Mick - Prof wiskunde - Rotterdam

Dit is de ultieme leraar. Een profiel van hoge kwaliteit, een geverifieerd diploma en een gegarandeerde respons. Mick zal zorgvuldig je eerste WiskundeWiskunde les organiseren.

Mick

 • Uurtarief 35€
 • Reactietijd 1h
 • Aantal studenten 50+
Mick - Prof wiskunde - Rotterdam
 • 5 (11 beoordelingen)

35€

Boek een les
 • Wiskunde
 • Wiskunde B
 • Wiskunde A
 • Algebra
 • Calculus
 • Wiskunde D

Bijles Wiskunde • Ervaren bijlesdocent met een 10 op zijn VWO diploma! • 6 jaar ervaring in bijles geven • Online

Les locatie

Ambassadeur

Dit is de ultieme leraar. Een compleet profiel, een geverifieerd diploma en een snelle responstijd. Mick zal met plezier je eerste Wiskunde les verzorgen.

Over Mick

Ik beschik over de volgende diploma's:
- BSc, Econometrics and Operations Research - Rijksuniversiteit Groningen
- BSc, Philosophy of Economic and Social Sciences - Rijksuniversiteit Groningen
- MSc, Econometrics and Management Science - Quantitative Finance - Erasmus Universiteit Rotterdam (mee bezig)

De studie econometrie leert je heel precies en wiskundig te denken. Je leert veel wiskunde, statistiek en economie wat erg van pas komt bij het bijles geven. Door op een gestructureerde manier samen wiksunde opgaven te analyseren en op te lossen krijgt de leerling vaak meer zelfvertrouwen en verbetert zijn of haar wiskunde inzicht aanzienlijk.

Mijn tweede studie is filosofie. Deze studie leert vooral het kritisch denken. Niet zomaar een antwoord accepteren maar echt willen onderzoeken waarom iets waar is. Deze houding is zeer nuttig. Als je echt begrijpt waarom een antwoord goed is onthoud je het veel beter dan wanneer je het uit het hoofd leert!

Mijn zes jaar ervaring als studiebegeleider helpt waarschijnlijk nog het meest. Hier heb ik bijles gegeven aan het vmbo, de havo en het vwo in alle exacte en economische vakken. Ook heb ik hier veel geleerd over de beste aanpak om iemand te helpen, effectief te overhoren en hoe je studeren leuker maakt. Veel van de leerlingen die ik geholpen heb geven aan het vak leuker te vinden na een aantal bijlessen, wat leidt tot meer motivatie en dus hogere cijfers!

Lees verder

Over deze les

 • Alle niveaus
 • Nederlands

In deze talen zijn de lessen mogelijk :

Nederlands

Mijn zes jaar werkervaring als wiskunde bijlesdocent en studiebegeleider heeft mij veel geleerd over de beste aanpak om iemand te helpen. Door deze ervaring ben ik goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de lesstof, ken ik de knelpunten waar leerlingen vaak tegenaan lopen en ben ik bedreven in gestructureerde aanpakken en methodes om de leerling zo goed mogelijk te helpen. Gezien de geruime tijd dat ik lesgeef heb ik inmiddels ook een grote collectie van oefenmateriaal en samenvattingen.

Verder beschik ik over de volgende diploma's:
- BSc, Econometrics and Operations Research
- BSc, Philosophy of Economic and Social Sciences
- MSc, Econometrics and Management Science - Quantitative Finance (mee bezig)

De lessen die ik geef zijn onder te verdelen in drie methodes:

Vakspecifieke bijles • Wiskunde
Veel moeite met een onderwerp of hoofdstuk van één of meerdere bepaalde vakken? Dan is vakspecifieke bijles het handigst! Hier geef ik bijles in de exacte vakken (wiskunde, natuurkunde, scheikunde) en economie. Dit zijn de vakken zijn waar ik (inhoudelijk) heel goed in ben (allemaal een 8 of hoger op mijn vwo eindlijst). In deze lessen zal de focus liggen op het begrijpen van de stof door overzicht te creëren en tegelijkertijd in te gaan op de belangrijke details. Door vragen te stellen kom ik erachter welke kennis wel en niet aanwezig is en waar we het beste samen op kunnen focussen. Hiernaast geef ik advies over de aanpak van vraagstukken en laat ik zien hoe je bepaalde vraagstukken systematisch kan oplossen.

Examentrainingen • Wiskunde
Bij examentraining gaat het om alle lesstof in tegenstelling tot de vakspecifieke bijles waar het meestal om één of twee hoofdstukken gaat. Gezien de eindexamens elk jaar kwa vorm veel op elkaar lijken helpt het heel erg om de vraagstructuur te herkennen. Dit is dan ook waar tijdens de examentraining de focus op ligt. Veel examenvragen maken met als doel structuur en zelfvertrouwen krijgen voor het centraal examen.

