Homepagina
Lessen geven
Nijmegen 
75€/u
1e les gratis!
Geverifieerd lerarenprofiel
Reactietijd 3u
Lessen aangeboden door Léonieke, MA
 • Individueel
 • In een groep
De lessen vinden plaats
 • Bij de leraar thuis
 • Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Professionele training
 • Pitchen
Niveaus
 • WO Master
 • Volwassenenonderwijs
 • HBO
 • WO Bachelor
 • Afgestudeerd HBO
 • Afgestudeerd WO
 • WO Master afgerond
 • Promovendus (Doctorandus)
 • Beginner
 • Intermediate
 • Professioneel
 • Doctorsgraad
 • Gevorderd

WO-geschoolde en Cambridge gecertificeerde taaltrainer Engels biedt professional skills courses en one-to-one training sessions op professionele wijze aan. Vragen? Neem gerust contact op!

Methodologie

Maatwerktrainingen. Jouw progressie en leerdoelen staan centraal, of je nu deelneemt aan een individuele cursus (coaching) of een groepscursus. Ik neem altijd een intake af vooraf, waarin we jouw wensen en leerdoelen bespreken. Tijdens de sessies rijk ik je materialen en oefeningen aan, zodat jij je optimaal kunt ontwikkelen.

Ik ben Cambridge ESOL gecerificeerd, wat hoger is dan een C2-Cambridge profiency. Ik heb deze didactische bevoegdheid verkregen in Vancouver, Canada in 2014. Sindsdien heb ik honderden studenten getraind in dit vakgebied bij Hogeschool Avans, Hogeschool Saxion, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, Tilburg University, Wageningen University en Radboud University Nijmegen. Hier heb ik ook groepen professionals getraind, van docenten, PhD's tot ondersteunend personeel.

Ervaring

Academisch geschoolde Engelse taal- en communicatietrainer. Ik geef al geruime tijd taaltrainingen aan drie universiteiten in Nederland en werk dus samen met Academische talencentra in Nederland, waaronder Tilburg University.

Verder heb ik op projectbasis samen gewerkt met hogescholen in de regio Nijmegen, Arnhem, Den Bosch, en Breda. Tevens ben ik een hoofddocent (Business English language trainer) geweest van een Bedrijfs- en Bestuurskunde opleiding (twee jaar) bij de beste hogeschool van Nederland.

Ik sta geregistreerd in het KVK, en in het s CRKBO docentenregister. Dit is een keurmerk voor kwaliteit van dienstverlening.

Verder ben ik Cambridge ESOL certified, geef ik Cambridge Examentrainingen en wordt mijn job performance goed tot excellent beoordeeld door cursisten van academische talencentra.

Tarieven excl. 21% BTW, vooraf gefactureerd en trainingen vinden altijd plaats face-to-face op een professionele locatie in Nijmegen, Utrecht, Den Bosch of Arnhem. Andere locaties eventueel in overleg.

Tarieven

Tarief voor 5 lesuren : 350€
Tarief voor 10 lesuren : 700€

Specificaties

Tarief 75 euro excl. BTW van toepassing op maatwerktrainingen (bijvoorbeeld: presentatievaardigheden of rapporteren in het Engels)

Eerste les gratis is niet van toepassing, omdat de intakeprocedure gratis door mij wordt aangeboden via Superprof.com t.w.v. 125 euro.

Mijn aanpak
Een professionele benadering en oog voor kwaliteit onderscheid mij van andere aanbieders. Mijn diensten zijn goedkoper dan wanneer groepstrainingen of individuele coaching bij academische talencentra zouden worden afgenomen. In het geval van groepstrainingen zitten er nooit meer dan 8 cursisten in de groep, zodat je zo veel mogelijk persoonlijke aandacht krijgt. Mijn trainingen worden bij academische talentra goed tot excellent beoordeeld, zo ook bij Tilburg University.

