Homepagina
Lessen geven
Rijswijk 
Marco - Prof personal trainer - Rijswijk
40€/u
Helaas is deze leraar onbeschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.
Geverifieerd lerarenprofiel
Reactietijd 1u
Lessen aangeboden door Marco
 • Individueel
De lessen vinden plaats
 • Bij de leraar thuis
 • Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Personal trainer
 • Fitness
 • Spieren versterken
 • Oefeningen
 • Conditietraining
 • Cross Fitness
Niveaus
 • Alle niveaus

Gediplomeerd, enthousiaste personal trainer in Crossfit, Kracht en conditie en Endurance geeft graag les aan personen en small groups die zin hebben in gevarieerde trainingen die er toe doen!

Methodologie

Mijn manier van lesgeven is rustig maar enthousiast! Iedere training is anders en gevarieerd. Ik overzie veel in de techniek en risicosfeer van sporters, stuur op een opbouwende manier bij daar waar nodig en zorg ervoor dat je grenzen verantwoord worden verlegd en je de aandacht krijgt die je verdient. Maar vooral dat je een fijn gevoel hebt tijdens en na de training.

Ervaring

Ik ben een 52-jarige sportfanaat, een wedstrijd triatleet van sprint tot Ironman, Crossfitter en heb al mijn trainingsdiploma's in Crossfit behaald en volg mijn sportpassie/hart als Personal trainer. Daarnaast heb ik mijn Endurance-ervaring gecombineerd met Crossfit en ben ik tot een eigen WODBEAST trainingsmethode gekomen die ik kan inzetten voor iedereen. Van jong tot oud, van ervaren tot beginner!

Tarieven

Tarief voor 5 lesuren : 160€
Tarief voor 10 lesuren : 320€
Lessen aangeboden door Marco
Individueel
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Personal trainer
 • Fitness
 • Spieren versterken
 • Oefeningen
 • Conditietraining
 • Cross Fitness
Niveaus
 • Alle niveaus

Marco's achtergrond

Persoonlijke gegevens

Naam: Marco Steven Hoogenraad
Adres: Siergaarde 113
2285 JE RIJSWIJK
Telefoonnummer: 070 – 3964801, gsm: (Opgeslagen informatie)
E-mail: (Opgeslagen informatie)
Geboortedatum 6 oktober 1966
Geslacht: man
Burgerlijke staat gehuwd, 2 kinderen
Nationaliteit: Nederlands

Opleidingen
2018 Fitness A
2017 Crossfit Running, Crossfit Judge, Crossfit Scaling
2017 Master Kettlebell opleiding
2017 Crossfit Anatomy
2017 Crossfit Level 1 trainer
2015 HBO Webdesigner Professional
2015 Google Analytics voor gevorderden
2012 TMAP Next Engineer
2011 HBO Testmanagement Manager
2011 HBO Testmanagement Specialist
2011 HBO Testmanagement Professional
2008 – 2010 HBO Digitale Communicatie
1984 – 1987 Havo: Nederlands, Engels, Duits, Wiskunde, Scheikunde en Biologie
1979 – 1984 Vwo: Nederlands, Engels, Frans, Economie I, Wiskunde I en II, Natuurkunde, Scheikunde en Biologie

Trainingen en Cursussen
MS Excel 2007 Basis UK
Applicatiemanagement (ASL2), november/december examen doen
AALO voedingsdocent (thuisstudie)
STS Trainings weekend producten en coaching ShapeWorks (ShapeWorks)
LTC Training Shapeworks (Opgeslagen informatie) Business System)
ACE thuisstudie Personal Trainer
Mn Basiscursus
Cursus Unix Basisgebruik
ORACLE Developer en Designer
Word- en Excel-opleiding
WP-opleiding
Connect opleiding
Lotusopleiding
Onderhandelingscursussen
COS Ziekenfondswet
SVV Verkorte Ziektekostencursus
SVV Verzekerdenadministratie
SVV Verstrekkingen
Interne opleiding Assurantie B
Interne opleidingen volgens FGO (functiegericht opleiden) bij Delta Lloyd

Werkervaring
Juli 2013- Aug. 2017 MN Marketing en Communicatie
Contentmanager/webredacteur/webdesigner

Voor 40 uur werkzaam en verantwoordelijk voor onder andere het contentmanagement, ontwikkeling en de webredactie van alle websites en portals van MN alsmede van het Intranet, de TV beeldschermen in het kantoor en het verzorgen van digitale nieuwsbrieven. Maar ook het maken van rapportages vanuit Google Analytics en het ontwikkelen van informatie websites gemaakt in Wordpress.

Mei 2011- Juni 2013 MN Diensten Application Services
Systeemtester/management

Voor 40 uur werkzaam en verantwoordelijk voor het Systeemtestmanagement in het domein Frontend (Portals en websites) waar ik de testplannen, testscenarios’s bedenk, registreer en uitvoerde.

