Homepagina
Lessen geven
Spijkenisse 
Spijkenisse 
 • Ambassadeur
 • (8 beoordelingen)
F
F.F.M.
« Perfect! Ik vind de lessen heel handig. Jordan is geduldig en ze geeft een... Lees meer »
F
F.F.M.
« Perfect! Ik vind de lessen heel handig. Jordan is geduldig en ze geeft een nottige feedback. Ze helpt me om nieuwe worden te leren. Ze helpt me ook om meer normale Nederlands te gebruiken. Ze zorgt ook voor de uitspraak. »
20€/u
1e les gratis!
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 3u
Lessen aangeboden door Jordan
 • Individueel
De lessen vinden plaats
 • Bij de leraar thuis
 • Online (via webcam)
Onderwezen onderwerpen
 • Nederlands (NT2)
 • Spreekvaardigheid - Nederlands
 • Vocabulaire - Nederlands
 • Luistervaardigheid - Nederlands
 • Uitspraak (accent) - Nederlands
 • Inburgeringsexamen
Niveaus
 • Alle niveaus

Enthousiaste HBO studente geeft Nederlandse spreekvaadigheidslessen en meer. 5 jaar ervaring als privédocent en 4 jaar ervaring als docent op de middelbare school.

Methodologie

Mijn methode van lesgeven is, veel spreken over veel verschillende onderwerpen, dingen doen, dingen meemaken. Zo heb ik met meerdere van mijn leerlingen gekookt, wandelingen gemaakt e.d. in de doeltaal.
Enkel spreken in de taal die geleerd moet worden en daarmee niet valsspelen. Zo leer je het aller snelst.

Van voorlezen, dictee en brieven schrijven (optioneel) leren mijn leerlingen ook heel veel. Ook breng ik je nog veel bij over de Nederlandse cultuur met uitspraken, weetjes en wat kennis over de woorden zelf (etymologie).

Ambassadeur

Dit is de perfecte leraar! Een profiel van goede kwaliteit, een excellent diploma, antwoordt binnen een dag. Jordan plant de eerste les met zorg.

Ervaring

Ik ben officieel leraar in opleiding (LIO) en zit in mijn laatste semester van het bereiken van mijn BEd (bachelor of education).

Ik geef al sinds 2015 jaar online lessen aan vluchtelingen en expats om de spreekvaardigheid in het Nederlands te verbeteren.
- Mijn eerste leerling is van onder A1 niveau met hard werken, naar C1 niveau gegaan in het Nederlands! Hij heeft zijn inburgeringsexamen ook gehaald en heeft inmiddels zijn Nederlandse paspoort.
- Een andere leerling heeft na vijf keer proberen zonder hulp, eindelijk met mij zijn NT2 diploma kunnen halen!
- Een andere leerlinge, heeft haar AKV toets (voor buitenlandse tandartsen) met mij voorbereid. Zij heeft haar toetsen behaald en is nu een uitvoerend tandarts in Nederland.

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 20€/u
Lessen aangeboden door Jordan
Individueel
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
webcam
Onderwezen onderwerpen
 • Nederlands (NT2)
 • Spreekvaardigheid - Nederlands
 • Vocabulaire - Nederlands
 • Luistervaardigheid - Nederlands
 • Uitspraak (accent) - Nederlands
 • Inburgeringsexamen
Niveaus
 • Alle niveaus

Jordan's achtergrond

Diploma’s/cert. verg. : Havodiploma, propedeuse lerarenopleiding biologie, rijbewijs.
Vaardigheden : Vloeiend in: Nederlands, Engels en Duits

Werkervaring:

01/02/2019 – heden Theater havo/vwo – Biologiedocente
Werkzaamheden: lessen voorbereiden, lesmateriaal ontwerpen, oefeningen bedenken, vergaderen, besluitvorming voortgang van leerlingen, uitleggen, lesgeven, toetsen nakijken, oudergesprekken voeren, (buitenschoolse) activiteiten begeleiden.

01/09/2017 – 01./07/2018 ISW Hoogeland – Biologiedocente
Werkzaamheden: lessen voorbereiden, lesmateriaal ontwerpen, oefeningen bedenken, vergaderen, besluitvorming voortgang van leerlingen, uitleggen, lesgeven, toetsen nakijken, oudergesprekken voeren, (buitenschoolse) activiteiten begeleiden.

