Homepagina
Lessen geven
Rotterdam 
Rotterdam 
  • Ambassadeur
  • (15 beoordelingen)
J
Joanna
« Perfect! De lessen met Jordan zijn gevarieerd en interessant. Tijdens de les... Lees meer »
J
Joanna
« Perfect! De lessen met Jordan zijn gevarieerd en interessant. Tijdens de les spreekt ze de hele tijd Nederlands. Ik probeer het ook. Ik vind het geweldig. Ze motiveert me om te leren. Ik denk dat ik dankzij Jordan heel goed Nederlands zal leren spreken. »
30€/u
1e les gratis!
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 2u
Lessen aangeboden door Jordan
  • Individueel
De lessen vinden plaats
Onderwezen onderwerpen
  • Nederlands (NT2)
  • Spreekvaardigheid - Nederlands
  • Vocabulaire - Nederlands
  • Luistervaardigheid - Nederlands
  • Uitspraak (accent) - Nederlands
  • Inburgeringsexamen
Niveaus
  • Basisschool
  • VMBO
  • HAVO
  • VWO
  • MBO
  • WO Master
  • Afgestudeerd MBO
  • Volwassenenonderwijs
  • HBO
  • WO Bachelor
  • Afgestudeerd HBO
  • Afgestudeerd WO
  • WO Master afgerond
  • Anders
  • Doctorsgraad
  • A1
  • A2
  • B1
  • B2
  • C1
  • Ander taal niveau
  • Beginner
  • Intermediate
  • Gevorderd
  • Ander niveau
  • Promovendus (Doctorandus)
  • Professioneel

Enthousiaste NT2-docente geeft intensieve, Nederlandse spreekvaadigheidslessen, cultuurlessen en meer. 6 jaar ervaring als privédocent en 4 jaar ervaring als docent op de middelbare school.

Methodologie

Mijn methode van lesgeven is gebaseerd op een makkelijke, maar effectieve schrijfopdracht die ik zelf heb ontwikkeld. Je leert zelf je eigen fouten herkennen en verbeteren.
Ik analyseer je fouten en met jouw fouten bereid ik mijn volgende gespecialiseerde les voor.
Ook veel spreken we over veel verschillende onderwerpen. Zo leer je het aller snelst.

Van voorlezen, dictee en brieven schrijven (optioneel) leren mijn leerlingen ook heel veel. Ook leer ik je veel over de Nederlandse cultuur met uitspraken, weetjes en wat kennis over de woorden zelf (etymologie).

Ook heb ik lessen voorbereid over de verschillende onderwerpen die worden behandeld in het cultuurdeel van het inburgeringsexamen.

Verder geef ik ook graag les aan koppels (couples) die hetzelfde niveau hebben.

Ambassadeur

Dit is de perfecte leraar! Een profiel van goede kwaliteit, een excellent diploma, antwoordt binnen een dag. Jordan plant de eerste les met zorg.

Ervaring

Ik ben officieel leraar in opleiding (LIO) en zit in mijn laatste semester van het bereiken van mijn BEd (bachelor of education). Buiten dat, studeer ik IT (information technology).

Ik geef al sinds 2015 jaar online lessen aan vluchtelingen en expats om de spreekvaardigheid in het Nederlands te verbeteren.
- Mijn eerste leerling is van onder A1 niveau met hard werken, naar C1 niveau gegaan in het Nederlands! Hij heeft zijn inburgeringsexamen ook gehaald en heeft inmiddels zijn Nederlandse paspoort.
- Een andere leerling heeft na vijf keer proberen zonder hulp, eindelijk met mij zijn NT2 diploma kunnen halen!
- Een andere leerlinge, heeft haar AKV toets (voor buitenlandse tandartsen) met mij voorbereid. Zij heeft haar toetsen behaald en is nu een uitvoerend tandarts in Nederland.

