Homepagina
Lessen geven
Schiedam 
Schiedam 
 • (8 beoordelingen)
K
Kiki
« Excellent! Ik vind Eline heel fijn als bijles docent. Ze heeft veel oefen... Lees meer »
K
Kiki
« Excellent! Ik vind Eline heel fijn als bijles docent. Ze heeft veel oefen materiaal om me op weg te helpen en geeft veel feedback op mijn huiswerk. Door veel te oefenen lukt het allemaal en natuurlijk de tips. Ik heb veel moeite met algemene woordenschat onder andere en het gaat in stappen beter. Tijdens de lessen krijg ik goede motivatie om te werken dus dat is super! Communicatie gaat ook goed dus dat is fijn. »
40€/u
1e les gratis!
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 7u
Lessen aangeboden door Eline
 • Individueel
De lessen vinden plaats
Onderwezen onderwerpen
 • Engels
 • Spreekvaardigheid - Engels
 • Schrijfvaardigheid - Engels
 • Leesvaardigheid - Engels
 • Vocabulaire - Engels
 • Uitspraak (accent) - Engels
Niveaus
 • Alle niveaus

Gecertificeerd Engels lerares met 5 jaar ervaring geeft les op alle niveau's!

Methodologie

Voor we met de echte lessen beginnen, plannen we een (gratis) kennismakingsgesprek in om de wensen te bespreken. Op basis van dit gesprek én een korte 'toets' maak ik een gepersonaliseerd lessenplan. Dit plan is echter flexibel en kan aangepast worden, indien gewenst.

Al mijn lessen worden online gegeven, waardoor je nooit het huis uit hoeft! Het liefst spreek ik tijdens de lessen alleen Engels (niet tijdens het kennismakingsgesprek), omdat je het snelste leert als je de stof meteen zelf gebruikt. Voel je je hier niet comfortabel bij, dan hoeft dit natuurlijk niet!

Na elke les stuur ik je een les samenvatting. Hier vind je het materiaal dat we gebruikt hebben, nieuwe woorden die we geleerd hebben, fouten die gecorigeerd zijn & het huiswerk.
Uiteraard zit er haast achter de lessen - we lopen de stof volledig op jouw tempo af.

Tijdens de lessen maak ik veel gebruik van visueel materiaal, zodat zelfs de absolute beginners weten wat er gebeurt.

Daarnaast zorg ik ervoor dat de lessen niet alleen effectief zijn, maar we het ook leuk hebben! De onderwerpen van elke les zijn daarom gebaseerd op jouw interesses en zitten vol met verschillende activiteiten. Zo vervelen de lessen nooit!

Indien gewenst kunnen we tijdens het kennismakingsgesprek één voorbeeld opdracht maken, zoals we dat ook zouden doen in een echte les.

Verder geef ik les aan alle leeftijden & niveaus!

Ervaring

Ik ben TEFL (Teaching English as a Foreign Language) gecertificeerd en geef al 5 jaar les aan leerlingen van alle leeftijden en heb inmiddels al honderden leerlingen mogen helpen hun Engels naar een hoger niveau te tillen. Naast het slagen voor hun examens en het verbeteren van hun cijfers en studievaardigheden krijgen leerlingen ook meer zelfvertrouwen!

Zelf heb ik International Leisure Management gestudeerd (Engelstalige opleiding) én ben ik één jaar op uitwisseling geweest naar Bournemouth University, Engeland. Ook heb ik mijn Cambridge ESOL certificaat behaald, waardoor je er zeker van kunt zijn dat mijn Engels van hoog niveau is!

Door mijn opleiding en werkervaring in het bedrijfsleven kan ik je ook helpen met business English, indien gewenst.

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 40€/u
Tarief voor 5 lesuren : 200€
Tarief voor 10 lesuren : 380€

Specificaties

Geplande lessen kunnen uiterlijk 24 uur van tevoren afgezegd worden, anders wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.

Lessen aangeboden door Eline
Individueel
De lessen vinden plaats
Onderwezen onderwerpen
 • Engels
 • Spreekvaardigheid - Engels
 • Schrijfvaardigheid - Engels
 • Leesvaardigheid - Engels
 • Vocabulaire - Engels
 • Uitspraak (accent) - Engels
Niveaus
 • Alle niveaus

Eline's achtergrond

In 2015 begon ik met het geven van (online) bijlessen voor leerlingen van verschillende niveau's & achtergronden bij meerdere bedrijven. Een jaar later is hier ook het geven van examentrainingen bij gekomen en heb ik 4 jaar gewerkt als hoofd examentrainer VWO voor de vakken Nederlands, Engels en wiskunde.

