Homepagina
Lessen geven
Den Haag 
Den Haag 
 • Super tutor
 • (8 beoordelingen)
N
Nathan
« I know Jennifer from my university. She's a very friendly person and... Lees meer »
N
Nathan
« I know Jennifer from my university. She's a very friendly person and likes to engage in conversation. When it comes to her teaching method, the first thing that comes to my mind is how she explains things. She explains clearly and is able to dive quite deep into the subject when needed. One of the ways she integrates this into her teaching method is by allowing me to practice solving problems. "That way the lesson really sticks", she tells me. This includes preparations for tests. On top of that, she is very organized and makes plans to ensure I receive information in a systematic and understandable manner. I think she makes a great teacher :) »
12€/u
1e les gratis!
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 5u
Lessen aangeboden door Jennifer
 • Individueel
De lessen vinden plaats
Onderwezen onderwerpen
 • Bijles
 • Huiswerkbegeleiding
 • Mindmap maken
 • Memoriseren (onthouden)
Niveaus
 • Basisschool
 • VMBO
 • HAVO
 • VWO

Eerste jaars HBO studente geeft huiswerk begeleiding aan VMBO, HAVO en VWO

Methodologie

Mijn methode is gebasseerd op slimmer leren leren. We gaan naar de planning kijken die je van school hebt gekregen, en gaan een persoonlijk plan maken. Wat moet je allemaal doen voor je aankomende toetsen en wanneer ga je dat doen. Ook gaan we kijken naar je huiswerk en hoe je dat moet aanpakken.Methode overzicht:

- Plannen (Overzicht, stappen plan, begeleiding)
- Begeleide huiswerk sessies
- Begeleid leren
- Andere methoden kunnen overlegd worden


Ik ben op de MAVO Cum Laude geslaagd en op de HAVO geslaagd met een 8 als gemiddelde.

Ik heb op Mavo het profiel economie gevolgd en op Havo CM

Super tutor

Jennifer is een van onze beste leraren. Een goed profiel, een indrukwekkend diploma en uitstekende beoordelingen.

Ervaring

Ik studeer International and European law. Ik geef al 5 jaar bijles in verscheidende vakken. Tevens help ik ook al 5 jaar leerlingen met hun huiswerk en het plannen voor toetsen en opdrachten. Leerlingen leren beter plannen door mij en halen goede cijfers. We gaan samenwerken om van die onvoldoendes, voldoendes maken. Zodat jij het jaar of je examen gaat halen.

Stuur een gratis lesaanvraag naar:
(Opgeslagen informatie)

Ik kan niet helpen met NG en NT profielen, tenzij het puur gaat om begeleiding met leren en plannen.

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 12€/u
Tarief voor 5 lesuren : 52€
Tarief voor 10 lesuren : 100€

Specificaties

Ik hanteer reiskosten als er bijles gegeven moet worden in het weekend. Ik verplaats mij niet in de avonden, echter een leerling mag wel naar mij toe komen in de avonden.

Lessen aangeboden door Jennifer
Individueel
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Bijles
 • Huiswerkbegeleiding
 • Mindmap maken
 • Memoriseren (onthouden)
Niveaus
 • Basisschool
 • VMBO
 • HAVO
 • VWO

Jennifer's achtergrond

Mavo (2013-2017) (Cum Laude)
Havo (2017-2020)
International and European law (2020-heden)

Werkervaring
- Oppassen 2013-2020
- Bijles 2015-Heden

Bijles vakken:
- Geschiedenis (tevens examentraining), (VMBO, Havo)
- Engels (tevens examentraining) (VMBO, Havo)
- Maatschappijleer (VMBO, Havo)
- Maatschappijkunde (tevens examentraining)
- Maatschappijwetenschappen (Havo)
- Economie (VMBO)
- Aardrijkskunde (VMBO)

Extra activiteiten:
- leerlingenraad: 4 jaar
- voorzitter leerlingenraad: 1 jaar
- Lid medenzeggenschapsraad: 2 jaar
- Lid LAKS: 1 jaar

De 8 beoordelingen over Jennifer
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.