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 30€/u
Tarief voor 5 lesuren : 150€
Tarief voor 10 lesuren : 300€
Lessen aangeboden door Jordan
Individueel
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Onderwezen onderwerpen
  • Nederlands (NT2)
  • Spreekvaardigheid - Nederlands
  • Vocabulaire - Nederlands
  • Luistervaardigheid - Nederlands
  • Uitspraak (accent) - Nederlands
  • Inburgeringsexamen
Niveaus
  • Basisschool
  • VMBO
  • HAVO
  • VWO
  • MBO
  • WO Master
  • Afgestudeerd MBO
  • Volwassenenonderwijs
  • HBO
  • WO Bachelor
  • Afgestudeerd HBO
  • Afgestudeerd WO
  • WO Master afgerond
  • Anders
  • Doctorsgraad
  • A1
  • A2
  • B1
  • B2
  • C1
  • Ander taal niveau
  • Beginner
  • Intermediate
  • Gevorderd
  • Ander niveau
  • Promovendus (Doctorandus)
  • Professioneel

Jordan's achtergrond

Diploma’s/cert. verg. : Havodiploma, propedeuse lerarenopleiding biologie, rijbewijs.
Vaardigheden : Vloeiend in: Nederlands, Engels en Duits

Werkervaring:
25/10/2020 – heden Lepkem – Owner
Mijn bedrijf biedt 1-op-1 Nederlandslessen en inburgeringscursussen aan.

01/10/2020 – 01/02/2020 Hoppinger – Replacement Dutch private teacher

01/03/2019 – 01/02/202. Vidda digital. – Intern webdeveloper

01/02/2019 – 01/07/2020 Theater havo/vwo – Biologiedocente
Werkzaamheden: lessen voorbereiden, lesmateriaal ontwerpen, oefeningen bedenken, vergaderen, besluitvorming voortgang van leerlingen, uitleggen, lesgeven, toetsen nakijken, oudergesprekken voeren, (buitenschoolse) activiteiten begeleiden.

01/09/2017 – 01./07/2018 ISW Hoogeland – Biologiedocente
Werkzaamheden: lessen voorbereiden, lesmateriaal ontwerpen, oefeningen bedenken, vergaderen, besluitvorming voortgang van leerlingen, uitleggen, lesgeven, toetsen nakijken, oudergesprekken voeren, (buitenschoolse) activiteiten begeleiden.

03/05/2018 – 04/05/2018 Winford Leiden – Examentraining privéschool
Werkzaamheden: lessen voorbereiden, lesmateriaal ontwerpen, oefeningen bedenken, uitleggen, lesgeven

21/11/2016 – 05/04/2017 GSR Rotterdam – Stagiaire biologie
Werkzaamheden: lessen voorbereiden, werkbladen maken, oefeningen bedenken, uitleggen, lesgeven, toetsen nakijken

13/11/2016 – heden Zelfstandig – Bijlescoach/docent
Werkzaamheden: lessen voorbereiden, werkbladen maken, oefeningen bedenken, uitleggen en lesgeven in de vakken: Biologie, Engels, Duits, Nederlands, Aardrijkskunde

20/12/2016 – heden Vrijwilligerswerk – docent Nederlands (vluchtelingen)
Werkzaamheden: gesprekken voeren, spelling/grammatica/vocabulaire opdrachten bedenken, uitleggen, uitspraak oefenen.

De 15 beoordelingen over Jordan
  • 4.9/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
J
Joanna

Perfect! De lessen met Jordan zijn gevarieerd en interessant. Tijdens de les spreekt ze de hele tijd Nederlands. Ik probeer het ook. Ik vind het geweldig. Ze motiveert me om te leren. Ik denk dat ik dankzij Jordan heel goed Nederlands zal leren spreken.

Reactie van Jordan

Joanna is een fijne en interessante leerlinge die altijd iets niews te vertellen heeft.

C
Chotika

Perfect! Graag zou ik Jordan willen aanbevelen. Ze is vriendelijk en spontaan, ze weet welke manier bij mij past. Ik wil samen met haar mijn uitspraak verbeteren, ze heeft het goed uitgelegd.

Reactie van Jordan

Chotika is een vriendelijke leerlinge met een grote woordenschat. Ze is serieus en leergierig.

K
K

Excellent! Vriendelijke en geduldige lerares en goede uitleg. Goede lerares.

Reactie van Jordan

Een leerling die snel leert en heel serieus is. Zij is een ideaale leerlinge.

F
F.F.M.

Perfect! Ik vind de lessen heel handig. Jordan is geduldig en ze geeft een nottige feedback. Ze helpt me om nieuwe worden te leren. Ze helpt me ook om meer normale Nederlands te gebruiken. Ze zorgt ook voor de uitspraak.

Reactie van Jordan

Fatima leert heel snel en is enorm ijverig. Ze is erg spraakzaam en het zeer gemakkelijk om interessante gesprekken met haar te hebben. Ze is punctueel en positief.

J
Jakub

Perfect! Ik kan Jordan alleen maar aanbevelen. De lessen waren zowel nuttig als vermakelijk. Ze heeft een geduld en zeer vriendelijke benadering. Duimen omhoog!