Huiswerkbegeleiding
Vaak ligt het probleem in de onderbouw niet bij het niet goed kunnen begrijpen van stof maar bij het 'leren leren'. Vanaf de eerste klas wordt er steeds meer van de leerling zelf verwacht. Zelfstandig kunnen plannen, op tijd het huiswerk af hebben en op tijd beginnen met leren. Wanneer een leerling dit niet goed kan zullen de resultaten verder achteruitgaan naarmate er meer wordt verwacht. Gelukkig heb ik dit probleem vaker gezien en altijd succesvol kunnen helpen. Samen met uw zoon/ dochter ga ik planningen maken, hem of haar leren hoe je het beste leert voor elk vak en veel stof samen doornemen. Een methode die drie keer beter werkt dan alleen maar 'bijles'/ uitleg geven.

Online
De bijles zal online plaatsvinden via Zoom. Ik beschik over de juiste programma's en hulpmiddelen om dit zo optimaal mogelijk te doen. Dit houdt in software waar de leerling live mee kan kijken met wat ik schrijf op mijn tekentablet. Dit maakt het online bijles geven een stuk effectiever dan simpelweg praten over de leerstof.

Lees verder

Tarieven

Uurtarief

 • 35€

Kortingstarieven

 • 5u: 175€
 • 10u: 350€

webcam

 • 35€/u

Specificaties

Voor aanvang van de eerste bijles zal er een gratis kennismakingsgesprek plaatsvinden. In dit gesprek kunnen wij elkaar beter leren kennen en kijken hoe ik kan helpen met het gewenste leerdoel.

Mick Video

Leer meer over Mick

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Leer meer over Mick

 • Wanneer is de interesse voor jouw onderwerp en voor het geven van privéles ontstaan?

  Het begon toen ik op de middelbare school zat. Ik vond de exacte vakken erg leuk, vooral natuur- en wiskunde. De wereld om je heen kunnen verklaren en voorspellen dit voelde bijna als magie. Tot de dag van vandaag draag ik dit enthousiasme met mij mee. Omdat ik goed was in de exacte vakken hielp ik vaak medeleerlingen uit mijn klas. Dit deed ik met veel plezier. Na mijn eindexamen ben ik gelijk begonnen met bijles geven op een bijlesinstituut waar ik al drie jaar met plezier heb gewerkt.
 • Vertel ons meer over het vak waarin je lesgeeft en over de onderwerpen die je leuk vindt om te bespreken met leerlingen (en eventueel ook de onderwerpen die je minder leuk vindt)!

  Zoals te lezen in mijn advertenties geef ik bijles in meerdere onderwerpen. Ik ben gespecialiseerd in het 'leren leren'/ huiswerkbegeleiding, vakspecifieke bijles en examentrainingen. Dit heb ik allemaal mogen leren op het huiswerkinstituut waar ik werkte. Hier hielp ik middelbare scholieren van alle niveaus met de vakken: wiskunde, natuurkunde, scheikunde, economie en biologie. Hier hielp ik ook leerlingen met plannen en hun schoolwerk op orde krijgen.
 • Vertel ons over je grote voorbeeld of rolmodel, of het nou een leraar of lerares is waar je zelf les van hebt gehad of een genie in jouw veld!

  Dat moet toch wel Leonardo da Vinci zijn! Hij was een architect, uitvinder, ingenieur, filosoof, natuurkundige, scheikundige, anatomist, beeldhouwer, schrijver, schilder en componist. Kortom een man met veel interesses. Hij wordt gezien als een geboren genie, wat veel mensen helaas vergeten is dat hij ontzettend veel geoefend heeft voordat hij zijn eerste meesterwerk schilderde. Niemand wordt geboren als een genie, genieën ontstaan door oneindig veel te oefenen samen met liefde voor het vakgebied.
 • Wat zijn, volgens jou, de vereiste kwaliteiten om een expert te zijn in jouw vak?

  Alleen heel goed zijn in een vak is niet genoeg. Zo had ik leraren die zelf de stof heel goed snapten maar niet goed konden uitleggen aan de leerlingen die hem niet de eerste keer volgden. Om een expert te zijn in een vakgebied moet je ook inlevingsvermogen hebben naar de leerling. Ook is het creëren van een gezonde werksfeer belangrijk, dus dat de leerling niet bang is om een 'domme' vraag te stellen. Dit samen maakt een goede leraar.
 • Kun je ons een leuke anekdote vertellen die te maken heeft met jouw beroep of jouw eigen schooltijd?

