Homepagina
Lessen geven
Amsterdam 
Amsterdam 
 • Ambassadeur
 • (18 beoordelingen)
S
Saskia
« Perfect! Ayoub helpt onze dochter de complexe vraagstukken in Wiskunde B (VWO... Lees meer »
S
Saskia
« Perfect! Ayoub helpt onze dochter de complexe vraagstukken in Wiskunde B (VWO 5) beter aan te pakken. Hij is is altijd goed voorbereid en legt duidelijk en rustig uit. Onze dochter heeft er veel baat bij. »
25€/u
1e les gratis!
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 20u
Lessen aangeboden door Ayoub
 • Individueel
De lessen vinden plaats
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
 • Wiskunde B
 • Natuurkunde
 • Scheikunde (Chemie)
 • NaSk (Natuur Scheikunde)
Niveaus
 • Basisschool
 • VMBO
 • HAVO
 • VWO
 • MBO
 • Afgestudeerd MBO
 • Volwassenenonderwijs

Master student Biomedical Engineering aan de TU Delft geeft bijles in wiskunde, natuurkunde, scheikunde en Engels

Methodologie

Ik zou mijn methode van lesgeven beschrijven met de volgende drie woorden: structuur, flexibiliteit en begrip. De eerste twee woorden lijken tegenstrijdig, maar zijn voor mij eerder complimentair. Structuur is in een uitleg enorm belangrijk, maar iedereen leert op een ander niveau en dus moet deze structuur flexibel genoeg zijn om weer onderverdeeld te worden in meerdere stappen wanneer dat nodig is. Tot slot vind ik het uiterst belangrijk dat de leerling niet alleen begrijpt welke stappen hij bij een bepaalde opdracht moet maken, maar ook waarom hij dat moet doen. Dit zorgt ervoor zorgt de leerling kennis in meerdere, verschillende situaties aan kan passen, wat essentieel is bij het beantwoorden van inzichts- en toepassingsvragen.

Ambassadeur

Dit is de perfecte leraar! Een profiel van goede kwaliteit, een geweldig diploma, en snelle reacties op je vragen. Ayoub plant je eerste les met zorg.

Ervaring

Ik geef sinds de middelbare school al bijles, aan zowel onderbouw als bovenbouwleerlingen op HAVO- en VWO-niveau. Ik heb deze lessen gegeven als dienst voor bedrijven (Lyceo, Bijlesmeester) en namens mijn eigen bedrijf. Sindsdien heb ik talloze leerlingen geholpen met het begrijpen en toepassen van de lesstof, wat zich vervolgens heeft vertaald naar betere cijfers en meer zelfvertrouwen.

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 25€/u

Specificaties

Ik bied twee soorten lessen aan: aan huis en online. De online lessen zijn niet zomaar 'webcam'-lessen. Omdat mensen vaak een verkeerd beeld hebben van de online lessen leg ik graag uit hoe het wél gaat: ik start met de leerling een video chat via Zoom (Online Meeting software), waarna ik mijn scherm deel met de leerling. De leerling ziet dan een groot digitaal whiteboard, waarop ik stof uit kan leggen en opgaves uit kan werken. Door de vele opties die dit whiteboard biedt (markeren, geometrische vormen, assenstelsels, importeren van afbeeldingen/documenten etc.), heb ik zelfs méér materiaal tot mijn beschikking dan in een 'normale' face-to-face les. Ik doe dit soort lessen al een tijdje en al mijn leerlingen zijn er enorm positief over! Omdat ik de lessen zelf ook vanuit huis kan geven, zijn de lestijden daarnaast ook veel flexibeler in te plannen. De online lessen zijn beschikbaar voor Wiskunde, Natuurkunde en Scheikunde. En als je nog twijfelt: je kan de online les de eerste keer gratis uitproberen!

Lessen aangeboden door Ayoub
Individueel
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
 • Wiskunde B
 • Natuurkunde
 • Scheikunde (Chemie)
 • NaSk (Natuur Scheikunde)
Niveaus
 • Basisschool
 • VMBO
 • HAVO
 • VWO
 • MBO
 • Afgestudeerd MBO
 • Volwassenenonderwijs

Ayoub's achtergrond

2016- VWO diploma, dubbel profiel NT&NG
2019- WO BSc diploma Bewegingswetenschappen
2020-heden Master Biomedical Engineering TU Delft

2014-2015 bijlesgever Pieternieuwland College
2017-2019 werkzaam bij Lyceo
2017-2018 werkzaam bij de Bijlesmeester

2019-heden eigenaar Winas Bijles (KvK (Opgeslagen informatie))

De 18 beoordelingen over Ayoub
 • 4.9/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
S
Saskia

Perfect! Ayoub helpt onze dochter de complexe vraagstukken in Wiskunde B (VWO 5) beter aan te pakken. Hij is is altijd goed voorbereid en legt duidelijk en rustig uit. Onze dochter heeft er veel baat bij.

