Homepagina
Lessen geven
Tilburg 
Tilburg 
 • (8 beoordelingen)
L
Lucas
« Perfect! Matthijs heeft mij afgelopen weken bijles gegeven en mij daar erg mee... Lees meer »
L
Lucas
« Perfect! Matthijs heeft mij afgelopen weken bijles gegeven en mij daar erg mee geholpen! Wiskunde is nooit een sterk vak van me geweest, maar dankzij zijn bijlessen heb ik veel meer vertrouwen in de aankomende toets. Bedankt Matthijs! »
20€/u
Helaas is deze leraar onbeschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 9u
Lessen aangeboden door Mathijs
 • Individueel
De lessen vinden plaats
 • Bij de leraar thuis
 • Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
 • Rekenen
 • Wiskunde B
 • Wiskunde A
 • Wiskunde C
Niveaus
 • VMBO
 • HAVO
 • VWO
 • WO Bachelor

Bijles van student econometrie in Tilburg voor Wiskunde (A/B/C/bovenbouw/onderbouw/universiteit)

Methodologie

Mijn bijlessen zijn bedoeld voor zowel onderbouwleerlingen met moeite in wiskunde als voor bovenbouwleerlingen met wiskunde A, B of C. Ik kan ook universiteitsstudenten helpen met basis-wiskunde vakken. We spreken één of meerdere keren per week af en ik probeer je dan in een informele sfeer te helpen met mijn wiskunde kennis, mijn bijleservaring en mijn ervaring met wat er van je verwacht wordt bij toetsen en examens op de middelbare school.

Wat betreft lesopbouw is in principe alles mogelijk, ik vraag regelmatig aan je of de lessen bevallen en of je behoefte hebt aan een andere structuur. Samen komen we er altijd wel uit!

Dat gezegd hebbende, gaat een bijles normaal gesproken als volgt bij mij:

Eerst bespreken we de opgaven die je de afgelopen week hebt gemaakt en nagekeken. Lukte een opgave niet? Dan zal ik of het antwoord zelf uitwerken en uitleggen, of ik geef een hint waardoor je zelf verder kan. Vervolgens zal ik een deel van de volgende stof kort uitleggen en zullen we samen belangrijke opdrachten uit het boek maken. Daarnaast kan het voorkomen dat ik zelf een opdracht verzin, of we maken samen een schema met belangrijke theorie. Maar ook bijvoorbeeld het plannen van huiswerk, het bespreken van algemene tips en vraagstrategieën of het ophalen van voorkennis kunnen onderdeel zijn van de les. En mocht je af en toe tussendoor een vraag hebben over een ander vak, dan kan ik daar waarschijnlijk ook wel bij helpen. Het is maar net waar je behoefte aan hebt.

Ervaring

Ik ben Mathijs en ik ben tweedejaars student econometrie in Tilburg, een studie vol wiskunde. Ik heb wiskunde altijd al erg interessant gevonden en ik heb er op het vwo hoge cijfers voor gehaald, waaronder een 10,0 voor het centraal examen.

Op de middelbare school en tijdens het eerste jaar van mijn studie heb ik met veel plezier en passie wiskunde A en B bijles gegeven aan vmbo-, havo- en vwo-(examen)leerlingen. Daarnaast heb ik bijles gegeven aan een leerling uit de onderbouw. Door samen hard te werken, hebben al deze leerlingen hun wiskunde-examen gehaald of zijn ze overgegaan naar de volgende klas.
Ik kijk ernaar uit om nog meer leerlingen te helpen met wiskunde!

Tarieven

Tarief voor 1 lesuur : 20€/u

Specificaties

Ik ben wekelijks van maandag tot donderdag beschikbaar en bij voorkeur 's avonds. Af en toe ben ik ook 's middags beschikbaar.

Lessen aangeboden door Mathijs
Individueel
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
 • Rekenen
 • Wiskunde B
 • Wiskunde A
 • Wiskunde C
Niveaus
 • VMBO
 • HAVO
 • VWO
 • WO Bachelor

Mathijs's achtergrond

Ik heb 2 jaar geleden mijn vwo-diploma gehaald in Apeldoorn. Ik ging daar altijd met plezier naar school en ik werkte hard, wat zich uitte in een cum laude diploma met een gemiddelde van 9,2. Nu ben ik bezig met het tweede jaar van de bachelor econometrie en operationele research, een studie die draait om het oplossen van voornamelijk economische problemen met wiskunde modellen.