03/05/2018 – 04/05/2018 Winford Leiden – Examentraining privéschool
Werkzaamheden: lessen voorbereiden, lesmateriaal ontwerpen, oefeningen bedenken, uitleggen, lesgeven

21/11/2016 – 05/04/2017 GSR Rotterdam – Stagiaire biologie
Werkzaamheden: lessen voorbereiden, werkbladen maken, oefeningen bedenken, uitleggen, lesgeven, toetsen nakijken

13/11/2016 – heden Zelfstandig – Bijlescoach/docent
Werkzaamheden: lessen voorbereiden, werkbladen maken, oefeningen bedenken, uitleggen en lesgeven in de vakken: Biologie, Engels, Duits, Nederlands, Aardrijkskunde

20/12/2016 – heden Vrijwilligerswerk – docent Nederlands (vluchtelingen)
Werkzaamheden: gesprekken voeren, spelling/grammatica/vocabulaire opdrachten bedenken, uitleggen, uitspraak oefenen.

De 8 beoordelingen over Jordan
 • 4.9/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
F
F.F.M.

Perfect! Ik vind de lessen heel handig. Jordan is geduldig en ze geeft een nottige feedback. Ze helpt me om nieuwe worden te leren. Ze helpt me ook om meer normale Nederlands te gebruiken. Ze zorgt ook voor de uitspraak.

Reactie van Jordan

Fatima leert heel snel en is enorm ijverig. Ze is erg spraakzaam en het zeer gemakkelijk om interessante gesprekken met haar te hebben. Ze is punctueel en positief.

J
Jakub

Perfect! Ik kan Jordan alleen maar aanbevelen. De lessen waren zowel nuttig als vermakelijk. Ze heeft een geduld en zeer vriendelijke benadering. Duimen omhoog!

Reactie van Jordan

Jakub is de perfecte leerling! Hij is erg gemotiveerd, weet wat hij wil leren, leert makkelijk, is erg sociaal en flexibel.

D
David

Excellent! Ik heb mijn diploma NT2-I gehaald!
Dankzij de lessen van Jordan. Ik ben blij met haar want zij heeft mij goede uitspraak en goede antwoorden geleerd.

IK beveel haar aan als lerares!

Reactie van Jordan

David is een zeer hardwerkende leerling. Hij weet goed waaraan hij wil werken en is punctueel.

5 aanbevelingen

A
Angelique

Jordan is een enthousiaste lerares, met een passie voor haar vak biologie.
Ze legt lesstof helder uit en op zo'n manier dat het leuk is om te leren en de materie ook echt blijft hangen. Ik beveel haar dan ook van harte aan als (bijles) lerares. En niet alleen voor het vak biologie, maar ook Engels en Nederlands voor niet-Nederlands sprekenden.

D
Dirk

Mijn kleindochter Jordan Guerrero heeft mij gevraagd een aanbeveling te schrijven voor superprof. Nu ishet zo dat je kleindochter altijd de beste is maar wat betreft Jordan is het echt zo. Zi j heeft als au pairin Zwitserland gewerkt en daar gestudeerd en haar minor gehaald. En ook nog Duits geleerd. Bij terugkomst in Nederland
Is zij gelijkprive les gaan geven aan div personen jongen oud. Ook heeft zij diverse stage plaatsen gehad. Zij heeft in haar jonge levenal veel gereisd en veel van de wereld gezien. Zo heeft zij veel ervaringen in veel landen op gedaan. Dit is waarom wij Jordan aanbevelen. Dick en Lucienne Overhand

R
Rafal

I would like to use this opportunity to recommend Jordan as language teacher.Thanks to the hard work Jordan has put into teaching I was able to improve my English as well as Dutch language skills.

Jordan embraces any opportunity for professional development, which makes her an ideal leader.She has the ability to connect with her student and has talent at teaching using simple concepts, as well as more advanced topics, and both are truly superior.

Definitely recommend if you look for professional and personal approach at high level.

J
Juni

Graag zou ik Jordan willen aanbevelen , zij geeft mij Engelse les .
Zij is zeer behulpzaam en geduldig.
Ik heb fijne tips en adviezen van haar gekregen waarmee ik mijn leerproces kan bevorderen. Dus zoek je een goede lerares neem dan zeker contact met haar op!

E
Elena

Graag zou ik Jordan willen aanbevelen aan iedereen die een lieve, spontane maar zeer bekwame leerkracht zoekt.
Mijn dochter had wat problemen met het begrijpen van het vak biologie, zij kende Jordan van school uit, Jordan liep daar stage. Haar methode en manier van les geven is makkelijk te begrijpen maar toch intensief waardoor mijn dochter een beter beeld kreeg voor de inhoud van de lesstof, daardoor heeft ze nu meer zelfvertrouwen met wat ze doet, waardoor haar prestatie is terug te zien in haar hoge cijfers voor biologie maar ook dat ze het veel leuker vind dan ooit te voren. Daarvoor willen wij Jordan hartelijk bedanken. Groetjes, Elena