H
Herman

Perfect! Mijn dochter krijgt ruim een half jaar bijles van Ayoub voor de bêta vakken. Ik ben zeer tevreden over zijn aanpak. Haar resultaten zijn goed verbeterd. Ayoub is flexibel en toont betrokkenheid bij de resultaten. Mijn dochter vindt hem een prettig persoon om les van te krijgen en hij geeft goed uitleg. Ik zou Ayoub zeer aanbevelen.

S
Sergejs

Perfect! Ik ben blij dat ik Ayoub heb gevonden en lessen met hem heb gehad. Door zijn lessen zijn mijn cijfers veel hoger geworden in zeer korte tijd. Ook was het mijn eerste ervaring met online lessen, maar eigenlijk alles was best makkelijk en duidelijk. Ayoub legt alles goed uit en helpt je met alle vragen die je hebt. Dus ik adviseer iedereen om Ayoub als docent te kiezen.

N
Nadia

Perfect! Wij zijn ontzettend blij dat wij Ayoub gevonden hebben om wiskunde B bijles aan onze zoon te geven. Ayoub is heel erg betrokken en zet zich voor de volle 100% in om het beste uit zijn leerling te halen en de beste begeleiding te geven. De resultaten van mijn zoon zijn met een paar lessen al vooruit gegaan en wij zijn daar uiteraard erg trots op. Ayoub is een uitstekende docent en ik kan hem van harte aanbevelen!

Y
Yassir

Perfect! Ayoub heeft alle kwaliteiten die een bijlesdocent zou moeten hebben. Hij is sociaal en uitermate intelligent. Het mooie is dat Ayoub de moeilijke theorieën kan simplificeren, door met geduld theorieën uit te leggen. Bij deze raad ik Ayoub zeker aan als bijlesdocent!

B
Boris

Perfect! Ik ben Ruud, vader van Boris. Boris zit in zijn laatste (examen) jaar van het VWO. Alles gaat goed, alleen is er 1 vak waar hij heel veel moeite mee heeft: scheikunde. Zodoende hebben wij samen besloten aan het begin van het laatste jaar om hulp te zoeken in de vorm van bijles. We zijn gaan kijken op internet en kwamen al snel terecht op de site superprof.com Hier stuitten we meteen op de presentatie van Ayoub die er met kop en schouders bovenuit stak. Zo zijn we met elkaar in contact gekomen en sindsdien krijgt Boris veelvuldig les van hem. Zijn resultaten schieten omhoog en Ayoub is een superdocent. Alle superlatieven kunnen van stal worden gehaald maar bij Ayoub zijn ze allemaal waar. Hij geeft fenomenaal goed les en is bovendien sympathiek, voorkomend en beschaafd.
We zijn superblij met Ayoub.

M
Mona

Perfect! Ayoub heeft mij geholpen met wiskunde B en ik moet zeggen dat hij dat erg goed gedaan heeft! Hij kan ontzettend goed uitleggen en weet theorieën die moeilijk lijken heel goed te versimpelen en begrijpbaar te maken. Ook heeft hij veel geduld en is hij al met al een topleraar! Ik zou hem zeker aanraden :)

M
Mylia

Perfect! Mijn zoon (leerling 3 Havo-Vwo) is zeer tevreden over Ayoub. Hij geeft goede uitleg, en is ook erg geduldig. Als moeder heb ik enkele momenten van de bijlessen kunnen observeren, en ben het volledig met mijn zoon eens. Ayoub geeft goede adviezen, en biedt hem structuur. De goede reviews die aanleiding gaven voor hem te kiezen zijn, wat ons betreft, bevestigd. Mijn zoon heeft voornamelijk wiskunde B bijles gehad, en eenmaal Natuurkunde.

