Homepagina
Lessen geven
's-hertogenbosch 
's-hertogenbosch 
 • (18 beoordelingen)
E
Esra
« Perfect! Super fijne samenwerking, ik voelde me heel erg op mijn gemak. Ze... Lees meer »
E
Esra
« Perfect! Super fijne samenwerking, ik voelde me heel erg op mijn gemak. Ze geeft uitleg aan de hand van voorbeelden en zorgt ervoor dat ik de stof ook echt daadwerkelijk begrijp en er inzicht in krijg. Ik zou Nathalie zeker aanraden. »
35€/u
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 1u
Lessen aangeboden door Nathalie
 • Individueel
De lessen vinden plaats
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
 • Natuurkunde
 • Scheikunde (Chemie)
 • NaSk (Natuur Scheikunde)
 • Examentraining Natuurkunde
 • Examentraining Scheikunde
Niveaus
 • Alle niveaus

Ervaren middelbare school docent Scheikunde, Natuurkunde en Wiskunde helpt je graag bij het behalen van je diploma!

Methodologie

Mijn manier van lesgeven is samen een strategie bedenken die voor jou werkt en een gestructureerde plan van aanpak aanleren die je op alle vragen kan toepassen en zo succes behaald. Ik leer een manier van denken aan, die je kunt toepassen op meerdere vakken. Ik stel veel open vragen en verbeter je zelfredzaamheid. Samen opgaven maken, zelfstandig opgaven maken, bespreken, kijken wat er goed en fout ging, erna nogmaals proberen en dit blijven herhalen, totdat het goed gaat.

Ervaring

Afgestudeerde middelbare school docent (op verschillende niveau's: mavo, havo en vwo) Natuurkunde en Scheikunde met bijna 10 jaar ervaring in examentraining.
Ik geef op dit moment ook les op een middelbare school en merkt dat deze abstracte vakken lastig blijven. Daarom wil ik je graag helpen!

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 35€/u
Tarief voor 5 lesuren : 175€
Tarief voor 10 lesuren : 350€

Specificaties

Kijk op (Opgeslagen informatie) voor alle tarieven!
Groetjes:)

Lessen aangeboden door Nathalie
Individueel
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
 • Natuurkunde
 • Scheikunde (Chemie)
 • NaSk (Natuur Scheikunde)
 • Examentraining Natuurkunde
 • Examentraining Scheikunde
Niveaus
 • Alle niveaus

Nathalie's achtergrond

Hallo lieve jij!

Mijn naam is Nathalie Goossens, 30 jaar en al bijna 10 jaar werkzaam als docent op verschillende middelbare scholen. Ik heb ervaring als docent scheikunde en natuurkunde op niveau Praktijkonderwijs tot Gymnasium.

Tijdens mijn reguliere werkzaamheden als docent op een middelbare school, werk ik natuurlijk met groepen leerlingen, maar ik vind het 1 op 1 contact wat ik heb met mijn bijlesstudenten fantastisch. Door zo nauw samen te werken, leer je iemand zijn leefstijl goed kennen en kun je daar perfect op inspelen. Ik hoop dat ik jou mag helpen tijdens je reguliere huiswerk, bij het behalen van die moeilijke toetsen en/of je eindexamen.

Ik kan je helpen bij kortdurende trajecten (wanneer je bijvoorbeeld een herexamen hebt over 1 maand), maar ook als structurele begeleiding tijdens het gehele schooljaar. Ik werk zelf graag face to face, dus dat we fysiek afspreken, bijvoorbeeld in een rustig koffietentje, bij jou thuis, in een bieb of op jouw school, maar als je liever via de webcam werkt, is dat ook prima! Dit kan zowel met Skype, Zoom, Google Hangouts of Facetime.

Neem eens een kijkje op mijn LinkedIn profiel of op mijn instagram profiel!

Lieve groetjes,

Nathalie

De 18 beoordelingen over Nathalie
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
E
Esra

Perfect! Super fijne samenwerking, ik voelde me heel erg op mijn gemak. Ze geeft uitleg aan de hand van voorbeelden en zorgt ervoor dat ik de stof ook echt daadwerkelijk begrijp en er inzicht in krijg. Ik zou Nathalie zeker aanraden.

Reactie van Nathalie

Dank je wel Esra! Je werkt er zelf ook erg hard voor! We moeten even knallen voor je staatsexamen over 2 weken! Maar komt goed, je bent gemotiveerd en kan je lang concentreren. En het is ook nog eens gezellig!

E
Emma

Perfect! Nathalie zie ik elke week voor bijles scheikunde, als we een afspraak maken gaat deze ook altijd door. Iedereen heeft zijn eigen manier van leren en Nathalie kijkt echt welke manier van leren voor mij werkt. Ik leer elke week weer nieuwe dingen en ik snap de leerstof ook steeds sneller. Dankzij haar heb ik er weer vertrouwen in dat het goed gaat komen met scheikunde!

Reactie van Nathalie

Duidelijke leervraag. Serieuze student.

