Homepagina
Lessen geven
Gemert 
Gemert 
 • (6 beoordelingen)
M
Martina
« JC is simply said a great vocal coach. After my first lesson I knew,... Lees meer »
M
Martina
« JC is simply said a great vocal coach. After my first lesson I knew, that she will help me to get a confident and strong voice. She is able to adjust the lesson to each particular student and bring the methods that fit the best to you. Plus she is also awesome as a person with a big portion of empathy. After 2 years I am able to sing without a pain after 3 songs, my range is bigger and I am definitely able to work better with my vocal cords. »
40€/u
1e les gratis!
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 15u
Lessen aangeboden door Jaycee
 • Individueel
De lessen vinden plaats
Onderwezen onderwerpen
 • Zingen
 • Stemcoach
 • Ademhalingstechnieken
Niveaus
 • Alle niveaus

Herman Brood academie alumni: vocal/songwriter/music/persoonlijk ontwikkelingscoach voor beginners en ervaren liefhebbers!

Methodologie

Mijn lessen zijn bedoeld voor beginners én gevorderden, dus iedereen kan zich bij mij melden voor een proefles. Ik richt mij voornamelijk op de pop muziek, en mijn specialisatie is de rock hoek.

De basistechniek waarmee ik werk is CVT (Complete Vocal Technique), de meest effectieve techniek met meteen resultaat! Daarop aanvullend gebruik ik ook invloeden van EVTS en klassieke zang.

Ik heb veel live (on stage) en studio ervaring.

Een belangrijke combinatie van plezier (humor), vrijheid (jezelf zijn) en leren (ontwikkelen) is de basis van mijn lesmethode.

Ik ben flexibel, spontaan, maar ook bedachtzaam en beheerst. Ook ben ik fantasierijk en gebruik dit graag om op een creatieve manier jouw muzikale én persoonlijke ontwikkeling te kunnen bevorderen!
Ik krijg voldoening door anderen te helpen zich te ontwikkelen en te leren. Ik uit mijn creativiteit via schrijven en beeldende kunst, en vindt het prettig werk te doen dat betekenis heeft en samen te werken met mensen die mijn normen en waarden delen.

Ervaring

Ik geef sinds 2007 les en heb inmiddels honderden leerlingen van jong en oud gecoacht. Belangrijke leercriteria zijn bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen opbouwen om vrij te kunnen zingen met daarbij de nodige humor en het gevoel dat je iets hebt geleerd. Dit nemen mijn leerlingen dan ook altijd mee naar huis.

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 35€/u
Tarief voor 5 lesuren : 195€
Tarief voor 10 lesuren : 390€
Lessen aangeboden door Jaycee
Individueel
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Zingen
 • Stemcoach
 • Ademhalingstechnieken
Niveaus
 • Alle niveaus

Jaycee's achtergrond

Op mijn 7de jaar begon ik met blokfluiten, wat niet lang daarna een dwarsfluit werd. Ik heb een klassieke achtergrond, maar ik liet goed horen hoe je ook pop muziek kon spelen op een klassiek instrument. Ik heb jaren bij het jeugd orkest in mijn geboorte dorp Dieren gespeeld met promotie tot eerste fluitiste, maar kwam er tijdens mijn pubertijd achter dat ik zingen toch iets leuker vond.

Vanaf mijn 16de ben ik actief in bands, waarmee ik (inter)nationaal heb getoerd. Ik heb de eerst aantal jaren covers gezongen, maar kwam erachter dat eigen liedjes schrijven meer mijn ding was, omdat ik hier mijn gevoel in creatieve vorm kwijt kon.

Op mijn 19de heb ik voor het eerst privé zangles gehad, maar ik hield dit maar kort vol.

In 2006, op mijn 22ste, ben ik na een spannende auditie aangenomen aan de toen nieuwe en unieke MBO4 muziek opleiding, de Herman Brood academie te Utrecht, waar ik als één van de eerste lichting leerlingen in 2010 ben afgestudeerd. Ik heb hier veel geleerd; zangtechniek, performance, theorie, songwriting, management etc. Ondertussen toerde ik er op los met mijn toenmalige band en ben daarmee uiteindelijk afgestudeerd.

