Uitstekend
reviews

Onze selectie van leraren Bijles

Bekijk meer leraren

4.9 /5

Geweldige leraren met een gemiddelde rating van 4.9 sterren, gemeten over meer dan 133 beoordelingen.

17 €/u

De beste deals: 99% van onze leraren biedt hun eerste les gratis aan. en de gemiddelde uurprijs bedraagt €17

5 h

Zo snel als het licht! Onze leraren reageren gemiddeld binnen 5 uur.

Leren is nog nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je lessen bijles online

Overleg met je leraar bijles en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen vanuit je huiskamer

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie of vind hulp bij het studeren!

FAQ

📒 Hoe werkt lessen bijles online?

Je chat rechtstreeks met je docent via de Superprof-berichtenservice en kiest vervolgens de manier waarop je wilt communiceren in de lessen.

Er zijn verschillende mogelijkheden:

  • Skype
  • Google Hangout
  • Zoom
  • Discord
  • Telefoon

Met het merendeel van deze tools kun je spraak combineren met  het delen van video op je scherm of tablet.

668 leraren bieden

online lessen bijles.

🔎 Hoe worden leraren geselecteerd om online lessen bijles te geven?

Verificatie van verstrekte persoonlijke gegevens en informatie

We verifiëren de identiteit, de contactgegevens (telefoon, e-mail), profielfoto en de diploma's van onze leraren.

Beoordelingen 100% certifiées - De kracht van de community!

Bij elke advertentie van een leraar zie je beoordelingen en aanbevelingen die 100% geverifieerd zijn.

Kies jouw leraar uit 668 profielen.

🎓 Hoeveel leraren zijn er beschikbaar om online lessen lessen bijles te geven ?

668 leraren bijles bieden aan om je te helpen met bijles.

Je kunt hun verschillende profielen bekijken en de leraar kiezen die het beste bij je verwachtingen en eisen past om rustig vanuit huis te leren. 

Kies je leraar uit 668 profielen.

💸 Wat is het gemiddelde tarief voor online lessen bijles?

De gemiddelde prijs voor online lessen bijles is 17 €.

Prijzen verschillen naargelang meerdere factoren:

  • de ervaring van een leraar bijles
  • de duur en de frequentie van een les

97% van de leraren bieden hun eerste les gratis aan.

En gemiddeld genomen zijn online lessen 20% goedkoper dan 'face-to-face'-lessen!

Ontdek de tarieven van de leraren die jou kunnen helpen.

🖋 Wat is de gemiddelde score die onze online leraren bijles krijgen?

Gemeten over een totaal van 133  beoordelingen,

geven onze leerlingen een gemiddeld cijfer van 4.9 uit 5.

In het geval dat zich problemen voordoen bij een cursus, staat onze klantenservice voor je klaar om een snelle oplossing te vinden.

(tijdens deze COVID 19-periode blijft de Superprof-klantenservice gedurende een langere periode beschikbaar om al je vragen te beantwoorden)

Voor elk vak kun je de beoordelingen van leerlingen bekijken.

💻 Waarom kiezen voor online les?

Geprofessionaliseerd online onderwijs is nog nooit zo populair geweest bij studenten.

Zowel studenten als docenten beheersen nu de digitale tools die ons ter beschikking staan om online te leren.

De leraar die aan je eisen voldoet, is met een paar klikken beschikbaar .


668 leraren bijles  zijn hier beschikbaar om je te helpen.

Leergierig?

Laat je verrassen door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Laat een privé leraar je helpen met online bijles, huiswerkbegeleiding of examentraining

Bijles gegeven door een privéleraar online

Zit jij op school, heb jij moeite met bepaalde vakken en zoek jij naar bijles online? Bij ons is dat meer dan mogelijk! Hier kun je een grote hoeveelheid bijlesdocenten vinden die jou met veel enthousiasme willen helpen met het geven van bijles online. Onze online privéleraren op Superprof hebben veel kennis en ervaring met het geven van bijles. Zij hebben daarnaast veel verstand van verschillende vakken. Je kunt bij ons docenten vinden voor alle schoolniveaus. Of je nu een kind bent op de basisschool of een student die een opleiding doet, bij ons kun je de bijles vinden die jij nodig hebt. Kom er snel achter welke van onze online docenten de bijles bieden die jij nodig hebt!

