Homepagina
Lessen geven
Rijswijk 
40€/u
1e les gratis!
Geverifieerd lerarenprofiel
Reactietijd 1u
Lessen aangeboden door Marco
 • Individueel
 • In een groep
De lessen vinden plaats
 • Bij de leraar thuis
 • Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Personal trainer
 • Fitness
 • Spieren versterken
 • Conditietraining
 • Oefeningen
 • Cross Fitness
Niveaus
 • Alle niveaus

Gediplomeerd, enthousiaste personal trainer in Crossfit, Kracht en conditie en Endurance geeft graag les aan personen en small groups die zin hebben in gevarieerde trainingen die er toe doen!

Methodologie

Mijn manier van lesgeven is rustig maar enthousiast! Iedere training is anders en gevarieerd. Ik overzie veel in de techniek en risicosfeer van sporters, stuur op een opbouwende manier bij daar waar nodig en zorg ervoor dat je grenzen verantwoord worden verlegd en je de aandacht krijgt die je verdient. Maar vooral dat je een fijn gevoel hebt tijdens en na de training.

Ervaring

Ik ben een 52-jarige sportfanaat, een wedstrijd triatleet van sprint tot Ironman, Crossfitter en heb al mijn trainingsdiploma's in Crossfit behaald en volg mijn sportpassie/hart als Personal trainer. Daarnaast heb ik mijn Endurance-ervaring gecombineerd met Crossfit en ben ik tot een eigen WODBEAST trainingsmethode gekomen die ik kan inzetten voor iedereen. Van jong tot oud, van ervaren tot beginner!

Tarieven

Tarief voor 5 lesuren : 160€
Tarief voor 10 lesuren : 320€
Lessen aangeboden door Marco
Individueel
In een groep
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Personal trainer
 • Fitness
 • Spieren versterken
 • Conditietraining
 • Oefeningen
 • Cross Fitness
Niveaus
 • Alle niveaus

Marco's achtergrond

Persoonlijke gegevens

Naam: Marco Steven Hoogenraad
Adres: Siergaarde 113
2285 JE RIJSWIJK
Telefoonnummer: 070 – 3964801, gsm: (Opgeslagen informatie)
E-mail: (Opgeslagen informatie)
Geboortedatum 6 oktober 1966
Geslacht: man
Burgerlijke staat gehuwd, 2 kinderen
Nationaliteit: Nederlands

Opleidingen
2018 Fitness A
2017 Crossfit Running, Crossfit Judge, Crossfit Scaling
2017 Master Kettlebell opleiding
2017 Crossfit Anatomy
2017 Crossfit Level 1 trainer
2015 HBO Webdesigner Professional
2015 Google Analytics voor gevorderden
2012 TMAP Next Engineer
2011 HBO Testmanagement Manager
2011 HBO Testmanagement Specialist
2011 HBO Testmanagement Professional
2008 – 2010 HBO Digitale Communicatie
1984 – 1987 Havo: Nederlands, Engels, Duits, Wiskunde, Scheikunde en Biologie
1979 – 1984 Vwo: Nederlands, Engels, Frans, Economie I, Wiskunde I en II, Natuurkunde, Scheikunde en Biologie

Trainingen en Cursussen
MS Excel 2007 Basis UK
Applicatiemanagement (ASL2), november/december examen doen
AALO voedingsdocent (thuisstudie)
STS Trainings weekend producten en coaching ShapeWorks (ShapeWorks)
LTC Training Shapeworks (Opgeslagen informatie) Business System)
ACE thuisstudie Personal Trainer
Mn Basiscursus
Cursus Unix Basisgebruik
ORACLE Developer en Designer
Word- en Excel-opleiding
WP-opleiding
Connect opleiding
Lotusopleiding
Onderhandelingscursussen
COS Ziekenfondswet
SVV Verkorte Ziektekostencursus
SVV Verzekerdenadministratie
SVV Verstrekkingen
Interne opleiding Assurantie B
Interne opleidingen volgens FGO (functiegericht opleiden) bij Delta Lloyd

Werkervaring
Juli 2013- Aug. 2017 MN Marketing en Communicatie
Contentmanager/webredacteur/webdesigner

Voor 40 uur werkzaam en verantwoordelijk voor onder andere het contentmanagement, ontwikkeling en de webredactie van alle websites en portals van MN alsmede van het Intranet, de TV beeldschermen in het kantoor en het verzorgen van digitale nieuwsbrieven. Maar ook het maken van rapportages vanuit Google Analytics en het ontwikkelen van informatie websites gemaakt in Wordpress.

Mei 2011- Juni 2013 MN Diensten Application Services
Systeemtester/management

Voor 40 uur werkzaam en verantwoordelijk voor het Systeemtestmanagement in het domein Frontend (Portals en websites) waar ik de testplannen, testscenarios’s bedenk, registreer en uitvoerde.