  Een verhaaltje wat me nu te binnen schiet is dat over een strenge leraar. In vwo 5 had ik om mijn biologie proefwerk een 10 gehaald, superblij. De hoofddocent die de toetsen maakt hoorde dit nieuws later ook. Nog nooit was er op haar toets een 10 gehaald vertelde mijn eigen leraar. Ze heeft de toets van mij leraar gevraagd en opnieuw nagekeken vertelde hij toen, in een beetje droevige toon. "Ja ze heeft een foutje kunnen vinden". Weg was mijn 10.
 • Dan is nu de tijd gekomen om toe te geven dat jij misschien ook wel wat moeilijkheden hebt gehad op school... en hoe je die hebt overwonnen!

  Mijn moeilijkheden lagen altijd bij de taal vakken. Woordjes leren, grammatica en brieven schrijven, het was een drama. Toen ik erachter kwam dat je door het spelen van spelletjes en films ook een taal kan leren ging het een stuk beter en toen het me lukte om mij in het buitenland verstaanbaar te maken was ik verkocht. Het leren van een taal kreeg nut in mijn ogen. Het ging gelijk een stuk makkelijker!
 • Help ons je een beetje beter te leren kennen door ons te vertellen over jouw passies (die je misschien ook van plan bent te delen via Superprof).

  Veel passies waarvan de meeste ook vaak weer veranderen. Ik zit op een toneelvereniging en vind het superleuk om te improviseren voor publiek. Dit is de ideale afleiding van mijn studie die vaak erg droog is. Daarnaast vind ik het fijn om te sporten, daarom ben ik gaan roeien. Roeien is leuk, maar het leukst bij lekker weer.
 • Wat maakt jou een Superprof (behalve het beantwoorden van deze vragen)?

  Omdat ik niet alleen goed ben in het vak zelf maar ook de begeleiding eromheen denk ik dat ik een echte Superprof ben!
--
--

Andere leraren Wiskunde in Rotterdam

 • Wiskunde
Deskundige in het onderwijs
TU Delft student 
Bijles
Huiswerkbegeleiding
Rotterdam en Omliggende omgeving

  Paul

  Rotterdam

  4.9 (25 beoordelingen)

  Filosofie Bij het geven van bijles is het belangrijk dat de docent zich houdt aan een stappenplan. Het is essentieel dat dit...

  • 28 €/u
  • 1e les gratis!
 • [Online/offline] Universitair met twee masters afgestudeerd in Data Science geeft bijles in Wiskunde, Statistiek, Economie, Programmeren met bewezen track record.

  Amir

  Rotterdam

  4.9 (11 beoordelingen)

  Wiskunde is logica en toepassen, bij het begrijpen van de onderliggende theorie is men in staat om vergelijkingen op te...

  • 25 €/u
  • 1e les gratis!
 • Erasmus master student met een havo en bachelors diploma geeft economie, wiskunde, en plan bijlessen

  Liang

  Rotterdam

  4.9 (8 beoordelingen)

  Mijn methode is vooral opdrachten maken, van veel opdrachten maken leer je veel meer. Ook vind ik het belangrijk dat mijn...

  • 25 €/u
 • Havo diploma, voor wiskunde, natuur- en scheikunde een 8 als eindcijfer. Student Hogeschool Rotterdam civiele techniek

  Brenno

  Rotterdam

  5 (3 beoordelingen)

  Ik leg graag een onderwerp uit die leerlingen niet snappen en ik oefen veel samen met de leerling omdat ik ervan overtuigd...

  • 19 €/u
  • 1e les gratis!
 • Gemotiveerde en vrolijke 5 vwo’er op Erasmiaans Gymnasium die graag mensen helpt en motiveert! Beschikbaar om aan basisschoolleerlingen en onderbouwers bijles te geven!

  Celeste

  Rotterdam

  5 (3 beoordelingen)

  Het is belangrijk dat leerlingen zelfvertrouwen hebben. Dus we kijken eerst naar wat je al wel kan. Vervolgens geef ik wat...

  • 14 €/u
  • 1e les gratis!
 • Eerstejaars geneeskundestudent Erasmus MC geeft wiskunde onderbouw en bovenbouw (B) bijles aan VWO-leerlingen t/m klas 4

  Mette

  Rotterdam

  5 (1 beoordelingen)

  Ik geef sinds de 3e klas al succesvol wiskunde bijles. Ik kan ook jou dus helpen om dit lastige vak beter te...

  • 20 €/u
  • 1e les gratis!
 • Gymnasium Diploma behaald op het Libanon lyceum. Was altijd zeer sterk in wiskunde en scheikunde.