G
Gina

Perfect! Ayoub helpt mij om mijn natuurkunde examen voor te bereiden en ik heb er door zijn hulp een heel goed gevoel voor! Hij werkt heel geduldig, de sfeer is erg relaxed en hij legt uit met veel voorbeelden. Het voelt een stuk gemakkelijker op deze manier. Als je veel moeite hebt met natuurkunde is Ayoub zeker aan te raden!

Y
Yassin

Excellent! Heeft mij in een korte tijd veel kunnen helpen en bijschieten met scheikunde. Legt goed uit, totdat je het goed begrijpt. Is ook na de bijles te bereiken voor vragen over de stof, goede bijlesgever!

7 aanbevelingen

J
Jacquelien

We zijn via een teamgenoot van mijn zoon bij Ayoub terecht gekomen. Mijn zoon geeft aan dat de bijles heel erg chill is. Ayoub luistert altijd goed, als je ergens niet uitkomt helpt hij je op weg. Mijn zoon wilde geen structurele huiswerkbegeleiding maar een uur per week bijles zag hij wel zitten. Het leek er even op dat hij zou moeten afstromen van VWO naar Havo maar mede dank zij de bijlessen van Ayoub voor wiskunde, scheikunde en natuurkunde is hij over naar 4VWO. Ayoub is erg flexibel en tijdens de toetsweek heeft hij extra lessen ingepland. We vinden het jammer dat we Ayoub niet eerder kennen want dan had mijn zoon eerder het zelfvertrouwen gekregen dat hij het wel kan.

N
Nicolien

Ayoub is zeer betrouwbare en competente wiskunde docent.
Ik beveel hem aan, hij heeft mijn zoon geholpen met wiskunde.
Eindelijk heeft mijn zoon een voldoende, heel fijn.
Ayoub is rustig, zorgvuldig, hij kan de leerstof zeer goed uitleggen.
Ayoub is een super docent.

N
Natasja

Excellent! Sinds een jaar geeft Ayoub onze zoon wiskunde bijles. En daarnaast sinds kort ook natuurkunde. En wij kunnen niet anders zeggen dan dat Ayoub absoluut een geweldige docent is.
Allereerst legt hij de stof op een zeer heldere manier uit. Daarnaast schept hij de perfecte omstandigheid om goed te kunnen leren; hij is vriendelijk, geduldig, betrokken en enthousiast.
Dat is belangrijk, want daardoor voelt een leerling zich vrij om vragen te stellen en ontstaat er een goede sfeer om in te leren. Daar komt nog bij dat Ayoub flexibel is en betrouwbaar.
We zijn dus ontzettend blij met Ayoub.

M
Meryam

Ayoub is een goede bijlesdocent! Hij legt goed uit en is super geduldig en enthousiast, top!!

A
Asma

Ik vind dat Ayoub de titel Superprof verdient omdat hij altijd al talent heeft gehad in het doceren van verschillende vakken. Hij begrijpt de stof zelf uitstekend en is daardoor in staat om alles goed uit te leggen. Zijn manier van bijles geven is heel fijn en op een manier dat je je compleet op je gemak voelt om allerlei vragen te stellen. Ik zou zeker aanraden om bijles bij hem te gaan volgen en ik weet zeker dat jullie er geen spijt van zullen krijgen.

S
Sliem

Mijn naam is Sliem en ik geef zelf ook bijles. Ik heb Ayoub leren kennen op de middelbare school.

Ik geloof dat Ayoub de volgende drie uitgangspunten probeert te hanteren in zijn lessen: structuur, flexibiliteit en begrip. Iedereen heeft een duidelijke structuur nodig bij het lesgeven, maar ook moet er rekening gehouden worden met dat lang niet iedereen op hetzelfde niveau is of op dezelfde manier nadenkt. Iedereen heeft een unieke leerstijl en ik geloof dat Ayoub hierop toespitst met een algemene structuur en een flexibele & begripvolle houding.

Ik heb vaker gezien hoe Ayoub medestudenten bepaalde zaken uitlegde en hij paste zich altijd op de juiste manier aan aan de persoon en de situatie. Ik heb bijvoorbeeld zelf vaker met hem samengewerkt met projecten waarbij weleens voorkwam dat ik iets niet begreep. Op zulke momenten nam Ayoub niet al het werk op zich zelf (wat een neiging is die veel excellente studenten hebben), maar legde hij de stof op een efficiënte, begrijpelijke en vlotte manier uit waardoor wij als een groep sneller verder konden gaan.

