Homepagina
Lessen geven
Utrecht 
Utrecht 
 • (2 beoordelingen)
S
Susanne
« Perfect! Nena is altijd geduldig. Ze gebruikt veel voorbeelden en... Lees meer »
S
Susanne
« Perfect! Nena is altijd geduldig. Ze gebruikt veel voorbeelden en vergelijkingen zodat het minder abstract wordt. Ze geeft aan wat belangrijk en niet belangrijk is. Ze kan zowel goed de theorie uitleggen als de opdrachten samen maken. Het is heel fijn om op deze manier het steeds beter te begrijpen! »
17€/u
1e les gratis!
Geverifieerd lerarenprofiel
Reactietijd 10u
Lessen aangeboden door Nena
 • Individueel
 • In een groep
De lessen vinden plaats
 • Bij de leraar thuis
 • Bij jou thuis
 • Online (via webcam)
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
 • Natuurkunde
 • Scheikunde (Chemie)
 • NaSk (Natuur Scheikunde)
 • Informatica
Niveaus
 • Basisschool
 • VMBO
 • HAVO
 • VWO

Eerstejaars scheikunde en natuurkunde studente geeft bijles aan alle niveaus tot en met 6 VWO in de bètavakken (natuurkunde, scheikunde, wiskunde, biologie, informatica)

Methodologie

Mijn manier van lesgeven is gebaseerd op het helpen van de leerling op de vlakken waar hij of zij vastloopt. Ik ga ervan uit dat de leerling actief meedoet, vragen stelt en zegt waar hij of zij vastloopt. Ik geloof erin dat het geen zin heeft als ik 60 minuten lang een monoloog houd over het onderwerp, zonder enige interactie.
Ik heb veel geduld en wat het probleem ook is, ik wil 110% geven om de ander het te laten begrijpen!

Ervaring

Ik ben een 18-jarige student. Ik geef al bijna 4 jaar bijles, en heb al een heel aantal leerlingen succesvol geholpen met de vakken waar zij moeite mee hadden. Ik heb mijn leerlingen geholpen meer zelfvertrouwen te krijgen, plezier te krijgen in de bètavakken en een voldoende op hun rapport/eindexamen te halen voor de betreffende vakken.

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 17€/u
Lessen aangeboden door Nena
Individueel
In een groep
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
webcam
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
 • Natuurkunde
 • Scheikunde (Chemie)
 • NaSk (Natuur Scheikunde)
 • Informatica
Niveaus
 • Basisschool
 • VMBO
 • HAVO
 • VWO

Nena's achtergrond

Ik heb afgelopen schooljaar mijn gymnasiumdiploma behaald met een N&T en N&G profiel met Latijn, Frans, Duits, Informatica en Wiskunde D. Dit heb ik gehaald met een 9,2 gemiddeld over alle vakken op mijn eindlijst. Ik had een 10 voor scheikunde en informatica.
Verder heb ik ook aan een aantal wedstrijden in schoolvakken meegedaan:
2016: Winnaar landelijke finale IJSO (International Junior Science Olympiad). Dit is een wedstrijd waarin de deelnemers getoetst worden op hun kennis en inzicht in de vakken natuurkunde, scheikunde en biologie. Ik ben hiervoor vervolgens naar Indonesië geweest om Nederland te vertegenwoordigen bij de wereldwijde finale van deze wedstrijd.
2018: Winnaar landelijke finale EUSO (European Junior Science Olympiad). Dit is een praktische wedstrijd waarin de praktische vaardigheden van de deelnemers getoetst worden in de vakken natuurkunde, scheikunde en biologie. Ik ben hiervoor vervolgens naar Slovenië geweest om Nederland te vertegenwoordigen bij de Europese finale van deze wedstrijd.
2018: Finalist Nationale Scheikunde Olympiade. Van de ruim 4000 deelnemers heb ik me weten te plaatsen bij de beste 20 (beste 5 5 VWO'ers).
2019: Opnieuw finalist Nationale Scheikunde Olympiade. Dit keer ben ik 3e van Nederland geworden, wat betekent dat ik Nederland in juli ga vertegenwoordigen op de Internationale Scheikunde Olympiade.
2019: Ook had ik me gekwalificeerd voor de finales van de Natuurkunde Olympiade en van de Biologie Olympiade (bij beide hoorde ik dus bij de top 20 van Nederland). Echter, ik kon aan deze finales niet deelnemen, omdat deze samenvielen met de finale van de Scheikunde Olympiade.

De 2 beoordelingen over Nena
 • 4.5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
S
Susanne

Perfect! Nena is altijd geduldig. Ze gebruikt veel voorbeelden en vergelijkingen zodat het minder abstract wordt. Ze geeft aan wat belangrijk en niet belangrijk is. Ze kan zowel goed de theorie uitleggen als de opdrachten samen maken. Het is heel fijn om op deze manier het steeds beter te begrijpen!