Jan 2010- mei 2011 Mn Services IT Diensten
Applicatiemanager Mn Services

Voor 40 uur werkzaam en verantwoordelijk voor het neerzetten van de functie. Het onderhouden van documentatie, plannen en stroomlijnen van alle 250 applicaties binnen Mn Services.

Dec. 2006- jan 2010 Mn Services Diensten
Contentmanager Mn Services
Voor 40 uur werkzaam en verantwoordelijk voor het neerzetten van de functie. Het onderhouden, plannen, stroomlijnen van alle contentzaken voor intranet en internet.

Jan. 2006 – dec 2006 Mn Services Pensioenen en Verzekeringen/OP/EX
Medewerker afdeling Excasso

Voor 36 uur werkzaam en verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele taken zoals het controleren van handmatige betalingen, het boeken van bankafschriften, het beheren van crediteuren en het verzorgen van de maand-, kwartaal- en jaarafsluitingen op het gebied van uitkeringen.

Daarnaast hield ik me 4 uur per week bezig met het stimuleren van sportief bewegen van Mn medewerkers. Wij ontwikkelen faciliteiten en verzorgen trainingen en clinics met en voor de medewerkers.

Mei 2004 – dec. 2005 Mn Services Pensioenen en Verzekeringen/OP/IV
Medewerker afdeling Inkomensverzekeringen

Voor 30 uur werkzaam in en verantwoordelijk voor het verder professionaliseren van de afdeling door een planning&control cyclus te bedenken en te maken, managementinformatie te restylen en een Balance Scorecard te ontwikkelen.

Jul. 2001 – dec. 2009 HighLevel Sports
Eigenaar en Health, Lifestyle & Sports Consultant

Begeleiding /coaching /stimuleren van mensen om gezonder/energieker te worden door beweging, voeding en supplementen van ShapeWorks persoonlijk af te stemmen op de persoonlijke wensen en doelstellingen van de klant. Daarnaast bouw/onderhoud ik internetwinkels met sportkleding en sportproducten met als specialisme triatlon. Onderhoud en beheer van website in eigen beheer

Dec 1999 – apr. 2004 Mn Services Pensioenen en Verzekeringen/OP/PB
Productiebeheerder voor de afdeling Ziektewet

Werkzaam in en volledig verantwoordelijk met het technisch/planmatig begeleiden van de batchprocedures voor de ziektewetverzekeringen van Mn Services en het aanleveren van de input voor de maandelijkse managementinformatie.


Jan 1999 – nov. 1999 SFS Pensioenen
Assistent Coördinator Operationele Zaken

In eerste instantie verzorgde en berekende ik pensioenoverzichten. Het laatste halfjaar ben ik assistent coördinator Operationele Zaken geweest van een rekencentrum (in het kader van een lopend project). Mijn werkzaamheden bestonden uit het plannen van werkzaamheden en mensen, budgetteren, het in kaart brengen van de kosten en baten van bestaande projecten, opzetten van een Balanced Score Card.
Jul. 1996 – dec. 1998 Nationale Nederlanden/Employee Benefits Zorg
Contract en relatiebeheerder

Werkzaam in en verantwoordelijk voor een tweetal grote ziektekostencontracten (particulier en ziekenfonds), contactpersoon voor een viertal tussenpersonen en aanspreekpunt van het NN landelijk opererend ziekenfonds. Daarnaast hield ik me bezig met de moeilijkere correspondentie. Als senior-medewerker was ik verantwoordelijk voor het werk van een viertal mensen. Tijdens mijn periode bij NN ben ik lid geweest van de ondernemingsraad. Als lid ben ik zittende geweest in een tweetal commissies: FEA: Financiële en Economische Aangelegenheden en CPR: Communicatie en Public Relations (waar ik o.a. het jaarverslag 1998 heb verzorgd).

Jan. 1992 – jun. 1996 Nuts Verzekeringen (na portefeuille overname van Delta Lloyd)
Acceptant

Werkzaam in en verantwoordelijk voor het voeren van de niet standaard correspondentie (zowel schriftelijk als telefonisch), acceptatie- en incassozaken. Dit alles op het gebied van ziektekostenverzekeringen.

Mei 1989 – dec. 1992 Delta Lloyd Schade
Medewerker Standaard Pakket Polis

Het behandelen van standaard schadedeclaraties SPP in het begin tot acceptant en schadecorrespondent van ziektekostenverzekeringen naderhand.

