Homepagina
Lessen geven
Haarlem 
Haarlem 
 • (2 beoordelingen)
D
Drago
« Perfect! Goed en duidelijk uitleg, Veel gedoeld Veel kennis Top lerar »
18€/u
1e les gratis!
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 1u
Lessen aangeboden door Rafael
 • Individueel
De lessen vinden plaats
 • Bij de leraar thuis
 • Bij jou thuis
 • Online (via webcam)
Onderwezen onderwerpen
 • Rekenen
 • Wiskunde B
 • Natuurkunde
 • NaSk (Natuur Scheikunde)
 • Examentraining Natuurkunde
 • Examentraining Scheikunde
Niveaus
 • Alle niveaus

Ingenieur elektrotechniek die les geeft in natuurkunde en scheikunde omgeving Haarlem eo

Methodologie

Mijn manier van lesgeven is gestructureerd. Allereerst begin ik met theorie of herhaling en ga daarna veel sommen of vragen oefenen zodat daarmee de theorie duidelijker wordt. Gebruik ook media voor uitleg. Qua persoon ben ik zeer geduldig en duidelijk.

Ervaring

Ik ben ingenieur elektrotechniek en geef sinds 2 jaar bijles in Natuur- en Scheikunde evenals rekenen en taal aan kinderen van de lagere school evenals les aan MAVO/HAVO/VWO leerlingen. Mijn groepen zijn max 5 mensen en vaak 1 op 1.

Tarieven

Reiskosten : 5€
Tarief voor lessen via de webcam : 18€/u
Tarief voor 5 lesuren : 85€
Tarief voor 10 lesuren : 150€
Lessen aangeboden door Rafael
Individueel
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
webcam
Onderwezen onderwerpen
 • Rekenen
 • Wiskunde B
 • Natuurkunde
 • NaSk (Natuur Scheikunde)
 • Examentraining Natuurkunde
 • Examentraining Scheikunde
Niveaus
 • Alle niveaus

Rafael's achtergrond

OPLEIDING

1996-2002 Elektrotechnisch ingenieur aan de TU Delft
Specialisatie: Telecommunicatie. Eind september 2002 afgestudeerd aan de vakgroep IRCTR aan de TU Delft (Officiële titel: Master of Science in Electrical Engineering).
Titel afstudeeropdracht: Design, Simulation and Experimental Results of Two Triangular Patch Antennas with Different Matching Networks. Deze afstudeeropdracht bestond uit het ontwerpen van een miniatuur dual-band (UMTS) antenne voor mobiele telefoons.
1990-1996 VWO aan het Spaarne Lyceum te Haarlem
Vakkenpakket: Nederlands, Engels, Frans, Duits, Wiskunde B, Scheikunde, Natuurkunde.

WERKERVARING

2011-heden 2Contact te Haarlem
Functie: Contact Agent

Werkzaamheden: Contactagent voor KPN Regulier/Acquisitie (4dg/week). Verantwoordelijk voor cross-sell via de telefoon aan klanten van KPN/Telfort. Klanten stimuleren te kiezen voor interactieve digitale tv van KPN (of Digitenne) samen met internet en bellen. Momenteel werkzaam als Klantadviseur op de afdeling Ziggo Proactieve Service afdeling om support te geven aan huidige klanten van Ziggo.

2010-2017 MijnPCprobleem.nl te Haarlem
Functie: Website administrator

MijnPCprobleem.nl is een webshop waar men nieuwe en refurbished computer apparatuur kan kopen inclusief
accessoires voor smartphones en tablets. Ook voor het repareren, upgraden en onderhouden van computers
kan men bij MijnPCprobleem.nl terecht.

Werkzaamheden: Verantwoordelijk voor het design van de webshop (Virtuemart+Joomla), beheer van accounts en contact houden met de klant via telefoon of mail. Genereren van nieuwsbrieven en marketing campagnes voor bestaande klanten en trekken van nieuwe klanten. Technische ondersteuning bieden aan nieuwe of huidige klanten
op het gebied van software problemen. Op bezoek gaan bij klanten bij hardware problemen.

2016-heden Studentsplus te Amsterdam
Functie: Bijles gever aan leerlingen/studenten

Werkzaamheden: Bijlesgever aan leerlingen van de basis- en middelbare school. Vakken: rekenen, taal op de basisschool en natuur- en scheikunde aan leerlingen van 3 t/m 6 HAVO/VWO op de middelbare school.

2009-2010 Micro Focus te Hoofddorp
Functie: Support Engineer

Micro Focus is leverancier van innovatieve software die de waarde van bedrijfsapplicaties vergroot. Micro Focus is marktleider op het gebied van enterprise-applicatiemanagement, ontwikkeling en moderniseringsoplossingen en is opgenomen in de Software 500 van Software Magazine.

