Homepagina
Lessen geven
Bergen op Zoom 
Bergen op Zoom 
 • (6 beoordelingen)
B
Bas
« Perfect! Goede bijlessen in een rustige omgeving. Samen door de stof heen... Lees meer »
B
Bas
« Perfect! Goede bijlessen in een rustige omgeving. Samen door de stof heen lopen en zo stapsgewijs achter de antwoorden komen. Dit werkt beter dan gewoon antwoorden voorlezen. »
12€/u
1e les gratis!
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 10u
Lessen aangeboden door Jeroen
 • Individueel
 • In een groep
De lessen vinden plaats
 • Bij de leraar thuis
 • Bij jou thuis
 • Online (via webcam)
Onderwezen onderwerpen
 • Scheikunde (Chemie)
 • NaSk (Natuur Scheikunde)
 • Examentraining Scheikunde
Niveaus
 • VMBO
 • HAVO
 • VWO
 • MBO
 • Afgestudeerd MBO
 • HBO
 • Basisschool

HBO Chemie student geeft VMBO, HAVO & VWO niveau scheikunde les in de omgeving Noord-Brabant, Bergen op Zoom

Methodologie

Mijn lessen zijn afgestemd op middelbare scholieren die liever leren door te doen met een leraar die zijn lessen aanpast op hun persoonlijkheid.

In de eerste les zul je van mij veel open vragen kunnen verwachten. Hiermee vorm ik een beeld van jou, zodat ik daar later mijn lessen op aan kan passen. Hierna zal ik me, door middel van vragen, een beeld willen vormen van de stof die je moeilijk vindt. Nog belangrijker voor mij is achterhalen waarom dit moeilijk is voor jou, zodat ik goed op de situatie kan inspelen.
Als we een duidelijk beeld van elkaar hebben vind ik het belangrijk dat we meetbare doelen stellen die jij wilt bereiken.
Ik ben een groot voorstander van leren door te doen! Je kunt van mij verwachten dat ik me meer zal gedragen als je "studie vriend" dan als een leraar.
Geduld is mijn toegevoegde waarde. Soms is het zo dat je een concept na 3x uitleggen nog niet helder hebt. Ik zal in zo'n situatie op zoek blijven gaan naar een manier om het voor jou uit te leggen alsof het 1+1 is zonder de schuld bij jou te leggen. We leren ten slotte allemaal anders!

Na 75% van de lessen wil ik samen met jou terugkijken of de doelen die we eerder opgesteld hebben bereikt zijn. Is dit het geval dan wissel ik graag nog een keer feedback naar elkaar uit. Wat vond jij van mij als leraar en ik van jou als leerling. Ten slotte ben ik natuurlijk benieuwd naar het (school) resultaat waar we naartoe hebben gewerkt.

TLDR:
Ik ben een betrokken leraar die zijn lessen op jou afstemt en inziet dat iedere student anders leert. Ik ben geduldig in mijn lesmethode en maak gebruik van objectieve doelen om voortgang zo efficiënt mogelijk te maken.

Ervaring

In mijn vrije tijd ben ik sport trainer, maar mijn echte passie ligt in de Chemie en Wetenschap. De opleiding Chemie paste bij mij! Ik kan lesstof op een energieke manier overbrengen. Naast dat ik scheikunde en natuurkunde beheers kan ik ook nog eens waarde hebben als het gaat om het doen van een vervolg opleiding.
Het belangrijkst voor mij is dat iedereen zijn passie kan vinden en volgen, zoals ik dat kon na het behalen van mij diploma.

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 12€/u
Tarief voor 5 lesuren : 55€
Tarief voor 10 lesuren : 100€

Specificaties

-Als ik met de auto reis van mijn huis naar de leerling reken ik 0,19 cent / km voor de totale reis
-Tijdens de webcam les is het aan te raden headphones te gebruiken

Lessen aangeboden door Jeroen
Individueel
In een groep
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
webcam
Onderwezen onderwerpen
 • Scheikunde (Chemie)
 • NaSk (Natuur Scheikunde)
 • Examentraining Scheikunde
Niveaus
 • VMBO
 • HAVO
 • VWO
 • MBO
 • Afgestudeerd MBO
 • HBO
 • Basisschool

Jeroen's achtergrond

Ervaring:


U.D.I / Trainer
September 2013 - heden, Bergen op Zoom

Ik geef al sinds 2013 training in springturen en freerunnen aan kinderen t/m 12 jaar. Het is leuk vrijwilligerswerk waarbij ik al veel heb geleerd over de omgang met een groep en het coördineren van een groep. Ik heb dit altijd met plezier gedaan. Sinds 2017 begeleid ik twee groepen van 12 kinderen als hoofdtrainer.
---
Nespresso-PSfm/ Coffee advisor
Mei 2017 - heden, Amstelveen