16 aanbevelingen

N
Naftali

Hallo ik ben Naftali Keyson ik zit in 5 havo. Ik heb bijles van Nathalie ze kan super goed uitleggen en is heel geduldig ik snap nu scheikunde veel beter. Ik beveel Nathalie aan voor scheikunde bijles.

C
Carlijn

Nathalie is een super lieve en behulpzame lerares! Ze geeft je echt het gevoel dat geen enkele vraag te veel is en ze heeft een geduldige en gevarieerde manier van uitleggen. Ze is echt een topper!

S
Saskia

Nathalie: enthousiast, betrokken, bevlogen, grappig, direct en uitgesproken. Ik heb enkele jaren met Nathalie mogen werken in de bovenbouw van het vmbo. Ze houdt van haar vak en maakt haar leerlingen graag enthousiast voor natuur- en scheikunde. Ze doet dit door vooruitstrevend en praktisch bezig te zijn met leerlingen.

B
B

Nathalie begrijpt goed dat elke leerling anders is en past haar leerplan aan op de behoeften van de leerling. Ze luistert en observeert eerst waarna ze een doelgericht plan opstelt en samen met de leerling aan de slag gaat.

L
Linda

Nathalie heeft mij geholpen om mijn Scheikunde niveau bij te spijkeren. In mijn examenjaar heeft ze er voor gezorgd dat ik de lesstof begreep en mijn examen heb gehaald! Ze is geduldig, ook wanneer ik het niet begrijp zoekt ze naar een manier om het tastbaar te maken. Daarnaast is het ook nog eens altijd gezellig wat het tot een fijne bijles maakt.

M
Moniek

Nathalie heeft mij heel goed geholpen. Ze is altijd enthousiast en past het leertempo aan op mijn tempo. Ik heb heel veel gehad aan Nathalie’s hulp.

J
Jennifer

Bij Nathalie voel ik me op mijn gemak. Ze is geduldig en ik durf haar vragen te stellen. Ze is heel enthousiast en weet dat leuk over te brengen. Ik ben blij met haar!

B
Bilal

Echt een topdocent en vakinhoudelijk zeer sterk. Jarenlang met haar in professioneel verband samen gewerkt. Ik begreep nooit zo goed natuurkundige problemen, maar zij legde het op een simpele en heldere manier uit.

W
Wietse

Tijdens de natuurkunde Bijlessen heb ik veel aan de uitleg van Nathalie. Nathalie legt het op een gemakkelijke en rustige manier uit en vind het niet erg om het vaker te herhalen. Mijn cijfers zijn veel hoger sinds ik hulp krijg van Nathalie.

I
Isabella

Nathalie geeft mij bijles voor scheikunde (VWO 6). Ze laat me zelf nadenken en stelt vervolg vragen. Dit zorgt ervoor dat ik alles echt helemaal snap. Echt super fijn!!

Interview met Nathalie

VRAAG 01 | 08
Wanneer is de interesse voor jouw onderwerp en voor het geven van privéles ontstaan?
Nathalie — Sinds ik al een aantal jaar les geef en merk dat ik naast het klassikale lesgeven ook graag wat meer diepgang op persoonlijk gebied mis. Ik merk dat er veel vraag is naar 1 op 1 bijles, omdat scheikunde en natuurkunde moeilijke vakken blijven.
VRAAG 02 | 08
Vertel ons meer over het vak waarin je lesgeeft en over de onderwerpen die je leuk vindt om te bespreken met leerlingen (en eventueel ook de onderwerpen die je minder leuk vindt)!
Nathalie — Ik geef les in natuurkunde en scheikunde en vind de bouw van de materie erg leuk! Ik vind die grote puzzel van moleculen erg leuk om op te lossen en vind het erg gaaf om de structuur van alle deeltjes om ons heen te begrijpen. Ook vind ik warmteleer van de natuurkunde erg leuk, omdat ik daar veel mee kan rekenen. Misschien stom om te zeggen, maar ik vind de analytische kant van scheikunde iets minder interessant, omdat ik zelf graag dingen wil ontdekken en berekenen.
VRAAG 03 | 08
Vertel ons over je grote voorbeeld of rolmodel, of het nou een leraar of lerares is waar je zelf les van hebt gehad of een genie in jouw veld!
Nathalie — Ik heb niet echt een rolmodel, ik houd er erg van om je eigen rolmodel te zijn. Ik vind het leuk als je trots op jezelf kan zijn en de beste versie van jezelf bent. Als ik een rolmodel zou moeten kiezen zou ik mijn studenten kiezen, omdat deze altijd zo gedreven en serieus zijn. Zo goed!
VRAAG 04 | 08
Wat zijn, volgens jou, de vereiste kwaliteiten om een expert te zijn in jouw vak?
Nathalie — Begrip, geduld, empathie bezitten en out of the box denken.
VRAAG 05 | 08
Kun je ons een leuke anekdote vertellen die te maken heeft met jouw beroep of jouw eigen schooltijd?
Nathalie — Ik had voor mijn natuurkunde eindexamen een onvoldoende! Dus ik begrijp heel goed hoe dat voelt! Bij mij is het kwartje pas later gevallen. Dit maakt mij wel begripvol voor de student die het niet begrijpt.
VRAAG 06 | 08
Dan is nu de tijd gekomen om toe te geven dat jij misschien ook wel wat moeilijkheden hebt gehad op school... en hoe je die hebt overwonnen!
Nathalie — Ik was eerlijk gezegd een beetje lui op de middelbare school, maar dat komt omdat ik niet genoeg werd uitgedaagd. Ik heb naar mijn passie gezocht en doordat ik deze heb gevonden, ben ik echt super enthousiast en ga ik altijd met nog meer energie weer weg van mijn werk.
VRAAG 07 | 08
Help ons je een beetje beter te leren kennen door ons te vertellen over jouw passies (die je misschien ook van plan bent te delen via Superprof).
Nathalie — Mijn passie is om leerlingen te helpen wanneer ze het niet meer zien zitten. Ik wil graag het vertrouwen terug geven.
VRAAG 08 | 08
Wat maakt jou een Superprof (behalve het beantwoorden van deze vragen 😉) ?
Nathalie — Omdat ik een beetje gek, jong, energiek, geduldig en super enthousiast ben. En omdat ik leerlingen 'zie'. Ik heb je snel door en kan echt snel schakelen naar de behoeften van de student.

