Homepagina
Lessen geven
Utrecht 
Utrecht 
 • (11 beoordelingen)
J
Josje
« Perfect! Martine is een goede lerares, geeft op een fijne, pro- actieve manier... Lees meer »
J
Josje
« Perfect! Martine is een goede lerares, geeft op een fijne, pro- actieve manier uitleg en ze zorgt er voor dat je echt zelf opzoek gaat naar het antwoord! Door Martine haar lessen heb ik mijn tentamen Aspectos Lingüísticos weten te halen! :) »
21€/u
1e les gratis!
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 4u
Lessen aangeboden door Martine
 • Individueel
De lessen vinden plaats
Onderwezen onderwerpen
 • Spaans
 • Spreekvaardigheid - Spaans
 • Schrijfvaardigheid - Spaans
 • Vocabulaire - Spaans
 • Uitspraak (accent) - Spaans
 • Luistervaardigheid - Spaans
Niveaus
 • Alle niveaus

Lecciones Divertidas; spreek, lees en audio dmv leuke, speelse beoefening van de Spaanse taal. All cultures welcome class in Dutch/English/Spanish for all levels up to B2. Online or Utrecht region

Methodologie

Leuke speelse manier van samen oefenen, met veel aandacht voor spreekvaardigheid en een flexibele manier van een nieuwe taal leren.

We bedenken waar je behoefte vooral ligt, bijv grammatica oefeningen, spreekvaardigheid en thuiswerk opdrachten gedurende de week: (bijv serie kijken, liedjes vertalen, recepten koken, vakantie, werkdag omschrijven middels video of inspreken online).

We kunnen ook oefenen voor een grammatica toets of beheersing van een niveau als je naar Spanje gaat of een examen wilt halen.

Ik heb meer dan een jaar in Latijns-Amerika gewoond en gewerkt, en spreek nog wekelijk spaans met mijn vrienden daar (Chili, Peru). Ook officieel taaldiploma's behaald in Salamanca en privé grammatica lessen gehad.

Ervaring

intensieve (privé) lessen Spaans gevolgd in Spanje, Chili en Peru. Bijles gegeven in Spaans niveau 1 (2009), professioneel Spaans gesproken 1 jaar in Zuid Amerika gewoond en gewerkt (2015). Eigen bedrijf met Peruanen. Leuke speelse manier van samen oefenen.
tm Niveau B2 beheers ik de taal, ik kan lesgeven tm B1, heb grammatica boeken en Asi Es als basis of Prisma grammatica Spaans. Veel contacten met native speakers.

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 21€/u
Tarief voor 5 lesuren : 95€
Tarief voor 10 lesuren : 180€
Lessen aangeboden door Martine
Individueel
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Spaans
 • Spreekvaardigheid - Spaans
 • Schrijfvaardigheid - Spaans
 • Vocabulaire - Spaans
 • Uitspraak (accent) - Spaans
 • Luistervaardigheid - Spaans
Niveaus
 • Alle niveaus

Martine's achtergrond

2009: Opleiding Spaans (Salamanca) B1
2010-2011 onderzoek in Chili uitgevoerd met interviews in het Chileens.
2015: werkervaring in Peru
2015-heden contact met eigen bedrijf met Peruanen (Opgeslagen informatie)
Mijn zus is tweedegraads docent Spaans.

De 11 beoordelingen over Martine
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
J
Josje

Perfect! Martine is een goede lerares, geeft op een fijne, pro- actieve manier uitleg en ze zorgt er voor dat je echt zelf opzoek gaat naar het antwoord! Door Martine haar lessen heb ik mijn tentamen Aspectos Lingüísticos weten te halen! :)

Reactie van Martine

goed voorbereid en leergierig. Ze weet goed waar ze behoefte aan heeft en is al erg netjes in spreekvaardigheid en uitspraak. Samen gaan we aan grammatica en syntaxis werken om haar voor haar P Spaans docent (hopelijk) te laten slagen!

R
Romy

Perfect! Martine is een fijne leraar en heel creatief in haar werkvormen.

Reactie van Martine

Goede uitspraak. Wens om Spaans te leren vanwege verhuizing naar Ibiza.