Op onze school was Ayoub ook altijd een van de top leerlingen: hoge cijfers en nog eens een super sociaal. Ayoub heeft zeker de benodigde kennis, maar belangrijker: hij heeft de ervaring en het vermogen om deze kennis over te brengen! Op een gegeven moment benaderde zelfs onze school hem om bijles te geven op de school zelf.

In het bijzonder kan Wiskunde B heel abstract worden, maar Ayoub heeft het talent om deze abstractie te reduceren tot het niveau van de leerling. Hier nog bovenop weigert Ayoub het te laten op dat de leerling de stappen uit zijn of haar hoofd kent; de leerling moet het begrip kweken om de stappen zelf te bedenken en te begrijpen. Zo kunnen de leerlingen zich beter vinden in de abstractie en dus ook comfortabel voelen in verscheidene situaties die zij aanvankelijk niet durfden aan te gaan. Ik heb dit vaker zien gebeuren.

Ter conclusie, het is duidelijk dat Ayoub meer dan competent is en dus raad ik hem zeer aan aan de andere Superprof leden. Hij heeft de kennis, bekwaamheid, ervaring en weet zich altijd aan te passen aan de leerling.

T
Tjardo

Ayoub begrijpt niet alleen de lesstof goed, maar hij weet ook hou hij deze op anderen moet overbrengen. Hij heeft oog voor structuur maar hij weet ook dat elke leerling hier een andere vorm van nodig heeft. Al met al vind ik dus dat hij een groot verschil zou kunnen maken.

Interview met Ayoub

VRAAG 01 | 08
Wanneer is de interesse voor jouw onderwerp en voor het geven van privéles ontstaan?
Ayoub — Mijn interesse voor lesgeven is aangewakkerd toen mijn middelbare school (Pieternieuwland College) een project startte waarbij bovenbouw leerlingen bijles konden geven aan onderbouw leerlingen. Ik pakte - als destijds vijftienjarige - gelijk de kans en kreeg twee leerlingen onder mijn hoede die ik moest gaan begeleiden met wiskunde, natuurkunde en scheikunde. Al gauw merkte ik dat ik het lesgeven erg leuk vond en dat ik er veel mensen mee kon helpen om betere cijfers te halen en zich beter te gaan voelen over hun schoolprestaties.
VRAAG 02 | 08
Vertel ons meer over het vak waarin je lesgeeft en over de onderwerpen die je leuk vindt om te bespreken met leerlingen (en eventueel ook de onderwerpen die je minder leuk vindt)!
Ayoub — Natuurkunde - lesgeven hierin vind ik leuk omdat veel onderwerpen direct vertaalbaar zijn naar de echte wereld
Scheikunde - lesgeven hierin vind ik leuk omdat je de wereld op kleine (micro) schaal leert kennen en daarbij veel dingen leert waar je eerder niks over wist
Wiskunde - lesgeven hierin vind ik leuk omdat het erg veel voldoening geeft wanneer je een lastige vraag of som eindelijk zelfstandig kunt doen
VRAAG 03 | 08
Vertel ons over je grote voorbeeld of rolmodel, of het nou een leraar of lerares is waar je zelf les van hebt gehad of een genie in jouw veld!
Ayoub — In de bovenbouw had ik een natuurkunde docent, Stephan Dinkgreve. Hij was uiterst gedreven in zijn vak en deed zijn stinkende best om alle leerlingen te helpen. Op een gegeven moment gaf hij zelfs de andere docenten van de school les, in hoe zij goed les moeten geven! Twee jaar nadat ik van de school af ging heeft hij zijn eigen lesmethode Natuurkunde uitgebracht die inmiddels door vele scholen gebruikt wordt.
VRAAG 04 | 08
Wat zijn, volgens jou, de vereiste kwaliteiten om een expert te zijn in jouw vak?
Ayoub — Om te beginnen moet je de stof zelf uitermate goed begrijpen. Vervolgens moet je de kwaliteit hebben om de stof op een duidelijke en gestructureerde manier uit te kunnen leggen aan iemand anders. Gedurende zo een uitleg moet je de tussenstappen in je uitleg aan kunnen passen op basis van hoe snel een leerling begrijpt. Ook moet je als bijlesdocent heel goed voorbeelden kunnen bedenken om te gebruiken binnen je uitleg.
VRAAG 05 | 08
Kun je ons een leuke anecdote vertellen die te maken heeft met jouw beroep of jouw eigen schooltijd?
Ayoub — Dezelfde docent - Stephan - waar ik het eerder over had, maakte in de zesde klas met de gehele klas een weddenschap. Als iedereen samen een gemiddelde voor het Centraal Examen had boven de 7.0, dan mochten wij bij de examenuitreiking een taart in zijn gezicht gooien! Ik durf te zeggen dat het uiteindelijk door zijn lesgevende kwaliteiten kwam dat we uiteindelijk een 7.1 als klasgemiddelde hadden. Helaas betekende dat voor hem dat ongeveer 300 mensen konden zien hoe een taart in zijn gezicht werd gegooid (:
VRAAG 06 | 08
Dan is nu de tijd gekomen om toe te geven dat jij misschien ook wel wat moeilijkheden hebt gehad op school... en hoe je die hebt overwonnen!
Ayoub — Op de basisschool was ik één van de slimsten van de klas. Toen ik naar de middelbare school ging veranderde dit echter. Ik kreeg een onvoldoende voor mijn eerste toets en was aardig geschrokken over het verschil in niveau tussen het basis- en voortgezet onderwijs. Naast dat kreeg ik net een nieuwe vriendengroep, voetbalde ik nog driemaal per week en was ik een fanatieke gamer. Ik had veel moeite om alles met elkaar te combineren. In de eerste klas deed ik net genoeg om voor alle vakken een voldoende te staan, maar ik merkte in de tweede al gauw dat ik het met diezelfde inzet niet zou redden. Ik moest meer tijd aan huiswerk besteden en moest die tijd weghalen van andere bezigheden. Beetje bij beetje lukte dit en bouwde ik een gezonde mentaliteit op waarbij ik m'n best deed voor school maar ook genoeg tijd kon besteden aan m'n hobby's.
VRAAG 07 | 08
Help ons je een beetje beter te leren kennen door ons te vertellen over jouw passies (die je misschien ook van plan bent te delen via Superprof).
Ayoub — Ik heb mijn hele leven al mijn passie gevonden in voetbal en tennis. Als ik die sporten beoefen ben ik even in mijn element en kan ik alles anders vergeten. Ik houd er ook van om naar beide sporten te kijken - en dan het liefst naar Ajax of Roger Federer. Sinds een aantal jaar doe ik ook aan fitness in de sportschool. Op die manier houd ik m'n lichaam vitaal en sterk, wat ook helpt bij de andere sporten!
VRAAG 08 | 08
Wat maakt jou een Superprof (behalve het beantwoorden van deze vragen 😉) ?
Ayoub — Ik ben professioneel maar ook relaxed in omgang, geduldig bij het geven van uitleg en geef altijd zoveel mogelijk tips om iemand te helpen.