Waar vinden trainingen plaats?
Trainingen vinden altijd plaats in een professionele trainingsruimte. Ik geef trainingen in Nijmegen, Arnhem, Den Bosch en Utrecht op een centraal gelegen locatie. Ik geef trainingen of coaching dus uitsluitend op locatie. Hiervoor regel ik een ruimte bij een lokale educatieve instelling om de kosten zo laag mogelijk te houden en om een professionele setting te kunnen garanderen.

Een intakeprocedure en annuleringstermijn
Let op: ik start nooit zomaar met lesgeven. Ook een eerste sessie valt nog onder de intakeprocedure om niveau te kunnen bepalen. Eerst vindt er een uitgebreide intake plaats en test ik je niveau, ook stel ik je vragen over wat de aanleiding is voor het krijgen van taaltrainingen. Annuleren minimaal 50 uur van te voren kan kosteloos. Annuleringen 50 uur of minder van te voren leidt tot in rekening brengen van het volledige verschuldigde cursusbedrag. Aangezien de partij waar ruimtes gereserveerd worden een annuleringstermijn van 48 uur hanteert, is uitzondering hierop niet mogelijk.

Cambridge Exam training bootcamp
Op zaterdag 9 en 16 maart vindt een Cambridge examenbootcamp plaats in Nijmegen. Deze training is alleen geschikt voor cursisten die al een Cambridge English training gedaan hebben en die extra examentraining willen afnemen. De kosten voor deze tweedaagse (2 zaterdagen van 9:30 tot 15:00 uur) bedragen 250 euro incl. cursusmaterialen, koffie en thee en natuurlijk de accommodatie. Hiervoor zijn maar beperkte plaatsen beschikbaar, dus meld je nu aan!

Reguliere Cambridge Exam training courses en officiele examens?
Een reguliere Cambrigde First (B2 van CEFR), Cambridge Advanced (C1) of Cambridge Proficiency (C2) bestaat uit minimaal 8 tot 10 sessies van minimaal 60 minuten, waarbij de cursist rekening moet houden met 6 tot 8 uur voorbereidingstijd om het maximale uit de training te kunnen halen. Ik organiseer tweewekelijkse , kleinschalige groepstrainingen op locatie om je optimaal voor te bereiden op een officieel examen. Omdat ik ook samenwerk met officiele lokale assessmentcentres kan ik je ook direct aanmelden ervoor. Let op: tarieven liggen hoger voor officiele examentrainingen, maar onder dat van concurrenten (language centres), ook biedt ik meer persoonlijke aandacht, omdat ik een groepsgrootte van maximaal 8 cursisten hanteer i.p.v. 20).

Tarieven:
groupstraining Cambridge Advanced (CAE, C1 van CEFR) 800 euro - 7 bijeenkomsten van 4 uur
groupstraining Cambridge First (FCE, B2 van CEFR) 700 euro - 6 bijeenkomsten van 4 uur
Individueel CAE traject: 1000 euro (10 sessies van 1 uur incl. online begeleiding)
Individueel FCE traject: 800 euro (8 sessies van 1 uur incl. online begeleiding)

Kwaliteitsgarantie
Omdat ik je taalniveau meet en een grondige intakeprocedure doe (kosteloos), kun je uitgaan van een goede kwaliteit van dienstverlening. Ik ben ook CRKBO geregistreerd als docent, een kwaliteitskeurmerk.

Ben je een docent of ben je een professional en wil je in korte termijn een Cambridge Examen gaan doen, neem dan ook gerust contact op.

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met me op!

Lessen aangeboden door Léonieke, MA
Individueel
In een groep
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Professionele training
 • Pitchen
Niveaus
 • WO Master
 • Volwassenenonderwijs
 • HBO
 • WO Bachelor
 • Afgestudeerd HBO
 • Afgestudeerd WO
 • WO Master afgerond
 • Promovendus (Doctorandus)
 • Beginner
 • Intermediate
 • Professioneel
 • Doctorsgraad
 • Gevorderd

Léonieke, MA's achtergrond

Zie bovenstaande en mijn profiel hier op Superprof.com en zie kopje ervaring.