Reactie van Nena

Susanne is een erg leergierig meisje, dat bereid is hard te werken voor dingen die op het eerste moment niet direct lukken. Ze kan tijdens uitleg goed aangeven waar ze de draad kwijt raakt of wat ze nog niet helemaal begrijpt. Ze wil vaak meer weten dan nodig is, dat is een valkuil voor op de middelbare school, waar je vaak gewoon moet aannemen dat iets zo is, maar een gift voor de rest van haar leven!

T
Tess

Excellent! Nena legt heel fijn uit. Ze is erg geduldig in haar uitleggen waardoor je het makkelijker snapt. Ook laat ze mij bij opdrachten het eerst zelf proberen en geeft ze kleine hints waardoor je ook het gevoel hebt dat je het uiteindelijk ook echt zelf kan, waardoor je meer zelfvertrouwen in het vak krijgt. Ik ben heel blij dat ik nu bijles bij Nena heb en ik zou haar zeker aanraden voor anderen.

Reactie van Nena

Tess is een leerling die van harte bereid is hard te werken voor dingen die op het eerste ogenblik niet meteen lukken. Ze is een echte doorzetter. Ook pikt ze trucjes en nieuwe manieren om opgaven te benaderen snel op. Als ik de ene week een alternatieve manier uitleg, is Tess de volgende week zich duidelijk bewust van die manier en probeert hem toe te passen.

Vergelijkbare leraren

Wiskunde in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Natuurkunde. Leren is geen probleem meer, Scheikunde (Chemie) toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in NaSk (Natuur Scheikunde) is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Utrecht
Wo student aan University College Utrecht, geeft bijles in Wiskunde op middelbare school niveau.
18€
Florien
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Ik pas mijn bijlessen aan per leerling. Ik ben er niet om antwoorden te geven, maar om een leerling te begeleiden in zelf de...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
Scheikundedocent met veel ervaring op examenniveau geeft bijles en training op locatie en via Skype
30€
Frank
1e les gratis!

Ik heb snel door waar het probleem zit, leg uit, reik methodes en strategieën aan en oefen met opdrachten. Op examenniveau...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
Student economie aan de universiteit die met plezier bijles geeft aan middelbare scholieren en basisschool leerlingen.
16€
Gijs
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Mijn methode van bijles geven is erbij gaan zitten en goed kijken wat het desbetreffende kind wel en niet zelf kan en...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Utrecht
Docent wiskunde wil graag leerlingen individueel helpen mooiere cijfers te halen!
25€
Esther
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik laat leerlingen altijd eerst zelf denken. Vaak vraag ik ze hardop te denken. Vooral als een leerling zegt niet te weten...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
Tweedejaars student Bedrijfskunde geeft les in Wiskunde A aan middelbare scholieren in omgeving Utrecht (HAVO & VWO)
16€
Anass
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven in wiskunde A op HAVO & VWO niveau verschillen niet erg van elkaar. Normaliter wordt men...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
WO Student Wiskunde bijna afgestudeerd, werkt als huiswerkbegeleider/bijlesdocent.
Geeft ook examentraining!
17€
Max
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

De wens van de leerling bepaalt mijn manier van lesgeven. Bij wiskunde is het de bedoeling dat iemand de basis écht onder...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
WO student geeft privé- of groepslessen in wiskunde, economie en M&O. Ook andere mogelijkheden in overleg.
18€
Thomas
1e les gratis!

Ik hou er van om kinderen zelf te laten proberen en fouten te laten maken. Pas wanneer ze er niet uit komen, probeer ik...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
Derdejaars WO-bachelor Scheikunde Student: bijles Utrecht en omgeving. Online en op afspraak.
30€
Isabell
1e les gratis!

Ik ben een sociaal iemand en help andere mensen graag om ook met plezier scheikunde opgaven te maken. Leerlingen kunnen bij...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
WO Scheikunde studente geeft bijles Wiskunde, Scheikunde en Natuurkunde. Bijles is persoonlijk en effectief. Ruim 4 jaar ervaring met goede resultaten van leerlingen! Ook examentraining. Utrecht.
17€
Brit
1e les gratis!

Sterke en zwakke punten worden bepaald en hierna worden onderwerpen behandeld die de leerling moeilijk vindt. Ik geef al...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Utrecht
WO student technische wiskunde geeft wiskunde bijles voor middebare school wiskunde b en d
18€
Wolff
1e les gratis!

Eerst zal ik mijn les voorbereiden door de lesstof door te nemen. Dan begin ik de bijles met een overzicht van de...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 17€ 17€ 17€
Boek een les