Homepagina
Lessen geven
Amsterdam 
Amsterdam 
 • (11 beoordelingen)
M
Martine
« Perfect! Heel fijn dat Ana een native speaker uit Spanje is én goed... Lees meer »
M
Martine
« Perfect! Heel fijn dat Ana een native speaker uit Spanje is én goed Nederlands spreekt »
32€/u
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 1u
Lessen aangeboden door Ana Isabel
 • Individueel
De lessen vinden plaats
 • Bij de leraar thuis
 • Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Spaans
 • Spreekvaardigheid - Spaans
 • Vocabulaire - Spaans
 • Vertaling - Spaans
 • Examentraining Spaans
 • DELE
Niveaus
 • Alle niveaus

Ik heb al aan meer dan 200 personen privéles gegeven. Ik kom uit Valencia, Spanje. Ik geef Spaanse les bij u thuis, in uw bedrijf of in een van de vele bibliotheken van Amsterdam.

Methodologie

Ik pas het lesaanbod aan op de wens van de cursisten. Misschien wilt u zich voorbereiden op officiële diploma's (DELE) of een intensieve cursus volgen omdat u snel de taal wilt leren? Dat kan allemaal!
Ik sta ook open om les te geven aan professionals van internationale bedrijven die zaken doen met Spaanssprekende landen.
Ik maak gebruik van verschillend lesmateriaal zoals: spelletjes, videos, muziek, actuele teksten, lesboeken... alles wat kan helpen om de taal beter te leren

Ervaring

Ik heb een Bachelor in Architectuur en een Landschaps Master maar sinds ik in Amsterdam woon werk ik als spaanse docent en vertaler. In 2015 ben ik als zelfstandige docent in begonnen en heb al aan meer dan 200 personen privéles gegeven.

Tarieven

Tarief voor 1 lesuur : 32€/u
Lessen aangeboden door Ana Isabel
Individueel
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Spaans
 • Spreekvaardigheid - Spaans
 • Vocabulaire - Spaans
 • Vertaling - Spaans
 • Examentraining Spaans
 • DELE
Niveaus
 • Alle niveaus

Ana Isabel 's achtergrond

STUDIES
Gestudeerd aan de Kunstacademie van San Carlos universiteit van Valencia, Spanje
Landschaps- en tuin Master Polytechnische universiteit van Valencia, Spanje
Bachelor Architectuur aan de hogeschool voor Architectuur van Valencia, Spanje
Erasmus aan de l'Ecole d'Architecture du Languedoc-Roussillon. Montpellier, Frankrijk

WERKERVARING
2015-heden
Zelfstandig Spaanse docent en vertaler (van Nederlands en Engels naar Spaans
2016
Spaanse docent voor kinderen aan Abrakadabra Academy.
Vrijwilliger in het Rembrandhuis museum, Amsterdam, Nederland
Vrijwilliger gastvrouw in het Stedelijk museum, Amsterdam, Nederland
Werk in het kindercafé Suikertantes Café, Amsterdam, Nederland
2014- 2015
Receptionist bij Camping Vliegenbos, Amsterdam, Nederland
2013
Stage bij Stichting Mediamatic, Amsterdam, Nederland
2012
Stage Fotojournalist voor de krant "Última Hora", Ibiza, Spanje
Gids voor de beeldentuin van de Polytechnische universiteit van Valencia, Spanje
Kunstdocent voor kinderen in de kunststudio IMAGINARTE
2007-2011
Ontwerper, architect en landschaps ontwerper bij verschillende adviesbureau’s en bedrijven in Valencia, Spanje

De 11 beoordelingen over Ana Isabel
 • 4.9/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
M
Martine

Perfect! Heel fijn dat Ana een native speaker uit Spanje is én goed Nederlands spreekt

R
Robin

Excellent! Ana is erg vakkundig en biedt de lessen op maat aan. Daardoor kan ik snel vooruitgang boeken. Erg vriendelijke en prettige lesstijl met genoeg humor! Doordat ze een native speaker is voel ik me al helemaal in Spanje! We hebben de lessen bij de OBA en dat bevalt goed.

Reactie van Ana Isabel

Hij is hartstikke gemotiveerd een leert snel.

9 aanbevelingen

K
Kees

Mira a este texto, no era posible escribir esto sin Ana Isabel. Ana Isabel legt rustig met verschillende leermaterialen het Spaans aan je uit met een goede afwisseling tussen spreken, lezen, schrijven en luisteren. Inmiddels ben ik 4 maanden onderweg en heb ik al enorm veel geleerd en kan ik mij redden in de Spaanstalige landen. Ik heb hiervoor ook andere cursussen gehad geprobeerd maar die waren voor mij minder effectief dus zeker een aanrader! Buena suerte!

M
Myrthe

Ana is een zeer ervaren en fijne lerares. Zij heeft mij goed kunnen helpen om de basis Spaans te leren. Haar kennis van het Nederlands, Engels en Frans is van hoge kwaliteit waardoor ze goed kan schakelen en inzicht heeft in talen. Hierdoor kan zij ook mensen die geen Nederlands spreken, verder helpen met de Spaanse taal.

S
Stefanie

Ik ben ontzettend blij met de lessen van Ana. Ze leert me elke week zoveel, op haar rustige, geduldige, gestructureerde wijze. Ze brengt variatie in de lessen en humor en ik heb meer en meer vertrouwen gekregen in mijn eigen taalvaardigheid.