Interview met Jordan

VRAAG 01 | 07
Wanneer is de interesse voor jouw onderwerp en voor het geven van privéles ontstaan?
Jordan — Nederlands is mijn echte moedertaal.
VRAAG 02 | 07
Vertel ons meer over het vak waarin je lesgeeft en over de onderdelen die je leuk vindt om te bespreken met leerlingen (en eventueel ook de onderdelen die je minder leuk vindt)!
Jordan — Nederland is een heel internationaal en vrij centraal land en het Nederlands is een hele internationale taal. We hebben bijvoorbeeld leenwoorden opgenomen van het Engels en overgegeven aan het Japans. Iemand die ik erg representatief vindt voor Nederland, is Frans Timmermans: onze eurocommissaris. Hij spreekt namelijk vloeiend 6 talen en hij heeft een erg internationale baan.
VRAAG 03 | 07
Vertel ons over je grote voorbeeld of rolmodel, of het nou een leraar of lerares is waar je zelf les van hebt gehad of een genie in jouw veld!
Jordan — Een grappig woord in het Nederlands vind ik "dubbelzinnig". Voor mij beschrijft het woord, zoals de betekenis van het woord zelf, dat je de zin dubbel kan opvatten. Een perfecte omschrijving dus.
VRAAG 04 | 07
Wat zijn, volgens jou, de vereiste kwaliteiten om een expert te zijn in jouw vak?
Jordan — Als je in Nederland woont, moet ik zeggen dat Nederlands niet per se nodig is om te spreken, omdat het juist zo een internationale cultuur is, maar de enige echte weg om de cultuur en de mensen goed te leren kennen, is via de taal.
VRAAG 05 | 07
Kun je ons een leuke anekdote vertellen die te maken heeft met jouw beroep of jouw eigen schooltijd?
Jordan — Als je geen Germaanse taal spreekt, heeft het Nederlands veel tricky onderwerpen. Zeker met de zinsvolgorde en uitspraak, hebben veel mensen moeite.
VRAAG 06 | 07
Dan is nu de tijd gekomen om toe te geven dat jij misschien ook wel wat moeilijkheden hebt gehad op school... en hoe je die hebt overwonnen!
Jordan — Pas op de middelbare school begon ik echt met het lezen van boeken. Toen we hoorden dat wij 10 boeken moesten lezen in 5 maanden, waren we natuurlijk allemaal heel erg blij. Het beginnen was wat lastig, maar even later het eigenlijk meteen leuk en begon ik het meer te doen en werd literatuur een van mijn hobby's.
VRAAG 07 | 07
Wat maakt jou een Superprof (behalve het beantwoorden van deze vragen)?
Jordan — Ik ben een echte superprof betreft spreekvaardigheid, omdat ik goed het niveau kan inschatten en hierop kan inspelen en omdat ik altijd aan gesprek levendig kan houden!

Vergelijkbare leraren

Nederlands (NT2) in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Spreekvaardigheid - Nederlands. Leren is geen probleem meer, Vocabulaire - Nederlands toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Luistervaardigheid - Nederlands is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Spijkenisse
Media student geeft Nederlands les aan middelbare school scholieren, omgeving spijkenisse en rotterdam
11€
Jennifer
1e les gratis!

Ik wil je graag helpen met spelling en andere dingen lastig voor je zijn. Ik ben erg eerlijk, vrolijk en direct. Soms een...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Oudenhoorn
Docent met 11 jaar onderwijservaring geeft bijles Nederlandse taal (basisonderwijs, NT2 en 2F) in Rotterdam en Voorne-Putten
20€
Alon
1e les gratis!

Ik ga eerst met jou (en eventueel je ouders/betrokkenen) samen kijken wat je nodig hebt. Dan stel ik met jou samen een plan...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Vlaardingen
Taalcoach Nederlands om jou te helpen met het leren of verbeteren van de nederlandse taal
15€
Su
1e les gratis!

In een eerste (gratis gesprek en les, van in totaal 1 uur) bepalen we jouw niveau en kijken we samen op welke manier ik jou...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Ervaring op alle niveaus, spreekvaardigheid is key, opbouw vocabulaire, schrijven buiten lesuren
35€
Huib
1e les gratis!

Ik werk met een lesboek op de achtergrond, afgestemd op kennisniveau en wensen van de deelnemer(s). Met dat lesboek hebben...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
-------- Ook online lessen -------- Eerstegraads docent Nederlands met ook ervaring in NT2. Dutch language teacher, with also a lot of experience in Dutch as a Second Language. ---------------
30€
Piet
 • (7 beoordelingen)
1e les gratis!