Reactie van Jordan

Jakub is de perfecte leerling! Hij is erg gemotiveerd, weet wat hij wil leren, leert makkelijk, is erg sociaal en flexibel.

D
David

Excellent! Ik heb mijn diploma NT2-I gehaald!
Dankzij de lessen van Jordan. Ik ben blij met haar want zij heeft mij goede uitspraak en goede antwoorden geleerd.

IK beveel haar aan als lerares!

Reactie van Jordan

David is een zeer hardwerkende leerling. Hij weet goed waaraan hij wil werken en is punctueel.

9 aanbevelingen

G
Gerben

Jordan is een erg gedreven persoon en zal haar uiterste best doen om jou je doelen te laten bereiken. Ze schrijft mooie en duidelijke presentaties die het leren overzichtelijk en gemakkelijk maken.
Het omgaan met Jordan is erg fijn en ze is heel lief.

Ik raad Jordan zeker aan voor welke leerdoelen dan ook :)!

C
Channah

Ik vind dat Jordan een vertrouwenswaardige leraar is die de titel Superprof verdient, omdat ze als jaren ervaring heeft met mensen van verschillende achtergronden. Van iemand met autisme tot aan iemand uit een ver oorlogsgebied in het midden-oosten. Ze weet haar leerlingen te enthousiasmeren, doordat ze er zelf ook veel plezier aan ervaart als mensen stappen maken. Dat maakt Jordan een echte Superprof! p.s. ze heeft een enorme woordenschat. - Geschreven door Channah Stark

E
Elie

Jordan is a superb teacher! She knows exactly what she's teaching, and she has the power to adapt her classes to the exact needs of her students. Her teaching method is fun and progressive. I learned a lot without having to suffer through extensive, boring grammar. Her lessons focus on allowing the student to speak and express themselves is what separates her from the general teachers out there. I'm delighted with her classes.

M
Michael

Jordan is een gedreven en enthousiaste lerares. Ze is gepassioneerd in het helpen van anderen en dit is ook terug te zien in haar lessen. Ze behandelt de lessen op een professionele manier en wilt het meeste uit haar studenten halen. Zo neemt ze de tijd om de stof op een interessante en heldere manier uit te leggen, maar laat ze verder vooral de student het werk doen, waardoor je het meest leert. Ze maakt het vooral duidelijk dat het niet erg is om fouten te maken, maar dat je vooral leert. Daarom beveel ik Jordan als bijles docent aan!

A
Angelique

Jordan is een enthousiaste lerares, met een passie voor haar vak biologie.
Ze legt lesstof helder uit en op zo'n manier dat het leuk is om te leren en de materie ook echt blijft hangen. Ik beveel haar dan ook van harte aan als (bijles) lerares. En niet alleen voor het vak biologie, maar ook Engels en Nederlands voor niet-Nederlands sprekenden.

D
Dirk

Mijn kleindochter Jordan Guerrero heeft mij gevraagd een aanbeveling te schrijven voor superprof. Nu ishet zo dat je kleindochter altijd de beste is maar wat betreft Jordan is het echt zo. Zi j heeft als au pairin Zwitserland gewerkt en daar gestudeerd en haar minor gehaald. En ook nog Duits geleerd. Bij terugkomst in Nederland
Is zij gelijkprive les gaan geven aan div personen jongen oud. Ook heeft zij diverse stage plaatsen gehad. Zij heeft in haar jonge levenal veel gereisd en veel van de wereld gezien. Zo heeft zij veel ervaringen in veel landen op gedaan. Dit is waarom wij Jordan aanbevelen. Dick en Lucienne Overhand

R
Rafal

I would like to use this opportunity to recommend Jordan as language teacher.Thanks to the hard work Jordan has put into teaching I was able to improve my English as well as Dutch language skills.

Jordan embraces any opportunity for professional development, which makes her an ideal leader.She has the ability to connect with her student and has talent at teaching using simple concepts, as well as more advanced topics, and both are truly superior.

Definitely recommend if you look for professional and personal approach at high level.

J
Juni

Graag zou ik Jordan willen aanbevelen , zij geeft mij Engelse les .
Zij is zeer behulpzaam en geduldig.
Ik heb fijne tips en adviezen van haar gekregen waarmee ik mijn leerproces kan bevorderen. Dus zoek je een goede lerares neem dan zeker contact met haar op!

