Homepagina
Lessen geven
 
 • (11 beoordelingen)
A
Anton
« Zij kan met weinig woorden ingewikkelde constructies duidelijk... Lees meer »
A
Anton
« Zij kan met weinig woorden ingewikkelde constructies duidelijk uitleggen | heeft een heldere stem, prettig om naar te luisteren | geen 'tunnelkennis' maar omvat breed spectrum | gevoel voor humor waardoor kennisoverdracht bevorderd wordt | ik ben blij met deze docente. »
30€/u
1e les gratis!
Profiel en diploma geverifieerd
Reactietijd 3u
Lessen aangeboden door Hannah
 • Individueel
 • In een groep
De lessen vinden plaats
 • Bij de leraar thuis
 • Bij jou thuis
 • Online (via webcam)
Onderwezen onderwerpen
 • Hebreeuws
Niveaus
 • Alle niveaus

Academica in de regio Leiden-Den Haag geeft (bij)les in Nederlands en Engels, en helpt met het schrijven van je scriptie. Ook examentraining Nederlands en Engels is mogelijk!

Methodologie

Bij het lesgeven is het natuurlijk essentieel om er achter te komen op welk niveau een leerling zit en waar haar of zijn problemen liggen. Maar het uitgangspunt bij het lesgeven moet steeds zijn wat hij of zij wél kan en om van daaruit aan het werk te gaan.

Ervaring

Ik heb ruim 25 jaar ervaring in het universitaire en het privé-onderwijs. Ik houd van lesgeven en leerlingen vooruit helpen, op welk niveau dan ook! De persoon achter de leerling is voor mij heel belangrijk en die persoonlijke aanpak maakt het werk juist zo boeiend.

Tarieven

Tarief voor lessen via de webcam : 30€/u
Tarief voor 5 lesuren : 145€
Tarief voor 10 lesuren : 280€
Lessen aangeboden door Hannah
Individueel
In een groep
De lessen vinden plaats
Bij de leraar thuis
Bij jou thuis
webcam
Onderwezen onderwerpen
 • Hebreeuws
Niveaus
 • Alle niveaus

Hannah's achtergrond

Persoonlijk profiel:

Ik kan abstract en kritisch nadenken. Ik heb zowel oog voor de grote lijn, als voor het detail. Ik houd van improviseren en ben energiek en ondernemend. Ik heb humor en ben van nature nieuwsgierig. Collega’s noemen mij zorgzaam en oplossingsgericht.

Werkervaring:

6 aug. – 7 sept. 2018 Vestigingsmanager Haags Montessori Lyceum Studiekring (0.6)
• organiseren en geven van huiswerkbegeleiding
• organiseren van bijlessen
• inroosteren van docent-begeleiders
• houden van intakegesprekken met nieuwe leerlingen en hun ouders
• afsluiten nieuwe contracten met ouders

1989 – 1 sept. 2018 (Universitair) Docent Modern Hebreeuws en Hebreeuwse Literatuur Universiteit Leiden (0.5/0.8)
• college geven en begeleiden studenten
• bestuur van de opleiding
• Examencommissie en Opleidingscommissie
• administratief werk

1995 – 2001 Adjunct-Conservator Hebreeuws en Judaïca Oosterse Afdeling Universiteitsbibliotheek Leiden (0.5)
• collectievorming en –beschrijving
• organiseren van tentoonstellingen en presentaties


Semi-professionele bezigheden:

2014 – heden Redactie Alef Beet, orgaan Vereniging Hebreeuws
2000 – heden Advisering voor het Nederlands Letterenfonds (Hebreeuws)
2004 – heden Lezingen Studium Generale (Universiteit Leiden)

Opleiding:

2014 Basiskwalificatie Onderwijs (BKO)
1994 Promotie Universiteit Leiden (cum laude)
1982 – 1987 Semitische talen en culturen, Universiteit Leiden. Hebreeuws, Turks, Arabisch (diploma behaald)
1976 - 1982 Gymnasium (diploma behaald)


Talenkennis: Nederlands, Engels, Hebreeuws, Duits, Frans, Turks
PC-vaardigheden: MS-Office, Blackboard, LinkedIn
Vrije tijd: wandelen, muziek

De 11 beoordelingen over Hannah
 • 4.8/5

Al onze beoordelingen zijn verzameld door ons en zijn 100% betrouwbaar. Ze komen overeen met de ervaringen van leerlingen van de leraar.

11 aanbevelingen

A
Anton

Zij kan met weinig woorden ingewikkelde constructies duidelijk uitleggen | heeft een heldere stem, prettig om naar te luisteren | geen 'tunnelkennis' maar omvat breed spectrum | gevoel voor humor waardoor kennisoverdracht bevorderd wordt | ik ben blij met deze docente.

H
Hans

Zeer deskundig, geduldig én vasthoudend, en vriendelijk: wat kun je nog méér verlangen van een docent? Zeker als serieus en hard werken worden afgewisseld met een gulle lach! Gewoon een Superprof!! Ik blijf dus genieten van de lessen Hebreeuws van Hannah.

