Homepagina
Lessen geven
's-hertogenbosch 
's-hertogenbosch 
 • (7 beoordelingen)
R
Roviero
« Perfect! Bryan is super enthousiast en zijn manier van communiceren en leren... Lees meer »
R
Roviero
« Perfect! Bryan is super enthousiast en zijn manier van communiceren en leren is heel prettig en flexibel voor zowel professionals als beginners. Kan me geen betere piano leraar wensen! Zeker een aanrader. »
25€/u
1e les gratis!
Geverifieerd lerarenprofiel
Reactietijd 6u
Lessen aangeboden door Bryan
 • Individueel
De lessen vinden plaats
Onderwezen onderwerpen
 • Noten lezen
 • Piano
 • Keyboard
 • Klavier
 • Klavecimbel
Niveaus
 • Alle niveaus

Pianist/Componist geeft beginners en gevorderden Pianoles en bijles piano. Thuis of aan huis.

Methodologie

bijles : leg me maar eens uit waar je moeite mee hebt en wat je wilt leren, dan gaan we daar samen aan werken zodat je het wel gaat snappen, of zodat je beter wordt in wat je al snapt.

les : eerst even kennismaken en bespreken wat we van elkaar verwachten.
op basis van wat jij wilt bereiken binnen de muziek gaan we de lessen aanpassen. voor de beginner beginnen we langzaam met noten leren lezen en leuke liedjes spelen. maar de gevorderden en advanced leerlingen kunnen ook bij me terecht.

Ervaring

Geeft privé les piano, heeft studenten klaargestoomd voor conservatorium , heeft veel arrangeer werk gedaan voor Ensemles , heeft studie materiaal ontwikkeld voor professionals, is uitgenodigd om een lecture te geven aan Boston University, de juiste mensen met elkaar in contact brengen om student verder te helpen.

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 20€/u
Tarief voor 5 lesuren : 110€
Tarief voor 10 lesuren : 225€

Specificaties

normaal gesproken geen geld voor reiskosten. alleen als ik zelf kosten moet maken dan kost het wel wat ( denk aan : bus, trein )

Lessen aangeboden door Bryan
Individueel
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Noten lezen
 • Piano
 • Keyboard
 • Klavier
 • Klavecimbel
Niveaus
 • Alle niveaus

Bryan's achtergrond

- Was invited to give a lecture on my piano compositions at the Boston University. ( Konstantinos Papadakis ).
- A few Etudes Have been performed by Doctor of music students at the Boston University.
- Provided music for a potential radio commercial.
- Arranged an Opera By Purcell ( dido and aeneas ) for the Aurelia
saxophone quartet.
- scored a few animation shorts.
- scored a short film
- ArrangedDisney Music for a Big Ensemble
- Wrote an encore piece for Arcadi Volodos ( Famous Master-pianist )

De 7 beoordelingen over Bryan
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
R
Roviero

Perfect! Bryan is super enthousiast en zijn manier van communiceren en leren is heel prettig en flexibel voor zowel professionals als beginners. Kan me geen betere piano leraar wensen! Zeker een aanrader.

Reactie van Bryan

Pakt de stof zeer snel op! Leergierig, en bijzondere aanleg voor het instrument. Ik verwacht veel van hem.

P
Paul

Perfect! Bryan is een geweldige leraar. Hij luistert geduldig. Je kan hem altijd iets over de les vragen. Hij vraagt van jou motivatie om beter te leren spelen. Het is altijd een feestje.

Reactie van Bryan

Paul is zeer leergierig! Was een gemotiveerde student. Fijn om mee te werken.

A
Agit

Perfect! Bryan is een zeer ervaren en betrokken docent. Hij weet zich goed in te leven en de les aan te passen om het je zo begrijpelijk mogelijk te maken! Zeer tevreden!

Reactie van Bryan

Erg slim en pikt dingen snel op. Ik zie uit naar verdere ontwikkelingen!

P
Pam

Perfect! Super leuke en ervaren leraar, ook al ben je beginner, hij legt alles super goed uit, dat je het snel snapt. Veel zin in de volgende les...