Jan 2010- mei 2011 Mn Services IT Diensten
Applicatiemanager Mn Services

Voor 40 uur werkzaam en verantwoordelijk voor het neerzetten van de functie. Het onderhouden van documentatie, plannen en stroomlijnen van alle 250 applicaties binnen Mn Services.

Dec. 2006- jan 2010 Mn Services Diensten
Contentmanager Mn Services
Voor 40 uur werkzaam en verantwoordelijk voor het neerzetten van de functie. Het onderhouden, plannen, stroomlijnen van alle contentzaken voor intranet en internet.

Jan. 2006 – dec 2006 Mn Services Pensioenen en Verzekeringen/OP/EX
Medewerker afdeling Excasso

Voor 36 uur werkzaam en verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele taken zoals het controleren van handmatige betalingen, het boeken van bankafschriften, het beheren van crediteuren en het verzorgen van de maand-, kwartaal- en jaarafsluitingen op het gebied van uitkeringen.

Daarnaast hield ik me 4 uur per week bezig met het stimuleren van sportief bewegen van Mn medewerkers. Wij ontwikkelen faciliteiten en verzorgen trainingen en clinics met en voor de medewerkers.

Mei 2004 – dec. 2005 Mn Services Pensioenen en Verzekeringen/OP/IV
Medewerker afdeling Inkomensverzekeringen

Voor 30 uur werkzaam in en verantwoordelijk voor het verder professionaliseren van de afdeling door een planning&control cyclus te bedenken en te maken, managementinformatie te restylen en een Balance Scorecard te ontwikkelen.

Jul. 2001 – dec. 2009 HighLevel Sports
Eigenaar en Health, Lifestyle & Sports Consultant

Begeleiding /coaching /stimuleren van mensen om gezonder/energieker te worden door beweging, voeding en supplementen van ShapeWorks persoonlijk af te stemmen op de persoonlijke wensen en doelstellingen van de klant. Daarnaast bouw/onderhoud ik internetwinkels met sportkleding en sportproducten met als specialisme triatlon. Onderhoud en beheer van website in eigen beheer

Dec 1999 – apr. 2004 Mn Services Pensioenen en Verzekeringen/OP/PB
Productiebeheerder voor de afdeling Ziektewet

Werkzaam in en volledig verantwoordelijk met het technisch/planmatig begeleiden van de batchprocedures voor de ziektewetverzekeringen van Mn Services en het aanleveren van de input voor de maandelijkse managementinformatie.


Jan 1999 – nov. 1999 SFS Pensioenen
Assistent Coördinator Operationele Zaken

In eerste instantie verzorgde en berekende ik pensioenoverzichten. Het laatste halfjaar ben ik assistent coördinator Operationele Zaken geweest van een rekencentrum (in het kader van een lopend project). Mijn werkzaamheden bestonden uit het plannen van werkzaamheden en mensen, budgetteren, het in kaart brengen van de kosten en baten van bestaande projecten, opzetten van een Balanced Score Card.
Jul. 1996 – dec. 1998 Nationale Nederlanden/Employee Benefits Zorg
Contract en relatiebeheerder

Werkzaam in en verantwoordelijk voor een tweetal grote ziektekostencontracten (particulier en ziekenfonds), contactpersoon voor een viertal tussenpersonen en aanspreekpunt van het NN landelijk opererend ziekenfonds. Daarnaast hield ik me bezig met de moeilijkere correspondentie. Als senior-medewerker was ik verantwoordelijk voor het werk van een viertal mensen. Tijdens mijn periode bij NN ben ik lid geweest van de ondernemingsraad. Als lid ben ik zittende geweest in een tweetal commissies: FEA: Financiële en Economische Aangelegenheden en CPR: Communicatie en Public Relations (waar ik o.a. het jaarverslag 1998 heb verzorgd).

Jan. 1992 – jun. 1996 Nuts Verzekeringen (na portefeuille overname van Delta Lloyd)
Acceptant

Werkzaam in en verantwoordelijk voor het voeren van de niet standaard correspondentie (zowel schriftelijk als telefonisch), acceptatie- en incassozaken. Dit alles op het gebied van ziektekostenverzekeringen.

Mei 1989 – dec. 1992 Delta Lloyd Schade
Medewerker Standaard Pakket Polis

Het behandelen van standaard schadedeclaraties SPP in het begin tot acceptant en schadecorrespondent van ziektekostenverzekeringen naderhand.