F
Fleur

Ana is een geduldige docent die alles op jou niveau en snelheid doet. Wanneer je aangeeft iets te willen behandelen dan zorgt ze er voor dat dat ook gebeurt. Verder praat ze kalm, en probeert ze zo veel mogelijk Spaans met je te praten, waardoor je luisteren sneller onder de knie krijgt.

H
Hand

Vooral mijn kennis van de grammatica van het Spaans was erg achteruit gegaan. Via marktplaats kwam ik in kontakt met Ana. Ana luisterde goed naar mijn wensen en in een afgebakende set van 8 lessen ben ik weer naar een gewenst nivo ‘teruggekeerd’. Fijn dat Ana altijd Spaans blijft spreken. Ze stelt lesmateriaal doelgericht samen en is betrouwbaar in alle afspraken.

T
Thijs

Ana Isabel is een zeer betrokken en proffesionele Spaanslerares. Ze kan erg goed inschatten welke manier van lesgeven goed bij je past en speelt daar gaandeweg goed op in. Daarnaast is ze zeer flexibel en ontzettend aardig. De persoonlijke manier waarop zij Spaans geeft is een dikke 9+. En daarnaast spreekt ze goed Engels en Nederlands, ook prettig.

J
Jacobien

Via een advertentie op internet kwam ik in contact met Ana. Ze reageerde heel snel op mijn mailtje en we belden even om een afspraak te maken. Ze peilde in dat telefoongesprek al meteen een beetje mijn niveau en vroeg naar mijn wensen en verwachtingen. Ik wilde me vooral verbeteren in conversatie en had veel vragen over grammatica. Ze laat haar lessen goed aan sluiten op mijn wensen en wat ik nodig heb, echt wat je verwacht van privé les. Ze gebruikt oefeningen uit verschillende methodes, heel erg toegespitst op wat het beste is voor het moment. Ze is flexibel met de lesfrequentie, die kan ik aanpassen aan mijn wensen en agenda. En ik vind Ana een heel fijn persoon met veel geduld, vriendelijkheid en oprechte interesse in haar leerlingen. Ze heeft eerder architectuur gestudeerd en heeft een brede interesse; heel leuk voor conversatie. En voor de Spaanse les aan Nederlanders merk je ook echt dat ze goed is opgeleid en ervaring heeft.

R
Robin

Ik heb de lessen met Ana altijd als erg leuk en dynamisch ervaren. Ik kreeg de indruk dat ze het zelf ook leuk vond om les te geven. Ze heeft de lessen altijd goed op mijn niveau aangepast en voorbereid. Ze was ook flexibel in de lesdagen en lestijden en dat kwam mij erg goed uit! Ze maakte gebruk van verschillend lesmateriaal. Ik heb les genomen om mij voor te bereiden om naar Spanje te verhuizen en dan is een native speaker voor mij een pré.

N
Nancy

Ana neemt de tijd om alles op een rustige manier uit te leggen. spreekt Spaans tegen je en als het niet begrijpt via andere woorden zodat je echt Spaans kan verstaan. Is zeer bekwaam, rustig en gemoedelijk en brengt alles zeer duidelijk over. wat ik zeer belangrijk vind is dat ze het niet vreemd vind als je iets fout doet. dat heeft bij mij de doorslag gegeven en door te gaan.

Vergelijkbare leraren

Spaans in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Spreekvaardigheid - Spaans. Leren is geen probleem meer, Vocabulaire - Spaans toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Vertaling - Spaans is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Amsterdam
VWO Spaans student, Amsterdam, mijn heel leven in een hoog niveau van Spaans.
15€
Mateo
1e les gratis!

Ik kan met de leerlingen de stof doornemen, oefenen in zijn toespraak, samen huiswerk maken en alles waarbij de leerlingen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Polyvalent joyful Spanish space, any level for any exam, practice or training.
20€
Esly
 • (8 beoordelingen)
1e les gratis!

Feel, Think, Do. I believe that feeling and enjoying is what ignites and keeps you Up and Running and wake for any topic or...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Spanish teacher, Ph.D., offers Spanish courses for adults and teenagers. Effective method focused on communication.
35€
Karina
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

I am convinced that the main objective of learning a new language is to use in practical situations, so I use a methodology...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Spanish Lessons in/around Amsterdam by Fluent Licensed Spanish Teacher from United States
25€
Lucy
1e les gratis!

I make sure all students feel welcome in my classes/sessions. I also teach to what my students are interested in, and make...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
QUE CALOR-amsterdam! Spaans op alle niveaus met een Spaanse expat die haar land, taal en tradities met jou wil delen!
20€
Ana Carmen
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Ik baseer mijn lessen op oefeningen, korte filmpjes en groepsdiscussies. De bedoeling is ook om straattaal te leren...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Wil je graag Spaans/Engels leren/verbeteren? Zoek je begeleiding en extra uitleg voor je huiswerk of wil je gewoon conversatieles? Ik help je graag verder!
23€
Stephanie
1e les gratis!

Mijn lessen zullen gepersonaliseerd zijn, ik wil eerst uitzoeken wat het niveau van de student is en dan kunnen we gaan...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Arianne uit Peru, geeft Spaanse les op alle niveau's (ook bijles voor studenten) in Amsterdam.
40€
Arianne
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

Door middel van verschillende methoden; boeken, audiomateriaal, kort filmpjes en conversaties behandel ik één thema per...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Hi I’m Mexican and I can teach you how to speak Spanish
20€
Hildegard
1e les gratis!

The believe the best way to learn a language is by having informal conversations with a native speaker. You won’t be that...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 32€ 32€ Niet beschikbaar
Boek een les