Homepagina
Lessen geven
's-hertogenbosch 
's-hertogenbosch 
 • (4 beoordelingen)
P
Pam
« Perfect! Super leuke en ervaren leraar, ook al ben je beginner, hij legt alles... Lees meer »
P
Pam
« Perfect! Super leuke en ervaren leraar, ook al ben je beginner, hij legt alles super goed uit, dat je het snel snapt. Veel zin in de volgende les... »
25€/u
1e les gratis!
Geverifieerd lerarenprofiel
Reactietijd 1u
Lessen aangeboden door Bryan
 • Individueel
 • In een groep
De lessen vinden plaats
 • Bij de leraar thuis
 • Bij jou thuis
 • Online (via webcam)
Onderwezen onderwerpen
 • Noten lezen
 • Piano
 • Keyboard
 • Klavier
 • Klavecimbel
Niveaus
 • Alle niveaus

Pianist/Componist geeft beginners en gevorderden Pianoles en bijles piano. Thuis of aan huis.

Methodologie

bijles : leg me maar eens uit waar je moeite mee hebt en wat je wilt leren, dan gaan we daar samen aan werken zodat je het wel gaat snappen, of zodat je beter wordt in wat je al snapt.

les : eerst even kennismaken en bespreken wat we van elkaar verwachten.
op basis van wat jij wilt bereiken binnen de muziek gaan we de lessen aanpassen. voor de beginner beginnen we langzaam met noten leren lezen en leuke liedjes spelen. maar de gevorderden en advanced leerlingen kunnen ook bij me terecht.

Ervaring

Geeft privé les piano, heeft studenten klaargestoomd voor conservatorium , heeft veel arrangeer werk gedaan voor Ensemles , heeft studie materiaal ontwikkeld voor professionals, is uitgenodigd om een lecture te geven aan Boston University, de juiste mensen met elkaar in contact brengen om student verder te helpen.

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 20€/u
Tarief voor 5 lesuren : 110€
Tarief voor 10 lesuren : 225€

Specificaties

normaal gesproken geen geld voor reiskosten. alleen als ik zelf kosten moet maken dan kost het wel wat ( denk aan : bus, trein )

Lessen aangeboden door Bryan
Individueel
In een groep
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
webcam
Onderwezen onderwerpen
 • Noten lezen
 • Piano
 • Keyboard
 • Klavier
 • Klavecimbel
Niveaus
 • Alle niveaus

Bryan's achtergrond

- Was invited to give a lecture on my piano compositions at the Boston University. ( Konstantinos Papadakis ).
- A few Etudes Have been performed by Doctor of music students at the Boston University.
- Provided music for a potential radio commercial.
- Arranged an Opera By Purcell ( dido and aeneas ) for the Aurelia
saxophone quartet.
- scored a few animation shorts.
- scored a short film
- ArrangedDisney Music for a Big Ensemble
- Wrote an encore piece for Arcadi Volodos ( Famous Master-pianist )

De 4 beoordelingen over Bryan
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
P
Pam

Perfect! Super leuke en ervaren leraar, ook al ben je beginner, hij legt alles super goed uit, dat je het snel snapt. Veel zin in de volgende les...

Reactie van Bryan

Gezellige student. Chill en Pakt dingen snel op !

3 aanbevelingen

P
Peter

Bryan is iemand die zeer bevlogen en passioneel is met betrekking tot het maken en spelen van muziek. Hij is zeer deskundig en heeft veel kennis op dit gebied. Daarnaast straalt hij veel enthousiasme uit, waardoor ook zeer geschikt is om anderen gemotiveerd en enthousiast te maken voor muziek.
Hij is daarom ook zeer geschikt om mensen te motiveren en op deskundige wijze vaardigheden bij te brengen.