Overige ervaring, interesses en aanvullende informatie


2000 - heden Wedstrijd tri- en duatleet met een 3e plaats op het EK Duatlon, een 2e en 3e plaats op het NK duatlon in 2004, 2009, 2011, 2015, ambassadeur van Ocean Lava Netherlands met winst in 2014 en 2015 tijdens Ocean Lava Finale in Lanzarote. Maar als absoluut hoogtepunt het succesvol voltooien van de Challenge van Almere in 2013 en de Ironman van Lanzarote in 2016. In 2017 in aanraking gekomen met Crossfit, mijn trainersdiploma gehaald en momenteel bezig met een eigen trainingsmethode te ontwikkelen.
2001 - 2004 Oprichter, begeleider van het HighLevel Sports Multi Team, het grootste amateur (recreanten) duursport team van Nederland.
2000 - 2001 Preventief Gezondheidsplan geschreven voor Mn Services, in het kader van het terugdringen van het ziekteverzuim en nu werkzaam als preventief bewegingscoördinator.

Interesses en hobby’s:kwalitatieve tijd doorbrengen met mijn gezin, sport en voeding in het algemeen met in het bijzonder triatlon en duatlon, lezen, leren en reizen.

Vergelijkbare leraren

Personal trainer in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Fitness. Leren is geen probleem meer, Spieren versterken toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Conditietraining is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Rijswijk
Ik ben een sporttrainer die graag personal trainingen geeft en ik spits de sessies helemaal toe op de doelen van mijn klanten. De lessen kunnen zowel in het Nederlands als het Engels gevolgd worden.
15€
Danny
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik maak tijdens mijn lessen, afhankelijk van het doel en niveau van de klant, gebruik van de methodes...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Den Haag
Afvallen? En sterker, fitter en gezonder worden? Laat dat maar aan mij over!
9€
Raza
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

Mijn naam is Raza en ik hou me bezig met het optimaliseren van de leefstijl van mensen die gezonder en bewuster willen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Delft
Hoofdinspecteur geeft leuk personal training. Boksen. Tae kwando. Kickboxen. Trx suspension. Funxtion. Smalgroup training en Voedingsasvies. Ik ben de gene die je nodig heb. We gaan de zomer gezond in
35€
Robby
 • (7 beoordelingen)
1e les gratis!

Mijn lessen zijn explosief dynamiek en leuk. Er wordt naar idereen zijn mogelijkheden gekeken. Niks is te gek alles kan

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Den Haag
WO student geeft bijles wiskunde op middelbare school niveau. Dagelijkse fitness instructeur
25€
Ayrton
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven is door goed te kijken wat de persoon niet snapt en herhalen

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Den Haag
Professionele Beweegspecialist geeft met passie, individuele trainingen voor beginners, gevorderden en specialisten
59€
Rob
1e les gratis!

Ik maak gebruik van de beste trainingstechnieken die werken, is het mogelijk om in zeer korte tijd maximale resultaten te...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Zwolle
Bevoegd Personal Trainer geeft training aan huis (omgeving Zwolle) en/of online coaching
45€
Tiemen
1e les gratis!

Tiemen Post In 2005 besloot Tiemen op 18 jarige leeftijd het leger in te gaan. Door de jaren heen heeft Tiemen zich...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Paris 17e, Frankrijk
Private Fitness Coach in Parijs geeft spierkrachttraining / Cardio / Pilates / Yoga / Stretching voor alle soorten niveaus en alle leeftijden in Ile de France
80€
Louis
 • (386 beoordelingen)

Ik heb een Master of Strength en Conditioning Coach in de Verenigde Staten. De volgende lessen zijn beschikbaar: - Pilates -...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Personal trainer/medical exercise specialist/functional trainer Basic-Fit Westzeedijk 387, Rotterdam/Brauwweg 47 Schiedam
50€
Bodyformation
1e les gratis!

Ik ben recht door zee en duidelijk, maar vriendelijk. Ik pas mijn werkwijze aan op de persoonlijkheid van de client. Waar de...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Arnhem
TeamNL judoka beschikbaar voor personal training met een op maat gemaakt programma
15€
Julie
1e les gratis!

Allereerst plan ik een proefles in om een beeld te krijgen van de sporter. Vanuit daar overleggen we de doelen, en zal ik...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Apeldoorn
Personal trainer biedt persoonlijke coaching en begeleiding bij een gezondere leefstijl (voeding, gezondheid, bewegen)
30€
Noël
1e les gratis!

Ik wil graag mijn kennis over gezondheid overbrengen en daarmee mensen helpen naar een gezonder en gelukkiger leven. Ik doe...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
WO-student geeft duidelijke personal training/dieet-tips voor alle leeftijden en geslachten (online en/of offline)
17€
Y
1e les gratis!

ik geef op een duidelijke en rustig manier les waardoor de oefening duidelijk wordt zodat u deze later kunt...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Doetinchem
Ervaren sporter laat mensen kennismaken met fitness door te trainen als een atleet
20€
Timo
1e les gratis!

Aan de hand van hoe vaak u wilt sporten in de week zal ik een schema maken waarbij alle spiergroepen genoeg worden getraind...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 40€ 40€ Niet beschikbaar
5 uur 160€ 160€ Niet beschikbaar
10 uur 320€ 320€ Niet beschikbaar
Boek een les