Flexibele commerciële bijbaan naast mijn studie. Bij deze baan heb ik manieren geleerd om snel en efficiënt klantenbehoefte te achterhalen door middel van open vragen. Dit gebruik ik ook in mijn lesmethode.
---
Zwembad de Melanen / Lifeguard
Mei 2015 - September 2015, Mei 2016 - September 2016, Halsteren

Een belangrijke ervaring die ik hier heb opgepikt is mijn aandacht vasthouden, soms voor 8 uur achter elkaar. Deze baan heeft mijn communicatievaardigheden een enorme boost gegeven.


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Onderwijs:

Avans / Chemie, Biobased TeCh (propedeuse behaald)
September 2016 - Heden, Breda

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in chemie en wetenschap. Binnen één jaar heb ik hier mijn propedeuse behaald. Op deze academie heb ik veel geleerd over verschillende labvaardigheden. Ook heb ik hier leren rapporteren op wetenschappelijke wijze. Op het lab verkregen we vaak verschillende resultaten. Ik heb daardoor ook geleerd relevante resultaten te onderscheiden en te verklaren. Veel trainingen en cursussen die hier worden gegeven betrekken natuur- en scheikunde. Met de major Biobased TeCh studeer ik een erg breed pakket. Van redoxreacties tot thermodynamica.

Mollerlyceum / HAVO (afgerond)
September 2010 - Mei 2016, Bergen op Zoom

Ik heb mijn havo afgerond met een N&T profiel, wat inhoudt dat ik examen heb gedaan in beta-vakken zoals wiskunde B, Natuurkunde en Scheikunde naast de standaard vakken.

De 6 beoordelingen over Jeroen
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
B
Bas

Perfect! Goede bijlessen in een rustige omgeving. Samen door de stof heen lopen en zo stapsgewijs achter de antwoorden komen. Dit werkt beter dan gewoon antwoorden voorlezen.

Reactie van Jeroen

Lessen met Bas verliepen goed naar mijn mening. De bijles voelde niet als een les structuur, maar meer als "samen huiswerk maken".

5 aanbevelingen

I
Ill

Jeroen die legt de stof uit, wacht totdat dat je echt duidelijk is en gaat daarna pas verder met het volgende onderwerp, wat ik zelf erg fijn vind. Zeker een aanrader voor scheikunde bijles

E
Esther

Alles wordt heel goed uitgelegd.

Amy

Goede jongen met veel kennis. Legt goed uit en is erg betrouwbaar!!

G
Gosse

Jeroen zat met mij op dezelfde studie. Hij is enorm gepassioneerd in scheikunde en geeft het met heel veel enthousiasme door aan anderen waardoor iedereen geïnteresseerd in het vak is en blijft. Met creatieve oplossingen en vergelijking weet hij alles duidelijk uit te leggen! Daarom is Jeroen een fantastische leraar!

Mike

Jeroen is super enthousiast. Geeft duidelijke uitleg en heeft goede voorbeelden. Aan te raden als je extra uitleg nodig hebt bij scheikunde!

Interview met Jeroen

VRAAG 01 | 08
Wanneer is de interesse voor jouw onderwerp en voor het geven van privéles ontstaan?
Jeroen — Mijn interesse is altijd scheikunde en biologie geweest. Doordat dit geen alledaagse onderwerpen zijn kon ik er zelden met iemand over praten, dat vond ik jammer. Hierdoor ben ik gaan zorgen dat ik al mijn interesses zo begrijpelijk mogelijk uit kon leggen, zodat ik er wel over kon vertellen. Daardoor kreeg ik vaak te horen van vrienden dat ik goed was in het uitleggen van: biologie, natuurkunde en scheikunde. Ik ben het lesgeven leuk gaan vinden, omdat ik sinds mijn 14e trainer in turnen en freerun ben geweest. Ik heb toen besloten om te kijken of bijles geven ook wat voor mij was en dit was zo!
VRAAG 02 | 08
Vertel ons meer over het vak waarin je lesgeeft en over de onderwerpen die je leuk vindt om te bespreken met leerlingen (en eventueel ook de onderwerpen die je minder leuk vindt)!
Jeroen — Ik heb altijd dingen willen verklaren voor mezelf, daardoor kijk ik met gericht oog naar alles om me heen en bewonder ik hoe complex het universum is. Biologie schei- en natuurkunde zijn geweldige vakken om de wereld om ons heen te begrijpen. Bij scheikunde ligt mijn passie, omdat bij dit vak biologie en natuurkunde samen kunnen komen.