C
Christian

Ik was beginnend leerling piano, druk aan het oefenen in het conservatorium. Beste Bryan komt even langs en geeft mij een gouden tip: ik moet meer op de structuur letten van het stuk. Zit er herhaling in? Hoe verloopt de melodie?

Nu verder in de muziek, begin ik meer en meer in te zien hoe belangrijk het is.

Brent

Ik heb samen met Bryan op het ArtEZ Conservatorium gezeten en dus van dichtbij zijn vaardigheden kunnen zien. Een aantal keren gezien hebbende hoe hij achter de piano zit heeft mij snel overtuigd van zijn kunnen. Een componist met passie en een uitmuntend pianist. Zijn methodiek en benadering van componeren en pianospelen passen binnen de kaders van klassieke traditie, maar hebben geen gebrek aan originaliteit en diepgaand karakter. Bij hem moet je zijn voor een gezonde ontwikkeling achter het toetsenbord, en ik ben er zeker van dat hij zowel beginners als gevordenen een hoop kan leren.

Interview met Bryan

VRAAG 01 | 08
Vertel ons wanneer je passie voor muziek is begonnen en, specifieker, wanneer de voorliefde voor jouw instrument is begonnen?
Bryan — Mijn passie voor muziek is begonnen toen ik al klein was. Mijn moeder had een spelletje op de Pc voor mijn gekocht genaamd "hobby in de muziek" hier kon je alles met betrekking tot muziek vinden (moderne muziek tot klassiek). In dat spel liep ik langs een muziek gebouw met ouderwetse beelden (mozart, bach, beethoven, Chopin) als je hier op klikte hoorde je een heel kort fragment van de bekendste stukken van die componisten. Toen ik Mozart klikte was ik meteen verkocht. Dat vrolijke muziekje bleef ik maar spelen in dat spelletje. we zijn toen met mijn ma naar de bibliotheek geweest om een CD van Mozart te huren, zo is mijn passie voor muziek begonnen.
Ben vrij snel daarna op gehoor dingen gaan kunnen naspelen (zoals Mozart's bekendste Rondo). Ik ben echter pas les gaan nemen op mijn twaalfde omdat toen de interesse pas kwam om noten te leren lezen. Jaren later heb ik uiteindelijk op het Conservatorium gezeten om mijn eigen muziek te leren schrijven. Heb compositie en piano gedaan.
VRAAG 02 | 08
Welke muziek zou je grijs kunnen draaien zonder er gek van te worden?
Bryan — Alles wat ik tof vind. Meestal zijn die stukken spicy (technisch en harmonisch uitdagend).
VRAAG 03 | 08
Vertel ons over de moeilijkste of bijzonderste les die je ooit gegeven hebt!
Bryan — Ik heb eigenlijk geen herinnering aan een bijzondere les die ik gegeven heb. Echter weet ik wel dat lessen krijgen heel bijzonder kan zijn.
Mijn oude Docent zal ik nooit vergeten. Hij was meer dan alleen een piano docent. Hij was mijn mentor. Muziek maken is zo veel meer dan alleen het "muziek deel", Peter (mijn docent) Heeft me geleerd: "Als je een goede musicus wilt zijn, dan moet je groeien als mens zijnde". En daar sta ik volledig achter.
VRAAG 04 | 08
Wat is volgens jou het moeilijkste instrument om meester te worden en waarom?
Bryan — Moeilijkste instrument zou ik niet weten. Ik gok Iets met een klavier (Piano, Orgel etc) omdat het een polyfonisch instrument is (een meerstemmig instrument). Een klarinet bijvoorbeeld kan maar een klank voortbrengen. Het allermoeilijkste :Dirigent en componist.
Als componist moet je alles van ELK instrument weten; klankkleur in elk register van elk instrument, welke groeperingen van instrumenten (Instrumentatie) werkt en welke niet, en waarom eventueel niet. Ook het bereik van een instrument, of verschillende technieken die soms alleen maar specifiek gelden voor een instrument en er komt nog wel meer bij kijken.
VRAAG 05 | 08
Wat zijn, volgens jou, de sleutels tot succes (naast de Sol- en Fa-sleutel)?
Bryan — Sleutel tot succes: is er niet. Succes is is voor iedereen anders. Plezier hebben in wat je doet is vooral het allerbelangrijkste, want als je dat niet hebt, kom je nergens. En blijf nieuwsgierig, open blik, probeer nieuwe dingen, stel vragen.
VRAAG 06 | 08
Noem een of meerdere muzikanten met wie je graag zou willen jammen in een bar om 2 uur 's nachts en vertel ons waarom!
Bryan — Ik Jam niet. Ik bereid mijn concerten altijd voor.
VRAAG 07 | 08
Kun je ons een leuke anekdote vertellen die te maken heeft met jouw beroep of jouw eigen schooltijd (en niet per se hoe je gevierd hebt dat je was toegelaten op het Conservatorium) ?
Bryan — Een leuke anekdote uit mijn conservatorium-tijd? Ik weet nog wel dat ik een bepaald examen niet wilde doen, omdat ik het in die tijd te druk had en niet goed was voorbereid. Mijn leraren bleven er echter op aandringen dat ik examen moest doen, omdat ze me zo graag hoorden spelen. Dat was wel een groot compliment. Uiteindelijk heb ik dat examen ook gehaald, ondanks dat ik zelf dus helemaal niet tevreden was. Een goede musicus is nooit tevreden, zullen we maar zeggen!'
VRAAG 08 | 08
Wat maakt jou een geliefde Superprof bij al je leerlingen? (Een beetje opscheppen over jezelf kan nooit kwaad, toch?)
Bryan — Ik heb regelmatig te horen gekregen dat ik makkelijk toegankelijk ben in omgang. Ik ben geen strenge leraar, maar wel eene die zegt waar het op staat, en je allerlei tools geeft om jezelf te kunnen ontplooien. Ik heb een aantal vaste disciplines die ik beginners leer: zoals ritme, lezen, techniek, maar laat ze daarnaast ook zelf kiezen wat ze zouden willen leren; in deze gevallen pas ik theorie meteen toe op wat ze graag willen leren spelen. Of we spelen gewoon spelletjes op de piano met de wat jongere leerlingen haha.