De 8 beoordelingen over Mathijs
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
L
Lucas

Perfect! Matthijs heeft mij afgelopen weken bijles gegeven en mij daar erg mee geholpen! Wiskunde is nooit een sterk vak van me geweest, maar dankzij zijn bijlessen heb ik veel meer vertrouwen in de aankomende toets. Bedankt Matthijs!

Reactie van Mathijs

Ik heb Lucas het afgelopen halfjaar geholpen voor zijn wiskunde vak van de studie International Business Administration. Dat ging hartstikke goed! Ik zag Lucas met stappen vooruit gaan, nu de toets nog!

W
Willem

Perfect! Hij is duidelijk in het uitleggen, als ik een vraag stelde wist hij daar vrij snel antwoord op. Verder vond ik het fijn dat hij sommige wiskundige problemen vanuit een andere invalshoek kon zien.

Reactie van Mathijs

Ik heb Willem een paar keer geholpen met zijn Wiskunde B (vwo6). Helaas konden we de lessen niet voortzetten, aangezien onze roosters niet goed op elkaar aan sluiten. Gelukkig hebben we wel samen zijn herkansing goed kunnen voorbereiden, dus ondanks de korte duur was het een succes!

D
Dieter

Perfect! Mathijs is zeer gemotiveerd om er voor te zorgen dan zijn leerlingen slagen voor het examen, is flexibel en erg prettig in de omgang. TOP!!

Reactie van Mathijs

Yorben is elke keer weer gemotiveerd om te werken en ik zie duidelijk dat hij stappen hebt gemaakt. Bij de examentraining bleek het netjes werken nog wel eens mis te gaan, maar we hebben er hard aan gewerkt en ik heb goede vertrouwen in een mooi examenresultaat, het is verdiend!

5 aanbevelingen

D
Dieter

We hebben elkaar via Superprof leren kennen.
Mathijs is een vriendelijke jongen die zeer gemotiveerd is om zijn leerlingen te helpen met slagen. Heeft zeer veel kennis over het vak. De vele tips en trucjes die hij de leerlingen meegeeft heeft zeker een meerwaarde. Hij is rustig een zeer gedisciplineerd. Het is een keurig nette jongen waar je makkelijk mee kunt communiceren.
Al met al; gewoon TOP!!!

Ik kan Mathijs dus zeer aanbevelen.

M
Milou

Mathijs heeft mij jaren lang geholpen met wiskunde op de middelbare school en ook nu ik studeer helpt hij mij met wiskunde vakken. Hij begrijpt zelf alle stof heel goed en kan het op een hele duidelijke en geduldige manier uitleggen. Hij geeft op zo'n manier bijles dat je na afloop de stof ook echt begrijpt en het ook zelf kan.
Door de hulp van Mathijs zijn mijn wiskundecijfers behoorlijk vooruit gegaan.

Nena

Mathijs is een van de beste bijles mensen die je ooit zult tegenkomen. Op de middelbare hielp hij mij altijd als ik moeite had met wiskunde. Wanneer ik geen zin had om ook maar iets te doen, kon Mathijs mij altijd motiveren om uiteindelijk toch maar even een paar opdrachten te maken door even wat leuke motiverende speeches te geven. Hij kan goed uitleggen en laten zien wat je moet doen en wat er van je verwacht wordt. Als je Mathijs als bijlesleraar hebt, zal je zeker meer leren over hoe je wiskunde moet doen en zul je het leuker gaan vinden, omdat Mathijs het leuk weet te maken. :)

Hans

Mathijs is een zeer serieus wanneer het om les geven gaat. Hij doet dit al zeker drie jaar naar volle tevredenheid van meerdere leerlingen. Stuk voor stuk hebben deze leerlingen hun cijfers opgehaald met wiskunde en natuurkunde.
Mathijs is zeer rustig en neemt de tijd om iets uit te leggen. Hij zal nooit boos worden op een leerling en gaat net zo lang door tot de leerling het snapt.

K
Katie

Vorig jaar zat ik in atheneum klas 3. Ik stond er destijds wat betreft Wiskunde niet zo goed voor (4). Ik heb toen éénmaal per week bijles van Mathijs gehad. Mathijs is de oudere broer van mijn vriendin. Hij legde mij prima uit met onderwerpen die ik moeilijk vond. Voor een toetsenweek namen wij belangrijke onderwerpen nogmaals goed door. Dit heeft mij enorm geholpen. Zo goed zelfs dat ik aan het eind van het jaar een 6.6 stond. (afgerond 7 op mijn rapport) Zonder bijles van Mathijs was mij dit nooit gelukt.

Bedankt namens Katie.

