Homepagina
Lessen geven
Nijmegen 
Nijmegen 
 • Ambassadeur
 • (12 beoordelingen)
M
Mare
« Perfect! Wij doen het zo dat ze eerst de theorie uitlegt wat ze erg goed doet... Lees meer »
M
Mare
« Perfect! Wij doen het zo dat ze eerst de theorie uitlegt wat ze erg goed doet en daarna maken we opdrachten. Ze heeft veel geduld je kan alles zo vaak vragen als je wilt. Ze is ook heel soepel in tijden, je kan haar appen wanneer je nieuwe bijles nodig hebt en bijna altijd kan ze dus dat is top! »
18€/u
Helaas is deze leraar onbeschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 4u
Lessen aangeboden door Lisa
 • Individueel
De lessen vinden plaats
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
 • Natuurkunde
 • Scheikunde (Chemie)
 • Wiskunde D
 • Andere natuurwetenschappen
Niveaus
 • Basisschool
 • VMBO
 • HAVO
 • VWO
 • MBO
 • Volwassenenonderwijs
 • HBO
 • Afgestudeerd MBO
 • WO Bachelor
 • Anders

Bètavakken bijles in Nijmegen van betrokken, enthousiaste studente met veel leservaring op alle niveaus

Methodologie

Mijn lessen zijn erg flexibel. Ik sta open voor eigen invulling van de leerling en moedig dit ook aan. Samen gaan we op zoek naar de beste invulling voor de bijles. Kijk je liever samen de theorie door, heb je liever dat ik het je een keer in andere woorden uitleg of maak je liever samen opdrachten? Dat kan allemaal.

Ik leg lastige onderwerpen op een gestructureerde, rustige en duidelijke manier uit. Voor de bètavakken is het namelijk belangrijk dat je vragen op een gestructureerde manier aanpakt.

Ambassadeur

Dit is de perfecte leraar! Een profiel van goede kwaliteit, een excellent diploma, antwoordt binnen een dag. Lisa plant de eerste les met zorg.

Ervaring

Ik heb net mijn bachelor Geneeskunde afgerond en studeer op dit moment Science aan de Radboud Universiteit. Ik heb hierdoor voldoende kennis om je met al je vragen te helpen. Daarnaast geef ik al 7 jaar bijles aan leerlingen op zowel VMBO, HAVO, VWO als HBO niveau en weet ik dus goed waar knelpunten van leerlingen liggen. Verder heb ik een tijd huiswerkbegeleiding gegeven waardoor ik ook kan helpen bij problemen met plannen, samenvatten of andere studievaardigheden.

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 18€/u

Specificaties

Ik vraag 17.50 euro per uur (Het is niet mogelijk dat getal in te vullen op deze website). Het is altijd mogelijk een les langer of korter dan een uur in te plannen.

Lessen aangeboden door Lisa
Individueel
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Wiskunde
 • Natuurkunde
 • Scheikunde (Chemie)
 • Wiskunde D
 • Andere natuurwetenschappen
Niveaus
 • Basisschool
 • VMBO
 • HAVO
 • VWO
 • MBO
 • Volwassenenonderwijs
 • HBO
 • Afgestudeerd MBO
 • WO Bachelor
 • Anders

Lisa's achtergrond

Opleiding:

- 2009 - 2016 VWO aan het Graaf Huyn College

- 2016 - heden Geneeskunde aan de Radboud Universiteit

- 2017 - heden Science aan de Radboud Universiteit


Werkervaring:

- 2012 - heden bijlesdocent

- 2020 - heden ontwikkelaar online financiële rekentools

- 2016 - heden regiocoördinator Jantje Beton collecte

- 2015 - heden beverleidster Scouting Sint Martinus Beek

- 2019 medewerker klinisch laboratorium CWZ

- 2017 - 2019 nachtvrijwilliger Ronald mcDonaldhuis Nijmegen

- 2017 - 2018 huiswerkbegeleider Stichting Studo

- 2015 - 2018 winkelmedewerker HEMA

De 12 beoordelingen over Lisa
 • 4.8/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
M
Mare

Perfect! Wij doen het zo dat ze eerst de theorie uitlegt wat ze erg goed doet en daarna maken we opdrachten. Ze heeft veel geduld je kan alles zo vaak vragen als je wilt. Ze is ook heel soepel in tijden, je kan haar appen wanneer je nieuwe bijles nodig hebt en bijna altijd kan ze dus dat is top!