Reactie van Bryan

Gezellige student. Chill en Pakt dingen snel op !

3 aanbevelingen

P
Peter

Bryan is iemand die zeer bevlogen en passioneel is met betrekking tot het maken en spelen van muziek. Hij is zeer deskundig en heeft veel kennis op dit gebied. Daarnaast straalt hij veel enthousiasme uit, waardoor ook zeer geschikt is om anderen gemotiveerd en enthousiast te maken voor muziek.
Hij is daarom ook zeer geschikt om mensen te motiveren en op deskundige wijze vaardigheden bij te brengen.

C
Christian

Ik was beginnend leerling piano, druk aan het oefenen in het conservatorium. Beste Bryan komt even langs en geeft mij een gouden tip: ik moet meer op de structuur letten van het stuk. Zit er herhaling in? Hoe verloopt de melodie?

Nu verder in de muziek, begin ik meer en meer in te zien hoe belangrijk het is.

B
Brent

Ik heb samen met Bryan op het ArtEZ Conservatorium gezeten en dus van dichtbij zijn vaardigheden kunnen zien. Een aantal keren gezien hebbende hoe hij achter de piano zit heeft mij snel overtuigd van zijn kunnen. Een componist met passie en een uitmuntend pianist. Zijn methodiek en benadering van componeren en pianospelen passen binnen de kaders van klassieke traditie, maar hebben geen gebrek aan originaliteit en diepgaand karakter. Bij hem moet je zijn voor een gezonde ontwikkeling achter het toetsenbord, en ik ben er zeker van dat hij zowel beginners als gevordenen een hoop kan leren.