Interview met Mathijs

VRAAG 01 | 08
Wanneer is de interesse voor jouw onderwerp en voor het geven van privéles ontstaan?
Mathijs — Ik heb wiskunde eigenlijk altijd al leuk gevonden. Al op de basisschool was rekenen mijn favoriete vak. Op de middelbare school koos ik vervolgens wiskunde B en wiskunde D, 7 uur wiskunde per week dus, wat een feest! En nu bij mijn studie econometrie ben ik zelfs het grootste deel van mijn tijd bezig met wiskunde.
Bijles geef ik sinds mijn vijftiende. Op mijn middelbare school heb ik me toen aangemeld om jongere leerlingen bijles te geven. Dat beviel me zo goed dat ik nu nog steeds bijles geef!
VRAAG 02 | 08
Vertel ons meer over het vak waarin je lesgeeft en over de onderwerpen die je leuk vindt om te bespreken met leerlingen (en eventueel ook de onderwerpen die je minder leuk vindt)!
Mathijs — Wiskunde is een van de verplichte kernvakken. Voor sommigen is dat verschrikkelijk, voor anderen is het heerlijk. Of je het nou leuk vindt of niet, je moet het examen wel halen, en daar help ik graag bij! Ik heb inmiddels op bijna alle niveaus en aan alle jaren wiskunde bijles gegeven, maar het leukste vind ik bijles aan vwo 6 in wiskunde B. Dat vind ik het leukste omdat dat de wiskunde is die ikzelf heb gehad. Het is ook meteen de meest abstracte en exacte wiskunde, en vaak zijn de opgaven een soort puzzels, en dat maakt het lekker uitdagend. Maar ik geef ook graag bijles in wiskunde A en wiskunde voor de onderbouw.
VRAAG 03 | 08
Vertel ons over je grote voorbeeld of rolmodel, of het nou een leraar of lerares is waar je zelf les van hebt gehad of een genie in jouw veld!
Mathijs — Mijn favoriete lerares die ik voor wiskunde heb gehad is mevrouw Dias. Wat een topdocent! Een les bij haar was altijd even gezellig. Het lukte mevrouw Dias niet alleen om de stof uit te leggen, het lukte haar ook om iedereen enthousiast te maken voor haar vak. Als ze op vrijdagmiddag het lokaal in kwam gelopen voor het wiskunde D blokuur schreeuwde ze altijd enorm blij: "Het is weer bijna maandag, yes!!" Dat vond ik altijd geweldig! Dit enthousiasme probeer ik altijd mee te nemen naar mijn eigen bijlessen.
VRAAG 04 | 08
Wat zijn, volgens jou, de vereiste kwaliteiten om een expert te zijn in jouw vak?
Mathijs — Om goed te zijn in wiskunde moet je vooral nauwkeurig en precies zijn. Als je niet netjes werkt, dan maak je rekenfouten en dan verlies je een boel punten, zonde! Verder moet je abstract en logisch kunnen denken. Bij wiskunde is er zelden een stappenplan dat zegt wat je bij welke vraag precies moet doen; elke vraag is anders en je moet zelf bepalen welke combinaties van technieken en formules je precies nodig gaat hebben. Daarnaast is het super belangrijk dat je de discipline hebt om opdrachten te maken. Wiskunde is namelijk geen leervak, maar een doe-vak.
VRAAG 05 | 08
Kun je ons een leuke anekdote vertellen die te maken heeft met jouw beroep of jouw eigen schooltijd?
Mathijs — Op de middelbare school wisten mijn klasgenoten wel dat ik goed was in wiskunde en veel mensen kwamen dan naar mij toe als ze iets niet snapten. Ik hielp ze altijd graag. Maar net voor de examenperiode werd het soms zo erg dat ik zelf helemaal niet aan leren toe kwam. Dan probeerde ik me wel eens op de plekken in school te verstoppen waar niemand ooit leerde!
VRAAG 06 | 08
Dan is nu de tijd gekomen om toe te geven dat jij misschien ook wel wat moeilijkheden hebt gehad op school... en hoe je die hebt overwonnen!
Mathijs — Eerlijk gezegd heb ik weinig moeilijkheden gehad op de middelbare school, maar dat kwam vooral omdat ik er altijd hard voor gewerkt heb. Daardoor ben ik eigenlijk altijd de moeilijkheden wel voor gebleven. Nu op de universiteit wordt het allemaal wel meer en lastiger. Maar door goed te plannen doe ik mijn best om bij te blijven, en gelukkig gaat dat hartstikke goed.
VRAAG 07 | 08
Help ons je een beetje beter te leren kennen door ons te vertellen over jouw passies (die je misschien ook van plan bent te delen via Superprof).
Mathijs — In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met mijn sport runarchery, een combinatie van hartlopen en boogschieten, erg gaaf! Daarnaast speel ik sinds kort gitaar en verder lees ik graag fantasyboeken en ik kijk graag series als Game of Thrones. Ook ben ik veel bezig met mijn studie econometrie, het toepassen van wiskunde op de economie. Na mijn studie wil ik graag mijn econometrie kennis toe gaan passen op de klimaatproblematiek, hopelijk kan ik mijn steentje bijdragen!
VRAAG 08 | 08
Wat maakt jou een Superprof? 😍
Mathijs — Ten eerste ben ik zelf erg goed in wiskunde. Voor mijn wiskunde B examen op de middelbare school had ik een 10,0 en voor mijn studie nu ben ik ook dagelijks met wiskunde bezig. Maar daarnaast weet ik ook hoe ik de stof moet uitleggen aan leerlingen die er allemaal wat meer moeite mee hebben. Ik heb aardig wat ervaring in bijles geven en daardoor heb ik geleerd hoe ik het beste les kan geven. En tot slot vind ik wiskunde gewoon hartstikke leuk! Dat enthousiasme probeer ik te delen met mijn leerlingen en op die manier doe ik mijn best om de lessen leuk te maken, want als het leuk is dan leer je beter!

