Homepagina
Lessen geven
Sittard 
Sittard 
 • (6 beoordelingen)
C
Chantal
« Perfect! Tim is geweldig. Hij is de perfecte leraar, mijn meiden hebben niets... Lees meer »
C
Chantal
« Perfect! Tim is geweldig. Hij is de perfecte leraar, mijn meiden hebben niets dan lof over zijn manier van les geven. »
25€/u
1e les gratis!
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 1u
Lessen aangeboden door Tim
 • Individueel
De lessen vinden plaats
 • Bij de leraar thuis
 • Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
 • Rekenen
 • Wiskunde B
 • Natuurkunde
 • Scheikunde (Chemie)
Niveaus
 • HAVO
 • VMBO
 • Basisschool
 • MBO

Bijles wiskunde, natuurkunde, scheikunde en rekenen op alle niveaus. Tweedejaars HBO built environment student.

Methodologie

Ik ben een tweedejaars hbo built environment student. Ik geef bijlessen in de vakken: wiskunde, natuurkunde, scheikunde en rekenen op alle niveaus in en rondom Sittard. Ik geef inmiddels al bijna 4 jaar bijlessen aan leerlingen van de basisschool en de middelbare school op verschillende niveaus.
In de bijlessen wil ik de leerling helpen met het vak en een stukje plannen. In het stukje plannen zit ook de duidelijkheid van wat, hoe en wanneer de bijlessen gaan.
De bijlessen bouw ik bij elk vak hetzelfde op: stukje inleiding bij nieuwe stof of een nieuw hoofdstuk. Daarna uitleg van de stof zodat de leerling weet waar het over gaat en hoe het in elkaar zit. Als laatste van het behandelen van de stof: oefenen en oefenen zodat de leerling de stof helemaal onder de knie heeft en bij een toets nog alleen maar even hoeft te herhalen.
Mijn belangrijkste kenmerk als (bijles)leraar is dat ik altijd rustig ben en blijf zodat de leerling ook rustig en goed kan leren waardoor het eindresultaat van de bijles optimaal is.

Ervaring

Ik heb ervaring met bijles geven op verschillende niveaus. Aan Leerlingen van de basisschool en VMBO geef ik voornamelijk rekenen en wiskunde. Aan leerlingen van het havo en vwo geef ik wiskunde, wiskunde b, natuurkunde en scheikunde. De prestaties zijn altijd goed en de leerlingen gaan zelfverzekerd de toets in. Ik heb zelf op mijn opleiding nog steeds wiskunde wat veel overeenkomt met de stof van havo wiskunde B en rekenen.

Tarieven

Tarief voor 1 lesuur : 25€/u
Lessen aangeboden door Tim
Individueel
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
 • Rekenen
 • Wiskunde B
 • Natuurkunde
 • Scheikunde (Chemie)
Niveaus
 • HAVO
 • VMBO
 • Basisschool
 • MBO

De 6 beoordelingen over Tim
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
C
Chantal

Perfect! Tim is geweldig. Hij is de perfecte leraar, mijn meiden hebben niets dan lof over zijn manier van les geven.

J
Jill

Perfect! De lessen gaan goed, ik begrijp de stof dankzij de duidelijke, rustige en vriendelijke uitleg van Tim. Door trainingen kan ik niet op een vaste dag / tijdstip erg fijn dat Tim meedenkt en flexibel hierin is. Kortom een goede bijles leraar voor wiskunde-B.

Reactie van Tim

Hoi Jill,
Ik vind de lessen tot nu toe goed gaan. Hopelijk denk jij er hetzelfde over en vind je de bijlessen fijn. Als je wat wilt zeggen (tips, tops, etc etc.), ik hoor het heel graag. We gaan er verder een goed jaar van maken met dikke voldoendes voor wiskunde!
Groetjes, Tim Bisschops

E
Elise

Perfect! vriendelijk en deskundig en toegankelijk! zoon is heel tevreden

Reactie van Tim

Hoi Stijn en de rest, Ik maak even een beoordeling voor deze site omdat dan mijn profiel completer is. Ik vind tot zo ver de lessen heel goed gaan. De afwisseling van wiskunde en natuurkunde vind ik ook fijn werken omdat we zoals morgen het ook kunnen omdraaien als er bijvoorbeeld een so is. We gaan er een goed jaar verder van maken en hopelijk zonder minpunten aan het einde voor wiskunde en natuurkunde ondanks alle dingen door corona.

Groetjes, Tim Bisschops

S
Sandra

Perfect! Duidelijke uitleg en heel geduldig.

Reactie van Tim

Hoi Sandra en Mirthe. Ik maak even een beoordeling voor deze site omdat dan mijn profiel completer is. Ik vind tot zo ver de lessen heel goed gaan. Gelukkig is de leraar ook positief. Je kan heel goed hoofdrekenen en inzichtelijk zit het ook helemaal goed. We gaan er een goed jaar van maken (ondanks alle dingen door corona).