Interview met Bryan

VRAAG 01 | 08
Vertel ons wanneer je passie voor muziek is begonnen en, specifieker, wanneer de voorliefde voor jouw instrument is begonnen?
Bryan — Mijn passie voor muziek is begonnen toen ik al klein was. Mijn moeder had een spelletje op de Pc voor mijn gekocht genaamd "hobby in de muziek" hier kon je alles met betrekking tot muziek vinden (moderne muziek tot klassiek). In dat spel liep ik langs een muziek gebouw met ouderwetse beelden (mozart, bach, beethoven, Chopin) als je hier op klikte hoorde je een heel kort fragment van de bekendste stukken van die componisten. Toen ik Mozart klikte was ik meteen verkocht. Dat vrolijke muziekje bleef ik maar spelen in dat spelletje. we zijn toen met mijn ma naar de bibliotheek geweest om een CD van Mozart te huren, zo is mijn passie voor muziek begonnen.
Ben vrij snel daarna op gehoor dingen gaan kunnen naspelen (zoals Mozart's bekendste Rondo). Ik ben echter pas les gaan nemen op mijn twaalfde omdat toen de interesse pas kwam om noten te leren lezen. Jaren later heb ik uiteindelijk op het Conservatorium gezeten om mijn eigen muziek te leren schrijven. Heb compositie en piano gedaan.
VRAAG 02 | 08
Welke muziek zou je grijs kunnen draaien zonder er gek van te worden?
Bryan — Alles wat ik tof vind. Meestal zijn die stukken spicy (technisch en harmonisch uitdagend).
VRAAG 03 | 08
Vertel ons over de moeilijkste of bijzonderste les die je ooit gegeven hebt!
Bryan — Ik heb eigenlijk geen herinnering aan een bijzondere les die ik gegeven heb. Echter weet ik wel dat lessen krijgen heel bijzonder kan zijn.
Mijn oude Docent zal ik nooit vergeten. Hij was meer dan alleen een piano docent. Hij was mijn mentor. Muziek maken is zo veel meer dan alleen het "muziek deel", Peter (mijn docent) Heeft me geleerd: "Als je een goede musicus wilt zijn, dan moet je groeien als mens zijnde". En daar sta ik volledig achter.
VRAAG 04 | 08
Wat is volgens jou het moeilijkste instrument om meester te worden en waarom?
Bryan — Moeilijkste instrument zou ik niet weten. Ik gok Iets met een klavier (Piano, Orgel etc) omdat het een polyfonisch instrument is (een meerstemmig instrument). Een klarinet bijvoorbeeld kan maar een klank voortbrengen. Het allermoeilijkste :Dirigent en componist.
Als componist moet je alles van ELK instrument weten; klankkleur in elk register van elk instrument, welke groeperingen van instrumenten (Instrumentatie) werkt en welke niet, en waarom eventueel niet. Ook het bereik van een instrument, of verschillende technieken die soms alleen maar specifiek gelden voor een instrument en er komt nog wel meer bij kijken.
VRAAG 05 | 08
Wat zijn, volgens jou, de sleutels tot succes (naast de Sol- en Fa-sleutel)?
Bryan — Sleutel tot succes: is er niet. Succes is is voor iedereen anders. Plezier hebben in wat je doet is vooral het allerbelangrijkste, want als je dat niet hebt, kom je nergens. En blijf nieuwsgierig, open blik, probeer nieuwe dingen, stel vragen.
VRAAG 06 | 08
Noem een of meerdere muzikanten met wie je graag zou willen jammen in een bar om 2 uur 's nachts en vertel ons waarom!
Bryan — Ik Jam niet. Ik bereid mijn concerten altijd voor.
VRAAG 07 | 08
Kun je ons een leuke anekdote vertellen die te maken heeft met jouw beroep of jouw eigen schooltijd (en niet per se hoe je gevierd hebt dat je was toegelaten op het Conservatorium) ?
Bryan — Een leuke anekdote uit mijn conservatorium-tijd? Ik weet nog wel dat ik een bepaald examen niet wilde doen, omdat ik het in die tijd te druk had en niet goed was voorbereid. Mijn leraren bleven er echter op aandringen dat ik examen moest doen, omdat ze me zo graag hoorden spelen. Dat was wel een groot compliment. Uiteindelijk heb ik dat examen ook gehaald, ondanks dat ik zelf dus helemaal niet tevreden was. Een goede musicus is nooit tevreden, zullen we maar zeggen!'
VRAAG 08 | 08
Wat maakt jou een geliefde Superprof bij al je leerlingen? (Een beetje opscheppen over jezelf kan nooit kwaad, toch?)
Bryan — Ik heb regelmatig te horen gekregen dat ik makkelijk toegankelijk ben in omgang. Ik ben geen strenge leraar, maar wel eene die zegt waar het op staat, en je allerlei tools geeft om jezelf te kunnen ontplooien. Ik heb een aantal vaste disciplines die ik beginners leer: zoals ritme, lezen, techniek, maar laat ze daarnaast ook zelf kiezen wat ze zouden willen leren; in deze gevallen pas ik theorie meteen toe op wat ze graag willen leren spelen. Of we spelen gewoon spelletjes op de piano met de wat jongere leerlingen haha.

Vergelijkbare leraren

Noten lezen in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Piano. Leren is geen probleem meer, Keyboard toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Klavier is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Tilburg
Online or private piano lessons from Master Graduate in classical piano and jazz.
20€
Ioannis
1e les gratis!

What I teach my students is not only the correct reading of the score, emphasis on the dynamics, the colours, the correct...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Den Haag
Piano Lessons in The Hague. The first lesson is for free!
33€
Imanol
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

I am from the north of Spain, and I am currently studying at the Royal Conservatory of The Hague. I finished my Bachelor at...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Den Haag
Pianist, Harpsichordist and composer settled in Den Haag. Expert in Music of the 18th century and in Schenkerian Analysis.
20€
Eliot Xaquín
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

My didactic method is flexible to the level and the aptitudes of the student. I let the student create his own way of...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Post-master pianist gives Classical Piano and Music Theory lessons in Rotterdam (all levels)
40€
Myrto
1e les gratis!

As a teacher I want not only to offer my knowledge but also and teach students how to learn. It is a challenge to ispire and...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Eindhoven
Music lessons in Eindhoven - Piano, Harpsichord, Musical Expression, Music Theory, Music Reading
50€
Catarina
 • (8 beoordelingen)
1e les gratis!