Ik was op de middelbare school nooit goed in talen, hierdoor vond ik ze ook niet zo leuk. Toch ben ik nu (met een andere methode) Spaans aan het leren en dat vind ik wel heel leuk om te doen!
VRAAG 03 | 08
Vertel ons over je grote voorbeeld of rolmodel, of het nou een leraar of lerares is waar je zelf les van hebt gehad of een genie in jouw veld!
Jeroen — Schrödinger is een natuurkundige die ik zeer veel waardeer om wat hij betekend heeft voor de schei- en natuurkunde. Wat ik voornamelijk knap vind zijn de modellen die hij heeft ontworpen voor de wereld van quantum mechanica.
VRAAG 04 | 08
Wat zijn, volgens jou, de vereiste kwaliteiten om een expert te zijn in jouw vak?
Jeroen — Je moet vergissingen kunnen toegeven en vooral geen last hebben van tunnelvisie. Voornamelijk open staan voor nieuwe theorieën op basis van feiten terwijl je wel kritisch blijft. Verder heb je altijd een doel nodig waarom je een bepaald onderzoek doet om het voor jezelf interessant te houden.
VRAAG 05 | 08
Kun je ons een leuke anekdote vertellen die te maken heeft met jouw beroep of jouw eigen schooltijd?
Jeroen — Ik heb altijd creatieve ideeen gehad als het om chemische processen ging. Toen ik begon met mijn studie probeerde ik altijd op eigen kracht een verklaring te vinden voor bepaalde processen. Ik moest aan mijn projectgroep verklaren waarom biodiesel sneller te maken was dan bioethanol. Mijn verklaring was dat biodiesel groter is dan ethanol en dat je daardoor minder vaak in een suikerketen hoefde te knippen. Ik presenteerde dit als: "wanneer je een komkommer hebt kun je die veel sneller in tweeën snijden dan in 100 kleine stukjes". Het lijkt me overbodig om te zeggen dat dit nergens op sloeg, maar de leraar waardeerde mijn creativiteit wel.
VRAAG 06 | 08
Dan is nu de tijd gekomen om toe te geven dat jij misschien ook wel wat moeilijkheden hebt gehad op school... en hoe je die hebt overwonnen!
Jeroen — In 2 havo ben ik blijven zitten, omdat ik het te druk had met mijn video games. Toen gaf ik er niet veel om, maar tegenwoordig denk ik daar aan terug en vraag ik me af waarom het zo gelopen is. Ik ben het jaar er op (omdat alles herhaling was) met prima cijfers geslaagd. Vanaf dat moment startte ik ieder nieuw jaar vol nieuwe motivatie om het in één keer te halen. Hierdoor stond ik rond kerst als een huis en kon ik zonder teveel stress te havo halen.
VRAAG 07 | 08
Help ons je een beetje beter te leren kennen door ons te vertellen over jouw passies (die je misschien ook van plan bent te delen via Superprof).
Jeroen — Mijn passie ligt in alles wat ik wil leren. Laatst dacht ik bijvoorbeeld: waarom zou ik geen spaans leren? Daar ben ik mee begonnen en ik vind het prachtig. Verder ben ik me gaan interesseren in filosofie ook al had ik vroeger een hekel aan levensbeschouwing. Mijn grootste passie ligt natuurlijk in de chemie met de nadruk op het vergroenen van reacties. Dat houdt in dat ik op zoek ga naar biobased alternatieven voor bestaande producten uit natuurlijke bronnen. Dit richt zich echt naar de toekomst waardoor je constant aan het werk bent met de laatste technologiën van deze tijd.
VRAAG 08 | 08
Wat maakt jou een Superprof? (behalve het beantwoorden van deze vragen)
Jeroen — Ik ben heel enthousiast over de vakken waar ik bijles in geef en beschik ook over een hoop praktische kennis om de basis concepten binnen de beta richting begrijpbaar te maken. Ik wil met mijn lessen graag bereiken dat ik mijn leerlingen het doel van een vak in laat zien, zodat hij zichzelf beter kan motiveren de stof tot zich te nemen.

Verder ben ik zelf student waardoor ik les geef alsof ik gewoon een goeie vriend ben waarmee te leerling samen huiswerk maakt en dat zorgt vaak voor hele gezellige en nuttige lessen.

Vergelijkbare leraren

Scheikunde (Chemie) in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in NaSk (Natuur Scheikunde). Leren is geen probleem meer, Examentraining Scheikunde toegankelijk voor iedereen!

