Homepagina
Lessen geven
Amsterdam 
Arianne - Prof spaans - Amsterdam
Amsterdam 
 • (4 beoordelingen)
C
Cris
« Perfect! Toen de talenten voor andere talen werden uitgedeeld stond ik helaas... Lees meer »
C
Cris
« Perfect! Toen de talenten voor andere talen werden uitgedeeld stond ik helaas niet op de eerste rij. Dan heb je iemand nodig die je de weg wijst en het licht laat zien. Die heb ik enkele maanden geleden gevonden. Arianne is het bewijs dat je met de juiste leraar aan je zij bergen kan verzetten. »
40€/u
1e les gratis!
Geverifieerd lerarenprofiel
Reactietijd 14u
Lessen aangeboden door Arianne
 • Individueel
De lessen vinden plaats
Onderwezen onderwerpen
 • Spaans
 • Spreekvaardigheid - Spaans
 • Leesvaardigheid - Spaans
 • Schrijfvaardigheid - Spaans
 • Vocabulaire - Spaans
 • Vertaling - Spaans
Niveaus
 • Alle niveaus

Arianne uit Peru, geeft Spaanse les op alle niveau's (ook bijles voor studenten) in Amsterdam.

Methodologie

Door middel van verschillende methoden; boeken, audiomateriaal, kort filmpjes en conversaties behandel ik één thema per les. Ik werk met passende boeken en maak vooral de les persoonlijk en pas ik de les toe aan de behoeftes en persoonlijke interesses van mijn leerling(en).

Elke les kan één of anderhalf uur duren. De frequentie en de tijd van de les bepaalt de leerling zelf.

Conversatie is een belangrijke onderdeel van mijn methode. Niet alleen dus een tekst volgen op een boek en de oefeningen doen maar deze ook toepassen in het dagelijkse leven. De taalles 'leeft' op zo'n manier. Zo, hou ik mijn leerlingen actief een leergierig in het leerproces.

Ik ben een flexibel en open docent wie graag ook luistert naar de leerling. Ik ben ook geïnteresseerd in mensen en wat ze van zichzelf vertellen gebruik ik gelijk om voorbeelden te maken voor de les. Dus leerlingen voelen zich gelijk comfortabel en betrokken in hun leerproces.

Mijn lessen zijn ervaren als zeer interactief en aangenaam.

Ervaring

Mijn naam is Arianne. Ik kom uit Lima, de hoofdstad van Peru. Ik woon al ruim 16 jaar in Amsterdam.

Spaans is mijn moedertaal en ik geef ruim 6 jaar Spaanseles zowel privé- als groepslessen. Ik heb ook les gegeven bij erkende taalscholen in Nederland.

Tot nu toe heb ik al les gegeven aan meer dan 30 leerlingen. Leerlingen met verschillende achtergronden en doeleinden zijn bij mij geweest; universitaire studenten, zakenmensen, artiesten, reizigers en taalliefhebbers. Deze mensen hebben allemaal een ding gemeen. Zij vinden Spanje of Latijns-Amerika en de cultuur interessant en willen iets meer dan 'hola' en 'gracias' zeggen of vragen naar 'la cuenta' in een restaurant.
Mijn studenten zijn tevreden over de manier hoe ik les geef. Uiteraard hebben ze hun doelen bereikt en ze hebben nu meer vertrouwen om in het Spaans te communiceren.

Ik weet je op een enthousiaste manier te motiveren om deze mooie taal te kunnen beheersen. Bovendien vind ik de interactie met leerlingen heel interessant.

De lessen worden bij mij thuis gegeven. Ook kan ik bij jou thuis les komen geven indien je in Amsterdam woont.

Ik hoop dat ik je mag helpen met het leren van deze mooie wereldtaal.

Hasta pronto!

Arianne

Tarieven

Reiskosten : 5€
Tarief voor lessen via de webcam : 36€/u
Tarief voor 5 lesuren : 180€
Tarief voor 10 lesuren : 340€

Specificaties

Deze tarieven zijn exclusief BTW.
Voor lessen buiten de randstad wordt een reisvergoeding in rekening gebracht.