Werkzaamheden: Verantwoordelijk voor technische ondersteuning voor klanten in de Benelux en Spanje die gebruik maken van de software oplossingen van Micro Focus. Aanspreekpunt zijn voor tweede lijn/development voor problemen die opgelost dienen te worden en een positieve relatie met de klant onderhouden. De teamleider op de hoogte stellen van 'hot' accounts zodat deze hoge prioriteit krijgen. Waar mogelijk issues reproduceren.2006-2009 Compuware Europe B.V. te Amsterdam
Functie: Customer Technical Support Analyst QA

Compuware levert software en diensten voor een IT-organisatie waarmee de bedrijfswaarde kan worden gemaximaliseerd. De oplossingen van Compuware zorgen voor kortere ontwikkeltijden, verbeteren de kwaliteit en verhogen de performance van bedrijfskritische systemen. Ze helpen het volledige IT-proces te bewaken en te beheren. Compuware bedient ’s werelds toonaangevende IT-organisaties, waaronder meer dan 90 procent van de bedrijven uit de Fortune Top-100.

Werkzaamheden: Verantwoordelijk voor technische ondersteuning (eerste lijn) voor klanten die “QA” software oplossingen gebruiken in de regio's Spanje en Scandinavië. Aanspreekpunt voor bestaande klanten om zodoende een positieve en doeltreffende relatie met de klant te onderhouden. Aanspreekpunt voor tweede lijn/development voor moeilijke problemen. Bewaken van de SLA's voor alle calls die worden aangemaakt. De teamleider op de hoogte stellen van 'hot' accounts zodat deze hoge prioriteit krijgen. Waar mogelijk issues reproduceren.

2004-2006 Bentley Systems Europe B.V. te Hoofddorp
Functie: E-Sales Representative

Bentley Benelux levert software voor de levenscyclus van wereldwijde infrastructuur. Bentley's samenwerkende softwareoplossingen, waarmee op effectieve manier engineering informatie kan worden gecreëerd, beheerd en gepubliceerd, worden gebruikt in de vakgebieden Geospatial, Building, Plant en Civil. Met een omzet in 2004 van ruim 300 miljoen dollar is Bentley marktleider op het gebied van AEC en GIS software.

Werkzaamheden: Verantwoordelijk zijn voor het uitbreiden van het klantenbestand binnen de “Building” en Civiele markt in Benelux en Spanje. Afspraken maken en leads genereren (nieuwe business) voor Corporate & Regional Account Managers, Industrial Sales Directors en Application Engineers met bedrijven in SME en Growth Accounts. Aanspreekpunt zijn voor klanten met als doel om de voordelen van Bentley CAD software en diensten (services, trainingen) te delen en offertes en contracten te maken binnen het segment. Verantwoordelijkheid nemen met betrekking tot persoonlijke sales targets (kwartaal/jaarlijks) en teamtargets op account management niveau.


2001-2003 HCN (Het Callcenter Netwerk) te Haarlem
Functie: Callcenter Agent

HCN doet callcenter werk voor verschillende bedrijven en projecten zoals Tele2 (outbound: verkoop van Tele2 preselect), groene energie (outbound: verkoop van groene stroom en natuurstroom voor verschillende bedrijven), Vodafone Life (outbound: verkoop van Vodafone Life aan bestaande klanten) en VROM Huurcommissie (inbound: informatie geven over bewaarprocedures).

Werkzaamheden: Beantwoorden van binnenkomende calls, telefonisch verstrekken van informatie, bijhouden van gegevens, controle uitvoeren op gemaakte afspraken, technische ondersteuning van de helpdesk van Casema/Athome, opvangen van overflow van diverse projecten. De projecten die ik gedaan heb zijn: Casema helpdesk (inbound: helpdesk voor internet explorer en Outlook Express), Tele2, Vodafone Life, Energiebedrijf.com (inbound: vraagbaak voor klanten), kranten (outbound: verkoop van proefabonnementen), gemeenten (inbound: het maken van afspraken voor producten zoals paspoorten en rijbewijzen).


2000 Cyberlocal Netmania te Valladolid (Spanje)
Functie: Technisch Support Medewerker

Werkzaamheden: Helpdesk agent voor internet café voor ondersteuning van e-mail, internet en windows problemen.

TALENKENNIS

Nederlands:  vloeiend (1)
Spaans: vloeiend (2)
Engels: zeer goed (3)
Frans: goed (4)
Duits: matig (5)
Opmerkingen: 1) Nederlands (geboortetaal) 2) Spaans (geboortetaal + certificaat Spaans voor gevorderden behaald augustus 2000) 3) Engels (6 jaar tijdens VWO + verplicht tijdens afstuderen) 4) Frans (6 uur/week tijdens VWO + diploma’s D.E.L.F en D.A.L.F. behaald in juni 1995 en mei 1996 resp.) 5) Duits (4 jaar tijdens VWO).