N
Niobe

Perfect! Super fijne en duidelijke uitleg en erg flexibelen lessen, erg blij mee!!

D
Diede

Perfect! Lisa geeft duidelijke uitleg. Reageert snel en neemt de tijd voor je.

D
Daan

Perfect! Lisa heeft mij bijles gegeven in natuurkunde. Ze weet veel van het onderwerp af en heeft een erg flexibele stijl van lesgeven.

J
Jadzyah

Perfect! Hele fijne les, luistert goed naar je vragen en wacht eerst op jouw eigen inbreng. Zeker een aanrader!

L
Lena

Excellent! Legt goed en duidelijk uit, gaat rustig met je te werk!

I
Isa

Excellent! Aardige meid! Goede uitkeg, en heeft er veel verstand van

5 aanbevelingen

M
Milaheta

Hoi ik heb een ontzettend goede ervaringen met Lisa zij is flexibel, verantwoordelijk zij denkt mee professionele die haar best doet voor haar leerlingen zij is ook in staat om ook ondersteuning te geven in meer vakken super leuke juffrouw ik ben blij dat ik je heb leren kenen ik wens haar veel succes in haar tukomst

L
Lena

Erg fijne manier van bijles geven!

S
Suzanne

Ik ben eerstejaars student aan de radboud universiteit en ik heb altijd al moeite gehad met wiskunde. Helaas heb ik in het eerste jaar van mijn studie nog heel veel wiskunde en daarvoor heb ik via mijn studieadviseur Lisa gevonden. Ongeveer elke 2 weken krijg ik 1 à 1,5 uur bijles van haar waar ik al mijn vragen kan stellen. De overgang van middelbare school naar universiteit is sowieso al erg groot en merk ik vooral doordat ik op de middelbare school altijd alles gelijk vroeg aan mijn docent die me dan hielp, wat ik nu minder snel durf doordat er veel meer studenten zijn en alles minder persoonlijk is. Daarom is het fijn om iemand te hebben die je regelmatig al je vragen kan stellen en je gelijk helpt.

N
Nina

Ik heb Lisa ontmoet via een vorige docent. Lisa legt duidelijk en rustig de stof uit. Ze neemt alles rustig met je door en dan maakt ik vaak opdrachten met haar. Ik ken Lisa al lang en ik vind haar manier van uitleg geven fijn. Ik begrijp het daarna dan veel beter.

I
Isa

Ik vind Lisa heel vriendelijk en heel open, ze legt altijd alles zo uit dat het duidelijk voor je wordt. Ze geeft soms ook eigen voorbeelden waardoor je nog beter de vraag begrijpt. Ik ben grotendeels door haar geslaagd voor mijn eindexamens wiskunde, scheikunde en biologie :). Ik vind Lisa geweldig!

Interview met Lisa

VRAAG 01 | 08
Wanneer is de interesse voor jouw onderwerp en voor het geven van privéles ontstaan?
Lisa — Ik ben altijd heel nieuwsgierig geweest. Als klein meisje vroeg ik mijn ouders de oren van hun hoofd. Ik vond het dan ook enorm leuk toen ik naar school mocht. Vooral in natuur- en aardrijkskunde kon ik mijn nieuwsgierigheid kwijt. Toen ik naar de middelbare school ging bleef die nieuwsgierigheid. Ik wilde alles steeds preciezer en op een kleiner niveau begrijpen. Er ging voor mij dan ook een wereld open toen ik scheikunde kreeg. Opeens werden al mijn vragen beantwoord, maar voor elke vraag die werd beantwoord kwamen weer 5 nieuwe in de plaats. Tot op de dag van vandaag zijn ik en de onderzoekers om mij heen nog steeds op zoek naar de antwoorden op onze vragen. Elke ontdekking die gedaan wordt roept nieuwe vragen op, en dat maakt de bètawetenschap zo fascinerend: Het is nooit klaar.

