouw natuurkunde en scheikunde (NaSk)
15€
Paula
1e les gratis!

Mijn lessen bestaan uit opdrachten maken en deze samen bespreken. Maar ook het uitleggen van theorie en vervolgens samen aan...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
VWO 6 student geeft bijles in wiskunde op middelbare school niveau klas 1-4
15€
Paula
1e les gratis!

Mijn lessen bestaan uit opdrachten maken en deze samen bespreken. Maar ook het uitleggen van theorie en vervolgens samen aan...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
WO Universitaire Pabo student. Ik geef bijles rekenen en wiskunde op alle niveaus!
18€
Lotte
1e les gratis!

Ik probeer in mijn lessen veel structuur aan te houden. Ik geloof erin dat je wiskunde/rekenen moet snappen en dat je het...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Helaas zit ik momenteel aan het maximum aantal leerlingen die ik bijles kan geven.
40€
Stéphanie
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

Leerlingen vinden dat ik helder en goed uitleg. Ik test, vraag, leg uit, laat zien, vul aan, en perfectioneer. Eerst laat...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Deze WO student natuurkunde en scheikunde geeft graag bijles aan de beta kant
20€
Bas
1e les gratis!

Ik wil graag de onduidelijkheden van een vak zo divers en praktisch uitleggen, hoe duidelijk of vaak nodig.

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
(Levens)ervaren leraar in opleiding geeft wiskunde en rekenen aan basis- en middelbareschoolleerlingen!
20€
Louay
1e les gratis!

Mijn doel is hoofdzakelijk het zelfvertrouwen in het vak aan te wakkeren. Elke leerling leert op zijn/haar manier en mijn...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Wiskunde B/D bijles omgeving Amsterdam Oost door 1e jaars econometrie student.
16€
Michelle
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is eerst het huiswerk bespreken, daarna nieuwe theorie uitleggen en vervolgens met de nieuwe...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Afgestudeerd Econometrist, bezig met zijn tweede bachelor Computer Science en DE persoon voor uw wiskunde- en reken bijlessen
20€
Hasan
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Ik ga erg persoons- en situatiegericht te werk. Ik bekijk eerst wie ik voor mij heb en wat precies de situatie van de...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
WO afgestudeerde psycholoog geeft wiskunde A bijles op middelbare school niveau. Specialisme in algebra en kansrekenen.
16€
Ben
1e les gratis!

Wiskunde is heel logisch. Ik probeer altijd eerst de basis uit te leggen. Vervolgens leg ik een opdracht uit en oefenen we...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 25€ 25€ 25€
Boek een les