Groetjes, Tim Bisschops

2 aanbevelingen

M
Melle

Tim is een fantastische bijles docent, hij heeft me geholpen te slagen voor wiskunde b en natuurkunde terwijl hij zelf ook nog in zijn examenjaar zat. Hij legde rustig en goed uit en zorgde ervoor dat ik de vakken echt beter begreep.

K
Kyara

Ik raad Tim erg aan! Ik heb ook bijles gehad in wiskunde A van Tim en dit heeft mij erg geholpen! De manier van uitleggen is heel anders dan dat een leraar het doet en dit kan zo enorm helpen!

Interview met Tim

VRAAG 01 | 07
1) Wanneer is de interesse voor jouw onderwerp en voor het geven van privéles ontstaan?
Tim — Op de middelbare school hielp ik vaker vrienden met wiskunde en natuurkunde. Als zei het proefwerk goed hadden gemaakt nadat ik geholpen had, vond ik dat erg fijn. Toen ik geslaagd was, ben ik gaan zoeken naar sites en werkgevers waarbij ik bijles kon geven. Uiteindelijk heb ik Superprof gevonden waar nu al redelijk veel leerlingen mij hebben gevonden voor privébijles.
VRAAG 02 | 07
2) Vertel ons meer over het vak waarin je lesgeeft en over de onderwerpen die je leuk vindt om te bespreken met leerlingen (en eventueel ook de onderwerpen die je minder leuk vindt)!
Tim — De bijlessen die ik geef zijn wiskunde, natuurkunde en nask voor het Vmbo. Wat ik leuk vind aan deze vakken is dat je wiskunde en natuurkunde op 2 manieren kan snappen. De eerste manier is dat je de formules kent en een stappenplan volgt maar dan is er een tweede, betere manier : de manier waarop de leerling het zo uitgelegd krijgt waardoor hij/zei snapt waarom iets gebeurd en waarom het zo is. Wiskunde en natuurkunde op de tweede manier leren is uiteindelijk veel leuker omdat je merkt dat je er vanzelf goed in word. Dit komt dus doordat je wiskunde en natuurkunde (en alle andere beta vakken) zo kunt leren of uitgelegd kunt krijgen dat je begrijpt en snapt waarmee je bezig bent.
VRAAG 03 | 07
3) Vertel ons over je grote voorbeeld of rolmodel, of het nou een leraar of lerares is waar je zelf les van hebt gehad of een genie in jouw veld!
Tim — Ik heb eigenlijk niet echt een groot voorbeeld of rolmodel, ik ben er gewoon achter gekomen dat ik bijles geven heel erg leuk vind. Wat ik wel op de middelbare had, was dat ik leraren die enthousiast over hun vak waren leuk les vond geven waardoor ik het vak zelf leuker ging vinden en beter ging opletten. Ik ben enthousiast over mijn vakken en ik hoop dat ik dat bij de bijlessen kan overbrengen op de leerling.
VRAAG 04 | 07
4) Wat zijn, volgens jou, de vereiste kwaliteiten om een expert te zijn in jouw vak?
Tim — Wat ik belangrijk vind aan een docent /bijles docent is dat diegene weet waarmee hij of zij bezig is. Zoals eerder gezegd de 2 manieren waarop je o.a. Wiskunde en natuurkunde kunt leren, moet de docent de 2e manier helemaal beheersen. Als dit niet het geval is, kan diegene niet goed de stof uitleggen vind ik. Naast het vak beheersen moet je als 'docent' ook rustig zijn. Als je niet rustig blijft of kan blijven ga je dat denk ik ook merken in de bijlessen. Als de 'docent' rustig uitlegt, is de leerling ook rustig waardoor de bijles het meest efficiënt verloopt.
VRAAG 05 | 07
5) Dan is nu de tijd gekomen om toe te geven dat jij misschien ook wel wat moeilijkheden hebt gehad op school... en hoe je die hebt overwonnen!
Tim — Als je als leerling op de middelbare school naar de bovenbouw gaat, ga je een vakkenpakket kiezen. Wat een beetje verschilt per niveau maar je moet wel vakken kiezen. Het liefste had ik gezien dat ik geen enkele taal hoefde te kiezen, maar helaas. In de verplichte vakken staat Engels waar ik niet zo sterk in ben maar uiteindelijk wel gehaald heb. Ik heb toen voor mijn presentaties veel moeite gedaan en een hoog cijfer gehaald. Hierdoor was de druk niet zo hoog op de luistertoets en tekst. Voor het eindexamen heb ik veel teksten online en uit een boek geoefend waardoor ik een voldoende hebt gehaald voor het eindexamen Engels.
VRAAG 06 | 07
6) Help ons je een beetje beter te leren kennen door ons te vertellen over jouw passies (die je misschien ook van plan bent te delen via Superprof).
Tim — Ik ben op dit moment bezig met mijn opleiding Built environment waarbij ik de richting bouwtechnische bedrijfskunde heb gekozen. Dit vind ik tot nu toe een leuke studie en hoop ik als ik klaar ben ook iets mee te gaan doen in de richting van vastgoed. Naast de school geef ik dus bijlessen via Superprof wat super goed gaat. Andere passies/hobby's die ik heb zijn: atletiek training geven, piano spelen en een beetje rennen met muziek erbij op oortjes.
VRAAG 07 | 07
7) Wat maakt jou een Superprof?
Tim — Als ik kijk naar de bijlessen, beoordelingen en de leerlingen zelf krijg ik veel positieve feedback wat is natuurlijk heel erg fijn vind. Een paar eigenschappen van mij die hiervoor zorgen naar mijn mening zijn: Ik ben een rustig persoon en raak niet zo snel opgefokt of verlies snel mijn geduld. Daarnaast heb ik verstand van wat ik doe. Zoals eerder gezegd vind ik het belangrijk dat de 'docent' precies weet wat hij of zei doet. Als 3e en laatste eigenschap merk ik aan mezelf dat ik bijles geven heel erg leuk vind wat ik hopelijk ook kan laten zien aan de leerlingen.