Toen ik in de derde klas zat begon er op mijn middelbare school een project: students for students. Hierbij gaven scholieren medescholieren bijles. Dit leek me heel leuk, maar ik vond het toen ook erg spannend. Mijn eerste bijleskinderen waren 3 HAVO 3 leerlingen die ik tegelijkertijd les moest geven. Studenten uit mijn eigen jaar dus! Je kunt je voorstellen dat dit niet heel soepel liep, maar ik heb hier wel enorm veel van geleerd. Zo geef ik voortaan alleen privéles zodat ik me volledig op 1 leerling en zijn/haar problemen kan richten. Ook heb ik me vanaf dat moment altijd goed voorbereid voor mijn lessen zodat ik zeker weet dat ik de lesstof zelf volledig beheers. Later ben ik vaak door docenten benaderd of ik interesse had om bijles te geven aan leerlingen in lagere klassen. Omdat het vak scheikunde me goed lag vroegen klasgenoten me ook vaak om een bijles. Op deze manier heb ik vrij vroeg aan leerlingen op bijna elk niveau lesgegeven van VMBO 1 tot VWO 6.
VRAAG 02 | 08
Vertel ons meer over het vak waarin je lesgeeft en over de onderwerpen die je leuk vindt om te bespreken met leerlingen (en eventueel ook de onderwerpen die je minder leuk vindt)!
Lisa — Na mijn middelbare school ben ik Geneeskunde gaan studeren aan de Radboud Universiteit. Dat beviel heel goed, maar ik merkte dat ik de bètavakken heel erg miste. Ik ben gek op puzzelen, en ik miste het worstelen met wiskunde of scheikunde vraagstukken. Ik ben daarom naast Geneeskunde, Science gaan studeren. Dit is een combinatiestudie tussen Natuurkunde en Scheikunde. Door deze opleidingen ben ik breed opgeleid en geef ik bijles in alle bètavakken. Er zijn weinig dingen die ik leuker vind dan voor een flinke som gaan zitten en deze na veel moeite oplossen. Ik hoop dit gevoel in mijn lessen over te kunnen brengen op leerlingen. Ik merk vaak dat leerlingen een vak veel leuker gaan vinden als ze het gaan begrijpen en de sommen kunnen oplossen. Dat geeft zo'n kick! Vooral molrekenen bij scheikunde vind ik leuk om uit te leggen. Heel veel leerlingen hebben hier problemen mee, maar deze vragen zijn puzzeltjes met eenzelfde manier van oplossen. Als je het eenmaal ziet wordt het heel leuk. Ook wiskunde vind ik erg leuk om te geven. Statistiek vind ik zelf iets minder interessant en daarom ook wat minder leuk om te geven.
VRAAG 03 | 08
Vertel ons over je grote voorbeeld of rolmodel, of het nou een leraar of lerares is waar je zelf les van hebt gehad of een genie in jouw veld!
Lisa — Mijn rolmodel is toch wel Marie Curie. Ze werd geboren in 1867 in Polen. Omdat Polen door Rusland was bezet werd het vrouwen verboden te studeren. Marie Curie was hierdoor genoodzaakt 's avonds vakken te volgen bij een geheime mobiele universiteit die vrouwen in Polen toch de kans gaf om te gaan studeren. Daarna sloot ze een deal met haar zus. Deze zou naar Parijs gaan om medicijnen te studeren. Marie zou ondertussen in Polen blijven als gouvernante en haar zus in onderhoud voorzien. Daarna was het Maries beurt om te gaan studeren en zou haar zus haar helpen. Marie studeerde af in de Natuurkunde en de Wiskunde. Hierna heeft ze jarenlang onderzoek gedaan naar de radioactiviteit van uranium. Ze heeft hiervoor twee nobelprijzen ontvangen, wat haar de eerste vrouw met een nobelprijs maakte. Ze is helaas vroeg overleden aan leukemie, bijna zeker veroorzaakt door alle straling die ze tijdens haar onderzoek heeft opgevangen.
VRAAG 04 | 08
Wat zijn, volgens jou, de vereiste kwaliteiten om een expert te zijn in jouw vak?
Lisa — Ik denk dat het heel belangrijk is dat je het vak heel leuk vindt. Als je het leuk vindt om te doen ben je ook bereid er veel tijd in te steken. Dat is namelijk een tweede belangrijk punt. Bij de bètavakken is het belangrijk om heel veel te oefenen. Na een tijdje vind je dan een structuur in de antwoorden en kun je ze zelf beantwoorden. Verder denk ik dat het belangrijk is om nieuwsgierig te zijn en steeds meer te willen weten.
VRAAG 05 | 08
Kun je ons een leuke anekdote vertellen die te maken heeft met jouw beroep of jouw eigen schooltijd?
Lisa — Toen ik in groep 3 zat op de basisschool scheef de juf elke week een letter op het schoolbord. Wij moesten dan woorden die begonnen met die letter noemen. We waren hier al een tijdje mee bezig en we kwamen aan bij de letters M, N, O, P .... en ik wist dat de Q eraan zat te komen dus op een dag vertelde ik mijn ouders dat ik helemaal geen woord met de Q kende. Mijn vader heeft me toen het woord quantummechanica geleerd, zodat ik een woord zou hebben als de Q op het bord stond :,) Helaas sloegen we de Q over en heb ik er niets meer mee gedaan. Totdat ik afgelopen jaar het vak quantummechanica heb gevolgd. Wat was dat enorm leuk en interessant! Ik weet nu eindelijk wat er achter dat woordje zit dat ik 15 jaar geleden leerde.
VRAAG 06 | 08
Dan is nu de tijd gekomen om toe te geven dat jij misschien ook wel wat moeilijkheden hebt gehad op school... en hoe je die hebt overwonnen!
Lisa — Als echte bèta heb ik totaal geen gevoel voor talen. Ik had op school vooral moeite met Engels. Ik heb vanalles geprobeerd om van mijn 'talendeuk', zoals mijn moeder het noemde, af te komen. Ik heb bijlessen gevolgd, Engelse boeken gelezen en hulp van medestudenten ingeschakeld. Dit hielp allemaal niet zo goed als ik had gewild.