H
Holger

Hannah is een zeer vakbekwame docente met een stevige wetenschappelijke opleiding en onderzoekservaring, prettig in de omgang, met een goed gevoel voor humor en écht aandacht voor de leerlingen! We hebben op de universiteit jarenlang plezierig samengewerkt, en het belang van de studenten stond altijd voorop bij haar. Velen hebben keurig Hebreeuws geleerd bij haar en houden nog na jaren contact. Dat zegt genoeg, toch?

C
Coco

Hannah is absoluut een superprof. Ik heb met héél veel plezier vanaf mijn eerste jaar tot aan mijn afstuderen colleges bij haar gevolgd. Ze heeft ontzettend veel kennis en ervaring, die zij enthousiast en met humor deelt in haar lessen. Hannah voelt feilloos aan welke aanpak werkt voor haar studenten/leerlingen en past de lessen hierop aan.

E
Emily

Tijdens mijn studietijd aan de universiteit Leiden heb ik elk semester minstens één college van Hannah Neudecker gehad en vanwege de positieve ervaringen met haar stijl van lesgeven en de vorm van haar colleges beveel ik haar van harte aan als superprof! Hannah Neudecker houdt in haar lessen rekening met het niveau en de interesse van haar studenten. Ze heeft veel persoonlijke aandacht voor studenten en zal altijd haar best doen om vragen zo zorgvuldig mogelijk te beantwoorden. Daarnaast is Hannah Neudecker zelf een interessant, aardig en intelligent persoon waar je goede gesprekken mee kunt voeren en goed mee kunt lachen. Lessen van Hannah Neudecker zijn dus niet alleen nuttig omdat je er veel van leert, maar ook omdat je er met plezier naartoe zult gaan.

M
Mia

In de afgelopen 15 jaar heb ik Hannah bij verschillende onderdelen van de Hebreeuwse taal als docent of begeleider mogen meemaken.
Zij is heel enthousiast, goed voorbereid, geduldig en weet vaak op humorvolle wijze haar (brede) kennis over te dragen. Om kort te gaan: Hannah kan ik warm aanbevelen!

Meïra, (ex)leerling van Hannah

A
Anne

Ik heb een aantal jaar les gehad van Hannah aan de Universiteit Leiden. De colleges Hebreeuws waren altijd heel duidelijk en gestructureerd, in korte tijd heb ik heel veel geleerd van Hannah. Daarnaast heeft Hannah mij ook begeleid met het schrijven van mijn afstudeerscriptie. Ik heb heel veel aan de lessen van Hannah gehad, tijdens en ook na mijn studie.

I
Ilia

Hannah is enthousiast, vriendelijk en geduldig en brengt haar kennis graag over aan anderen.

J
Jenneken

Hannah is jarenlang mijn docent geweest in Leiden. Haar lessen zijn altijd ontzettend interessant, leerzaam en leuk. Ze heeft een motiverende manier van lesgeven, en heeft veel verstand van zaken. Ook al ben ik al lang afgestudeerd, ik zou de lessen met Hannah graag overdoen! Iedere student die les van Hannah heeft, mag van geluk spreken. Een betere docent zul je namelijk niet snel vinden!

M
Mara

Hannah is een betrokken docente die haar studenten uitleg geeft en weet uit te dagen op manieren die passend zijn bij de leerstijl van de student. Ik heb enkele jaren les van haar mogen hebben, en ze is voor mij verworden tot rolmodel in mijn eigen ontwikkeling als docent. Naar mijn idee dus zeker een Superprof!

Vergelijkbare leraren

Hebreeuws in de buurt? Hier een selectie van leraren die je kunt bekijken.

Amsterdam
Ervaren docente Hebreeuws geeft lessen van verschillende niveaus voor kinderen en volwassenen
20€
Marina
1e les gratis!

Mijn methode van Hebreeuws lesgeven is gebaseerd op combinatie van veel trainingen met grammaticale opdrachten, uitspraak,...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Sprang-Capelle
WO afgestudeerde (Theologie) geeft les in Bijbels Hebreeuws -leesvaardigheid (les in zowel het lezen op zich als de grammatica en het vertalen is mogelijk).
15€
Annabel
 • (2 beoordelingen)
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven verschilt per persoon, aangezien ik het aan wil sluiten aan de behoeftes van de leerling.

1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Amsterdam
Student wonend in Amsterdam geeft les in de vak Hebreeuws op middelbare school niveau
25€
Ariel
1e les gratis!

Mijn methode van lesgeven is wat bij de leerling past. Als het huiswerk samen maken is of alleen de theorie te leren etc. Ik...

Online les via webcam 1-op-1 lessen Goedgekeurd profiel
Bij de leraar thuis Bij jou thuis Online (via webcam)
1 uur 30€ 30€ 30€
5 uur 145€ 145€ 150€
10 uur 280€ 280€ 300€
Boek een les