8 aanbevelingen

N
Nathan

I know Jennifer from my university. She's a very friendly person and likes to engage in conversation. When it comes to her teaching method, the first thing that comes to my mind is how she explains things. She explains clearly and is able to dive quite deep into the subject when needed. One of the ways she integrates this into her teaching method is by allowing me to practice solving problems. "That way the lesson really sticks", she tells me. This includes preparations for tests. On top of that, she is very organized and makes plans to ensure I receive information in a systematic and understandable manner. I think she makes a great teacher :)

N
Natasja

Jennifer beheerst heel goed de Nederlandse taal. Ook is ze ontzettend gedreven en heel betrouwbaar. Ze is heel precies en komt altijd haar afspraken na. Jennifer is echt geboren om mensen te helpen en heeft veel kennis die ze goed kan overbrengen. Jennifer is echt een superprof!!

N
Noa

Jennifer is iemand die je heel erg goed helpt met les geven en je heel erg graag helpt met iets als je het niet snapt. Ze kan onderdelen heel duidelijk uitleggen. Jennifer helpt je ook goed om vertrouwen in jezelf te hebben en zorgt ervoor dat je weer gemotiveerd raakt. En kortom een bijles docente die ik iedereen aanraad!

M
Martine

Ik ken Jennifer als een zeer gedreven jongedame met een duidelijk en helder doel voor ogen. Jennifer is erg vriendelijk en behulpzaam. Ze neemt alle tijd om je alles goed uit te leggen totdat je het helemaal begrijpt. Je kunt haar altijd vragen stellen en daar wordt snel op gereageerd door haar.

P
Patricia

Ik zou Jennifer zeker aanraden als bijlesdocent. Ze is heel erg goed, ik ben namelijk door haar hulp van een 4 op geschiedenis naar een 7.5 gegaan. Ook heeft ze de tijd genomen om mijn essay voor maatschappijwetenschappen volledig door te spitten en overal kritisch feedback op te geven. Op die manier ben ik van ongeveer een 6 als cijfer naar een 7.1 gegaan. Ze is een super goede bijlesdocent en heel goedkoop! Ik zou haar zeker aanraden.

R
Rik

Ik heb Jennifer leren kennen op de middelbare school doordat ze een oud klasgenootje was van mijn beste vriend, al in ons eerste gesprek werd mij duidelijk dat Jennifer iemand was die gepassioneerd was, en een extreme harde werkster. Elke studeertrucje, van kaartjes, ezelbruggetjes, associatietactieken tot rijmliedjes of domweg stampen, ze leek het tot in haar vingertoppen te beheersen. Ze weet daarnaast ook geweldig verbindingen te leggen, een niet te onderschatten eigenschap in leren, zo is misschien een extreem voorbeeld hoe ik door middel van een klein gesprek over een geschiedenisles met haar tussenuren lang heb volgesproken over de wereld, constant verbindingen leggend tussen geschiedenis, maatschappijleer en het nieuws. Juist dat soort gesprekken maken dat dingen blijven hangen en dat je inzichtvragen op je toetsen gaat snappen.
Ik zou Jennifer dan ook aan ieder persoon aanraden, ze is een super aardig persoon met een hoeveelheid geduld waar ik enorm jaloers op ben. Ze is enorm veelzijdig en een goede uitlegster, met Jennifer haar hulp ga je sowieso punten omhoog.

A
Annabel

Jennifer is een zeer georganiseerd en sociaal persoon. Op school heeft ze altijd alles voorbereid en goed gepland. Ze is erg lief, en ik vertrouw er op dat ze een geweldige lerares gaat worden.

L
Linata

Jennifer is zeer kundig in Geschiedenis en beheerst de Engelse taal alsof het haar voertaal is. Zij heeft meerdere studenten bijgestaan met hulp, adviezen en het geven van tips en trucs om lastige vakken toch te laten slagen. Ze is rustig en laat de ander in de waarde om zo het beste uit hem of haar te halen. Zowel face to face als op afstand is zij in staat de juiste hulp te bieden en de ander weer plezier te geven in de lessen. Groet Linata

Vergelijkbare leraren

Bijles in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Huiswerkbegeleiding. Leren is geen probleem meer, Mindmap maken toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Memoriseren (onthouden) is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Den Haag
Een huiswerkbegeleider uit Den Haag die je naar een hoger niveau begeleidt!
25€
Lobsang
1e les gratis!

