Homepagina
Lessen geven
Amsterdam 
Amsterdam 
 • (8 beoordelingen)
B
Boris
« Perfect! Zeer communicatief, heel erg vriendelijk en stelt mijn kind op zijn... Lees meer »
B
Boris
« Perfect! Zeer communicatief, heel erg vriendelijk en stelt mijn kind op zijn gemak. Onderzoekt samen de leervragen en geeft hier leuk, afwisselend en creatief vorm aan. Koppelt ook terug hoe lessen gegaan zijn en vraagt om feedback. Wij zijn ontzettend tevreden over de resultaten en vooruitgang die onze zoon met de Engelse bijles maakt. »
25€/u
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 20u
Lessen aangeboden door Paul-Mattias
 • Individueel
De lessen vinden plaats
Onderwezen onderwerpen
 • Engels
 • Spreekvaardigheid - Engels
 • Schrijfvaardigheid - Engels
 • Leesvaardigheid - Engels
 • Luistervaardigheid - Engels
 • Examentraining Engels
Niveaus
 • Alle niveaus

Engelse boost nodig? Ervaren, enthousiaste en vakkundige near-native speaker en WO master student geeft Engels op VMBO, HAVO, VWO, HBO en WO niveau!

Methodologie

Ik help je op de manier die het beste bij je past. Dat kan met een methode die ik je kan aanbieden, en dat kan met stof die je zelf al aan het behandelen bent. Op het tijdstip die jou het best uitkomt, en zo regelmatig als jij wilt. Ik deel de studie tips en tricks die ik vanuit mijn tijd aan de Vrije Universiteit wijs ben geworden. Ik ben persoonsgericht, flexibel, vakkundig en enthousiast. Een no-nonsense aanpak maakt dat jij snel Engels-bekwaam wordt. Online deel ik je mijn 'schoolbord' waarbij ik je de stof uitleg en we samen kunnen kijken waar er ruimte is voor verbetering. Enthousiast? Let's get English going!

Ervaring

Mijn naam is Paul-Mattias, leuk je te ontmoeten! Ik geef al ruim 5 jaar bijles, heb gestudeerd in Amsterdam, Leuven en Oxford, en beschik over een 5 tal diploma's. Engels kan een pittig vak zijn, en om er beter in te worden heb je soms een goed overzicht nodig van waar het om draait, waar het bij jou mis gaat, en wat je nodig hebt om beter te worden. Daar help ik je mee. Met mijn ervaring geef ik jou de boost die jou naar het volgende Engelse niveau tilt. Mijn studenten beschrijven mij als geduldig, flexibel, enthousiast, betrouwbaar en vakkundig. Je weet wat je aan me hebt, en we bereiken snel betere resultaten. Naast de groei in inhoudelijke kennis, hoor ik vaak terug dat mijn studenten door de lessen een boost in zelfvertrouwen krijgen, en veerkrachtiger het leslokaal weer betreden.

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 25€/u
Lessen aangeboden door Paul-Mattias
Individueel
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Engels
 • Spreekvaardigheid - Engels
 • Schrijfvaardigheid - Engels
 • Leesvaardigheid - Engels
 • Luistervaardigheid - Engels
 • Examentraining Engels
Niveaus
 • Alle niveaus

Paul-Mattias's achtergrond

- Oxford University
- Vrije Universiteit te Amsterdam
- Universiteit te Leuven
- International Baccalaureate Engels
- Cambridge Engels
- Tweetalig VWO

De 8 beoordelingen over Paul-Mattias
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
B
Boris

Perfect! Zeer communicatief, heel erg vriendelijk en stelt mijn kind op zijn gemak. Onderzoekt samen de leervragen en geeft hier leuk, afwisselend en creatief vorm aan.
Koppelt ook terug hoe lessen gegaan zijn en vraagt om feedback. Wij zijn ontzettend tevreden over de resultaten en vooruitgang die onze zoon met de Engelse bijles maakt.

7 aanbevelingen

J
Julian

Ik kon hem altijd bereiken, hij hiep me heel gestructureerd door de stof heen, en wist precies en helder uit te leggen waar ik kon verbeteren.

F
Frank

Paul-Mattias is een erg aardige kerel! Dit zorgt ervoor dat je je op je gemakt voelt bij hem. De aanpak die Paul-Mattias in zijn lessen hanteert is erg duidelijk en overzichtelijk. Ook als ik het onderwerp wat lastiger vond, legde Paul-Mattias het duidelijk uit. Bedankt voor de fijne lessen!