Vergelijkbare leraren

Wiskunde in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Wiskunde B. Leren is geen probleem meer, Natuurkunde toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Scheikunde (Chemie) is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Amsterdam
WO student computational science geeft les in Amsterdam Oost in wiskunde en andere betavakken
17€
Malou
1e les gratis!

Ik geef les in veel samenspraak met de leerling. Wat voor kennis mist er, heeft de leerling voornamelijk informatie nodig of...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
WO studente Econometrie: Wiskunde, Natuurkunde, Scheikunde, andere vakken op middelbare school in Amsterdam
15€
Roos
1e les gratis!

Ik geef persoonlijke bijles, we kunnen eens per week afspreken (of vaker als het nodig is) zodat ik vragen die je hebt kan...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Enthousiaste en ervaren bijlesdocent in Amsterdam voor de exacte vakken op alle niveaus! (masterstudent scheikunde UvA&VU)
25€
Ayako
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

Het belangrijkst vind ik dat de leerling zich comfortabel genoeg voelt bij mij en vragen durft te stellen, zodat we elkaar...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Ouderkerk aan de Amstel
Tweedejaars gemotiveerde geneeskunde student geeft bijles in wiskunde, natuurkunde, scheikunde en biologie.
20€
Wendy
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven is dat kinderen zelf moeten bedenken welke vragen ze hebben of welke vragen van het huiswerk ze...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Amsterdam
HBO Student leraar natuurkunde 2de graad geeft les in alle bèta vakken
16€
Oktay
1e les gratis!

Over het algemeen ben ik een rustig persoon en dat straalt ook af naar mijn leerlingen. Personen die druk zijn of...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Edam
Student geneeskunde geeft les in Wiskunde B, scheikunde en natuurkunde op VO-niveau
17€
Vince
1e les gratis!