Waar loop je tegen aan? Daar komen we tijdens onze kennismaking achter. Als het klikt dan gaan we aan de slag om jouw doelen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rijswijk
(Online) Bijles in Den Haag en omstreken! / (Online) Tutoring in The Hague and surrounding!
16€
Alysha
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven is afhankelijk van de leerling of student. Naar mijn mening is er geen universele manier om elke...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Den Haag
Enthousiaste student geeft bijles op middelbare school niveau of lager, waaronder de vakken nederlands, wiskunde en engels.
16€
Julia
1e les gratis!

Van te voren kan er worden aangegeven waarbij er hulp nodig is, of dat nu een bepaald hoofdstuk is uit een schoolboek, een...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Den Haag
WO student Industrieel Ontwerpen geeft huiswerkbegeleiding en bijles aan kinderen en jong volwassenen om ouders/verzorgers te ontlasten.
20€
Romee
1e les gratis!

Mijn manier van werken is persoonlijk. Ik probeer het kind te begrijpen en te ontdekken waar hij/zij tegen aan loopt. Samen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Den Haag
Studieloopbaan begeleider uit het MBO, met achtergrond als leerkracht PO, Rots&Water en sport.
25€
Faizal
1e les gratis!

Een goede voorbereiding is key! Ik ga uit van de behoefte van de leerling en stel samen werkbare doelen op. Onderwijs is...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Den Haag
Student Werktuigbouwkunde op de hogeschool van Rotterdam. Helpt je graag naar de volgende stap!
17€
Fleur
1e les gratis!

Persoonlijk redelijk praktisch ingesteld: leren door het te doen. Van een gemaakte fout wordt immers het meeste opgestoken...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Naaldwijk
Onderwijsassistente in opleiding. Ik doe veel ervaring op in de praktijk. Erg pedagogisch verantwoord!
12€
Ferdaouss
1e les gratis!

Het is erg belangrijk om het kind te begrijpen, en ook dat gevoel af te geven. Zo vertrouwt het kind jou en kan zijn/haar...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Den Haag
Fysiotherapie student. Ik geef bijles in natuurkunde, scheikunde, biologie, wiskunden en economie
20€
Philip
1e les gratis!

Ik baseer mijn lessen op eigen ervaringen en op de kennis die ik bezit van eerder bijlessen. Ik zeg geen antwoorden voor...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Naaldwijk
Docente Duits begeleid je bij het maken van een planning en je huiswerk (Westland & omgeving).
15€
Iris
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Mijn lesmethode stem ik af op de behoeften van de leerling/student. We kijken samen naar jou huidige manier van...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Delft
Ik (student pabo) bied huiswerkbegeleiding en bijles voor alle vakken van het basisonderwijs.
15€
Anne
1e les gratis!

Ik maak gebruik van de didactiek dat aansluit bij het vak. Ook ontwerp ik regelmatig leerzame spelletjes. Ik begeleid de...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Zoetermeer
Laatstejaars VWO'er geeft gespecialiseerde bijles in basisschoolvakken (in Zoetermeer en omstreken).
15€
Ouanis
 • (5 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik zorg ervoor dat ik uw kind altijd veel persoonlijke aandacht geef zodat het in een vertrouwde omgeving kan leren....

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Nieuw-Vennep
WO studente psychologie geeft bijles in verschillende vakken voor zowel basisschool- als middelbare school leerlingen
16€
Nandita
1e les gratis!

Ik heb een rustige aanpak en vind het nooit erg om te herhalen totdat de leerling het onderwerp helemaal snapt. Nadat we de...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Emmeloord
Student. die jo helpt om de hoogste resultaten te halen op een leuke manier
15€
Twan
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

kahoot lessonup gebruik ik als ondersteuning voor mijn lessen zo zorg ik dat leerlingen bij de les blijven. en de les leuk...

Online les via webcam Goedgekeurd profiel
Nieuwveen
WO historica geeft bijles, huiswerkbegeleiding, Opstap PO en examentraining in regio Nieuwveen
17€
Simone
1e les gratis!

Mijn methode is gestructureerd, maar tegelijkertijd ook aanvoelend wat de leerlingen nodig hebben. Graag maar ik van tevoren...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Zierikzee
Wil jij nog even oefenen, of alles doornemen voor die zenuwslopende cito?
18€
Kayleigh
1e les gratis!

Ik wil ervoor zorgen dat jij je op je gemak voelt. En het ook weer leuk vind om te leren. Maar vooral het leren te begrijpen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 12€ Niet beschikbaar 12€
5 uur 52€ Niet beschikbaar 60€
10 uur 100€ Niet beschikbaar 120€
Boek een les