Online bijles van hoge kwaliteit

De bijles die onze docenten bieden is van zeer hoge kwaliteit. Al onze docenten op Superprof zijn experts en hebben veel verstand van verschillende vakken. Zij weten precies hoe zij jou online moeten helpen via de webcam. Ondanks dat de bijles online is, hoeft dit niet te betekenen dat de kwaliteit achteruit gaat. De online lessen die onze docenten bieden zijn van net zo goede kwaliteit als fysieke lessen. Onze docenten hebben veel leerlingen geholpen met het geven van bijles online. Alle leerlingen die bijles hebben gevolgd met onze docenten, bevelen het volgen van les met hen aan iedereen aan.

Voordelen van het volgen van bijles online

Het volgen van je bijles online heeft veel voordelen. Ten eerste bespaart het je tijd en geld. Je hoeft niet te reizen en/of reiskosten te betalen. Je hebt veel meer opties om uit te kiezen als het gaat om docenten. Wij hebben online docenten vanuit heel Nederland. Je hebt gemakkelijk en super snel toegang tot je leraar. Je hoeft alleen je pc of een ander apparaat op te starten en je kunt aan de slag met je bijles. Je bijles online volgen is modern, steeds meer leerlingen over de hele wereld kiezen ervoor om hun bijles online te volgen.

Vind een geschikte online docent

De meeste van onze docenten kunnen jou helpen met verschillende vakken. Je kunt bijles vinden gericht op wiskunde, natuurkunde, scheikunde, economie, biologie, geschiedenis, Engels, Nederlands, Frans, Duits en veel meer vakken. De meeste van onze online docenten kunnen jou helpen met bijna alle vakken gegeven op de basisschool en middelbare school. Als jij een opleiding doet in het hoger onderwijs en bijles nodig hebt, kijk dan welke van onze docenten jou kunnen helpen met het vak waar jij hulp bij nodig hebt.

Bovenaan deze pagina kun je aangeven op welk niveau jij zit. Geef aan of jij zit op de basisschool, VMBO, HAVO, VWO, MBO, HBO of WO. Hierna zul je al snel zien welke docenten bijles bieden op jouw schoolniveau. Je kunt ook handmatig zoeken naar bijles gericht op een specifiek vak. Op onze homepage kun jij aangeven naar welk vak jij zoekt. Schrijf de naam van dit vak en geef aan dat jij je les online wilt volgen. Vervolgens zul je alle online docenten vinden gespecialiseerd in dit vak.

Bijles op een fysieke locatie

Naast het volgen van je bijles online kun je er ook voor kiezen om je bijles te volgen op een fysieke locatie. Wij hebben docenten verspreid over heel Nederland. Je kunt docenten vinden van Amsterdam tot Den Haag, Utrecht, Rotterdam, Groningen, 's-Hertogenbosch en veel meer plaatsen in Nederland. Op onze homepage kun je aangeven wat jouw locatie is. Schrijf de naam van jouw woonplaats en druk op zoeken. Vervolgens zul je alle docenten vinden die bijles bieden op jouw locatie.

Boek je eerste les

Zodra jij een geschikte docent hebt gevonden, neem dan direct contact op. Druk op 'Boek een les' en schrijf de door jou gekozen docent een bericht. Laat weten voor welke vakken jij bijles nodig hebt, bijvoorbeeld wiskunde, natuurkunde, Nederlands of Engels. Geef ook aan welk schoolniveau jij zit. De docent zal al snel aan antwoord geven. Beslis samen met de docent wanneer de eerste les plaats moet vinden. Ga vandaag nog aan de slag met je eerste bijles!

Wat wil je leren?