N
Nikki

Perfect! Martine geeft op een enthousiaste manier les, met originele lesvormen. Hierdoor vind ik het leuk om in mijn eigen tijd met Spaans bezig te gaan en kijk ik ook uit naar de lessen!

Reactie van Martine

Enthousiast, vrolijk en neemt initiatief om de taal eigen te maken door ook te oefenen met muziek, film en spraakopdrachten. Hele leuke leerling, aanbevolen!

H
Hadassa

Perfect! Martine is echt een superprof. Ik heb nu 4 lessen spaans gehad , vía beeldbellen, en ga zeker door met haar. Martine sluit goed aan bij jouw wensen en bij je niveau. Ze is heel enthousiast en flexibel en appt ook tussendoor leuke ideeen/oefeningen. Daarnaast is Martine een docent waarbij ik me heel erg op mijn gemak voel, waardoor durven spreken In het spaans veel makkelijker gaat.

Reactie van Martine

Hadassa heeft een prettige, open en enthousiaste houding. Ze is pro-actief in het zelf oefenen van het Spaans dmv audio, televisie en 'intercambio'met mensen uit Peru. Een hele fijne leerling, goed voorbereid en de pro-actieve leerhouding is erg fijn om mee (samen) te werken. Ze stelt voldoende vragen voor uitleg waar nodig, alles loopt heel soepel. Ook lesgeven via Zoom geeft geen problemen.

S
Sanne

Perfect! Martine heeft veel oog voor de leerwensen die je hebt en past het lesprogramma daar op aan. Daarnaast maakt ze het leren leuk door met creatieve en praktische opdrachten te werken afgewisseld met goede uitleg over de grammatica. Persoonlijk vind ik de korte opdrachten die ik meekrijg voor tussen de lessen ook erg fijn, zodat ik makkelijk blijf oefenen met Spaans.

Reactie van Martine

enthousiast, leergierig en geeft goed aan waar haar behoefte ligt in het praktisch oefenen met het Spaans. Goed niveau van begrip van de grammatica. Leuke student!

6 aanbevelingen

R
Romy

Martine is een fijne leraar en heel creatief in haar werkvormen.

N
Nikki

Martine geeft op een enthousiaste manier les, met originele lesvormen. Dit zorgt ervoor dat ik uitkijk naar de lessen en het ook leuk vind om er in mijn eigen tijd mee bezig te gaan.

J
Josje

Martine is heel geïnteresseerd en het is altijd heel gezellig om les van haar te krijgen. Ze is geduldig, geeft subtiele tips en zorgt er voor dat je je op je gemakt voelt tijdens het spreken van de (voor mij) vreemde taal! Ze gebruikt haar eigen methodes, maar je kan ook met je eigen materiaal aan de slag. Ik raad Martine aan iedereen aan, of je nou net begint met Spaans, of al ervaren bent. :)

H
Hadassa

Martine is echt een superprof. Ik heb nu 4 lessen spaans gehad , vía beeldbellen, en ga zeker door met haar. Martine sluit goed aan bij jouw wensen en bij je niveau. Ze is heel enthousiast en flexibel en appt ook tussendoor leuke ideeen/oefeningen. Daarnaast is Martine een docent waarbij ik me heel erg op mijn gemak voel, waardoor durven spreken In het spaans veel makkelijker gaat.

V
Veronica

Ik ken Martine vanwege onze gezamelijke liefde voor Peru.
Martine heeft een persoonlijke aanpak. In gesprekken is zij betrokken, empatisch en precies. Zij heeft ervaring als HBO docent in Nederland en in Peru gaf zij les aan kinderen.
Martine is vanwege haar geduld, precisie en interesse voor wie je bent als persoon en wat je wilt leren, een docent bij wie je je ongetwijfeld vertrouwd zult voelen. Je zult met plezier en op maat van haar leren!

M
Marjon

Martine is super enthousiast en heeft echt plezier in het leren van de taal aan anderen. Haar uitspraak is helder en haar enthousiasme aanstekelijk.

Vergelijkbare leraren

Spaans in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Spreekvaardigheid - Spaans. Leren is geen probleem meer, Schrijfvaardigheid - Spaans toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Vocabulaire - Spaans is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Utrecht
(ALSO BY SKYPE) Spanish private lessons in Utrecht by Spanish native (classes) speaking writing listening
30€
Héctor
 • (31 beoordelingen)
1e les gratis!