I have more than eight years of experience in teaching piano, harpsichord, keyboard and musical expression and theory to...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Piano/keyboardles? Gehoortraining/solfège en muziektheorie onder de knie krijgen? Deze conservatoriumstudent gaat je helpen in Rotterdam en omgeving!
25€
Bob
 • (6 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik heb veel geleerd van collega's. Het basistraject Educatie van afgelopen jaar op Codarts (Rotterdams conservatorium) heeft...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Learn to play GUITAR & SPANISH! Aprende a tocar GUITARRA y ESPAÑOL!
15€
Will
1e les gratis!

(ENGLISH) My method is 100% practical, in English or Spanish. + Do you want to start from 0? - I will teach you the...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
Discover the enriching sound of the viola!! Open to all ages and levels!
33€
Phaedra
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Lessons available in English, (basic) Dutch and Greek. I believe that the student's needs are priority. My goal is to...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
LAAT JE INSPIREREN, Door de Perzische daf | Percussie les voor alle leeftijden
36€
Farid
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

Samen ga je aan de slag om je ritmegevoel en techniek te verbeteren en je leert het instrument steeds beter onder knie te...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Hengelo
Hoornles en muziektheorie! Voor de amateur tot en met het D examen
25€
Ramon
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik geef aan de hand van mijn visie les op persoonlijk niveau. Ik werk graag wel met stukken die gestudeerd zijn, maar ook...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Hengelo
Pianoles op maat voor kinderen met hulpvraag (ADHD, ADD, ASS) in Hengelo
15€
Jessica
1e les gratis!

Ik baseer mijn lessen op vragen van de leerling. Of dit nu gaat om het noten leren lezen of het bespelen van de piano. Samen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bergschenhoek
5 vwo leerling op de middelbare school. Ik heb zelf al 9 jaar pianoles.
15€
Avenia
1e les gratis!

We zullen de les even beginnen met het herhalen wat we de afgelopen les hebben gedaan. Je kan even spelen wat je eventueel...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Assendelft
Gitaarles voor beginners in zaanstad zowel akoestisch als electrisch; akkoorden & noten lezen
25€
Kai
1e les gratis!

Mijn algemene methode van lesgeven is door te beginnen met het noten lezen, als dit gewenst is, om een goede basis op te...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Utrecht
Berklee College of Music Graduate offers private lessons of Guitar, Harmony & Improvisation in Utrecht
30€
Hernan
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

The way I teach actually depends entirely on the student. The way I explain the concepts, plan and structure the lessons and...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Venray
Klarinet & saxofoonles online, wanneer u dat wilt voor zowel beginners en gevorderden wekelijks of per gelegengeid
40€
Amy
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

Het belangrijkste is dat je een eigen instrument hebt, een mondstuk en rietjes. Verder is het noodzakelijk dat aan het...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Contrabas, basgitaar en gitaar les geven. Jazz, Braziliaanse muziek, Pop, Rock, Blues. Afgestudeerd Conservatorium van Amsterdam.
30€
Pedro
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is flexibel en persoonlijk volgens de behoefde van de studenten. Een mix van techniek, ear...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
If the student does not understand, the responsibility lies with the teacher. Learn the saxophone without effort other than dedicating a little time Federico Carreras.
25€
Federico
1e les gratis!

For any ages and levels. Nothing is impossible if it is properly learned. I’ll work personally for each student and based...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Maastricht
Piano private lessons(Jazz & Classical); Music theory; Song writing in Centre of Maastricht
35€
Pian
1e les gratis!

Whether you want to become a highly trained musician, or you want to have fun with music, I will find a suitable lesson plan...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Enschede
Conservatorium student heeft piano lessen op basisch niveau in Enschede, Nijmegen en online
15€
Emilio
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Mijn doel als docent is om mijn leerlingen te motiveren om te oefenen en om te vinden op welke manier ze het beste leren. Ik...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 25€ 25€ 20€
5 uur 110€ 110€ 100€
10 uur 225€ 225€ 200€
Boek een les