S
Samantha

Paul is de leraar van mijn dochtertje van 11.
Zij wilt nooit geen andere meer voor bijles alles word op een rustige en leuke manier uitgelegd af en toe maakt hij een grapje en hij heeft geduld, zij heeft dyslexie en zelfs daar kan hij goed mee om dus ik vind dat hij zeker de titel superprof verdiend.

T
Tristan

Paul-mattias is een docent die makkelijk contact legt met zijn leerlingen. Hij beheerst zijn vak goed en weet op een stimulerende manier zijn leerlingen naar een hoger niveau te helpen.

A
Abe

Paul-Mattias is een erg aardige gozer, hij hielp mij eerst met mijn school Spaans huiswerk maar toen mijn lerares geen aanwijzingen gaf over wat we moesten doen voor de volgende toets hebben we dat samen uitgevogeld.
Je kan dus met je eigen materiaal komen of hij kan een programmaatje maken voor de les waar je bijvoorbeeld oude eindexamens gaat maken.
Paul-Mattias is zeker een goede bijles leraar en ik raad hem aan.

S
Sterre

Paul-Mattias is een betrokken bijles docent en is heel erg enthousiast. Zijn manier van bijles heeft mij heel erg geholpen en hij heeft me veel goede tips gegeven. Zijn enthousiasme is heel erg aanstekelijk. De tips die hij mij heeft gegeven gebruik ik nog regelmatig in toetsen waardoor ik betere cijfers haal!

M
Maurice

Paul-Mattias is een hele prettige docent. Veel van hem geleerd! Hij was vaak beschikbaar, kon flexibel omgaan met het inplannen van de bijlessen en kon mij goed helpen. Ik zou hem zeker aanbevelen!

Interview met Paul-Mattias

VRAAG 01 | 08
1) Praat je deze taal vloeiend door je afkomst of omdat iemand jou deze taal heeft geleerd?
Paul-Mattias — Ik praat de taal vloeiend, doordat ik in het Engels in het buitenland ben opgegroeid.
VRAAG 02 | 08
2) Citeer een levend, historisch of fictief persoon die, volgens jou, hét symbool is dat de desbetreffende cultuur vertegenwoordigt!
Paul-Mattias — "The fool doth think he is wise, but the wise man knows himself to be a fool" Shakespear
VRAAG 03 | 08
3) Is er in deze taal een woord, uitdrukking, traditie of typisch soort gedrag dat je bijzonder of leuk vindt?
Paul-Mattias — Kan geen genoeg krijgen van de minced pie die Engelsen tijdens kerst eten.
VRAAG 04 | 08
4) Waarom is het belangrijk om deze taal te spreken, of het nou vanuit een academisch, professioneel of meer persoonlijk oogpunt is?
Paul-Mattias — Het goed vaardig zijn van Engels is essentieel als jij je wereld wil vergroten
en internationaal werkzaam wil zijn. Als je de taal echt goed weet te beheersen, onderscheid je je
VRAAG 05 | 08
5) Wat is het lastigst aan deze taal waar het nemen van lessen bij kan helpen?
Paul-Mattias — De taal leer je het best door het te blijven oefenen en spreken met iemand die het vloeiend spreekt. Daar help ik je bij. Daarom zijn engelse bijlessen bij mij zo vruchtbaar!
VRAAG 06 | 08
6) Kun je ons een leuke anekdote vertellen die te maken heeft met jouw beroep of jouw eigen schooltijd?
Paul-Mattias — Tijdens mijn International Baccalaureate heb ik het mijn Engelse docent niet altijd even makkelijk gemaakt. Nu ik zelf docent ben moet ik daar soms nog wel eens aan terug denken… zou ik haar ooit nog een bedankbriefje moeten sturen?
VRAAG 07 | 08
7) Help ons je een beetje beter te leren kennen door ons te vertellen over enkele reizen die je gemaakt hebt.
Paul-Mattias — Tijdens mijn studietijd in Oxford, heb ik met een vriend een reis naar Schotland gemaakt. Naast dat Engeland een divers landschap kent, liet die reis mij ook zien hoe divers de Engelse dialecten zijn.
VRAAG 08 | 08
8) Wat maakt jou een Superprof, naast het feit dat je je kunt uitdrukken in verschillende talen?
Paul-Mattias — Ik ben persoonsgericht en kijk vooral naar waar de leerling het beste bij gebaat is. We maken een lesprogramma die bij de behoefte van de leerling perfect aansluiten. Die flexibiliteit en persoonsgerichte service vinden mijn leerlingen prettig!