Lessen aangeboden door Arianne
Individueel
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
Onderwezen onderwerpen
 • Spaans
 • Spreekvaardigheid - Spaans
 • Leesvaardigheid - Spaans
 • Schrijfvaardigheid - Spaans
 • Vocabulaire - Spaans
 • Vertaling - Spaans
Niveaus
 • Alle niveaus

De 4 beoordelingen over Arianne
 • 5/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.
C
Cris

Perfect! Toen de talenten voor andere talen werden uitgedeeld stond ik helaas niet op de eerste rij. Dan heb je iemand nodig die je de weg wijst en het licht laat zien. Die heb ik
enkele maanden geleden gevonden. Arianne is het bewijs dat je met de juiste leraar aan je zij bergen kan verzetten.

Reactie van Arianne

Cris is een entousiast leerling van de Spaanse taal. Hij leert snel en blijft gemotiveerd. Bovendien is hij leergierig en werkt ook hard om zijn doelen met de taal te bereiken. Ik geef les aan Cris nu bijna drie maanden met veel plezier.

G
Geir

Perfect! Fantastische lerares. Bereid iedere les goed voor en door haar goeie uitleg heb ik in 4 maanden een prima basis Spaans onder de knie weten te krijgen. Absoluut een aanrader.

Reactie van Arianne

Ik heb de afgelopen vier maanden met veel plezier Spaanse lessen aan Geir gegeven. Geir is een enthousiaste leerling, hij blijft nieuwsgierig, is een doorzetter en hij leert ook snel. Voor een reis in Latijnsamerika wilde Geir de Spaanse taal beter begrijpen en zich in het Spaans te kunnen uitdrukken. Hij heeft zeker zijn doel bereikt. Bovendien is Geir een respectvolle persoon, aardig en sympathiek. Alles liep goed zoals agesproken. Ik raad hem zeker aan als leerling!

T
Thijs

Perfect! Arianne is een fantastische docent! Ik kreeg 10 lessen van 1,5 uur van haar ter voorbereiding van een lange reis in het buitenland. Arianne bood een op maat gemaakt lessenpakket met per les een thema en passende huiswerkopdrachten. Ze was flexibel qua lestijden, ze reageerde altijd snel per mail als ik een vraag had en vanwege haar plezierige manier van lesgeven vlogen de lessen voorbij en is m'n Spaans enorm vooruit gegaan. Ik kan iedereen aanraden les van Arianne te nemen, ongeacht je niveau.

W
Wilmar

Perfect! Zonder voorkennis van zaken heeft Arianne mij in zeer korte tijd de basisprincipes van het Spaans weten bij te brengen zodat ik binnen enkele maanden in staat was om mij op eenvoudige wijze in het Spaans uit te drukken en dit te kunnen lezen/begrijpen. De lessen verlopen zeer plezierig; aanvullende oefeningen en presentaties zorgen ervoor dat onderwerpen worden verlevendigt en verduidelijkt. Arianne beschikt over natuurlijke didactische gaven waardoor kennisoverdracht op een prettige manier verloopt. De lessen zijn stimulerend en maken nieuwsgierig waardoor je gemotiveerd blijft om steeds verder door te blijven leren.

Reactie van Arianne

De lessen met Wilmar verlopen heel goed. Wilmar is een zeer enthousiaste leerling en hij leert snel.

Vergelijkbare leraren

Spaans in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken. Superprof kan je ook helpen bij het vinden van lessen in Spreekvaardigheid - Spaans. Leren is geen probleem meer, Leesvaardigheid - Spaans toegankelijk voor iedereen! Lessen volgen in Schrijfvaardigheid - Spaans is nog nooit zo makkelijk geweest: je kunt je kennis eindeloos ontwikkelen!

Amsterdam
Leraar uit Spanje geeft les op alle niveaus en voor allerlei doelen
25€
Samuel
1e les gratis!

Uit ervaring weet ik dat mensen op verschillende manieren een taal leren. Terwijl sommigen de grammatica en de geschreven...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Spanish Lessons in/around Amsterdam by Fluent Licensed Spanish Teacher from United States
25€
Lucy
1e les gratis!

I make sure all students feel welcome in my classes/sessions. I also teach to what my students are interested in, and make...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Polyvalent joyful Spanish space, any level for any exam, practice or training.
19€
Esly
 • (11 beoordelingen)
1e les gratis!

