Homepagina
Lessen geven
,
Zoeken bij mij in de buurt Online

Top ville

Homepagina
Lessen geven
Uitstekend
reviews

Onze selectie van bijlesdocenten in Nijmegen

Bekijk meer leraren

14 €/u

Geweldige tarieven: 100% van onze leraren biedt de eerste les gratis aan en de gemiddelde les kost 14euro per uur.

Leren is nog nooit
zo gemakkelijk geweest

2. Organiseer je bijlessen in Nijmegen

Overleg met je leraar en leg hem of haar alles uit over wat je doelen zijn en wat je wilt leren. Plan en regel je lessen makkelijk en veilig vanuit je Dashboard.

3. Ontdek nieuwe dingen in Nijmegen

De Student Pass geeft je onbeperkt toegang tot alle leraren, tutors, coaches en begeleiders gedurende 1 maand. Ontdek je nieuwe passie met geweldige mensen.

FAQ

💸 Wat kost een bijles gemiddeld in Nijmegen en omgeving?

In Nijmegen is de gemiddelde prijs van een privéles huiswerkbegeleiding €14.

 

De ervaring van de leraar, de locatie van de lessen (online, bij de docent of bij de student thuis) en de lokale vraag en aanbod in combinatie met de frequentie van de lessen en de duur kunnen de kosten van de bijles beïnvloeden.

 

Vele tutors geven hun studenten een gratis eerste uur (97% van de leraren).

 

Lees meer over de prijzen voor privédocenten bij jou in de buurt.

👨🏼‍⚖️ Hoeveel bijlesleraren staan ​​tot je beschikking om bijlessen te geven in Nijmegen en omgeving?

11 leraren   bieden de mogelijkheid tot privélessen Nijmegen en in omliggende gebieden.

 

Je kunt hun werkervaring doorlezen en op basis daarvan kiezen welke leraar in Nijmegen, als die akkoord zal gaan om les te geven, het beste zal voldoen aan je verwachtingen.

 

Selecteer je lessen in Nijmegen uit 11 geverifieerde profielen.

👴🏼 Om welke redenen volg je een les huiswerkbegeleiding in Nijmegen?

Doe jij al tijden je stinkende best op school, maar willen de goede cijfers maar niet komen? Huiswerkbegeleiding of bijles kan in dit geval de oplossing zijn. Door begeleiding in te schakelen van een professional kun je op een effectieve manier je zwakke punten ontdekken, je daarop focussen, en ervoor zorgen dat je volgende proefwerk een dikke tien wordt!

 

En vergis je niet: bijles en huiswerkbegeleiding kan nuttig zijn voor iedereen. Als je het lastig vindt om een bepaal vak te begrijpen, dan heeft bijles ontzettend veel zin. Maar ook als je eigenlijk alles wel snapt in de les, kunnen je resultaten tegenvallen: je kunt immers nog zo slim zijn, maar als het je niet lukt om een goede planning te maken of met discipline te werken, dan is het niet makkelijk om voldoendes te halen. Een tutor of bijlesleraar kan je ook daarbij helpen.

 

Redenen te over dus om aan de slag te gaan met een privéleraar op Superprof!

 

Via ons platform kun je informatie uitwisselen met de docent van jouw keuze om bijlessen Schaken te nemen, vol vertrouwen en veilig.

 

Er is een dashboard beschikbaar om direct in contact te komen met je leraar om je lessen Schaken vol goede moed te beginnen.

 

Met onze zoekmachine kunt u de parel vinden uit het aanbod van 11 tutors in Nijmegen.

 

Start uw zoekopdracht eenvoudig met 1 klik.

💻Kun je op afstand online bijles of huiswerkbegeleiding volgen via Superprof?

80% van de leraren biedt ook lessen aan via de webcam.

 

En ben je je er bewust van dat online les meestal voordeliger zijn en gemakkelijker te plannen zijn dan face-to-face lessen?

 

Online privélessen bieden bovendien alle handvaten om in korte tijd vooruitgang te boeken met behulp van moderne interfaces, apps en technische handigheidjes.

 

En het allerbelangrijkste: geografische beperkingen zijn geen probleem mee!

 

Klik hier om de online mogelijkheden te verkennen

Leergierig?

Laat je verrassen door een enorme keuze aan getalenteerde leraren!

Bekijk meer leraren Aan de slag

Bijles nemen via Superprof in in Nijmegen

Meld je aan voor het geven van privéles, cursussen of bijles in Nijmegen

Woon je in Nijmegen en wil je graag les, privéles, cursussen of bijles geven in een bepaald vak aan leerlingen in Nijmegen? Wil je graag bijles wiskunde geven, bijles natuurkunde, bijles rekenen, scheikunde les, biologie les, economie bijles, accountancy bijles, informatica bijles, taal bijles, les Nederlands, Engels bijles, Frans les, Italiaans les, Spaans lessen, Duits les, les in Nederlands als een tweede taal, leren programmeren, fotografie lessen, bijles in marketing, bedrijfskunde lessen, muziek lessen gericht op het leren bespelen van een instrument, leren dansen, leren zingen, lessen gericht op het leren schilderen of leren tekenen, leren koken, het geven van personal training, leren boksen of lessen in andere vakken, huiswerkbegeleiding, examentraining, les, cursussen of bijles online, het geven van les bij jou thuis, lessen aan leerlingen op de basisschool, lessen aan leerlingen op de middelbare school, lessen aan studenten op school in het hoger onderwijs, de MBO, HBO, universiteit, lessen aan mensen die graag nieuwe dingen willen leren over bepaalde vakken of iets dergelijks in Nijmegen? Meld je snel aan!