Daarnaast heb ik mijn Engelstalige HBO Bachelor opleiding International Leisure Management afgerond in 2019. Onderdeel van deze opleiding was een uitwisseling van één studiejaar, waarbij ik International Hospitality Management studeerde bij Bournemouth University, Engeland.
Na mijn opleiding ben ik een tijdje aan de slag gegaan als Meeting & Event Coordinator bij een groot hotelketen, maar kwam erachter dat mijn interesse toch meer lag bij hetgeen wat ik de jaren daarvoor deed.

Als laatste heb ik mijn TEFL certificatie behaald. Dit garandeerd dat ik niet alleen verstand heb van de taal, maar ook de juiste didactische vaardigheden heb om dit over te brengen.

De 8 beoordelingen over Eline
 • 4.9/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
K
Kiki

Excellent! Ik vind Eline heel fijn als bijles docent. Ze heeft veel oefen materiaal om me op weg te helpen en geeft veel feedback op mijn huiswerk. Door veel te oefenen lukt het allemaal en natuurlijk de tips. Ik heb veel moeite met algemene woordenschat onder andere en het gaat in stappen beter. Tijdens de lessen krijg ik goede motivatie om te werken dus dat is super! Communicatie gaat ook goed dus dat is fijn.

Reactie van Eline

Kiki is een erg fijne student - ze steekt veel moeite in het voorbereiden van de lessen en het nakijken van huiswerk. Haar leesvaardigheid gaat al heel goed. Het spreken is nog lastig (dat is altijd het moeilijkste) maar daar gaan we nog aan werken!

7 aanbevelingen

S
Stefan

Eline is verreweg een van de beste bijlesgevers die ik ben tegengekomen. Mijn zoontje zit in de onderbouw van de HAVO en had moeite om de stof bij te benen. Met de hulp van Eline heeft hij niet alleen zijn kennis en vaardigheden omhoog weten te schroeven maar ook zijn zelfvertrouwen in de taal. Nu heeft hij er eigenlijk geen problemen meer mee. Heel erg bedankt Eline!

F
Fleur

Voor mijn werk had ik een opfris training nodig voor Engels. Eline heeft mij hier enorm in geholpen. De Engelse taal was bij mij aanwezig en Eline heeft het allemaal naar boven gehaald en mijn vertrouwen gegeven. Daarnaast was het ook nog leuk en gezellig.

S
Saskia

Ik heb bij de lessen van Eline veel zelfvertrouwen gekregen in het spreken van Engels. Zij kan heel goed de grammatica uitleggen en geeft positieve feedback, waar ik veel van geleerd heb.

R
Roel

Eline heeft een leuke en open manier van lesgeven. Zij heeft mij heel veel vertrouwen gegeven en enorm geholpen met mijn spreekvaardigheid en grammatica.

G
Ger

Eline heeft geduld en kan een situatie of probleem op meerdere manieren uitleggen, waardoor het altijd duidelijk wordt. Ze heeft een jaar in Engeland gewoond en gestudeerd en is mede daardoor te taal machtig. Kortom, de ideale trainer.

S
Stefan

Eline is écht een hele goede lerares. Ik heb een tijdlang bijles van haar gehad om mijn Engels naar een hoger niveau te tillen. Eline kan heel helder uitleggen en was super geduldig als ik met sommige onderdelen wat meer moeite had. Daarnaast is ze ook nog eens heel gezellig. Ik kan haar aan iedereen aanraden!

K
K

Eline is een geduldige lerares, die duidelijk kennis van zaken heeft. Zij legt rustig en goed de stof uit waardoor je het makkelijk op pakt. Je kunt voor vragen altijd bij haar terecht.

Vergelijkbare leraren

Engels in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Spreekvaardigheid - Engels. Leren is geen probleem meer, Schrijfvaardigheid - Engels toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Leesvaardigheid - Engels is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Rotterdam
Student International Business & Languages geeft les in alle aspecten van de Engelse taal. Ik help je graag op gebied van spreekvaardigheid, leesvaardigheid, luistervaardigheid en het Engels accent.
15€
Jesse
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is 100% op jou gebaseerd en is interactief. Ik geloof in practise makes perfect als het op Engels...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Schiedam
Pabo studente geeft engels les op middelbaar niveau. Zelf de havo afgerond met een 8 voor engels.
18€
Anne
1e les gratis!