Vergelijkbare leraren

Wiskunde in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Rekenen. Leren is geen probleem meer, Wiskunde B toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Natuurkunde is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Sittard
Praktische Wiskunde bijles door ervaren bijlesdocent (BSc Mechatronica) in Limburg en omstreken
20€
George
 • (7 beoordelingen)
1e les gratis!

Tijdens een les beginnen we met het doorspreken van de stof; waar liggen de problemen, wat wordt wel al begrepen, welke...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Sittard
HBO natuurkunde leraar student geeft wiskunde en natuurkunde les aan leerlingen op het VO
15€
Pieter
1e les gratis!

Persoonlijk vind ik het fijn om met behulp van een powerpoint les te geven. Via mijn HBO opleiding word ik opgeleid tot...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Sittard
Leraar Wiskunde in wording (LIO) met veel vakinhoudelijke en vakdidactische kennis die hij al te graag overbrengt.
15€
Niels
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Structuur is voor een klas héél belangrijk. Leerlingen moeten weten wat ze in de les kunnen verwachten. Openheid en...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Geleen
Wiskunde bijles voor middelbare school en eerste jaar HBO door ouderejaars student engineering.
15€
Bas
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is probleemgestuurd. Dit betekent dat ik kijk waar jij problemen mee hebt, en dat we hier dan...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Sittard
WO student Biomedische wetenschappen geeft bijles in Rekenen, Wiskunde B en biologie.
15€
1e les gratis!

Ik behandel het onderwerp op een gestructureerde manier. Je leert eerst het principe met wiskunde B en leren hoe we een...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Beek
Ir. natuurkunde geeft bijles natuurkunde en wiskunde op alle niveau's HAVO/VWO/HBO/WO in heel Zuid-Limburg.
20€
Rob
 • (12 beoordelingen)
1e les gratis!

Leerlingen/studenten hebben vertrouwen in mij omdat ik mijn afspraken steeds consequent nakom, en ook (gratis) online hulp...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Geleen
Chemisch Ingenieur geeft scheikunde bijles op alle niveau’s (vmbo, havo, vwo, hbo, wo)
23€
Stan
1e les gratis!

Veel studenten/scholieren hebben moeite met beta vakken, maar ik ben er zeker van dat een goede leraar het verschil kan...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Geleen
Chemisch Ingenieur geeft wiskunde bijles op alle niveau’s (vmbo, havo, vwo, hbo, wo)
23€
Stan
1e les gratis!

Veel studenten/scholieren hebben moeite met wiskunde, maar ik ben er zeker van dat een goede leraar het verschil kan maken...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Geleen
Afgestuurde chemisch fysisch analist. Die graag mensen meer wil leren in het chemisch/ fysisch vakgebied in zuid Limburg.
10€
Koen
1e les gratis!

Er zijn verschillende manier om les te geven en niet iedereen leer op zijn eigen manier. De sport van het lesgeven is daarom...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Geleen
Leraar voor natuurkunde, wiskunde, statistiek, programmeren en scriptiebegeleiding in Sittard-Geleen en online
25€
Hung
1e les gratis!

We bespreken samen wat de doelen zijn en kijken hoeveel tijd we er voor hebben. Dan kijken we waar we het best kunnen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Puth
Masterstudent geeft les in wetenschappelijke vakken (Biologie / Chemie /Wiskunde): Middelbare school / MBO / HBO / Bachelor
17€
Joshua
1e les gratis!

Voor mijn lesmethode wil ik graag eerst inschatten wat je niveau is en welke manier van leren voor jou het beste werkt....

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Beek
Ir. Natuurkunde geeft bijles wiskunde en natuurkunde op alle niveau's HAVO/VWO/HBO/WO in heel Zuid-Limburg
20€
Rob
 • (10 beoordelingen)
1e les gratis!

Leerlingen/studenten hebben vertrouwen in mij omdat ik mijn afspraken steeds consequent nakom, en ook (gratis) online hulp...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Spaubeek
Bijles Rekenen door ervaren docent uit Zuid-Limburg, volgen van online lessen ook mogelijk.
25€
Marcel
1e les gratis!

Het belangrijkst is het om te zorgen voor een uitleg die ook daadwerkelijk begrepen wordt door de student. Dit kan...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 25€ 25€ Niet beschikbaar
Boek een les