Homepagina
Lessen geven
Rotterdam 
Rotterdam 
 • (18 beoordelingen)
E
Ed
« Perfect! Josephine geeft heel goed en duidelijk les aan Robin; maar ik wil... Lees meer »
E
Ed
« Perfect! Josephine geeft heel goed en duidelijk les aan Robin; maar ik wil iets schrijven als ouder; zij stelt haar doelen en haalt ze geheel volgens verwachting; heb er geen omkijken naar gehad; ze regelen het zelf en halen resultaten; we gaan zeker verder voor de volgende periode; Josephine doet alles cum laude;en verdient een tien met een griffel; bij the way Robin heeft ook genoten; een lauwerkrans voor haar; veni vidi vici; SUPERPROF; een 7,8 minimaal; hulde!!!!!!!!!!!! »
15€/u
1e les gratis!
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 9u
Lessen aangeboden door Josephine
 • Individueel
 • In een groep
De lessen vinden plaats
 • Bij de leraar thuis
 • Bij jou thuis
 • Online (via webcam)
Onderwezen onderwerpen
 • Economie
 • Examentraining Economie
 • Macro economie
 • Micro economie
 • Kansberekening
Niveaus
 • Alle niveaus

Economie en Bedrijfseconomie studente aan de Erasmus Universiteit Rotterdam geeft bijles in Rotterdam op middelbaar en hoger onderwijs

Methodologie

ALLEEN VIA WEBCAM. Een typische les bestaat uit de volgende structuur: allereerst zullen wij samen de theorie doornemen en mogelijke vragen behandelen. Wanneer alles duidelijk blijkt te zijn en mijn vragen aan student/leerling begrepen zijn, is het tijd om de opdrachten door te nemen en/of te maken. Tot slot kunnen vragen altijd gesteld worden. Mijn lessen zijn bedoeld voor alle niveaus van het middelbaar en hoger onderwijs.

Ervaring

Nadat ik mijn gymnasium diploma heb behaald in Den Haag, heb ik besloten Economie te gaan studeren in Rotterdam. Deze keuze heb ik gemaakt vanwege mijn brede interesse in Economie en Wiskunde.

Momenteel ben ik tweedejaars studente. Ik ben vorig jaar naar Rotterdam verhuisd en sindsdien ben ik werkzaam als huiswerkbegeleider bij After's Cool. Hier geef ik zowel huiswerkbegeleiding (waarbij ik voornamelijk help met het vinden van de beste manier om te leren) als bijlessen in Economie en Wiskunde A. Naast dit bijbaantje heb ik voorgaande jaren vaak bijlessen gegeven aan vrienden en familie.

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 15€/u
Tarief voor 5 lesuren : 70€
Tarief voor 10 lesuren : 135€

Specificaties

De annuleringstermijn bevat 24 uur. Indien hieraan niet wordt voldaan, wordt het bijles bedrag in rekening gebracht.

Lessen aangeboden door Josephine
Individueel
In een groep
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
webcam
Onderwezen onderwerpen
 • Economie
 • Examentraining Economie
 • Macro economie
 • Micro economie
 • Kansberekening
Niveaus
 • Alle niveaus

Josephine's achtergrond

Tussen 2011 en 2017 heb ik mijn gymnasiumdiploma op het Maerlant-Lyceum in Den Haag behaald. Mijn profiel: Economie en Maatschappij.
Momenteel zit ik in het tweede jaar van mijn Economie en Bedrijfseconomie bachelor.
Ik geef al meerdere jaren individuele bijlessen en ik ben al twee jaar werkzaam bij After's Cool.

De 18 beoordelingen over Josephine
 • 4.9/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
E
Ed

Perfect! Josephine geeft heel goed en duidelijk les aan Robin; maar ik wil iets schrijven als ouder; zij stelt haar doelen en haalt ze geheel volgens verwachting; heb er geen omkijken naar gehad; ze regelen het zelf en halen resultaten; we gaan zeker verder voor de volgende periode; Josephine doet alles cum laude;en verdient een tien met een griffel; bij the way Robin heeft ook genoten; een lauwerkrans voor haar; veni vidi vici; SUPERPROF; een 7,8 minimaal; hulde!!!!!!!!!!!!

S
Sabrina

Perfect! Hele goede uitleg, geduldig, duidelijk, heel professioneel! TOP en absoluut aan te raden! Heeft mijn dochter enorm geholpen. Heel fijn! Dank je wel Josephine!

E
Edwin

Perfect! Ik zit in 4 VWO. Josephine neemt de tijd om alles rustig uit te leggen. Als ik het niet snap legt ze het nogmaals uit. Josephine is ook erg flexibel met lestijden. Ze legt alles duidelijk uit en biedt ook extra stof aan. Fijn om met Josephine te werken! Ik ben erg blij met Josephine.