E
Elena

Graag zou ik Jordan willen aanbevelen aan iedereen die een lieve, spontane maar zeer bekwame leerkracht zoekt.
Mijn dochter had wat problemen met het begrijpen van het vak biologie, zij kende Jordan van school uit, Jordan liep daar stage. Haar methode en manier van les geven is makkelijk te begrijpen maar toch intensief waardoor mijn dochter een beter beeld kreeg voor de inhoud van de lesstof, daardoor heeft ze nu meer zelfvertrouwen met wat ze doet, waardoor haar prestatie is terug te zien in haar hoge cijfers voor biologie maar ook dat ze het veel leuker vind dan ooit te voren. Daarvoor willen wij Jordan hartelijk bedanken. Groetjes, Elena

Interview met Jordan

VRAAG 01 | 07
Wanneer is de interesse voor jouw onderwerp en voor het geven van privéles ontstaan?
Jordan — Nederlands is mijn echte moedertaal.
VRAAG 02 | 07
Vertel ons meer over het vak waarin je lesgeeft en over de onderdelen die je leuk vindt om te bespreken met leerlingen (en eventueel ook de onderdelen die je minder leuk vindt)!
Jordan — Nederland is een heel internationaal en vrij centraal land en het Nederlands is een hele internationale taal. We hebben bijvoorbeeld leenwoorden opgenomen van het Engels en overgegeven aan het Japans. Iemand die ik erg representatief vindt voor Nederland, is Frans Timmermans: onze eurocommissaris. Hij spreekt namelijk vloeiend 6 talen en hij heeft een erg internationale baan.
VRAAG 03 | 07
Vertel ons over je grote voorbeeld of rolmodel, of het nou een leraar of lerares is waar je zelf les van hebt gehad of een genie in jouw veld!
Jordan — Een grappig woord in het Nederlands vind ik "dubbelzinnig". Voor mij beschrijft het woord, zoals de betekenis van het woord zelf, dat je de zin dubbel kan opvatten. Een perfecte omschrijving dus.
VRAAG 04 | 07
Wat zijn, volgens jou, de vereiste kwaliteiten om een expert te zijn in jouw vak?
Jordan — Als je in Nederland woont, moet ik zeggen dat Nederlands niet per se nodig is om te spreken, omdat het juist zo een internationale cultuur is, maar de enige echte weg om de cultuur en de mensen goed te leren kennen, is via de taal.
VRAAG 05 | 07
Kun je ons een leuke anekdote vertellen die te maken heeft met jouw beroep of jouw eigen schooltijd?
Jordan — Als je geen Germaanse taal spreekt, heeft het Nederlands veel tricky onderwerpen. Zeker met de zinsvolgorde en uitspraak, hebben veel mensen moeite.
VRAAG 06 | 07
Dan is nu de tijd gekomen om toe te geven dat jij misschien ook wel wat moeilijkheden hebt gehad op school... en hoe je die hebt overwonnen!
Jordan — Pas op de middelbare school begon ik echt met het lezen van boeken. Toen we hoorden dat wij 10 boeken moesten lezen in 5 maanden, waren we natuurlijk allemaal heel erg blij. Het beginnen was wat lastig, maar even later het eigenlijk meteen leuk en begon ik het meer te doen en werd literatuur een van mijn hobby's.
VRAAG 07 | 07
Wat maakt jou een Superprof (behalve het beantwoorden van deze vragen)?
Jordan — Ik ben een echte superprof betreft spreekvaardigheid, omdat ik goed het niveau kan inschatten en hierop kan inspelen en omdat ik altijd aan gesprek levendig kan houden!

Vergelijkbare leraren

Nederlands (NT2) in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Spreekvaardigheid - Nederlands. Leren is geen probleem meer, Vocabulaire - Nederlands toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Luistervaardigheid - Nederlands is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Rotterdam
NT2-docent (gecertificeerd) met inleving en passie voor het lesgeven aan anderstaligen.
25€
Romina
  • (6 beoordelingen)
1e les gratis!

Het is belangrijk dat je een doel hebt. Daarbij wil ik je graag helpen. Ik maak gebruik van mijn ervaring, verschillende...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Hallo, alles goed? Mijn naam is Jean en ik ben op zoek naar nieuwe studenten. Wil je graag Nederlands leren of ken je toevallig iemand die Nederlands wil leren? Dan ben je hier aan het juiste adres!
15€
Jean
1e les gratis!

