Student artikel

Beheer mijn Student Pass

Je vindt de instellingen voor je Student Pass-abonnement in je profiel (vervaldatum, resterende dagen, enz.)

Om de Student Pass op te schorten, klik je op de knop "Stopzetten".

Om de Student Pass opnieuw te activeren, klik je op "Heractiveren".

Wanneer je Student Pass is verlopen en je je opnieuw wilt inschrijven, neem dan gewoon contact op met een nieuwe leraar! Je zal dan een nieuwe lesaanvraag versturen, waardoor het proces om een nieuwe Student Pass af te sluiten automatisch weer zal worden gestart. No worries!