Inmiddels geef ik sinds 2007 privé les thuis voor mijzelf als ZZP in Gemert, en op locatie slechts via MuziekFabriek Eindhoven.

Daarnaast studeer ik aan de Open Universiteit voor de Bachelor of Science Psychologie, en ben ik van plan om muziek en psychologie meer te gaan fuseren, waaronder in mijn les methoden.

De 6 beoordelingen over Jaycee
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.

6 aanbevelingen

M
Martina

JC is simply said a great vocal coach.
After my first lesson I knew, that she will help me to get a confident and strong voice.
She is able to adjust the lesson to each particular student and bring the methods that fit the best to you. Plus she is also awesome as a person with a big portion of empathy.
After 2 years I am able to sing without a pain after 3 songs, my range is bigger and I am definitely able to work better with my vocal cords.

C
Chelsey

Ik ging op zangles omdat ik mijn stem beter wilde kennen en de technieken beter onder de knie krijgen. Ik heb nu 4 maanden les van Jaycee en ik merk nu al dat het beter gaat. Ik voel me heel erg op mijn gemak bij haar. Ik kan alles bij haar kwijt. Ik vind jaycee geweldig als zangdocent. Toen ik voor het eerst bij haar op proefles kwam was er al gelijk een klik. Ze legt alles keurig uit. Soms dan snap ik het niet en vind ze het niet erg om het nog een keer uit te leggen. Ze weet super goed wat ze doet en wat voor adviezen ze geeft. Ze is gwn super top.

D
Daatje

Als nieuweling in zangles heb ik in korte tijd al zoveel opgestoken! Ik heb mijn hele leven gezongen in koren maar ik heb nooit individuele zangles gehad. De lessen van Jaycee hebben mij geïntroduceerd met de ademsteun en andere technieken die ze altijd uitvoerig uitlegt en voordoet zodat het duidelijk is. Ik kijk altijd uit naar Jaycee's lessen!

L
Lina

Toen ik eerst bij Jaycee kwam zong ik nog best onzeker en verlegen. Ik heb nu al 2 jaar les ongeveer en ik merk dat me stem heel erg vooruit is gegaan en me zelfvertrouwen ook. Jaycee legt een emotionele band met je op waardoor je haar beter gaat vertrouwen en veel meer dingen gaat durven. Ze kijkt goed naar wat je kan, wat je iets minder goed kan en wat je vooral wilt leren en gaat daar echt goed op in. Daarom raad ik Jaycee aan.

C
Cheryl

Ik krijg al iets langer dan een jaar zangles van Jaycee en geniet er enorm van! Ik heb veel geleerd in het laatste jaar en ik en andere merken al hoeveel ik gegroeid ben qua zang. Ik heb veel technieken geleerd en ook hoe ik om moet gaan met mijn stem. Ben heel blij om Jaycee als docent te hebben.

A
Anouk

Jaycee is een hele lieve zang docent ze kan goed uitlegen en we kunnen goed kletsen over hoe het gaat maar we kunnen ook goed samen zingen zelfs nu het ietsje anders gaat kan ze dat nog allemaal

Vergelijkbare leraren

Zingen in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Stemcoach. Leren is geen probleem meer, Ademhalingstechnieken toegankelijk voor iedereen!

Oisterwijk
Gitaarles, alle stijlen, gediplomeerd, online, fysiek, uitgaand van je intrinsieke motivatie!
36€
Popwise
1e les gratis!

Wij werken vanuit de intrinsiek motivatie, binnen alle leeftijden. We kijken naar wie tegenover ons zit, wat de behoeftes...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Almelo
10 jaar ervaren zangstudent geeft een leerzame en leuke zangles. Ademhalingstechnieken, stemgebruik, stemcoach en nog veel meer!
18€
Tamara
1e les gratis!