Wat mij typeert als docent is dat ik mij zoveel mogelijk aan de leerbehoeften en vóóral de leerdoelen van de studenten...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Tweedegraads bevoegd docente Nederlands helpt jou met Nederlands, momenteel alleen online maar normaal gesproken op haar eigen leslocatie in Rotterdam centrum.
50€
Leni
1e les gratis!

Mijn motto is : moeiteloos Nederlands leren oftewel Easy learning Dutch. Na de intake waarin we jouw leervraag bespreken...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Dutch for Expats - Learn Dutch in 5 or 10 weeks - experienced teacher - specialised in teaching Dutch to expats in a short time – focus on fluency on a solid grammatical basis
24€
Marcelo
  • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Qualified language coach with 20 years of experience (working for two of the best language institutes in the Netherlands)...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Hi! Mijn naam is Mascha en ik ben tweedejaarsWO student aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Hier studeer ik sociologie en ben dus iedere dag ontzettend veel met taal bezig. Dit vind ik heel leuk
25€
Mascha
1e les gratis!

Structuur en duidelijkheid zijn het belangrijkste. En dit is alleen te bereiken als je vragen stelt, heel veel vragen! Nooit...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Ex-lector universiteit geeft lessen NT2 in de regio Brielle/Spijkenisse/Rotterdam
40€
Vincent
1e les gratis!

Tijdens de lessen staat de leerling centraal. Ik probeer te achterhalen wat zijn/haar leerstijl is en pas daar de lessen op...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Nederlandse les, spreek en schrijfvaardigheid en uitspraak in regio Rotterdam, HBO opgeleid
18€
Sanne
  • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Mijn methode van les geven is het samen kijken wat werkt. Veel praten en uitleggen. Afhankelijk van wat de leerling/ student...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Bedrijfskundestudent en ex-mentor met Peer2Peer-certificaat geeft bijles Nederlands voor middelbare scholieren in Rotterdam
20€
Thorsten
  • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

Tot dusver heb ik zowel studenten op de basisschool als op de middelbare school lesgegeven. Dit waren studenten van alle...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Rotterdam
Ervaring op alle niveaus, spreekvaardigheid is key, opbouw vocabulaire, schrijven buiten lesuren
35€
Huib
1e les gratis!

Ik werk met een lesboek op de achtergrond, afgestemd op kennisniveau en wensen van de deelnemer(s). Met dat lesboek hebben...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Docente Nederlands wil jou graag helpen met al je vragen om jouw Nederlands beter te maken.
22€
Birgitte
1e les gratis!

Mijn lessen stem ik af wat op jij nodig hebt. Mijn manier van lesgeven stem ik af op jouw persoon.

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Veelzijdige docent Nederlands wil graag bijlessen Nederlands en huiswerkbegeleiding aanbieden. Thuis of online geen probleem!
25€
Neviephtaly
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven is vanuit structuur theorie naar toepassen. Ik maak graag gebruik van YouTube filmpjes tijdens mijn...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Studente journalistiek met een goed gevoel voor taal die Nederlands als tweede taal (NT2) lessen aanbiedt.
20€
Nora
1e les gratis!

Mijn lessen bestaan uit stukjes theorie, maar vooral veel samen oefenen door middel van spelletjes en spreekoefeningen. Ik...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Laat je onderdompelen in het nederlands als je de taal nog niet eigen bent. het kan op een leuke en waardevolle manier die persoonlijk bij je past.
35€
Anja
1e les gratis!

IK PROBEER EERST DE CURSIST OP ZIJN/HAAR GEMAK TE STELLEN DOOR MET EENVOUDIGE LEESTEKSTEN TE BEGINNEN ZODAT DE UITSPRAK ONDE...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Afgestudeerde Criminoloog en schrijfsters geeft bijlessen in de Nederlandse taal - zowel in woord als in geschrift.
20€
Nadia
1e les gratis!

Ik vind het belangrijk om mijn manier van lesgeven af te stemmen op de student. Afhankelijk van de hulpvraag, stellen we...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Capelle aan den IJssel
Drietalige leraar Nederlands. Vanuit de Engelse of Spaanse taal help ik je graag om onze moeilijke taal te leren.
20€
Nico
  • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Graag breng ik zo snel mogelijk in kaart wat jouw doel is en daar schrijf ik dan een plan op maat voor uit. Ik probeer jou,...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 30€ Niet beschikbaar 30€
5 uur 150€ Niet beschikbaar 150€
10 uur 300€ Niet beschikbaar 300€
Boek een les