Vergelijkbare leraren

Wiskunde in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Natuurkunde. Leren is geen probleem meer, Scheikunde (Chemie) toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in NaSk (Natuur Scheikunde) is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

's-Hertogenbosch
Ervaren docent en senior software developer ( > 20jr ) geeft les in web development en databaseontwerp in PHP / Html5 / css / javascript / SQL aan newbies/juniors/mediors in Den Bosch eo.
25€
Abu
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik pas mijn lessen aan aan het niveau, leerstijl en het uiteindelijke doel van de leerling. Ik daag mijn leerling uit, maar...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
's-Hertogenbosch
WO student Bouwkunde geeft bijles in 's-Hertogenbosch en Delft in vrijwel alle alpha en bèta vwo vakken!
15€
Isa
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Ik studeer Bouwkunde aan de TU Delft en heb vwo afgerond met het profiel “natuur & techniek en natuur & gezondheid” in...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
's-Hertogenbosch
Wiskunde, Engels en Science Tutor in s-hertogenbosch, online / webcam en bij studenten thuis
12€
Peter
1e les gratis!

What benefits you get from my classes: I am not very strict when it comes to extra time. We can extend a bit. +10/15 mins...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
's-Hertogenbosch
Algebra, Calculus, Geometry, Trigonometry, Probability, Arithmetic, Engineering Mathematics, Den Bosch, Amsterdam, Diploma
22€
Prasadarao
1e les gratis!

I am Prasadarao Sangam, a highly skilled Mathematics Teacher having dual Master’s degree in Mathematics and a...

Online les via webcam 1-op-1 lessen
Rosmalen
MBO student geeft natuurkunde, studeert zelf sportacademie. Zat op het sintjans-lyceum den bosch
17€
Romy
1e les gratis!

Ik ben vrij gestructureerd en wil graag dat de studenten ook zelf op onderzoek gaan naar een antwoord: ik breng alles op een...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
's-Hertogenbosch
HBO student Milieukunde geeft bijles Wiskunde, natuurkunde en scheikunde vanuit Den Bosch
15€
Tomas
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven in gebaseerd op de behoefte van de student. Hierbij niet te vergeten dat de opleiding ook goeie...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
's-hertogenbosch
Ervaren docent geeft bijles wiskunde A, B en C op voortgezet onderwijs niveau.
20€
Ton
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

Lesgeven is meer dan uitleg geven over het specifieke vak waar de leerling problemen mee heeft. Het is aanvoelen en...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
's-Hertogenbosch
Ervaren docent NE/NT2 en WI/RE 1F 2F 3F examentraining laat je slagen.
25€
Bo
1e les gratis!

Allereerst de kennismaking; dan het niveau en de klassensfeer bepalen. Instructie geven over een onderwerp zonder vragen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
's-Hertogenbosch
Mbo student sport en bewegen niveau 4, vmno-t aferond havo 5 gestopt
18€
Lyanna
1e les gratis!

Uitleggen op visueel gebied vragen beantwoorden en uitleggen waar er problemen zitten. Neemt de tijd om het uit te leggen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
's-Hertogenbosch
Student aan accountacy wil met rekenen ondersteunen aan de personen waarbij dit niet vanzelf gaat.
13€
Leroy
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven is als eerst luisteren en de rust bewaren. Hierna beoordelen wat er fout gaat en op deze momenten...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 35€ 35€ 35€
5 uur 175€ 175€ 175€
10 uur 350€ 350€ 350€
Boek een les