Overige ervaring, interesses en aanvullende informatie


2000 - heden Wedstrijd tri- en duatleet met een 3e plaats op het EK Duatlon, een 2e en 3e plaats op het NK duatlon in 2004, 2009, 2011, 2015, ambassadeur van Ocean Lava Netherlands met winst in 2014 en 2015 tijdens Ocean Lava Finale in Lanzarote. Maar als absoluut hoogtepunt het succesvol voltooien van de Challenge van Almere in 2013 en de Ironman van Lanzarote in 2016. In 2017 in aanraking gekomen met Crossfit, mijn trainersdiploma gehaald en momenteel bezig met een eigen trainingsmethode te ontwikkelen.
2001 - 2004 Oprichter, begeleider van het HighLevel Sports Multi Team, het grootste amateur (recreanten) duursport team van Nederland.
2000 - 2001 Preventief Gezondheidsplan geschreven voor Mn Services, in het kader van het terugdringen van het ziekteverzuim en nu werkzaam als preventief bewegingscoördinator.

Interesses en hobby’s:kwalitatieve tijd doorbrengen met mijn gezin, sport en voeding in het algemeen met in het bijzonder triatlon en duatlon, lezen, leren en reizen.

Vergelijkbare leraren

Personal trainer in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Fitness. Leren is geen probleem meer, Spieren versterken toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Oefeningen is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Den Haag
Sterk blijven tijdens corona? Train met mij en word superfit! €9 per keer.
9€
Jim
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

Mijn naam is Raza en ik ben eigenaar van sportschool Homegym. Trainen bij Homegym betekend dat je op je gemak kunt trainen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rijswijk
Ik ben een sporttrainer die graag personal trainingen geeft en ik spits de sessies helemaal toe op de doelen van mijn klanten. De lessen kunnen zowel in het Nederlands als het Engels gevolgd worden.
15€
Danny
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik maak tijdens mijn lessen, afhankelijk van het doel en niveau van de klant, gebruik van de methodes...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Den Haag
Personal trainer and fitness coach met een specialisatie in klimmen en boulderen van 1 op 1 training tot groeps lessen
12€
B
1e les gratis!

Met de 1 op 1 lessen word er een plan gemaakt van hoeveel weken of maanden het traject gaat worden en wat het beste is qua...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Den Haag
La Vie Physical & Mental Coaching. Outdoor workouts voor fysieke en mentale fitheid.
35€
Rico
1e les gratis!

Ik geef les op een informele manier waarbij het voor mij het belangrijkst is dat jij je op je gemak voelt. Vertrouwen is de...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Den Haag
WO student geeft bijles wiskunde op middelbare school niveau. Dagelijkse fitness instructeur
25€
Ayrton
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven is door goed te kijken wat de persoon niet snapt en herhalen

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Den Haag
Student fysiotherapie aan hogeschool van amsterdam, en fanatiek sporter in de sportschool
20€
Philip
1e les gratis!

Ik baseer mijn lessen op kennis uit de fysiotherapie en uit ervaring. Ik ben zeer gedreven en gedisciplineerd. Dit breng ik...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Zwolle
Bevoegd Personal Trainer geeft training aan huis (omgeving Zwolle) en/of online coaching
45€
Tiemen
1e les gratis!

Tiemen Post In 2005 besloot Tiemen op 18 jarige leeftijd het leger in te gaan. Door de jaren heen heeft Tiemen zich...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Paris 17e, Frankrijk
Private Fitness Coach in Parijs geeft spierkrachttraining / Cardio / Pilates / Yoga / Stretching voor alle soorten niveaus en alle leeftijden in Ile de France
100€
Louis
 • (405 beoordelingen)

Ik heb een Master of Strength en Conditioning Coach in de Verenigde Staten. De volgende lessen zijn beschikbaar: - Pilates -...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Fitness & Conditietraining + Motiverende Coach: wat jouw niveau ook is, ik krijg jou wel in beweging!
15€
Alexander
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

Mijn trainingen baseer ik op de huidige, meest relevante wetenschap. Alleen de meest beproefde en effectieve methoden zijn...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Online coaching provides diet plans for big transformations for 4 weeks (Bodybuilding, physique, Athletics, fat loss, weight gain, summer body).
60€
Modar
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Diet plans will be provided online with specific and explained steps by the trainer. There will be a first meeting between...

Online les via webcam Goedgekeurd profiel
Ouddorp
Heb jij les of hulp nodig bij onderwerpen zoals Sport, Personal Training, Fitness & Personal Coaching? Wij helpen je graag!
25€
Joeri
1e les gratis!

- Ik geef al meer dan 6 jaar training bij sportverenigingen en fitness fanatiek. - Mijn baan heeft betrekking op het...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Personalized, Customised, Dedicated Basketball Trainer with 100% attention to the client.
25€
Cedinio
 • (14 beoordelingen)
1e les gratis!

I base my training on what the client needs. I always begin with a conversation to get an understanding of the client, then...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 40€ 40€ Niet beschikbaar
5 uur 160€ 160€ Niet beschikbaar
10 uur 320€ 320€ Niet beschikbaar
Helaas is deze leraar onbeschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.