B
Bo

Excellent! Josephine legt heel rustig en duidelijk alle stof uit. Ze gebruikt veel voorbeelden van situaties in haar uitleg waardoor je het gelijk kan toepassen op een casus. Ik heb er veel aan gehad! En raad zeker aan om bijles in financieel management bij haar te volgen!

P
Philipp

Perfect! Josephine was a reliable and very good tutor. Although she does my course in dutch, she was able to effortlessly help me out with my material.

G
Gert-Jan

Perfect! Snelle reactie, veel geduld en flexibiliteit bij het maken van afspraken. Diego heeft veel gehad aan de bijlessen, waardoor zijn economie nu weer voldoende is. Josephine nam alle tijd om alles rustig uit te leggen in begrijpelijke taal, helemaal goed!

A
Alvarez

Perfect! Josephine legt alles erg goed en rustig uit, waardoor je de stof snel begrijpt. Ook is ze erg geduldig, vriendelijk en duidelijk. Ze is serieus maar ook gezellig, ik raad haar zeker aan!

G
Galice

Perfect! Josephine heeft mij goed geholpen met de stof van Micro-economics. Door haar kennis kon zij heel goed de logica uitleggen achter het verhaal. Dit hielp enorm met vragen maken en leren. Dankje wel!

10 aanbevelingen

M
Mathies

Ik ben goed geholpen en heb erg veel aan de bijles gehad! Josephine legde alles heel duidelijk uit waardoor ik het extra goed begreep. Ik snapte van te voren eerst helemaal niks van de stof maar daarna begreep ik alles haarfijn. Door Josephine heb ik een 8.9 gehaald! Ze is de beste bijlesser die ik ooit heb gehad!!!!

L
Lourens

Josephine is erg behulpsaam en kan goed en duidelijk uitleggen. Na de bijles heeft ze duidelijke aantekeningen en stappen plannen waardoor je zelf goed door kan leren. Ze is een absolute Superprof!!

L
Lodewijk

Ik heb nu al meerdere lessen gehad en ik vind de uitleg handig omdat ze onder andere veel goede voorbeelden geeft. Ook heeft ze veel geduld als ik iets moeilijk begrijp.

C
Claire

Ik ken Josephine van de Middelbare school, waar ze al super goed was in economie. Toen hielp ze me ook altijd en begreep ik het altijd veel beter. Ze verdient de titel Superprof, omdat ze door blijft gaan totdat je de stof helemaal begrijpt! Als je het in eerste instantie niet begrijpt, probeert ze het je op een andere manier uit te leggen!

H
Helene

Ik ken Josephine van de studie, waar ze me vaak heeft geholpen met de stof. Na een beetje uitleg van Josephine is de stof veel makkelijker te begrijpen. Ze verdient de titel van superprof dan ook helemaal, want ze geeft heldere uitleg en houd zich goed aan afspraken.

F
Frederique

Josephine verdient de Superprof omdat ze heel duidelijk dingen uitlegt en ze is heel erg te vertrouwen omdat ze gebruikt maakt van alle tijd die je hebt. Ik raad Josephine zeker aan bij vrienden omdat dingen die ik niet begrijp legt ze meteen uit en dan snap ik het ook gelijk, het is waar voor je geld.

K
Kevin

Ik ken Josephine, omdat zij mij bijles heeft gegeven. Josephine kan op een rustige manier alle stof duidelijk uitleggen en is altijd bereid om waar nodig langer stil te staan om een specifiek iets van de stof extra uit te leggen.

B
Boris

Josephine is erg prettig om mee en van te leren. Haar uitstekende beheersing van de economie stof, gecombineerd met heldere uitleg zorgt voor leerzame en productieve bijlessen. Ze is erg gedreven, dus twijfel niet om iets een tweede keer te vragen als iets nog net niet helemaal doordringt.
Daarnaast, is er zeker nog ruimte om af en toe te lachen met Josephine!

R
Richard

Josephine heeft mij enorm geholpen bij mijn eerste vakken van de studie economie. Zo heb ik gebruik gemaakt van superprof bij de vakken accounting en wiskunde. Door de interactieve en professionele vorm van bijles heb ik mijn vakken gehaald. Hierbij raad ik haar daarom aan om haar te contacteren voor eventuele moeilijkheden bij deze vakken.

J
Joppe

Josephine verdient de titel superprof omdat ze super goed en rustig kan uitleggen. Ook stopt ze niet voordat je de stof 100% begrijpt!