COMPUTERKENNIS

C/C++: beginner
Lisp: 2 jaar ervaring
BASIC: beginner
Matlab: beginner
HTML: beginner
Windows 95/98/XP: gevorderden
Front Page: beginner
Photoshop: beginner
Microsoft Office 97/XP/2003: gevorderden
Mac OS X: >10 jaar ervaring
Siebel: 2.5 jaar ervaring
SAP: 2.5 jaar ervaring (op het gebied van “credit control”)
TestPartner/QALoad/CARS/TrackRecord/Reconcile: 3 jaar ervaring (op het gebied van technische ondersteuning)
Opmerkingen:  Verder heb ik 2 jaar ervaring met de volgende software pakketten (gebruikt tijdens mijn afstuderen): Ansoft Ensemble, HP ADS Momentum, IE3D en Microwave Office.

ANDERE DATA

Reizen: geen probleem
Verhuizen: geen probleem
Rijbewijs B: Ja
Eigen auto: Ja
Gewenste type baan: Part-time/Full-time

De 2 beoordelingen over Rafael
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
D
Drago

Perfect! Goed en duidelijk uitleg,
Veel gedoeld
Veel kennis
Top lerar

Reactie van Rafael

Good communication and good in appointments. Clear and wise.

Nienke

Perfect! Goede docent met kennis die je graag helpt met het halen van je examens!

Reactie van Rafael

De sterke punten zijn dat hij bereid is om goed te studeren. Hij is begripvol en goed geconcentreerd tijdens de lessen bezig. Komt afspraken goed na!

Vergelijkbare leraren

Rekenen in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Wiskunde B. Leren is geen probleem meer, Natuurkunde toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in NaSk (Natuur Scheikunde) is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Haarlem
Natuurkunde bijles naar eigen behoefte volg je bij de expert. Woonachtig in regio A’dam en omstreken
50€
Younes
 • (6 beoordelingen)
1e les gratis!

Na een korte intake gesprek met de kandidaat om de lacunes, de misconcepties en de aanwezige voorkennis bij de kandidaat te...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Haarlem
Ik geef bijles aan leerlingen van de basis- en middelbare school in de beta vakken
20€
Julie
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

De bèta vakken, zoals wiskunde, natuurkunde en scheikunde zijn vakken waarbij je de stof eigen moet maken. Dit doe je...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Haarlem
Per september studeer ik sterrenkunde en 10 jaar geleden afgestudeerd aan de UU. Moeder van 2 pubers op VWO+ (VIA HAGEVELD) en HAVO (KENNEMER LYCEUM). Ik geef bijles in de vakken natuurkunde en wiskun
20€
Caroline
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

Het allerbelangrijkste is de leerling laten inzien dat hij/zij het kan zodat er genoeg zelfvertrouwen is om die sommen...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Haarlem
Aviation student aan de Hoge school van Amsterdam. HBO NIVEAU JAAR 2
25€
Yasmin
1e les gratis!

Mijn manier is simpel weg samen oefenen oefenen oefenen tot je het snapt. Met voorbeelden en sommen kom je uiteindelijk uit...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Heemstede
4e jaars student HBO - Media, Informatie en Communicatie - bijles geven voor kinderen
18€
Lotte
1e les gratis!

Ik behandel de onderwerpen waar het kind moeite mee heeft. Dit doe ik op een professionele maar ook ludieke manier!

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Hoofddorp
HBO student commerciële economie 1e jaar uit Hoofddorp geeft les in Wiskunde A & C, Rekenen, Economie en basis Russisch
14€
Nick
1e les gratis!

Ik behandel als eerst het onderwerp gezamenlijk met de leerling stap voor stap uitgebreid. Vervolgens zal ik samen met de...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Haarlem
Geduldig en vriendelijke tweedejaars student econometrie aan de vrije universiteit geeft bijles wiskunde in de bibliotheek.
23€
Job
1e les gratis!

Ik geef bijles in de bibliotheek in Haarlem centrum zodat we zonder afleiding aan je leerdoelen kunnen werken. Superprof...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Haarlem
Studente met VWO diploma geeft wiskunde en economie bijles in Haarlem en omstreken
19€
Luna
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is door een intensieve combinatie van herhaling, uitleg en veel oefening. Uiteraard begint het bij...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Haarlem
Bevoegd docent wiskunde geeft bijles op locatie aan alle leerjaren en -niveaus van het voortgezet onderwijs.
35€
Vinze
1e les gratis!

Ik geef bijles aan middelbare scholieren van alle niveaus: 1VMBO tot en met 6VWO. Wiskunde leer je door een duidelijke...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Heemstede
Tweedejaars student Econometrie aan de UvA. Voornamelijk bijles wiskunde maar ook geregeld natuurkunde aan middelbare havo en vwo-scholieren.
20€
Coen
1e les gratis!

Mocht je vragen hebben, dan behandel ik dit als eerste. Vervolgens loop ik samen met je door de stof heen om te kijken of je...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Hoofddorp
6 VWO leerling geeft bijles in wiskunde en rekenen op alle niveaus
15€
Lobke
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Tijdens mijn bijlessen begeleid ik de leerlingen in het begrijpen van wiskunde en het vinden van de goede antwoorden. Door...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 18€ 23€ 18€
5 uur 85€ 110€ 90€
10 uur 150€ 200€ 180€
Boek een les