Vergelijkbare leraren

Wiskunde in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Rekenen. Leren is geen probleem meer, Wiskunde B toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Wiskunde A is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Tilburg
Economie/econometrie-student geeft wiskunde op de universiteit of bij jou thuis op HAVO/VWO-niveau.
15€
Jasper
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

Bij Wiskunde is het belangrijk dat elke stap word begrepen, omdat hier veel op word doorgebouwd. Ik kenmerk mijn manier van...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Tilburg
Basisschool Leerkracht biedt lessen voor alle zaakvakken op po en vmbo niveau.
10€
Tom
1e les gratis!

Ik leg de focus op mijn lessen bij de strategieën en structuren van het geleerde. Ik geef dan ook heel gestructureerd les...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Tilburg
Bijles rekenen en wiskunde voor middelbare scholieren en mbo-studenten in Tilburg en omstreken
15€
Emma
1e les gratis!

In eerste instantie gaan we kijken wat er wél allemaal lukt. Het kan erg ontmoedigend zijn, als je steeds lage punten haalt...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Tilburg
Student Econometrie geeft bijles wiskunde op alle niveau's in regio Tilburg
15€
Berend
1e les gratis!

De indeling van mijn lessen zal zeer vrij zijn. Iedereen wil immers les op een andere manier. Samen zullen we kijken waar...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Tilburg
WO student Econometrie geeft wiskunde en statistiek les in het centrum van Tilburg
20€
Tessel
1e les gratis!

Bij wiskunde ben in van mening dat het een kwestie van oefenen is en daadwerkelijk weten wat je aan het doen bent. Ik begin...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Tilburg
WO Master studente geeft wiskunde / reken bijles op middelbare school vmbo/havo/vwo niveau in Tilburg
13€
Mirthe
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik baseer mijn lessen op de opgaven die de leerling zelf meekrijgt van school en zorg dat we samen de moeilijke punten wat...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Tilburg
HBO student technische natuurkunde voor bijles in wiskunde B op elk middelbaar school niveau
20€
Guus
1e les gratis!

Duidelijke opdrachten voorbereiden en geduldig en rustig de opdracht uitleggen

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Tilburg
Studente Bedrijfseconomie aan Tilburg University die jou graag een handje helpt met wiskunde.
15€
An
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is gebaseerd op goed lezen, zelf proberen en stap voor stap een naar de juiste oplossing werken....

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Tilburg
Master student Econometrie geeft bijles Wiskunde, Natuurkunde en Statistiek aan middelbare school/ HBO of WO
17€
Niek
1e les gratis!

Ik baseer mijn lessen op het feit dat wiskunde en exacte vakken vooral doen is, veelal opdrachten maken met ondersteuning en...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Tilburg
WO student Bedrijfseconomie (cum laude afgestudeerd op het VWO) geeft bijles in Economie, M&O, wiskunde A, wiskunde B en Nederlands voor HAVO en VWO.
17€
Lieke
1e les gratis!

Ik vind het altijd fijn om eerst vragen te beantwoorden die de leerling heeft. Nadat deze zijn beantwoord, kunnen we samen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 20€ 20€ Niet beschikbaar
Helaas is deze leraar onbeschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.