Ik baseer mijn lessen op wat de studerende nodig heeft. Ik kan hulp bieden bij school vragen en voorbereiden op toetsen. Is...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Schiedam
Online les in Engels (alle middelbare school niveaus) door meid die Gymnasium heeft afgerond met een 8 voor Engels
15€
Serena
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven zal aangepast worden op de behoeftes van de leerling. Heeft hij of zij hulp nodig met zijn of haar...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Schiedam
Docent Engels in opleiding geeft les aan studenten van de middelbare school, HBO en WO
17€
Veronica
1e les gratis!

Mijn leermethode bestaat uit een mix van gesproken taal, grammatica en cultuur. Mijn voorkeur gaat altijd naar het kijken...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Vlaardingen
Native speaker (Amerikaans) geeft les in Engels voor beginners in omgeving Rotterdam
10€
Chris
1e les gratis!

We gaan tijdens de 1e sessie gewoon met elkaar praten om te kijken wat je graag wil bereiken, wat je huidige niveau is en...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Schiedam
Pabo studente geeft Engelse les op basisonderwijs, middelbaar onderwijs en hoger beroeps onderwijs
15€
Ans
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven is voornamelijk leren door te doen. Veel gesprekjes aan gaan en zo weinig mogelijk luisteren naar...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Schiedam
Would you improve your skills of presentation and negotiation? Let me coach you.
25€
Marianna
1e les gratis!

Op elke les er is een gestructureerde lesmateriaal (grammatica, vocabulaire), er is ook een roleplay and een spontaan...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Vlaardingen
Afgestudeerd havist geeft les in engels, frans en duits. Start met een deeltijdopleiding leraar frans 2e graads
17€
Arthur
1e les gratis!

Ik vraag de leerling waar moeite mee is, dan maak ik zelf opdrachten omdat ik meestal snel begrijp wat de leerling...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Vlaardingen
Engels op jouw manier: wil je extra leesvaardigheid trainen, of vlotter te kunnen spreken, of misschien wil je meer oefenen met grammatica. Ervaren docent wil je graag ondersteunen.
25€
Anna
1e les gratis!

Jij weet, waarschijnlijk, heel goed wat heb je nodig om beter te worden in het Engels. Daarnaast kunnen we een aantal...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Rotterdam
Derdejaars HBO student, kan Engels geven op MBO en VO. Altijd bereikbaar bij vragen over mijn vak.
16€
Stijn
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Voordat ik les ga geven bepalen we samen wat jij nodig hebt. Zo kan het zijn dat je prima kunt lezen, maar dat je...

Online les via webcam 1-op-1 lessen
Schiedam
(Bijna) Eerstegraads docent geeft Engels op middelbare school, MBO-, en HBO-niveau in Schiedam en omgeving, en online.
15€
Brian
1e les gratis!

Mijn naam is Brian, momenteel afstuderend aan de opleiding voor Eerstegraads docent Engels. Ik heb ervaring met het lesgeven...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Student van de lerarenopleiding Engels 3e jaar, die naast stage lopen ook graag andere een handje helpt waar nodig!
15€
Kimberly
1e les gratis!

Ik baseer mijn lessen op de behoeftes van de leerling. Ook zorg ik er voor dat de stof die ik aanreik zoveel mogelijk...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Vloeiend Engels sprekende student kan jou helpen met alles voor Engels!
15€
Zylan
1e les gratis!

Ik geef les gebaseerd volledig op de leerling die ik les moet geven. Waar jij hulp in nodig hebt, of dat nou luisteren,...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Privé leraar met ruim 5 jaar ervaring geeft Business English en Conversational English
35€
Frank
 • (6 beoordelingen)

Een typische eerste les bestaat uit het breken van het ijs en het vaststellen van jouw niveau. Vervolgens vraag ik je om...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
HBO student Bedrijfskunde tweedejaars. Havo eindexamen Engels afgerond met een zeven.
10€
Frederique
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is het ondersteunen van kinderen bij hun huiswerk. Ik geef ze tips over hoe ze Engelse teksten het...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur Niet beschikbaar Niet beschikbaar 40€
5 uur Niet beschikbaar Niet beschikbaar 200€
10 uur Niet beschikbaar Niet beschikbaar 400€
Boek een les