Uiteindelijk ben ik er gewoon heel veel tijd in gaan steken en stukje bij beetje begon ik hogere punten te halen. Nu ik een Engelse studie doe en heel veel met de Engelse taal in aanraking kom merk ik dat ik er steeds beter in word en het steeds meer vanzelfs gaat. In mijn geval was het dus een kwestie van er veel moeite voor doen. Helaas is dit niet altijd het geval. Soms heb je net een beetje meer of andere uitleg nodig of heb je een verkeerde manier van leren of van vragen aanpakken. Bijles kan dan veel nut hebben!
VRAAG 07 | 08
Help ons je een beetje beter te leren kennen door ons te vertellen over jouw passies (die je misschien ook van plan bent te delen via Superprof).
Lisa — Ik hou erg van pianospelen. Daarnaast doe ik aan stijldansen en ben ik leidster van de bevertjes bij de scouting. Verder hou ik van gezelligheid en geniet ik volop van het studentenleven. Ik ben een echte bezige bij en zit eigenlijk nooit stil.

Naast deze dingen die de meeste mensen voor hun lol doen heb ik nog een vreemde passie; ik vind studeren zelf namelijk ook heel leuk om te doen. Ik kan me enorm vastbijten aan een lastig onderwerp en vind het geweldig als ik me dat tot in de puntjes eigen heb gemaakt. Dit wordt deels gevoed door mijn eigen nieuwsgierigheid, maar ook deels door het oneindig interessante vakgebied waarin ik studeer. Ik weet dat de meeste leerlingen niet met zo veel plezier of zelfs met tegenzin aan de bètavakken studeren. Ik hoop dat ik in mijn lessen mijn enthousiasme kan overbrengen waardoor ik het een beetje minder vervelend kan maken om te studeren.
VRAAG 08 | 08
Wat maakt jou een Superprof (behalve het beantwoorden van deze vragen)?
Lisa — Ik ben heel erg gestructureerd en ik denk dat dat belangrijk is bij de bètavakken. Ik probeer deze structuur ook aan mijn leerlingen over te dragen in de lessen. Daarnaast ben ik erg rustig, wat voor een prettige en leerzame sfeer zorgt tijdens de lessen. Doordat ik veel ervaring heb met leerlingen op verschillende niveaus kan ik me goed aanpassen aan het leertempo van een leerling. Ik heb veel geduld en vind het prima om dingen zo nodig 3 keer op een andere manier uit te leggen als dit helpt om de stof beter te begrijpen. Verder ben ik erg flexibel en vind ik het belangrijk om samen met een leerling te kijken waar problemen liggen en wat we het beste tijdens de lessen kunnen doen om het beste resultaat te bereiken.

Vergelijkbare leraren

Wiskunde in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Natuurkunde. Leren is geen probleem meer, Scheikunde (Chemie) toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Wiskunde D is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Nijmegen
WO student Tandheelkunde geeft bijles Natuurkunde op middelbare school niveau HAVO / VWO
15€
Arshia
 • (4 beoordelingen)
1e les gratis!