Meld je aan als leraar

Heb je altijd al gedroomd van lesgeven aan leerlingen en het delen van je kennis van een bepaald vak? Wil je graag zo snel mogelijk aan de slag als docent in Nijmegen? Wacht dan niet langer en meld je snel aan als docent. Geef bovenaan op deze pagina aan in welk vak jij les wilt geven en op welke locatie in Nederland en druk op ‘Start mijn advertentie’. Als je dit hebt gedaan kun je nogmaals specificeren in welk vak jij les wilt geven en gerelateerde expertises toevoegen, al ben je een expert in bijvoorbeeld wiskunde, natuurkunde, scheikunde, rekenen, biologie taal, Nederlands, Engels, Frans of andere vakken, voeg alle aan jouw vak gerelateerde expertises toe. Vervolgens kun je selecteren of je individuele lessen wilt geven of groepslessen (of allebei) en creëer een mooie, professionele en unieke titel voor jouw privéles om leerlingen aan te trekken. Vertel meer over jezelf, schrijf waaruit jouw ervaring met lesgeven of jouw gekozen onderwerp bestaat en wat jouw manier van lesgeven is.

Bepaal waar je lessen plaats moeten vinden

Na over jezelf te hebben verteld is het belangrijk dat je aangeeft op welke locatie je lessen zullen plaatsvinden. Laat weten op welke plaatsen jij in staat bent om leerlingen te helpen en les te geven, je kunt ervoor kiezen om lessen te geven bij jou thuis, om lessen te geven op de locatie van de leerlingen en om les online te geven via de computer. Kies één of meerdere van deze opties. Als je ervoor open staat om les te geven op de locatie van je leerlingen kun je ervoor kiezen om reiskosten in rekening te brengen. Als je open staat voor het geven van lessen online, zorg ervoor dat je beschikt over geschikt apparatuur en software voor het geven van online lessen via de computer.

Jouw tarief per lesuur

Laat weten wat de prijs per uur is van de lessen die jij biedt, als je bijvoorbeeld 25 € per uur vraagt, zet dit dan op je profiel. Zoals we al zeiden kun je reiskosten in rekening brengen. Als je lessen online biedt kun je er ook voor kiezen om een verlaagd tarief te rekenen. Veel leraren op Superprof bieden kortingen op hun les als leerlingen meerdere lessen tegelijk bestellen. Als je ervoor kiest om korting te bieden op je lessen zul je automatisch meer leerlingen aantrekken. Veel leerlingen kiezen ook voor het leren met een leraar van Superprof en het volgen van lessen om het feit dat een grote hoeveelheid leraren een eerste les gratis biedt. De keuze is aan jou of je een eerste les gratis biedt, met deze manier zul je snel meer leerlingen genereren.

Bekijk na het creëren van je lesadvertentie of je tevreden bent met alle informatie die je hebt geplaatst. Als je tevreden bent, plaats je lesadvertentie snel online. Als je lesadvertentie online staat zal je advertentie terechtkomen tussen de profielen van leraren die lesgeven in dit vak op jouw locatie. Alle leerlingen, cursisten en studenten kunnen jouw lesadvertentie gemakkelijk vinden tijdens het zoeken naar het vak waarin jij gespecialiseerd bent op de locatie waar jij lesgeeft. Elke leerling die naar een geschikte docent zoekt voor het geven van les zal automatisch jouw profiel zien en alles wat op jouw profiel staat. Leerlingen kunnen ook gemakkelijk met jou in contact treden door op ‘Boek een les’ te drukken. Ga zo snel mogelijk aan de slag als docent in Nijmegen. Naast Nijmegen kun je je ook aanmelden als docent voor het geven van les, cursussen of bijles in andere regio’s van Gelderland en de rest van Nederland. Al woon je in Arnhem, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Groningen of ergens anders, meld je aan als docent op de locatie in Nederland waar jij woonachtig bent.

Start zo snel mogelijk als leraar!

Al woon je in Nijmegen en wil je graag bijles wiskunde geven, bijles natuurkunde, bijles rekenen, scheikunde les, biologie les, economie bijles, accountancy bijles, informatica bijles, taal bijles, les Nederlands, Engels bijles, Frans les, Italiaans les, Spaans lessen, Duits les, les in Nederlands als een tweede taal, leren programmeren, fotografie lessen, bijles in marketing, bedrijfskunde lessen, muziek lessen gericht op het leren bespelen van een instrument, leren dansen, leren zingen, lessen gericht op het leren schilderen of leren tekenen, leren koken, het geven van personal training, leren boksen of lessen in andere vakken, huiswerkbegeleiding, examentraining, les, cursussen of bijles online, het geven van les bij jou thuis, lessen aan leerlingen op de basisschool, lessen aan leerlingen op de middelbare school, lessen aan studenten op school in het hoger onderwijs, de MBO, HBO, universiteit, lessen aan mensen die graag nieuwe dingen willen leren over bepaalde vakken of iets dergelijks in Nijmegen, meld je dan snel aan. Lees alle instructies goed door, laat weten in welk vak jij gespecialiseerd bent en creëer een eigen advertentie. Ga vandaag nog aan de slag als docent en deel al je kennis!

Wat wil je leren?