Vergelijkbare leraren

Engels in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Spreekvaardigheid - Engels. Leren is geen probleem meer, Schrijfvaardigheid - Engels toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Leesvaardigheid - Engels is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Amsterdam
Historicus met jarenlange ervaring geeft Engelsles op HBO- en WO-niveau in Amsterdam
20€
Wouter
1e les gratis!

Ik baseer mijn lessen op het idee dat mensen iedereen Engels kan leren en zich dit zelf kan aanleren. In plaats van mij te...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Student leraar Engels in Amsterdam met ervaring opzoek naar een leuke klus.
17€
Youssef
1e les gratis!

We doen een korte schrijfopdracht om het niveau te bepalen. Dan stel ik een pakket samen om jou gauw een niveau verder op...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Certified and experienced English teacher offers English lessons for students of all ages in Amsterdam and the surrounding areas
25€
Feras
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven bestaat uit het goed luisteren naar studenten zodat ik al hun benodigdheden kan identificeren om...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Hbo student fashion business (Engelstalig) geeft Engelse bijles. Middelbare school niveau.
16€
Noa
1e les gratis!

Mijn methode van bijles geven is samen goed oefenen met de opdrachten. Maar de leerling vooral het zelf laten proberen en...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Ervaren Engelssprekende helpt jou met plezier, aandacht en denkt aan jouw individuele wensen
15€
Saskia
1e les gratis!

Mijn lesmethode pas ik volledig aan op jouw wensen. Als het om de voorbereiding van toetsen of examens gaat zullen we...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Happy English! Voor basisscholieren en VMBO'ers. Hoe ik een lastig vak samen met jou, super leuk en succesvol maak.
12€
Josephine
1e les gratis!

Ik ben Josephine en ben 18 jaar. Mijn lessen zijn bedoeld voor basischolieren en VMBO'ers die Engels echt lastig vinden. Ik...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
HBO student geeft Engelse lessen in Amsterdam aan kinderen en ouderen, alle niveaus.
20€
Nadine
 • (6 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik baseer mijn lessen op de boeken van mijn leerling, zo kan ik een manier van uitleggen gebruiken die zij op school...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
ESL, CPE, IELTS, CELBAN, CELPIP, OET, PTE and general English courses. GUARANTEED RESULTS! General English, ESL and essay/thesis coaching included as well! Get Essay training as well!
20€
Rebecca
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

IELTS/CELPIP/CELBAN/OET/PTE and overall ESL/English help! Reading, listening, writing and speaking included! NEED HELP...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
HBO Business Bachelor student helpt graag bij het leren van de Engelse taal
17€
Puck
1e les gratis!

Ik ben een geduldig persoon dus ik neem graag de tijd om moeilijke onderwerpen haarfijn uit te leggen. Ik ben ook een heel...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
WO masterstudent Rechten met jarenlang buitenland ervaring op internationale scholen geeft Engelse bijles
25€
Maartje
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is voornamelijk gebaseerd op het leren van verschillende manieren van communiceren: leren...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Verbeter je Engels met een ervaren CELTA-gecertificeerde native English speaker docent
30€
Tom
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

Hi and thanks for clicking on my profile! I believe the best way to learn is with a smile on your face, because improving...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
WO student Engelse Taal & Cultuur geeft les in Engelse schrijfvaardigheid. Leer het perfecte essay schrijven!
20€
Leanne
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is als volgt: Ik leer je Engelse schrijfvaardigheid aan de hand van oefenen, oefenen en oefenen....

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Franco-American University student teaching English lessons in Amsterdam: homework, pronunciation, vocabulary and more
20€
Julia
1e les gratis!

My method consists of seeing where the areas of difficulty/knowledge are in order to give specific lessons. Doing exercices...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Learn and Improve your English! Experienced Cambridge CELTA Teacher & Business English Trainer | IELTS Instructor | Enhance Speaking Skills for Adults | School and Test Prep
27€
Anna
 • (6 beoordelingen)
1e les gratis!

My methodology keeps the students thinking in English and focusing on communication and conversation; practice is key! I...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 25€ 25€ 25€
Boek een les