  Daniel

  Rotterdam

  4 (1 beoordelingen)

  Tijdens mijn lessen zal ik altijd focussen op de leerling en het leerproces. Zo probeer ik zoveel mogelijk handige leertrucs...

  • 15 €/u
  • 1e les gratis!
 • Ik bied wiskunde bijles aan in omgeving Terneuzen, ben zelf TU Delft afgestudeerd ingenieur

  Kris

  Rotterdam

  Mijn manier van lesgeven bestaat uit een stuk theorie uitleggen waarbij de leerling veel vragen kan stellen, een oefening /...

  • 15 €/u
  • 1e les gratis!
 • - Havo afgerond met excellente cijfers op de bètavakken. - Ruim 1 jaar werkervaring als huiswerk begeleider voor havo/vwo scholieren -Bijlessen in Rotterdam

  Abdel

  Rotterdam

  - De lestechnieken die voornamelijk worden gebruikt bij de bètavakken zijn theorie toepassen tijdens het oefenen. Het...

  • 20 €/u
  • 1e les gratis!
 • Afgestuurd op het hbo biomedische wetenschappen, daarnaast heb ik 1,5 jaar ervaring in het geven van bijles en privelessen

  Yasmine

  Rotterdam

  Ik deel mijn kennis graag via powerpoint ens via logische redeneringen, vooral met deze vakken is het van belang dat dit op...

  • 20 €/u
  • 1e les gratis!
 • Afgestudeerd in Nanobiologie, geef graag les in wiskunde B, natuurkunde of biologie op vwo niveau in Rotterdam

  Emma

  Rotterdam

  Ik help leerlingen graag met het beter begrijpen van de stof door ze veel zelf te laten doen en zelf te laten nadenken...

  • 19 €/u
  • 1e les gratis!
 • Bijles Wiskunde (B/D) en Natuurkunde van rasechte student Theoretische Natuurkunde uit Rotterdam

  Bart

  Rotterdam

  Wiskunde en Natuurkunde worden vaak als de moeilijkste vakken van de middelbare school gezien. Hier ben ik het niet helemaal...

  • 20 €/u
  • 1e les gratis!
 • Beste één op één wiskunde en economie bijles aan huis, nu ook online!

  Riemer

  Rotterdam

  Bij mijn lessen leg ik eerst duidelijk de stof uit zodat jij het begrijpt. Daarna gaan we samen aan de slag met opdrachten...

  • 25 €/u
  • 1e les gratis!
 • Docent aan de lerarenopleiding wiskunde heeft het online lesgeven te pakken en kan bijles geven in bijna alle wiskundeonderwerpen

  Job

  Rotterdam

  Ik stimuleer studenten vooral zelf tot het antwoord te komen. Ik wil je niet laten ploeteren met een gevoel van ik kan het...

  • 30 €/u
  • 1e les gratis!
 • Natuurkunde en Wiskunde genie. Huidige Logistics Engineering Student HBO Rotterdam. Ik zorg ervoor dat de leerling het snapt, haalt en met een positieve mindset de wereld verder in gaat. Lesniveau H

  Minh

  Rotterdam

  Ik leg ze de theorie uit en dat ga ik met ze samen toepassen. Daarnaast zal ik de student het laten herhalen en help ik als...

  • 15 €/u
  • 1e les gratis!
 • MBO student geeft rekenles vanaf groep 3 tot groep 7 en 8

  Miriam

  Rotterdam

  Ik baseer mijn lessen op waar de kinderen moeite mee hebben. Zij kunnen vrij zelf aangeven wat zij extra willen oefenen of...

  • 25 €/u
  • 1e les gratis!
 • Les in alle exacte vakken tot havo 5 niveau! Ook basisschool. (Rotterdam)

  Denise

  Rotterdam

  Ik ben erg verschillend in het les geven en kan mij goed aanpassen aan de behoefte van kinderen/leerlingen. Zelf veel...

  • 15 €/u
  • 1e les gratis!
 • WO FIscale Economie student geeft wiskunde en rekenen bijles. Stad: Rotterdam. Behaalde diploma's: VWO

  Raliza

  Rotterdam

  Ik baseer mijn lessen op de leerstof die de studenten/leerlingen op school krijgen en leg extra nadruk op belangrijke...

  • 13 €/u
  • 1e les gratis!
 • Hi! Ik ben Thijs, Master student Lucht- en Ruimtevaarttechniek in Delft, ik heb meerdere jaren ervaring als bijlesdocent. Ik help je graag met al je vragen over Wiskunde A, B en D, Natuurkunde, Scheik

  Thijs

  Rotterdam

  Eigenlijk pas ik me graag aan aan wat jij fijn vindt. Laten we het er even over hebben welke lesvorm goed bij jou past, wat...

  • 20 €/u
  • 1e les gratis!