Ik geef het liefst bijles op individuele basis. Hierbij ligt de focus op de onderwerpen die wat lastiger zijn voor de...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Nijmegen
WO studente Tandheelkunde uit Maastricht, wonend in Nijmegen. Geeft graag les in de exacte vakken van de middelbare school. Wiskunde, schei- en natuurkunde en biologie.
15€
Linda
1e les gratis!

Ik geef les aan de hand van de onderwerpen die jij aangeeft lastig te vinden. Ik lees de stof van tevoren even door, probeer...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Nijmegen
3de jaars wiskunde en natuurkunde student geeft bijles, bijles locatie in nijmegen.
15€
Floris
1e les gratis!

Ik begin mijn lessen altijd met vragen waar de leerling problemen mee heeft. Dan verzin ik vaak oefen opgaves om te kijken...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Nijmegen
WO student Natuurkunde en Biologie geeft bijles op middelbare school en HBO niveau.
15€
Bran
1e les gratis!

Bij lesgeven staat bij mij communicatie vooraan. Wat wil jij leren en wat voor struikelblokken kom je daarbij tegen? Daar...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Nijmegen
HBO student Biologie en Medisch Laboratorium geeft met plezier aan jou bijles in Wiskunde/Wiskunde B en Scheikunde
18€
Nina
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Ik behandel het onderwerp door de student bewust te maken van de theorie en hierbij een aantal opdrachten of een leuke...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Nijmegen
WO master student Molecular Sciences, 5 jaar bijles ervaring in beta vakken
20€
Martin
1e les gratis!

Ik probeer in mijn lessen altijd zo veel mogelijk verbanden te leggen tussen verschillende onderwerpen zodat je het echt...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Nijmegen
Enthousiaste 2e jaars Master student Neurofysica geeft les in Natuurkunde en Wiskunde (Middelbaar, HBO en WO)
15€
Luuk
1e les gratis!

Ik probeer zoveel mogelijk mijn lessen af te stemmen op de leerling. Iedere student leert anders en er zijn grote...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Nijmegen
Iedereen kan wiskunde! Weinig zelfvertrouwen? Deze HBO-student kan je hierbij helpen!
20€
Maks
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

Zonder vertrouwen kun je niks van elkaar leren. Mijn achtergrond ken je van deze advertentie, maar ik wil jou ook graag wat...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Nijmegen
WO Masterstudent Innovatiewetenschappen (Bachelor Natuurkunde) met 5+ jaar bijles-ervaring op VMBO/HAVO/VWO/VAVO
20€
Thomas
1e les gratis!

In de eerste les kijken we eerst samen naar de (mogelijke) achterstand en hoe we die kunnen inhalen in de komende periode....

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Nijmegen
Alleskunner met passie voor kennis overdragen. WO natuurkunde, personal coach. Complete eindexamenbegeleiding.
24€
Jop
1e les gratis!

Wie echt stappen wil maken moet houvast hebben. Daarom hebben mijn lessen een vaste structuur. We kijken eerst waar jij...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Nijmegen
WO studente geeft wiskunde bijles in Nijmegen aan middelbare scholieren van alle niveau's!
20€
Gitte
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven staat niet vast, ik pas me graag aan op de leerling. Een methode is bijvoorbeeld alleen moeilijke...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel Antwoordt in 1 uur
Nijmegen
Bijles in de vakken Wiskunde A en biologie door WO student medische biologie
15€
Jelle
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is eerst het samen doornemen van de lesstof, daarna laat ik zien wat de beste manier is om de...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Nijmegen
Afgestudeerd basisschool leerkracht, met een passie voor en een goede basiskennis in Rekenen en Wiskunde!
15€
Erik
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is vaak vanuit de behoefte van de student/leerling. Ik geef uitleg vanuit de vragen die ontstaan...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Nijmegen
6 VWO leerling Wiskunde B geeft bijles aan middelbare scholieren wiskunde in Nijmegen
14€
Romy
1e les gratis!

Ik probeer in mijn bijles uitleg te geven over de dingen waar nog onduidelijkheden over bestaan. Door het maken van...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 18€ Niet beschikbaar 18€
Helaas is deze leraar onbeschikbaar. Onze excuses voor het ongemak.