Spanish lessons for beginners, intermediate or advanced students, all ages (children to adults), to enjoy language on their...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
WO student bachelor Scheikunde geeft Spaanse taal les, heeft veel bijles ervaring
20€
Belén
 • (8 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik behandel alle onderwerpen eerst met de leerling, ik beantwoord alle vragen, ik stel zelf vragen en kijk of alles onder de...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
(Fun) Spanish lessons with highly qualified native speaker. All levels, both individual and group lessons.
25€
Cristina
 • (20 beoordelingen)

I normally use the communicative approach, to allow the students to explain themselves and communicate in the target...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
FAST and EASY SPANISH COURSE, Material Free, Experienced Teacher, 100% Customized lessons.
15€
Carolina
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

Ofrezco diferente tipos de clases: -Gramática: vocabulario; escritos; lecturas. - Conversación -Preparación para los...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
WO afgestudeerde: Spaans (bij)les voor jong en oud in regio Utrecht :)
25€
Alissa
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is voor iedereen verschillend. Dit hangt af van de leeftijd en het niveau van de leerling. Voor...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
Español para todos los niveles: Aprende español hablando y practicando el idioma
20€
María
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Creo que el mejor modo de aprender una lengua es hablándola y lo mejor es hacerlo con una persona nativa. Mis clases son...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
Hablamos español? Sí! Afgestudeerde in Latijns-Amerikastudies geeft Spaans in regio Utrecht (beginners tot gevorderden) (ook via Skype)
22€
Malìn
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is creatief. Tijdens de lessen gebruik ik regelmatig nieuwsberichten uit de krant, muziek en...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
Docente Spaans, werkzaam op ROC, met privéles en middelbare school ervaring.
30€
Gertrude
1e les gratis!

Ik werk met verschillende methodes en eigen materiaal, afhankelijk van het niveau en de wensen van de leerling. Uitleg doe...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
Afgestudeerd International Business and Language (HBO) student met internationale ervaring in Chili en Spanje
15€
Mathijs
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is veel communiceren (ook in het Spaans) met een duidelijke structuur. Het maakt niet uit als je...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
Native Spaans sprekende , master in onderwijskunde en bachelor in pedagogische geschiedenis en sociale wetenschappen (allen cum laude afgestudeeerd) geeft privéles!
20€
S.A. Ramirez Flores
1e les gratis!

Ik geef Spaans door de Ibero-Amerikaanse cultuur. Met andere woorden, de grammatica wordt op een didactische manier...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
Learn Spanish from anywhere with a native speaker (Latin-American/Spanish). An experience teacher and translator (Philosophy & Language), and polyglot, with a passion for intercultural communication.
30€
Max
1e les gratis!

Mijn methodes zijn uitgebreide en gericht aan specifiek wensen. Als je je woordenschat wil verbeter of je uitsprak bijna...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
Gepassioneerde ervaren jonge docente Spaans uit Utrecht geeft spaanse les op een actieve werkwijze voor jongeren. Cultuur wordt meegenomen in het taalonderwijs en er is veel geduld voor grammatica ond
15€
Christa
1e les gratis!

Ik geef communicatief taalonderwijs. En ik sta in dienst van de leerling. Ik kan lesgeven via een eigen methode, met actieve...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
Spanish guy living in Utrecht. I'm bachelor in History, Art History and Master in Pedagogy
20€
Pablo Reyes
1e les gratis!

I think the first thing that we need to learn a language, it's to know a little bit how to talk. Like the childrens: they...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
Enseñado a Aprender Español y practicando de una forma divertida y amena.
20€
Roger
1e les gratis!

Mijn naam is Roger en Spaans is mijn moedertaal en mijn passie voor het Spaans deel ik graag door hierin les te geven. De...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Utrecht
WO student spaans geeft spaanse bijles op verschillende niveaus in Utrecht en online.
15€
Emma
1e les gratis!

Ik heb een aantal studieboeken van mijn eerste jaar studie, maar ik kan ook aan de hand van een eigen boek lesgeven. Ik heb...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 21€ 21€ 21€
5 uur 95€ 95€ 105€
10 uur 180€ 180€ 210€
Boek een les