Bergen op Zoom
Ik heb het VWO gehaald met een 8.5 en een 8.8 voor natuurkunde en wiskunde voor mijn eindexamens. Nu studeer ik Technische Natuurkunde aan de TU Delft. Ik geef natuurkunde en wiskunde lessen aan midde
15€
Dennisz
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Ik volg in mijn lessen de methode van school en wij zoeken samen uit wat je nog niet begrijpt. Stap voor stap behandelen wij...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Roosendaal
Fulltime Projectmanager, HBO Bachelor. Goed in Wiskunde en Natuurkunde algemeen. Tot en met Middelbaar Onderwijs.
20€
Bayram
1e les gratis!

Ik behandel mijn lessen in rationele manier met concrete voorbeelden die een cursist makkelijk kan toepassen en niet zal...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Groningen
Bijles in scheikunde van een ervaren student met een 9 op zijn VWO diploma! • met 4 jaar ervaring in bijles geven • Groningen
20€
Mick
 • (14 beoordelingen)
1e les gratis!

Mijn vier jaar werkervaring als bijlesdocent en studiebegeleider heeft mij veel geleerd over de beste aanpak om iemand te...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Ervaren online bijles docent met persoonlijke aanpak geeft bijles en examentraining scheikunde
20€
Adam
 • (12 beoordelingen)
1e les gratis!

Door een persoonlijke en betrokken aanpak, zorg ik vanaf de eerste les dat leerlingen zich vertrouwd voelen en alles durven...

Online les via webcam Goedgekeurd profiel
Veghel
Voltijd bijlesdocent geeft bijles Engels, geschiedenis, biologie, wiskunde A/C, natuurkunde en scheikunde
14€
Justin
1e les gratis!

Tijdens bijlessen probeer ik de stof op een iets andere manier te herhalen dan wat er in het boek staat. Zo probeer ik de...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Musselkanaal
Gaat deze leraar en vakidioot jou een schei- en natuurkunde baas maken? Zeker wel!
15€
Daniël
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

Hallo, ik ben Daniël en geef in het dagelijks leven natuur- en scheikunde lessen in het voortgezet- en middelbaar...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Gelderland
Student biotechnologie geeft natuurkunde en scheikunde les aan middelbare scholieren en evt ook ORC aan 1e jaars studenten
15€
Saskia
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik ben Saskia en mijn bijlessen zijn voor iedere middelbare school leerling. Mijn methode hangt heel erg af van de leerling...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Enschede
WO student Biomedische Technologie in Enschede geeft bijles (bètavakken) aan scholieren van de middelbare school (alle niveau's)
15€
Merel
1e les gratis!

Ik heb ervaring met bijles geven en kan verschillende vakken, zoals wiskunde, natuurkunde, scheikunde en biologie,...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
's-Hertogenbosch
Ervaren docent Natuurkunde en Scheikunde helpt je graag bij het behalen van je diploma!
25€
Nathalie
 • (7 beoordelingen)

Mijn manier van lesgeven is samen een strategie bedenken die voor jou werkt en een gestructureerde plan van aanpak aanleren...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Heerlen
Master student biomedische wetenschappen biedt zich aan voor (bij)les in scheikunde op MAVO/HAVO/VWO niveau
15€
Blue
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is veelzijdig. Aanvankelijk probeer ik de sterkte punten van de leerlingen te laten zien en te...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Breda
Scheikunde Student geeft bijles Scheikunde, Wiskunde en Natuurkunde voor VWO/Havo/Mavo
15€
Max
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Lekker rustig zitten met wat te drinken en een koekje. Als je vragen hebt beginnen we daar eerst mee, anders ga ik wat...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Leeuwarden
Natuur- en scheikunde bijlessen en examentraingingen voor vmbo/onderbouw havo/vwo door gemotiveerde lerares in opleiding
15€
Nikita
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Ik baseer mijn lessen op de persoonlijke behoeftes van de student, waarbij ik de student probeer te motiveren en...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Groningen
Hallo, Scheikunde met 8 afgerond, Bewegingswetenschappen, Universiteit Groningen VWO HAVO en MAVO gedaan en BETA vakken zijn mijn specialiteit
20€
Zenthe
 • (13 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik baseer mijn les geven op wat de persoon moeilijk vind en van uit daar verder te werken. Altijd eerst de kennis goed...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Enschede
Ervaren docent scheikunde geeft bijles en/of examentraining (ook CCVX), alle niveaus in Enschede.
35€
Machteld
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Na ruim tien jaar in het voortgezet onderwijs gewerkt te hebben, weet ik welke stof in het algemeen als lastig wordt ervaren...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 12€ 12€ 12€
5 uur 55€ 55€ 60€
10 uur 100€ 100€ 120€
Boek een les