Feel, Think, Do. I believe that feeling and enjoying is what ignites and keeps you Up and Running and wake for any topic or...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Creative, fun and at the same time structured way to learn Spanish and achieve your academic goals or cultural exchange expectations.
30€
Vivian
1e les gratis!

Hola everyone! I have always been passionate about arts, culture, people and traveling, and through my communicative...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Colombiaans-Spaans: één van de best verstaanbare en leerbare vormen van Spaans. Les mogelijk in alle leeraspecten bijv: spelling, uitspraak etc.
20€
Thomas
 • (3 beoordelingen)
1e les gratis!

Op basis van interactie, leesoefeningen, schrijfoefeningen en spreekoefeningen bestaande kennis naar boven halen en op...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Spaanse online lessen (alle niveau's) van ervaren Spaans/Nederlandse docente (universitair studente Amsterdam)
20€
Senna
1e les gratis!

Aanpak hangt af van jouw doelen. In elk geval werk ik altijd gestructureerd en resultaatgericht. Wil je een goed cijfer...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Paso a Paso leer in 6 maanden Spaans, cara a cara of via Skype
25€
Taquino(ALEX)
1e les gratis!

Rollenspel nav Spaanstalige youtube video, woordenschat en grammatical op basis van in samenspraak uitgekozen thema’s....

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Hi I’m Mexican and I can teach you how to speak Spanish
20€
Hildegard
1e les gratis!

The believe the best way to learn a language is by having informal conversations with a native speaker. You won’t be that...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Español para Viajes, Leer, Teatro, Cine, Tours - clases en tu propia casa
22€
Carmen
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Me gusta enseñar de forma interactiva, despertar en el alumno las motivaciones para aprender, la forma en que quiere...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
I'm an Amsterdam University College student and I have done all my previous studies in Spain with a score of 10/10. Avaible to teach Spanish for any level and for any age.
22€
Gilda
1e les gratis!

Classes can be face-to-face or online (due to COVID-19). I will be able to teach any level of Spanish (from beginners to...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
VWO Spaans student, Amsterdam, mijn heel leven in een hoog niveau van Spaans.
15€
Mateo
1e les gratis!

Ik kan met de leerlingen de stof doornemen, oefenen in zijn toespraak, samen huiswerk maken en alles waarbij de leerlingen...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Leraar Spaans helpt jou om vloeiend te leren communiceren in het buitenland!
20€
Yip
1e les gratis!

Het belangrijkst in mijn bijlessen is het vertrouwen tussen jou en mij. We gaan samen aan de slag om jou goede resultaten te...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Diemen
Native Spaans communicatie studente geeft (bij)les les in Diemen of Online op elk niveau
20€
Mary
1e les gratis!

Mijn methode is de les interessant maken en je meenemen in het verhaal. En er zelf altijd iets nieuws van leren. Ik probeer...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Spaans leren met Hipogloso is een avontuur! Doelgericht Spaans leren met Dorien
35€
Dorien
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Al mijn lessen hebben een doel. Dat betekent dat je aan het einde van de les iets kunt dat je daarvoor nog niet kon. Zo hou...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
QUE CALOR-amsterdam! Spaans op alle niveaus met een Spaanse expat die haar land, taal en tradities met jou wil delen!
20€
Ana Carmen
 • (1 beoordeling)
1e les gratis!

Ik baseer mijn lessen op oefeningen, korte filmpjes en groepsdiscussies. De bedoeling is ook om straattaal te leren...

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Ervaren, enthousiaste en vakkundige docent geeft Spaans les op middelbare school niveau. (DELE gediplomeerd)
25€
Paul-Mattias
 • (8 beoordelingen)

Ik help je op de manier die het beste bij je past. Dat kan met een methode die ik je kan aanbieden, en dat kan met stof die...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Introductie van de Spaanse taal met een blik op alle Spaanstalige landen.
18€
Fynn
1e les gratis!

Ik leer je wat je echt nodig hebt. Of het nou later op vakantie is of voor je eindexamen. Ik werk gestructureerd en heb...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 40€ 45€ 36€
5 uur 180€ 205€ 180€
10 uur 340€ 390€ 360€
Boek een les