Homepagina
Lessen geven
Den Haag 
Den Haag 
 • (7 beoordelingen)
C
Chinook
« Excellent! We bevelen Whitney van harte aan! Ze is geduldig, secuur en... Lees meer »
C
Chinook
« Excellent! We bevelen Whitney van harte aan! Ze is geduldig, secuur en communiceert helder. »
18€/u
1e les gratis!
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 2u
Lessen aangeboden door Whitney
 • Individueel
 • In een groep
De lessen vinden plaats
 • Bij jou thuis
 • Online (via webcam)
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
 • Rekenen
 • Wiskunde B
 • Algebra
 • Goniometrie
 • ANW (Algemene Natuurwetenschappen)
Niveaus
 • Alle niveaus

Bijles van aspirerend leerkracht | drie jaar bijleservaring |ook online! | Gymnasium TTO diploma (dus ook engelstalige wiskunde)

Methodologie

Ik geef les aan: wiskunde aan alle niveaus van de middelbare school, alleen wiskunde B voor HAVO en VWO | studenten op het MBO, voorbeelden zijn medisch rekenen, PABO Wiscat training | basischool leerlingen die moeite hebben met rekenen

Ik vind structuur en organisatie erg belangrijk. Wat echter nog belangrijker is, is dat de manier van leren bij de leerling past. Daarom doe ik mijn best mijn leerlingen te leren kennen en erachter te komen wat voor hen werkt. Planningen hebben mij altijd veel geholpen, dus ik ga die ook zeker gebruiken. Daarnaast voorzie ik mijn leerlingen ook vaak van gepersonaliseerde overzichtjes en hulpmiddelen.

Ervaring

Ik ben al twee jaar bijlesgever op de middelbare school en huiswerkbegeleider bij Onderwijscentrum Opnij. Ik heb al meer dan tien leerlingen via Superprof lesgegeven. Ik heb een passie voor wiskunde en mijn doel is ook om leerlingen te motiveren om de schoonheid in de wiskunde te zien. Ik geef wiskunde B op alle niveaus en wiskunde aan niveaus van mavo of lager. Ook geef ik bijles rekenen en wiskunde op het MBO (bijvoorbeeld Medisch Rekenen, of de PABO)

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 18€/u

Specificaties

Als de leerling minder dan 3 lessen wil geef ik de eerste les niet gratis.

Als het langer duurt om 20 minuten te fietsen vraag ik een reiskostenvergoeding voor de reis met het OV. Dit is ongeveer vanaf 3 euro per les.

Als u een les wilt afzeggen moet dat 24 uur van tevoren, om te voorkomen dat er een plekje voor een ander vergaat. Ik bereid mijn lessen erg goed voor en ik vind jouw tijd heel belangrijk. Daarom is het fijn als er ook met mijn tijd rekening wordt gehouden.

Als er een afspraak wordt gemaakt over een traject, is dat bindend, behalve als er formeel iets anders wordt afgesproken. Een afspraak van twee lessen per week voor een maand betekent dat er daarvoor wordt betaald, behalve als er ver van tevoren een andere afspraak is gemaakt, of er een ernstige reden wordt gegeven.

Lessen aangeboden door Whitney
Individueel
In een groep
De lessen vinden plaats
Bij jou thuis
webcam
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
 • Rekenen
 • Wiskunde B
 • Algebra
 • Goniometrie
 • ANW (Algemene Natuurwetenschappen)
Niveaus
 • Alle niveaus

Whitney's achtergrond

Gymnasium TTO diploma met Latijn, muziek en kunst algemeen.
Profielwerkstuk over de kunst in wiskunde: fractalen, waarvoor ik een 9 heb gehaald. Ik stond gemiddeld een 8 voor wiskunde.

Ik ga docent Muziek studeren, wellicht ook docent Wiskunde.
Ik werk als bijlesgever op het Johan de Witt en geef voornamelijk Wiskunde en Engels. Ook werk ik als huiswerkbegeleider bij Onderwijscentrum Opnij.

Ik heb in veel commissies en raden gezeten, dus ik heb veel ervaring met organiseren en plannen. Als een leerling hier moeite mee heeft kan ik daar ook zeker bij helpen.

Certificaten en licenties: Lucas Onderwijsprijs: initiatief veilige en tolerante school: mijn GSA | Europahaus Aurich Seminar: Commitment for the human rights – between discrimination and gender equality: women and religions | Anglia Certificate of English: Masters (CEFR C2) Level | POVO Leerlingenmentor.

De 7 beoordelingen over Whitney
 • 4.9/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
C
Chinook

Excellent! We bevelen Whitney van harte aan! Ze is geduldig, secuur en communiceert helder.

Reactie van Whitney

Pieke legt goed uit wat ze snapt en niet. Ze past de aangeleerde informatie goed toe en we streven naar een goed cijfer voor de volgende toets.

D
Danielle

Perfect! Whitney legt de stof stap voor stap uit maar laat ook zeker de leerling zelf nadenken. Ze heeft handige tips om het eenvoudiger te maken.

Reactie van Whitney

Fleur pakt alles snel op! De lessen die we hebben gehad gingen erg goed en ik kijk uit naar de volgende lessen.