Vergelijkbare leraren

Economie in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Examentraining Economie. Leren is geen probleem meer, Macro economie toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Micro economie is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Rotterdam
WO student Bedrijfskunde en lerarenopleiding geeft les in Economie en M&O in Rotterdam
15€
Hanna
1e les gratis!

Ik behandel de lesstof op een gestructureerde manier, met aandacht voor struikelpunten die ik samen met de leerling oplos...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Laureato POLIMI offre corsi di Micro e Macroeconomia, Matematica, Probabilità ed altre materie
25€
Cristian
 • (9 beoordelingen)
1e les gratis!

La verità è che la maggior parte delle materie sembrano molto più difficili di quel che sono perché chi le spiega è...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
WO Student International Business Administration geeft bijles Engels, Management & Organisatie en Economie
16€
Larissa
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is persoonlijk en gebaseerd op de behoefte van de leerling.

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Capelle aan den IJssel
Ondernemer/docent geeft economie en ondernemerschap en wiskunde lessen voor middelbare school en mbo studenten
20€
Hakan
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is afhankelijk van de leerlingen. Ieder leerling is anders en heeft hierdoor een andere aanpak...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Capelle aan den IJssel
Management en organisatie op de middelbare school. Simpel uitgelegd door een 4de jaar Finance and Control student.
20€
Ricardo
1e les gratis!

Lesgeven op basis van de relevante stof op elk niveau. 1 op 1 kijken we de vlakken aan waar je op vast loopt

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Online Examentraining Economie en M&O (Ook studiebegeleiding en bijles) - Alle niveaus!
25€
Riemer
1e les gratis!

Bij mijn lessen leg ik eerst duidelijk de stof uit zodat jij het begrijpt. Daarna gaan we samen aan de slag met opdrachten...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
WO Economie en Bedrijfseconomie student in Rotterdam helpt jou met Economie!
15€
Laurence
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik baseer mijn lessen op wat jij moeilijk vind. We werken in een probleem/oplossing structuur. Zo weet ik waar jij je kunt...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
WO student Finance & Investments geeft bijles economie, M&O en bedrijfskunde op middelbare school en universitair niveau
18€
Paul
1e les gratis!

Ik behandel onderwerpen gestructureerd en in overleg met de student/scholier. Ik kan bijles geven aan zowel middelbare...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
WO Student IBA met excellente cijfers voor M&O (9) en Economie (8)
12€
Hejdar
1e les gratis!

Ik focus met name op het creëren van overzicht, het echt begrijpen van de sommen, en het opstellen van stappenplannen om...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
WO student werktuigbouwkunde met ervaring in het bijles geven van economie. En een passie om mensen te motiveren voor de beta en gamma vakken
17€
Julia
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Zelf heb ik er ooit heel veel baat bij gehad om gestructureerd te leren werken. Dus ik leer mijn leerlingen ook graag een...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Master Student helpt jou graag met Bedrijfskunde vakken, zoals (Corporate) Finance en Statistiek.
20€
Tim
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

Iedereen is verschillend en daarom is mijn aanpak op jou afgestemd. Ik zorg ervoor dat je niet alleen de truc kent, maar ook...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Rotterdam
Master Student helpt jou graag met Economie en Bedrijfseconomie op VWO/HAVO niveau
20€
Tim
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

Iedereen is verschillend en daarom is mijn aanpak op jou afgestemd. Ik zorg ervoor dat je niet alleen de truc kent, maar ook...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Rotterdam
HBO - Bedrijfskunde student geeft m&o en economie op middelbare school niveau in Rotterdam
15€
Nora
1e les gratis!

Ik ben een student Bedrijfskunde en vind het leuk om bijles te geven in verschillende vakken. Economie, m&o en wiskunde zijn...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Afgestuurde HBO bedrijfskundige (die volgend jaar de lerarenopleiding gaat doen) geeft economie les op middelbaar onderwijs!
18€
Daniël
1e les gratis!

Ik vind het belangrijk om op een gestructureerde manier les te geven. Dat betekent dat we aan het begin van les een 'agenda'...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Rotterdam
Docent (in opleiding) Bedrijfseconomie en Algemene economie: ik wil je graag helpen met economie
20€
Mehtap
1e les gratis!

Elk leerling is anders en daarom zal mijn aanpak bij ieder leerling verschillen. We gaan samen kijken welke aanpak bij jou...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bergschenhoek
Masterstudent Geschiedenis met economische achtergrond geeft bijles aan onderbouwleerlingen VMBO en HAVO.
15€
Kees-Jan
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik geef de voorkeur aan privélessen om zo de maximale aandacht te geven aan de leerling, maar ook in kleine groepjes kan...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 15€ 15€ 15€
5 uur 70€ 70€ 75€
10 uur 135€ 135€ 150€
Boek een les