Bij het lesgeven neem ik mijn eigen ervaringen met het voortgezet onderwijs mee en gebruik ik deze als leidraad. Het...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
WO sudent Econometrie geeft online en wanneer mogelijk op locatie wiskunde bijles
17€
Ira
1e les gratis!

Ik bespreek vaak de stof met ze door voordat ze aan de opdrachten beginnen, zodat eerst alles duidelijk is voordat ze...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Student Natuur- en Sterrenkunde UvA; wonende in Amsterdam; sterke punten: doceren, analytisch denkvermogen, sociaal, complexiteit vereenvoudigen
17€
Yannick
1e les gratis!

Om een vak als natuurkunde en/of wiskunde te willen begrijpen, moet je eerst de basiskennis beheersen. De basiskennis is...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Amsterdam
WO masterstudent Health economics in Amsterdam geeft bijles in wiskunde A Havo en Vwo
18€
Aloys
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

In de afgelopen twee jaar heb ik veel leerlingen geholpen met het voorbereiden van hun eindexamen of de overgang naar de...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Diemen
WO Natuur- en Sterrenkunde student geeft les in natuurkunde, wiskunde (B), scheikunde, biologie en economie aan (v)mbo, havo, vwo en hbo.
21€
Amber
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven pas ik aan op de leerling. Globaal omvat het het uitleggen van de basisbegrippen, evt. met behulp...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Amsterdam
WO student future planet studies geeft scheikunde en natuurkunde bijles in Amsterdam
17€
Nana
1e les gratis!

Ik ga erg gestructureerd te werk. - wat is de stof/ wat moet je allemaal weten? -wat weet je al van die stof? -waar heb...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Hbo student werktuigbouwkunde voor bijles in exacte vakken zoals wiskunde of natuurkunde in de regio Amsterdam
15€
Niels
1e les gratis!

Eerst begin ik met het uitleggen van de algemene stof. de regels die hier aan zitten en sommige valkuilen. dit doe ik omdat...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Diemen
Geneeskunde student geeft Wiskunde bijles aan middelbare scholieren. (Wiskunde onderbouw + wiskunde A)
16€
Maaike
1e les gratis!

Wat ik allereerst wil bereiken is een band met de leerling. Ik wil eerst kennismaken zodat de leerling(en) mij vertrouwd en...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
WO Econometrie student geeft wiskunde en economie bijles voor hogere klassen vwo/havo
25€
Koen
1e les gratis!

Mijn kracht is om eerst te ontdekken waar de knelpunten te vinden voordat we halsoverkop aan de slag gaan. Zo zijn er...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Amsterdam
Master student Theoretische natuurkunde geeft wis- en natuurkunde bijles voor middelbare school, HBO en WO, in Amsterdam
20€
Rien
1e les gratis!

Ik ben een vriendelijke student die goed boven de stof staat. Mijn specialiteit is mensen helpen die zelf ook willen leren....

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Wiskunde B/D bijles omgeving Amsterdam Oost door 1e jaars econometrie student.
16€
Michelle
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is eerst het huiswerk bespreken, daarna nieuwe theorie uitleggen en vervolgens met de nieuwe...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
WO-student geeft Wiskunde (A) bijles voor middelbare scholieren in Amsterdam-Oost
17€
Nora
1e les gratis!

Het belangrijkste bij wiskunde is voorbereiden, huiswerk maken en vooral oefenen oefenen oefenen. Ik geloof dat elk leerling...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
WO student Econometrie aan de UvA. Ik geef bijles voor wiskunde op middelbaar niveau en universitair 1e jaars niveau.
25€
Maximus
1e les gratis!

Ik kijk hoe de leerling een wiskundig probleem aanpakt. Ik probeer zo goed mogelijk de gedachtegang van de leerling te...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Gymnasium studente die les geeft in alle onderbouw/ bovenbouw (em/cm) vakken Amsterdam
15€
Padma
1e les gratis!

Ik hou mij niet aan een strikte methode om les te geven. Ieder leerling is verschillend en onthoud dingen op een andere...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Bijles in Wiskunde of Natuurkunde in Amsterdam of via de computer. Eerste les gratis!
30€
Alexandre
1e les gratis!

Momenteel studeer ik Wiskunde op de Universiteit van Amsterdam. Als bijbaan geef ik ook Natuur- en Wiskundeles aan VO...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 25€ 25€ 25€
Boek een les