5 aanbevelingen

C
Cin Yie

Als mede bijles gever kan ik Whitney zeker aanraden. Ze is een ervaren huiswerkbegeleider en heeft daarbij erg veel aandacht en geduld voor haar leerlingen. Ik wil haar daarom ook graag aan iedereen aanbevelen!

N
Natasja

Whitney is de dochter van een vriendin van mij. Zij heeft mijn zoon geholpe met wat schoolwerk en een presentatie maken. Hierdoor weet hij beter hoe hij met word, powerpoint, etc. moet werken, en hij begrijpt verhaaltjessommen iets beter. Whitney lijkt mij een fijne bijlesgever omdat ze met geduld kan uitleggen.

S
Stacey

My neighbour told me she found a tutor on Superprof for her daughter for Rekenen, Taal and Begrijpend Lezen. My son also struggled with this, so I wanted to meet her as well. She is always prepared and gives my son homework to practise what he learned that day. She keeps him focused and does not fall for his excuses for not working. She is a sweet girl and tries her best to fit my son's learning style. I would recommend her to other students if they just need a push, or a bit more help with their schoolwork.

L
Leon

Ik ken Whitney al erg lang. Ze geeft met veel passie bijles. Je kan haar altijd iets vragen en ze zal het vervolgens met veel geduld tot op het bot uitleggen. Zeker een aanrader als je hulp nodig hebt op school.

S
Samuël

Whitney is iemand met passie voor wat ze doet en veel geduld voor anderen. Ze weet mij altijd te motiveren om verder te gaan en te blijven oefenen. Ze helpt me in mezelf te vertrouwen als ik speel en ervan te blijven genieten

Vergelijkbare leraren

Wiskunde in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Rekenen. Leren is geen probleem meer, Wiskunde B toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Algebra is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Den Haag
Student Wiskunde geeft wiskunde bijles in Den Haag voor basisschool t/m HBO
25€
Paula
 • (5 beoordelingen)
1e les gratis!

Als eerste gaan we samen kijken waar je moeite mee hebt en kijk ik naar jouw manier van werken en waar je vast loopt. Ook...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Den Haag
Mbo student met rekenvaardigheid. Geslaagd voor rekenexamen. Rekenen maar ook basiswiskunde. Den Haag wonend.
5€
Brian
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Mijn manier van les geven is verschillend hangt van leeftijd en leerling af. Maar meestal met tekening als voorbeeld voor...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Den Haag
HBO Pabo student geeft bijles in wis-, natuur- en scheikunde in Den Haag op middelbaar Mavo en Havo niveau.
15€
Hidde
1e les gratis!

Ik heb geduld, geef rustige en duidelijke uitleg en ben makkelijk in de omgang. Verder houd ik van een uitdaging. Zodra ik...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Den Haag
6VWO student met als profiel NT. Ik geef graag les aan middelbare school studenten. Mavo, Havo en Vwo wiskunde (B).
14€
Erik
1e les gratis!

Ik probeer op allerlei manieren uit te leggen. Meestal neem ik de theorie door met de student en daarna maken we samen...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Den Haag
Master Student Bio-Farmacie geeft scheikunde, wiskunde, natuurkunde en bio bijles! Meer dan 3j. ervaring
25€
Hind
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik stel voorafgaand aan de bijles altijd een doel op samen met de leerling dat haalbaar is binnen een bepaald aantal lessen....

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Den Haag
Pre-master student Chemical Engineering aan de Tu/e helpt jou aan begrip en een voldoende
18€
Mahmoud
1e les gratis!

Ik zorg ervoor dat jij na denkt over wat je eigenlijk aan het doen bent. Eerst de theorie goed begrijpen en dan sparren met...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Den Haag
Student uit 5 vwo geeft les voor wiskunde, als je hulp nodit hebt is dat geen probleem!
10€
Levi
1e les gratis!

Mijn methode is vooral het luisteren naar wat de leerling lastig vindt en daar veel op in te gaan. Eerst zou ik willen weten...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Den Haag
HBO student geeft bijles rekenen , economie en Nederlands aan HAVO leerlingen.
13€
Maxim
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is dat ik aandacht besteed aan onderwerpen die de leerling moeilijk vindt, maar ik probeer zijn...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Den Haag
Hbo student uit Den Haag, geef al 4 jaar privélessen aan middelbare/basisschool leerlingen.
20€
Rahma
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Mijn manier van lesgeven is vrij simpel, het moeilijke uitleggen, daarna oefenen. Leerlingen doen alle denkwerk, want dan...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Den Haag
HBO student Civiele Techniek geeft wiskunde en natuurkunde les op middelbare school, regio Den Haag
10€
Ibrahim
1e les gratis!

Mijn methode van lessen zijn vrij simpel. De leerling moet me als eerst de zwakke punten wijsmaken want als je niet weet...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Den Haag
HBO student Bedrijfskunde geeft bijles in wiskunde. Havo en HBO niveau.
13€
Ranisha
1e les gratis!

Ik leg het eerst uit, daarna doen we een opdracht en vervolgens probeer je de opdracht zelf te maken.

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Den Haag
Hbo-student geeft rekenlessen voor jong en oud, mijn doel is om leraar te worden dus bijles geven hoort erbij!
15€
Resham
1e les gratis!

Ik behandel mijn lessen op een tempo dat gericht is op de leerling, niet iedereen vat alles evensnel op als de ander....

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur Niet beschikbaar 18€ 18€
Boek een les