Vergelijkbare leraren

Noten lezen in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Piano. Leren is geen probleem meer, Keyboard toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Klavier is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Den Haag
Pianist, Harpsichordist and composer settled in Den Haag. Expert in Music of the 18th century and in Schenkerian Analysis.
20€
Eliot Xaquín
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

My didactic method is flexible to the level and the aptitudes of the student. I let the student create his own way of...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Den Haag
Piano Lessons in The Hague. The first lesson is for free!
33€
Imanol
1e les gratis!

I am from the north of Spain, and I am currently studying at the Royal Conservatory of The Hague. I finished my Bachelor at...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Eindhoven
Music lessons in Eindhoven - Piano, Harpsichord, Musical Expression, Music Theory, Music Reading
35€
Catarina
 • (8 beoordelingen)
1e les gratis!

I have more than eight years of experience in teaching piano, harpsichord, keyboard and musical expression and theory to...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Best
14 jarige vwo leerling die trompet speelt voor 6 jaar en theorie examen a en b heeft gehaald
10€
Madelief
1e les gratis!

De leerling moet aangeven wat hij/zij problemen mee heeft en dan kan ik daar mee helpen. De leerling mag elke leeftijd zijn...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Delft
Concert pianist graduated at Rome Konservatorium gives piano lessons for all levels
35€
Silvia
1e les gratis!