Is Nederlands je moedertaal en wil je je schrijfvaardigheid verbeteren? Of kun je wel wat hulp gebruiken bij je...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
Gecertificeerde NT2-docente uit Utrecht helpt jou thuis bij jouw huiswerk voor het vak Nederlands.
25€
Desirée
1e les gratis!

Jouw leerdoelen bepalen de wijze waarop ik lesgeef. Ik maak gebruik van audiovisuele middelen (o.a. filmpjes en muziek) om...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Zwolle
Zeer ervaren docente Nederlands / NT2  te Zwolle, 1e graad en NT2 inburgering / Staatsexamentraining met ruim 30 jaar ervaring in groepsles en privé-les
28€
Karen
 • (9 beoordelingen)

Kenmerkend voor mijn aanpak zijn duidelijkheid en structuur. Ik vind een ontspannen en persoonlijke sfeer erg belangrijk om...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Den Haag
NT2 / Nederlands als tweede taal - Dutch as a second language (with focus on conversation)
30€
Lina
 • (7 beoordelingen)
1e les gratis!

Together we take a look at what your specific goals and wishes are and how we will reach these goals. I use the method...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Ray of light Linguist in the Travel and Education industry offers Dutch at any level for exams, practice or training :)
16€
Esly
 • (6 beoordelingen)
1e les gratis!

Feel, Think, Do. I believe that feeling and enjoying is what ignites and keeps you Up and Running and wake for any topic or...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Den Haag
Afgestudeerde (HBO) van 25 jaar biedt taallessen aan in Nederlands en Duits.
18€
Oscar
 • (18 beoordelingen)

Ik baseer mijn lessen op datgene waarmee de leerling naar zijn zeggen de meeste moeite mee heeft. Dat wordt de hoogste...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Rotterdam
Ja! Geduldige en enthousiaste moedertaalspreekster geeft les in de wondermooie Nederlandse taal
20€
Francien
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik lever graag maatwerk en geef het liefst 1 op 1 begeleiding. Voorlopig geef ik alleen les via skype en e-mail. Mijn aanpak...

Online les via webcam Goedgekeurd profiel
Nijmegen
Ervaren docent Nederlands in middelbaar onderwijs (havo/vwo), hbo (vakken Formuleren, Tekstschrijven en Spelling) en op de universiteit (schrijfcoach) geeft bijles in alle vaardigheden van Nederlands
22€
Ruth
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

Hoe en met wie werk ik? Ik werk graag met jongeren én volwassenen. Lesstof behandel ik gestructureerd. Met mijn geduld en...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Nijmegen
Logopedie student geeft Nederlandse bijles om de woordenschat, spelling en/of schrijf- en leesvaardigheden te verbeteren.
15€
Kailash
1e les gratis!

Tijdens het lesgeven probeer ik altijd eerst een prettige sfeer te creëren. Dit is naar mijn mening erg belangrijk: het...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Nieuwegein
Enthusiastic, patient and certified NT2 teacher teaches in and around Utrecht. Both private and groups, at all levels for all skills.
30€
Jonne
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

I like to teach with a communicative method. That means are starting point is always: what do you want to say or understand?...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Groningen
HBO student geeft internationale studenten Nederlandse les om zich goed in Nederland te kunnen integreren
14€
Jasmijn
1e les gratis!

De structuur van mijn les ligt er geheel aan wat jij wil leren. Dit kan het leren van simpele onderwerpen zoals tellen,...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Maarssen
Nederlands als tweede taal. Staatsexamens Nt2, Inburgeringscursus en bijles van een ervaren docent
22€
Anastasiya
 • (5 beoordelingen)
1e les gratis!

Voor wie: alle geïnteresseerden ! Ik kan uitleg geven in het Engels, Spaans, Italiaans, Russisch. Vreemde talen hebben geen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Leiden
Afgestudeerd docent (2019) met specialisatie NT2 (Nederlands als nieuwe taal) voor inburgeringsexamen Nederlands
25€
Manou
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik zorg dat het materiaal aansluit bij de wens en de 'needs' van de leerling. Hierdoor is het altijd een persoonlijk plan...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Zeewolde
Het (laten) leren van onze taal en het tegelijkertijd professioneel en praktisch begeleiden in de Nederlandse taal en -cultuur.
45€
Ab
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Mijn wijze van lesgeven typeert zich vooral vanwege de enthousiaste, communicatieve en interactieve manier van lesgeven. Dit...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Streefkerk
Professional linguist/Language coach (8 years of experience) offers Dutch lessons during daytime in region Rotterdam - Gorinchem
30€
Leontine
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

I teach you the things you would like to master. Speaking, listening, writing, formal, informal language, whatever your...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 20€ Niet beschikbaar 20€
Boek een les