I.v.m. corona worden het digitale lessen. Lessen zijn bedoeld voor jongeren die meer uit zijn/haar zang wil halen, en voor...

Online les via webcam Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Rheden
Muziektheaterdocent geeft zangles, theaterles en monoloog training online, aan huis of bij jou thuis!
30€
Ilse
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven is persoonlijk. Ik kijk wat iemand nodig heeft en waar hij of zij vast loopt. Het gaat om ontdekken...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Obdam
Hoi, ik ben Mikki en ik ben een zangeres, ik geef lessen voor mensen die hun zangstem willen ontwikkelen. Er zijn verschillende soorten lessen beschikbaar denk aan: zangtechniek, songwriting
25€
Mikki
1e les gratis!

Mijn lessen bestaan uit verschillende onderwerpen. In overleg kan eigelijk alles wat met zang te maken heeft, toch hier even...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Oisterwijk
International ervaren zangdocent begeleidt jouw zoektocht naar je stem. Doe je mee?
60€
Frank
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven is structureel en persoonsgebonden. Ieder mens heeft zijn eigen pad en belevingswereld waar ik als...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Tilburg
Ex-Kandidaat Rick Lips van The Talent Project (RTL4) & The Voice Of Holland (RTL4). Ex-student aan de Nederlandse Pop Academie wil graag samen met jou aan de slag om jouw stem te ontwikkelen en meer u
20€
Rick
1e les gratis!

Bij een groepsessie ga ik vooral leren hoe je vocaal sterker kunt worden. Doordat er meerdere aanwezig zijn, heb je vanuit...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Almere
Ademhalingstechniek, voorzang,ritme, uitstraling, stembeheersing,vocale groei,meerstemmig zingen ,koorzang, tekstbeleving,laxvox techniek, aan kinderen en volwassenen
23€
Andrea
1e les gratis!

Door middel van stemanalyse maak ik kennis met de kracht van student .Wij zullen dan samen een vocale reis maken en groeien...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Ede
Afgestudeerde Nederlandse Pop Academie student geeft zangles, songwriting en vocalrecording Wie weet tot snel!
25€
Channah
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Ik geef vooral op een erg praktische manier les. Ik kijk naar wat jij wilt leren, wat jouw ambities zijn en waar je heen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Klassiek zanger, afgestudeerd aan de kunst universiteit in Berlijn, geeft zangles voor iedereen
30€
Benjamin
1e les gratis!

Zingen is iets kwetsbaars. Zangles moet een veilige omgeving zijn, waar jij je veilig voelt om je helemaal vocaal te laten...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Heiloo
Ik heb een opleiding gevolgd met een muziek track aan kingdom life college. Daarnaast zing ik in meerdere bandjes en heb mijn havo diploma gehaald met muziek in mijn pakket
20€
Linette
1e les gratis!

Ik baseer mijn lessen op wat mijn leerlingen nodig hebben! Ik sluit me aan waar jij bent en vanaf daar gaan we verder....

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Rotterdam
Mohsen Masoumi is professionele (bass) operazanger en Opera coach met breed internationale zang ervaring.
40€
Mohsen
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Heb jij begeleiding nodig voor opkomende audities of examens? Of Wil jij je juist meer verdiepen in de technieken en stijlen...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Meer dan zangles: train je vocale muzikaliteit en presentatie als vocal performer (Amsterdam)
30€
Iris
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Mijn lessen zijn geen simpele zanglessen. We gaan samen kijken naar de bladmuziek, de betekenis en achtergrond van het lied....

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Zwanenburg
Conservatorium studente geeft zangles vanaf 10 jaar oud: pop/rock/songwriting en zangtechniek!
20€
Anne
1e les gratis!

Ik baseer mijn lessen op wat jij graag wil leren. Tijdens onze eerste ontmoeting bespreken we je doelen en gaan we een...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 40€ Niet beschikbaar 35€
5 uur 195€ Niet beschikbaar 175€
10 uur 390€ Niet beschikbaar 350€
Boek een les