My lessons are generally from half hour (for young children) to 1/1,5 hours. Depending on the level of the student, the...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Nieuw-Vennep
6 VWO leerling geeft Piano les en vrijwel alle schoolvakken zoals wiskunde!
22€
Rajeev
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Het gaat erom dat jij als leerling de stof begrijpt, en iedereen doet dit op een andere manier. Ik ben goed in het vlug...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Professioneel gitarist, pianist, singer/songwriter, producer geeft lessen op maat in omgeving Rotterdam! Er kunnen lessen bij mij worden gevolgd en ik kan bij u aan huis komen.
40€
Lucas
1e les gratis!

Mijn naam is Lucas en ik geef gitaar, piano, songwriting en studiolessen in mijn ruimte in Rotterdam of bij u thuis...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
Saxofoonles van Utrechts Conservatorium student in verschillende stijlen, voor beginners en gevorderden
20€
Jan
1e les gratis!

Ik pas de les aan op jouw niveau, interesses en wensen. Het lijkt me leuk om aan de dingen te werken die jij graag zou...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Muziekles, Drum lessons, Music lessons, Drumles voor Iemand/all ages Rotterdam area
40€
Elvis
1e les gratis!

The lessons are taking place at locations where I usually teach (Coolhaven, Rotterdam) The classes can be devided on every...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Oosterhout
Enthousiaste scholier in examenjaar havo geeft muziek. Woon jij in de buurt van Oosterhout, laat het dan snel weten!
8€
Rosalie
1e les gratis!

Mijn manier om les te geven verschilt per leerling. Ik luister waar ze behoefte naar hebben en leg dat dan zo duidelijk...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Hoogland
Muzikant (19) uit Amersfoort geeft les in gitaar, piano, zang en algemene muziek theorie.
14€
Kiki
1e les gratis!

Ik heb zelf veel lessen gehad en beschik over veel kennis van les methodes. Ik pas mijn lessen aan naar de behoeftes en...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Purmerend
Vind je muziek lastig? Ik maak het eenvoudig en makkelijk om te onthouden. Eén op één les in Purmerend of Amsterdam.
25€
Mick
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven hangt van de persoon af. Omdat ik alles van begin af aan heb geleerd en het snap, kan ik heel...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Professionele muzikante geeft accordeonles voor alle niveaus in Rotterdam of via Skype!
35€
Helena
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

I can give lessons in Spanish, English, French and basic Dutch! Ik heb een persoonlijke motivatie om met studenten op het...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Lelystad
(Beginners)lessen muzikale ontwikkeling en muziektheorie aan kinderen van 3 tot 15 j.o. Specifieke theorielessen om leerlingen voor te bereiden op ABRSM examen
30€
Karina
1e les gratis!

Beginnerslessen muzikale ontwikkeling voor kinderen van 3 tot 6 jaar oud. Muzikale ontwikkeling en muziektheorie aan...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Gitaarlessen voor beginners tot vergevorderden! Wereldmuziek, klassiek, jazz, techniek, nylonsnarig & staalsnarig.
40€
Tim
1e les gratis!

Mijn vorm van lesgeven is compleet afgestemd op de wensen van de leerling. Wil je leren om akkoorden te spelen om jezelf te...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Slagwer/percussie, vibrafoon, improvisatie, Rotterdam, custom-made, coach, master opleiding, Frans, Spaans, Engels, NL
35€
Julien
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Different subjects and different needs will require different methods, from individual weekly on the instrument lesson, to a...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Leidschendam
Afgestudeerd CMV'er en docent muziek student geeft les op gitaar/drums/zang/muziektheorie/piano Den Haag
25€
Nick
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Ik geef les op de manier die bij jou past. Als je noten wilt lezen doen we dat. Wil je dat overslaan en liever direct een...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Enter
Graduated Drummer gives International Drum Lessons in the Netherlands, from beginners to pros.
25€
Moreno
1e les gratis!

I have a strong passion for teaching and I truly believe that a "master" is some one who shows the way lighting up the...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 25€ 25€ 20€
5 uur 110€ 110€ 100€
10 uur 225€ 225€ 200€
Boek een les