Vergelijkbare leraren

Professionele training in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Pitchen.

Nijmegen
Bedrijfskunde student geeft advies over loopbaankeuzes, leiderschap, pitchen, solliciteren en geef graag advies over hoe keuzes te maken
20€
Marijn
1e les gratis!

Ik behandel het onderwerp door middel van vraagstelling. De ander bewust proberen te maken wat en waarom je iets doet....

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Nijmegen
Hoe moet ik pitchen? Leer van een Sales Manager met meerdere landelijke records.
25€
Jay
1e les gratis!

Mijn methode is interactief, theoretisch maar vooral ook praktisch. Uiteindelijk leer je pitchen toch het best door het vaak...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Nijmegen
Pitching les, voor verbetering van je presentatie die gericht is naar de professionele maatschappij
10€
Anne
1e les gratis!

Ik behandel mijn onderwerpen in een vrije omgeven, waar ieder een kans krijgt om vragen te stellen en ik iedereen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Ruinerwold
HRM docent professionele vaardigheden voor jouw perfecte CV, brief en sollicitatie gesprek.
15€
Tiffany
 • (6 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik geef graag les op een interactieve manier, daarbij geef ik voorbeelden vanuit de praktijk en gebruik ik mijn eigen...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Schiedam
Loopbaancoach in Schiedam geeft les in studiekeuze, professionele vaardigheden, communiceren en profileren.
65€
Sanne
1e les gratis!

Last van onzekerheid? Heb je faalangst? Ben je te weinig assertief? Weet je niet welke studiekeuze je wilt maken? Wil je...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Kampen
Ik ben een Loopbaancoach sinds 1992!!! Ik werk in heel Nederland.
35€
Rik
1e les gratis!

Ik geef tips, maar ook opdrachten waardoor jij achter je passie en mogelijkheden komt. Nooit standaard! Altijd specifiek!...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Historica, mbo docent burgerschap, nu: professional in de zorg, gespecialiseerd in de zorgethiek - in het bijzonder de Presentietheorie. Boek een introductieles. Ook voor groepen professionals.
50€
Corien
1e les gratis!

Mijn lessen zijn interactief, ik vind het belangrijk mensen te enthousiasmeren. Vooral de zorg en het sociale domein heeft...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Strategy Design Consultant geeft les in hoe je het beste uit jezelf kan halen in je werk.
50€
Alexander
1e les gratis!

Interactie en experimenteren staan centraal. Om te doen wat je leuk vindt en/of goed kan is het van essentieel belang dat je...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
's-Hertogenbosch
Net afgestudeerde HBO'er geeft coach lessen over bewustwording, gedrag, motivatie en persoonlijke ontwikkelingen
35€
Jill
1e les gratis!

Persoonlijke aandacht, opzoek gaan naar de reden waarom, veel vragen en interactief bezig zijn. Vooral de personen zelf...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Woudsend
Salestrainer, overtuigende pitches, Groningen, Drenthe, Friesland. Goede voorbereiding is het halve werk
35€
Ronald
1e les gratis!

In een persoonlijk begeleiding werk samen met mijn cursist de pitch uit. Belangrijk hierbij is dat het wel bij je zelf...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Moeite met leren, plannen of loop je ergens tegenaan tijdens je studie? En heb je gewoon een maatje nodig die je hierbij helpt? Ik ben er voor je.
30€
Firat
1e les gratis!

Ik ben heel direct en houd van discipline. Ik ben ook heel realistisch en versterk mijn verhaal door situaties te schetsen.

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Workshop // Presenteren en Stemgebruik: Jezelf gereed maken voor welke soort presentatie dan ook
35€
Avi
1e les gratis!

1. We kijken naar WAT je wilt, 2. We halen naar voren WAAROM je dat wilt, 3. We werken uit HOE je dat het beste voor jezelf...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 75€ 75€ Niet beschikbaar
5 uur 350€ 350€ Niet beschikbaar
10 uur 700€ 700€ Niet beschikbaar
Boek een les